- 18 Ağustos 2022
- 656
- 636
- 18
- 38
- Konu Sahibi Papatya0593
-
- #13.781
Planlı sezeryanda 38 39 arası Bi tarihte alınıyorsezeryan doğumlarda kaçıncı haftada sezeryan olunuyo
Ben haric, ben de aksine daha cekingen, sakin, asiri duygusal bi insanimSizin ev liderler konseyi olacak desene
Sizin burcunuz neBen haric, ben de aksine daha cekingen, sakin, asiri duygusal bi insanim
Oglak burcuyum 3 ocak, yukselenimi bilmiyorum ozelliklerini deSizin burcunuz ne
Canim ben doktora hissettim cumartesi günü hareketini dedim ,doktor güldü imkansız 20 den önce hissedemezsin dedi yaBen haric, ben de aksine daha cekingen, sakin, asiri duygusal bi insanim
Siz çok planlı düzenlisinizdir daha hırslı daha temkinlisizinzidir. Ev ve aileye çok önem verir oğlak burcu ama bazı değerlerini kimse değiştiremez.Oglak burcuyum 3 ocak, yukselenimi bilmiyorum ozelliklerini de
Ay bana arada hissediyorum gibi geliyo ya hatta bak asagida gebelik imzasinda da yaziyo artik hissedebilirsiniz diyeCanim ben doktora hissettim cumartesi günü hareketini dedim ,doktor güldü imkansız 20 den önce hissedemezsin dedi ya
Ay ne biliyim bende öyle deyince hee tamam hocam ben yanlış hissettim didimAy bana arada hissediyorum gibi geliyo ya hatta bak asagida gebelik imzasinda da yaziyo artik hissedebilirsiniz diye
Teşekkürler canım benimYaa ne kadar güzel. Paylaşın okurum ben de. Kendine çok dikkat et. Kız olsun erkek olsun Allah sağlıkla kucağına versin
Doktor daha iyi bilir tabi ama bagirsak hareketini anlayabiliyorum arkasindan gaz sıkısması gibi oluyo ama bu hissettigim baskaydi sanki ama olmayabilir de tabi. Insallah net sekilde hissettigimiz gunler de gelicekAy ne biliyim bende öyle deyince hee tamam hocam ben yanlış hissettim didimbağırsak hareketidir o dedi
Benim ozel saglik sigortam var odeme yapmiyorum ama 350 lira civarinda diye biliyorummuayene ücreti ne kadar bir de memnun musun
Ya 12.haftada belli cinsiyeti yaa erkek demisti ama yine de yüzde yüz demiyorum demisti o yüzden değişeceğini düşünmüyordum hatta gidince direk söyledim mi dedi erkek dediniz dedim hadi bakalım tutturmusuzdur inşallah dedi bende hocam ya alışveriş yaptım dedim ooo acele etmişsin dediama bakar bakmaz erkek ya sıkıntı yok dedi, takviye verdi demir hapina bi sonraki kontrolde başlayacağız dedi, lieraci çatlak için önerdi hiç bir faydası olmaz Hindistan cevizi yağının dedi, 3 kilo aldım dedim daha az al dedi kalbi odaciklari beyni vs. Normal gördü, benim doktorum perinatolog riskli bir durumum yok ama hocayı çok beğendim normal gebelik takibi de yaptığından ondan devam ettim ama kizlar o bi yerine baktıkça bebeğin nasıl geriliyorum ters bise der diye Hamdolsun iyi hersey
Insallah saglikcakla kucagimiza alalim da, insallah cok guzel bi aile oluruzSiz çok planlı düzenlisinizdir daha hırslı daha temkinlisizinzidir. Ev ve aileye çok önem verir oğlak burcu ama bazı değerlerini kimse değiştiremez.güzel olacak aslan, oğlak koç
15. Haftadasinz kullanmaya başlayın bence vücut şimdiden hazır olsun çatlamalar 20 de faln başlıyor diye biliyorum hatta daha erken de olan var. Şimdiden yumuşatın göbeğiniziOoh süpercinsiyet sabit aldıklarını kullanırsın güzelce
ben de 2 kutu lierac aldım şimdiden. Daha kullanmaya başlamadım. Doktorlar hep onu öneriyor. Hamileler için olan yağlardan kullanıyorum. Ona da geçiş yapacağım.
Bu arada ben de aslında tüp bebek uzmanı olan bir prof.a gidiyorum. Ama benim gibi doğal hamile kalanlara da bakıyor. Sevdiğim için onda devam ediyorum.
Ben de çok erken başladım. Mustela ve palmer’s yağlarını kullanıyorum uzun zamandır.15. Haftadasinz kullanmaya başlayın bence vücut şimdiden hazır olsun çatlamalar 20 de faln başlıyor diye biliyorum hatta daha erken de olan var. Şimdiden yumuşatın göbeğiniziben 12 de başladım
Keşke kesin bir şekilde engel olabilsek harika olurduBen de çok erken başladım. Mustela ve palmer’s yağlarını kullanıyorum uzun zamandır.Lierac için biraz daha bekleyeceğim. Yoksa her zaman nemli tutuyorum ama cildim çatlamaya müsait. Daha kötü olmasın diye uğraşıyorum şu an. tamamen engel olamayacağım gibi duruyor.
Ben de ilk onunla başladım ama beğenmedim. Cildim yağı çekmedi sanki. Diğer markalar çok daha iyi oldu. Ben de inanıyorum. İhtimali azaltması da yeter kesin olmasa bile. Sonuçta kupkuru bir cildin çatlama derecesiyle sürekli nemli tutulan cildin çatlama seviyesi aynı olmaz. Yağlanmaya kremlenmeye devamKeşke kesin bir şekilde engel olabilsek harika olurdubende bio oil le başladım. Konuştuğum herkes ne kadar iyi önlem alınırsa çatlama ihtimali o kadar azalır demişti. Düzenli kullanmak önemli
Aynen aynen güreşe çıkar gibi yağlanıyorz inşallah karşılığını alırızBen de ilk onunla başladım ama beğenmedim. Cildim yağı çekmedi sanki. Diğer markalar çok daha iyi oldu. Ben de inanıyorum. İhtimali azaltması da yeter kesin olmasa bile. Sonuçta kupkuru bir cildin çatlama derecesiyle sürekli nemli tutulan cildin çatlama seviyesi aynı olmaz. Yağlanmaya kremlenmeye devam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?