• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    245
Hayır arkadaşım yanlış biliyorsunuz sadece kan alınmıyor perinatolog tarafından büyük ultrasonda detaylı inceleniyor ayrıca sadece ense kalınlığı ve burun kemiği değil diğer organlarına da bakılıyor
Bu bahsettigibiz 2 li test mi 2 li testi kadın dogumcular yapmiyor mu ben 11+4 haftadayim bende 2li test yaptiricam fakat perinatolog a yönlendirmedi doktorum detayli ultrason 21. Haftada perinatog yapacak dedi 🤔 kafam karıştı

Ay evet ya malesef ilk gebeliklerim hiç böyle değildi doğuma yuvarlanarak gireceğim sanirim :skandal: Allah tan kilolu hamile kalmadım 53 le kalmıştım 58 im şimdi ama dikkat etmek lazım bakalım inş başarabilirsem :KK70:
Ben de 5 kg alanlardanım yalnız değilsiniz, her gece bana yeme perileri geliyor. Bozuşacaz perilerle yakında. 😂 Bugünden itibaren bende yemeyi belki azaltamam diye daha hareketli olmaya karar verdim. Günde 7-8 bin adım atmayı düşünüyorum. Havalar soğuduğu için daha hareketsiz kalıyoruz sanki.

Ben de 5 kg alanlardanım yalnız değilsiniz, her gece bana yeme perileri geliyor. Bozuşacaz perilerle yakında. 😂 Bugünden itibaren bende yemeyi belki azaltamam diye daha hareketli olmaya karar verdim. Günde 7-8 bin adım atmayı düşünüyorum. Havalar soğuduğu için daha hareketsiz kalıyoruz sanki.
Ah ah sormayın o perileri :D ya aslında bende çok hareketliyim 2 erkek cocuk var sabah 7.3 dan akşama kadar hep hareket halindeyim ama yeterli olmuyor yada tatlı ve karbonhidrat o kadar çok aliyorumki ne kadar hareket etsemde olmuyor :D

İyi olmanıza çok sevindim inşallah en kısa zamanda hamile kalırsınız 🤲 bende iyiyim teşekkürler amin aminnn cümlemize inşallah 💜 güzel geçiyor şükür zorlamıyor beni hiç. Dun gittim kontrole kız dedi tabi ben çok da inanamadm nedense 🙈😁 24une devlette randevu aldım o zaman da kız derse tamamdır dicem
Yaa ne kadar güzel. Paylaşın okurum ben de. Kendine çok dikkat et. Kız olsun erkek olsun Allah sağlıkla kucağına versin 😍♥️🤗

Ankarada oturan arkadaşlar hangi hastane ve doktora gidiyorsunz? riskli gebelik benimki 14. haftadayım ankara üniversitesine gidiyorum ama hoca takibinde olmam lazım hocalar da üniversitede bakmıyorlar dışarıda muayenehaneleri var profların 850 lira ücret

günaydın kızlar haftasonları ben biraz ev yoğunluğundan iptal oluyorum toplu toplu okusamda yazma fırsatım olmuyor, herkes iyidir umarım, ben bel ve kasık agrısı dısı iyiym, bulantılarda azaldı baya cok şükür, yemek yiyebilmeyi özlemişiz :dondurma: Benim de artık bişeyler canım çekiyor çok zevkli bu kısmı:) ay canım çekti diyorum kendi kendme sesszce ama sinsice benimki hemen hevesli koşuyo alıyor:kk77: en tatlı 3 aya girdik inşallah sorunszca atlatırız. Cinsiyetleri belli olanlar olmuş benim gibi hala netleşmeyenler ya sabır çekmeye devam ediyoruz :) Tatlizarafet Tatlizarafet canım ben de hatırlıyorum seni, burda hep beraber üzülmştk durumuna,kimden duysam kürtajdan sonra cok kolay hamile kalınıyormuş, uarım en yakın zamanda güzel haberle dönersin geri aramıza, bize burdan arada gelişmeleri yaz, dua ediyoruZ, herşey gönlünce olur sağlıkla olur umarım
Ne kadar güzel. Afiyet olsun ♥️. Teşekkür ederim canım öyle diyorlar bakalım. Senin de her şey gönlünce olsun sağlıkla al kucağına bebişini. Çok öpüyorum 😘

Ankarada oturan arkadaşlar hangi hastane ve doktora gidiyorsunz? riskli gebelik benimki 14. haftadayım ankara üniversitesine gidiyorum ama hoca takibinde olmam lazım hocalar da üniversitede bakmıyorlar dışarıda muayenehaneleri var profların 850 lira ücret
Ankarada değilim, çok geçmiş olsun riskinizi merak ettim, benim de riskim var işl gebelik serklajlı idi bunda henüz belli değil

Back
X