2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    245
14.haftamdayım ve bugün midem bulanıyor
Sabahtan beri bi tuhaf zaten de şu an bariz bulanıyor.
Bulantı konusunda sorun yaşamamıştım pek en başından beri.
Hiç kusmadım da şu zamana dek.
Bu haftada böyle bi his yaşamak garip geldi şu an mandalina geçirir belki bi deneyeyim

Aa canim bende aynısı, bende hiç kusmamistim ogurmem vs. Olmadi ama bu 15. Haftam sabahları özellikle hafif bi tiksinti bulanti gibi birsey yaşıyorum, hatta 12 haftada atlatilir diyorlar bende niye şimdi başladı diyordum ama annemde 14. Hafta da kusmuştum bende diyor, yapısal heralde

Bu arada ben tatildeydim cok bakamadim bazi arkadaslar pasif olmus gittikce azalmisiz neler oldu boyle eski pasiflerde geri donemedi kimsenin haber yokmu
Malesef bilmiyoruz canim, editörü etiketleyip sordum cevapta verilmedi, şimdi listeye baktim Pasifler listeden de çıkarılmış.

Ben de başladı dün gece gazdan uyuyamadım bebek gibi yani bebek olsam ağlardım sancıdan

Ben de vitamin ilacını aldıktan sonra kötü hissediyorum. Bir yarım saat önce aldım mesela, şu an rahatsız hissediyorum midemi. Sizde de yeni kullanmaya başladığınız bir ilaç vs var mı?

Ya gercekten ne kadar azalmisiz, bide listeden de cikarilmis bazi arkadaslar be olmus olabilir ki

Ay bende de dün oldu ütü yapıyodum birden baş ağrısıyla birlikte mide bulantısı geldi koştum yattım hemen korkumdan. Bir kere daha böyle bi önce baş ağrısı sonra mide bulantısı olmuştu. İki oldu bu. Olmayıp olmayıp birden olunca da insan tuhaf oluyor. Ay ama çok zor bir şey bulantı çeken herkesin Allah yardımcısı olsun bi an önce herkesin geçsin inşallah

Kızlar ara ara böyle şeyler olabilir normal hayatımızda da yaşarız bu tarz şeyleri tansiyonunuz vs düştüyse de olabilir ve 12. Haftadan sonra kan ilacı başlıyorlar oda mide bulantısı yapar kızlar

Demek ki öyle. Herkes gider mersine biz tersine gidiyoruz o halde. Bi anda ne alaka dedim. Enerjim arttı daha iyiyim artık hiç olmazsa
Bi de benim sadece bi süre değil gün boyu devam etti. Hala devam ediyor. Neyse artık
Ben de vitamin ilacını aldıktan sonra kötü hissediyorum. Bir yarım saat önce aldım mesela, şu an rahatsız hissediyorum midemi. Sizde de yeni kullanmaya başladığınız bir ilaç vs var mı?
Ben de ne vitamin ne de demir hapı sorun yaratmıyor. Haftalardır kullanıyorum. Yeni başka bir şeye de başlamadım
Dinlenmen iyi olmuş.
Bir arkadaşım da aynı şu ara baş ağrısından çok şikayetçi. Onun da 3 ayı bitti. Havalardan mıdır nedir. Benim de geçen çok ağrıdı. Parol almıştım dayanamayıp. Zararlı değilmiş o neyse ki.
Benim bulantım da hala sürüyor. Eskiden ekşi şeyler iyi geliyordu. Şimdi işe yaramadı. gerçekten garip ya ama bebeğim iyi olsun da geçer bunlar elbet. Dayanırız. Bebek hep güç veriyor. Onu düşünüp seviniyorum iyi tarafından bakıyorum işte napiim

Kızlar ara ara böyle şeyler olabilir normal hayatımızda da yaşarız bu tarz şeyleri tansiyonunuz vs düştüyse de olabilir ve 12. Haftadan sonra kan ilacı başlıyorlar oda mide bulantısı yapar kızlar
Evet olabilir akşam yemeği yemeden önceydi acıkmaya başlıyodum artık. Henüz kan ilacına başlamadım1

Evet işin püf noktaaı orda aslında ağrın da olsa bir sıkıntın da olsa bebeği düşününce aman olsun onun canı sağ olsun tek iyi olsun da diyorsun gözün bir şey görmüyor. Rabbim hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…