• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    245
Kızlar bir de neyi merak ediyorum, şimdi ben daha 14 haftalığım ama acaba bebeğim dış sesleri duyuyor mu ? Mesela müzik vs açtığımda acaba ses gidiyor mu :) sanırım daha çok erken

Bence gerek yok 2 taneye ayrıca hastane çıkışı diye 500 liralara satılan setleri de gereksiz buluyorum dandik bir mendil bir şapka ekliyorlar altı üstü ben şu alta eklediğimi giydireceğim dede pijaması😂 ya da tulumu giydiririm, üzerine de çok iyi kalitede bir müslin örtü aldım onu örteceğim, kendim de krem rengi giymeyi düşünüyorum. İlla olsun diyene bir tane yeterli. Civilden aldıklarım %100 pamuklu değil muhtemelen ama biraz büyük ay için aldım o yüzden sorun olmaz diye düşünüyorum. Yeni doğan ve 6 aya kadar olan her şeyin %100 pamuklu olmasına dikkat ettim.
yeşilli olan çok çok güzelmiş .nerden aldınız acaba.güle güle kullanın

Yeni doğan için kaç takım yeterli olur canim yani 0-3 ay en küçüğünden
bu konuyu bende merak ediyorum.eskilerin yorumlarından okudum da 0-3 ay arası olanlar 1 ay kadar giyilebiliyormuş. genelde 3-6 ay arası ve 6-9 ay arası alın yazmışlar.bende çok kararsız kaldım .hangi bedenden kaçar adet almalıyız. tecrübe sahibi olanlar paylaşabilirler mi fikirlerini

Selam kizlaar bugun ikili taramam vardi burun kemigi gözlendi ense kalinliginada 2,6 dedi kan verdim birde haftaya carsamba tekrar cagirdi hem risk durumu varsa onu konusuruz hemde cinsiyetini dedi 🙈 ne yaptiysak asla kendini gostermedi benim minnos garip garip hareketler yapiyor zipliyor elini kapatiyor falan cok gulduk doktorla birlikte.

Bu arada migrosta bebek bezi ve islak mendillerde baya bi indirim var kizlar birde dun h&m bebek kiyafetlerinde 3 al 2 ode vardi cinsiyeti belli olanlar kacirmasin bence

meraba, ben de 13+1 m valla iki gündür yemekten sonra uzanınca böyle garip hisler oluyo alt karnmda ama emin değilim cok erken diyorum daha, ama bu benim ikinci olcak sanki ilknden hisler tanıdık geliyo, böyle garip bi kayma hareketi gibi, değilse bile orda içindeler ya o bile mutlu ediyor :KK68:
bazen hisseder gibi oluyorum ama emin olamıyorum. sonra oturup bekliyorum elim karnımda.acaba doğru mu hissettim yok sa psikolojik mi diye. devamı gelmiyo :KK43:

Back
X