2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    245
bayan dedıgınız ıcın zahıde kucuk hanımla gorusun derım zaten suan takıplı geeblık almıyor sadece 35.haftadan sonra dogum için kabul edıyor cok tatlıdır

benim 12+3 hiç kilo almadım hatta ilk 7-8 hafta mide bulantısından dolayı 1,5-2 kilo verdim ama sonra toparlanınca birazını aldım yani hemen hemen hamile kaldığım kilodayım ama böyle olmasına rağmen karın bölgemde komple bir şişlik var. Kesinlikle hamilelik göbeği gibi değil böyle hem kabız hem gaz hem ödem gibi düşünün. Sanırım pıt diye bir hamilelik göbeği çıkanlar genelde normalde sıfır beden olanlar oluyor Benim kilom boyuma göre normaldi öyle çok zayıf ya da kilolu değildim ama dediğim gibi bence gaz, kabızlık, 1 seneye yakındır spor yapıyordum ama bıraktım ilk 12 hafta onun verdiği hareketsizlik vs. etkisiyle böyle bir şişlik durumu var yani bence eğer çok zayıf değilseniz hamilelik göbeğinizin henüz belirginleşmemesi normaldir

Canim ben medicana ayse kirbasa gidiyorum cok cok memnunum kendisi zekai tahir dogum evinden gelme bi perinatolog hem asistani hem kendisi cok ilgililer heran whatsapp uzerinden haberlesip aklima takilan herseyi sorabiliyorum. Perinatolog olmasi ayri bir avantaj bence ama randevu konusunda zorluk cekebilirsin cok dolu oluyor. Ucret konusunda hic bir bilgim yok benim ozel saglik sigortam var dogum policeli hic bir ucret odemiyorum neredeyse

Kızlar benim biraz boğaz ağrıö var sanırım şişti boğazlarım ne önerirsiniz zencefil ve tarçın çok tüketilmemeli sanırım ballı limonlu ılık su mu yapsam acaba
Benim de 15 gün önce boğazım şişmişti. İlaç almamakta direnince daha kötü oldu. Sonra kadın doğumcum enfeksiyon ilaçtan daha tehlikeli bebek için deyince bir KBB'ciye gittim o da hamilelerin içebileceği antibiyotik grubundan bir ilaç verdi. Kutuyu bitirmeden 1 hafta içinde hafifledi ve geçti çok şükür. Sana da geçmiş olsun sen de doktoruna bir danış bence durumunu

Pardon hangi doktormuş o?

Merhaba arkadaslar. Allahım hepimize sağlıklı sıhhatli bir şekilde evlatlarımıza kavuşmayı nasip etsin. İkili test yaptırıp sonuçları alan vaf mı aramızda. 13+1 olduk biz şükür

Amin insallah Ben yaptirdim canim normal cikti cok sukur
Çok şükür. Ben daha almadım sonucu sadece değerler çıkmış papp a 1. 39 hcg 126 ense 1.2 demişti sizin değerler nasıldı. Sanırım benim risk yüksek çıkar yaştan dolayı. 42 yaşındayım 02 amhla gebe kaldım. Umudum bittiğinde mfk doktor denk gelmişti rabbim nasip etti o vesile oldu bana

Cok sevindim saglikla devam etsin insallah hayirlisiyla kucaginiza alin tek basina bu degerler ne anlama geliyo bilmiyorum ama ense kalinligi normal sadece onu anladim. Grafik seklinde risk analizi olmasi lazim o yok mu

Merhaba benim doktorumun özel muayenehanesi var. Esra Aktepe Keskin. Gebelikten öncede kendisine gidiyordum. Ben memnunum cok tatlı biri. Birkaç hastane ismi söylüyor istediginizi seciyorsunuz doğum orada oluyor.

bayan dedıgınız ıcın zahıde kucuk hanımla gorusun derım zaten suan takıplı geeblık almıyor sadece 35.haftadan sonra dogum için kabul edıyor cok tatlıdır
Aa cok sevindim suan, ben gebelik takibi yapmıyor diye hiç aramayacaktim onu tam benim istediğim gibiymiş

Cok teşekkür ederim canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…