2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    245
Ay ne biliyim bende öyle deyince hee tamam hocam ben yanlış hissettim didim bağırsak hareketidir o dedi
Doktor daha iyi bilir tabi ama bagirsak hareketini anlayabiliyorum arkasindan gaz sıkısması gibi oluyo ama bu hissettigim baskaydi sanki ama olmayabilir de tabi. Insallah net sekilde hissettigimiz gunler de gelicek

Ooh süper cinsiyet sabit aldıklarını kullanırsın güzelce
ben de 2 kutu lierac aldım şimdiden. Daha kullanmaya başlamadım. Doktorlar hep onu öneriyor. Hamileler için olan yağlardan kullanıyorum. Ona da geçiş yapacağım.
Bu arada ben de aslında tüp bebek uzmanı olan bir prof.a gidiyorum. Ama benim gibi doğal hamile kalanlara da bakıyor. Sevdiğim için onda devam ediyorum.

Siz çok planlı düzenlisinizdir daha hırslı daha temkinlisizinzidir. Ev ve aileye çok önem verir oğlak burcu ama bazı değerlerini kimse değiştiremez. güzel olacak aslan, oğlak koç
Insallah saglikcakla kucagimiza alalim da, insallah cok guzel bi aile oluruz

Selam kızlar cinsiyetleri öğrenenlere hayırlı uğurlu olsun hep sağlıkla kucağınıza alın insallah bugün ikili taramaya girdim cok şükür ikisi de sağlıklı bebişlerin doktorum 2 hafta sonraya randevu verdi cinsiyetlerini söyleriz o zaman da dedi artık kendisi gördü mü bilmiyorum net olmadan söylemez ama ketumdur biraz ben de 16 da öğrenmeyi bekliyordum açıkcası 2 hafta sonra deyince sasırdım. Bu hafta erkek gibi hissediyorum nedense ikisini de artık 2 haftaya anlarız kız mı erkek mi sağlıklı olsun da kız olursa kızıma yoldas olurlar erkek olursa bi de bunun tadını alırım diyorum.

15. Haftadasinz kullanmaya başlayın bence vücut şimdiden hazır olsun çatlamalar 20 de faln başlıyor diye biliyorum hatta daha erken de olan var. Şimdiden yumuşatın göbeğinizi ben 12 de başladım

15. Haftadasinz kullanmaya başlayın bence vücut şimdiden hazır olsun çatlamalar 20 de faln başlıyor diye biliyorum hatta daha erken de olan var. Şimdiden yumuşatın göbeğinizi ben 12 de başladım
Ben de çok erken başladım. Mustela ve palmer’s yağlarını kullanıyorum uzun zamandır. Lierac için biraz daha bekleyeceğim. Yoksa her zaman nemli tutuyorum ama cildim çatlamaya müsait. Daha kötü olmasın diye uğraşıyorum şu an. tamamen engel olamayacağım gibi duruyor.

Keşke kesin bir şekilde engel olabilsek harika olurdu bende bio oil le başladım. Konuştuğum herkes ne kadar iyi önlem alınırsa çatlama ihtimali o kadar azalır demişti. Düzenli kullanmak önemli

Keşke kesin bir şekilde engel olabilsek harika olurdu bende bio oil le başladım. Konuştuğum herkes ne kadar iyi önlem alınırsa çatlama ihtimali o kadar azalır demişti. Düzenli kullanmak önemli
Ben de ilk onunla başladım ama beğenmedim. Cildim yağı çekmedi sanki. Diğer markalar çok daha iyi oldu. Ben de inanıyorum. İhtimali azaltması da yeter kesin olmasa bile. Sonuçta kupkuru bir cildin çatlama derecesiyle sürekli nemli tutulan cildin çatlama seviyesi aynı olmaz. Yağlanmaya kremlenmeye devam

Aynen aynen güreşe çıkar gibi yağlanıyorz inşallah karşılığını alırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…