2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    245
Canım ben ankaradayım ama özel hastaneye gitmiyorum devlet hastaneside belli bi haftadan sonra kabul eder mi bilmiyorum ama özel koru hastanesinde aylin diye bi hoca vardı onu çok övüyorlar beğeniyorlar ama fiyatlar nasıl konu hakkında bi bilgim yok canım

Canim devlet zaten alıyor diye biliyorum atıyorum doğum olsa şehir hastanesine gitsem yok almıyoruz demezler diye düşündüm , hangi devlete gidiyorsun aslında cesaret edip devlete mi gitsem diyorum ama onda da kötü yorumlardan korktum

Canım ben ilk doğumumu bilkent şehir hastanesinde yaptım kötü yorumların aksine benim için çok güzel bir süreçti doğum haftam biraz geçmişti ben daha fazla beklemek istemedim devlet hastaneleri genelde bekliyorlar ama orda beklemek istemiyorum hareketleride azaldı sanki dediğimde aynı gün doğumu başlattılar odalar gayet güzeldi tek kişilikti her imkan da vardı odalar yanıma normalde birini alırlardı yani alıyorlarmış ama benim doğumum tam pandeminin en sıkı olduğu döneme denk geldi o yüzden almadılar malesef ama doğumdan sonra eşimi almışlardı yanıma yani ben gayet memnundum ama bana biraz uzak şimdi bi etlik şehir hastanesini deniycem beğenirsem oraya devam edicem beğenmezsemde uzak olmasına rağmen yine bilkent şehir hastanesine giderim diye düşünüyorum bence sende iki şehir hastanesinden birini tercih edebilirsin

Kızlar benim biraz boğaz ağrıö var sanırım şişti boğazlarım ne önerirsiniz zencefil ve tarçın çok tüketilmemeli sanırım ballı limonlu ılık su mu yapsam acaba

Canim benim de bir arkadaşım çok ünlü bir doktordan paket alıp memorial da doğum yaptı, cok sıkıntılı bir süreç yaşadı bebeğin kalbi durdu ciğerlerinde ödem çıktı doğum olmadi vs. Doktorla davalık hatta ama bebek doğunca da memorial yetersiz kalmış ve hemen şehir hastanesine sevk etmişler, arkadaşımda simdi ki aklim olsa şehir hastanesinde doğum yaparim, bebeğimin hayatını onlar kurtardı diyor, gercekten düşünüyorum bende o yüzden şehir hastanesini ama kimiside hemşireler çok kötü fln diyor ters davraniyorlarmis ilk dogumum olması korkutuyor.

Kızlar benim biraz boğaz ağrıö var sanırım şişti boğazlarım ne önerirsiniz zencefil ve tarçın çok tüketilmemeli sanırım ballı limonlu ılık su mu yapsam acaba
Canim ben balli limonlu sicak su ictim bikac defa sonra bol sarimsakli acili yogurtlu sehriye corbasi yaptim ictim mandalina falan yedim 2 gunde toparladim

Canım Ankara Batikent Medikalpark Tülay Özkilic doktorumun adı çok seviyorum memnunum rahat hissettiriyor kendimi çok ilgili bir doktor tavsiye ederim

Hiç öyle değil inan bana

Canım ben ilk dogumumu ankarada yaptım lokman hekim hastanesi bahar hanımla yaptım müthiş bi doktordu tavsiye ederm, ama suan ankarada değilm artık, o yüzden hala ordamı bahar hoca ondan da emin değilim ama bi sor istersen

14. Haftamın sonlarındayım. Karnım belirdi artık. Hamile pantolonları giyiyorum. Ama kendinizi kıyaslamayın kimseyle bu konuda. Sizinki çok daha geç çıkabilir. Her kadında farklı oluyor. Vücut yapısıyla ilgili. İlk gebeliğim bu arada. Sitede karnı en başından şişen çok anne vardı. Tabi o gazdır bebek değil de
Olabiliyor yani öyle şeyler de.
İç karın darsa çok belirgin olur genişse belli olmaz hemen diyorlar ayrıca. Sizinki geniş olabilir.

Son düzenleme:
Canim bahar Şentürk mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…