2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    245
Ben de 65 civarı geziyordum bugün 67 gördüm birkaç gün önce 65 tim. Ama şu ara gerçekten yiyorum.

Gereksiz duyar mı? Sizin hiç alakası olmayan bir şekilde ne yediğinizi paylaşmanızın böyle bir başlıkta bize ne faydası var? Bahsettiğiniz konularda muzdarip olanlar bu başlığa girmezler hanım efendi. Evet yediğiniz yemeği burada durduk yere konuşmayacaksınız çünkü bu başlık ‘ne yiyelim? oh ne yedim be!? amma yedim ha! Bu akşam ne yesem’ başlığı değil. Bu konuya daha fazla cevap vermeyeceğim belli ki anlayabilecek olgunlukta bir muhatabı bulamayacağım karşımda, sevgiler :)

Ben de 65 civarı geziyordum bugün 67 gördüm birkaç gün önce 65 tim. Ama şu ara gerçekten yiyorum.
Kızlar abartısız 2 saatte bir bişey yiyorum bak en son mandalina yedim şimdi yine acıktım evden salata getirmiştim onu yiyorum. 6 da işten çıkana kadar bakalım bi daha bişey yiyecek miyim

17.haftasında cinsiyet için doktora giden arkadaşım bebek kendini göstermedi diye öğrenemedi.
O kadar bekledik. Heyecan duyduk. Sonuç sıfır

Gratiste %50 indirim basladi kizlar sitesindede gecerli bebek bezi sampuan islak mendil tarzi seylerde var
Bebek bezi aldım ama sadece 3 numara vardı. 2 paket aldım yine de. Gerçekten çok uygun. Bi sürü siteye baktım. Kıyasladım aldım.

17.haftasında cinsiyet için doktora giden arkadaşım bebek kendini göstermedi diye öğrenemedi.
O kadar bekledik. Heyecan duyduk. Sonuç sıfır
Ayyy sağlık olsun 10 günlük kontrol sürecinde yine gitsin bazen böyle şekerli şeyler yiyip gidince kıpır kıpır oluyorlar. İnşallah gösterir

Ayyy sağlık olsun 10 günlük kontrol sürecinde yine gitsin bazen böyle şekerli şeyler yiyip gidince kıpır kıpır oluyorlar. İnşallah gösterir
Yiyip içmişti o da. Hareketlensin göstersin diye ama olmamış. İlla ki öğrenecek tabi ama o da öğrenip artık kıyafet almak istiyordu. Sağlık olsun

TABİKİ SEVE SEVE EĞER GÖSTERİRSE KENDİNİ ARADA BIR DOKTORA DAHA GITTIM HIC BIRSEKILDE DONMUYOR DONMEYI BIRAK BIR TANE DUZGUN POZ YAKALAMAYAMADIK HATTA BI ARA ELINI BASINA KOYDU SADECE GULDUK HEPIMIZ :)
Oyy oyy şimdiki nesil şimdiden sizin değil benim istemem önemli diyor benimde ilk oğlum öyleydi canım hiç göstermedi 21.haftada ayrintili ultrasonda öğrenebilmistim

Ay evet kesinlikle yemiyolardir full salatayla sisiriyolardir kendilerini yiyelim kiz bosver en azindan kilolarimizin bi sebebi var
O hamilelikte 7-8 kilo alan uyuz hamile benim ben normalde öyle bir iştahlıyımdır pis boğazımdır ki arkadaşlarım hep “sen hamile kalsan 25-30 kilo alırsın kesin” derlerdi ama kızıma 70le hamile kaldım, önce bulantıdan kilo verdim sonra mide ekşimesinden ve yanmadan hiç makarna, pilav, tatlı yiyemedim ve 74.5 la doguma girdim.anca et, sebze, balık yiyebiliyordum rahatsız olmadan 8,5 kilo almıstım heralde. Şimdi de dışarıdan hiçbişey yiyemiyorum biraz fazla yesem, tatlı yesem hemen midem inanılmaz ekşiyip böyle kasılıyo taş gibi oluyo sonra bulanıyo bi enteresan. Evlendikten sonra hiç dogum sonrası kadar fit olmamıştım heralde sonra tabi süt yapsın diye bi de aylardır yiyememenin hasretiyle acısını fena cıkardım

Ankaradaki kızlarr çukurambar ebebek mağazası kapanıyormuş deli gibi indirim yapmışlar bitmeden siz de yakalayın :)

Kizlar pancodan hastane çıkışı almıştım, kac gündür kargolanmadi zaten bekliyorum şimdi de bi baktim iptal olmuş, gıcık oldum ya

Sanırım en fazla 3 numara lazım oluyor 1’den ben sadece bir büyük paket aldım
Bana 1 alma dediler. Direkt 2 ile başla dediler. 1 çok çok küçük oluyormuş. Ben o yüzden hiç almam diye düşündüm.
Daha erken diye 3 nodan 2 paket aldım. Bez işini biraz daha zaman geçince hallederiz artık eşimle

Merhaba senınle ben aynı haftalarda hamileyiz sanırımşuan tam 16+0 oldum bana doktor erkek dedi %90 ama haftaya perşembe tekrar kontrolum var merak ettiğim şu aralar mide bulantın baş dönmen halsizlik gibi durumların var mı

Birde bence 1 paket 1 numara al 2 numara ilk etspta çocuga büyük geliyor sürekli kıyafet harcarsın benım 2. Hamileliğim ondan dolayı söylüyorum . Çocuğun şişkinliği geçince zaten minnacık kalıyolar

Ben haftaya 17den gün alıyor olucam. Şu an sata göre 15+1im. Ultrason 2 gün önde gösteriyordu şimdi nasıldır bilemiyorum.
Bende mide bulantısı baş dönmesi yok. Halsizlik de ilk 3 aya göre çok düzeldi. Daha enerjiğim artık. Demir ve vitamin hapları da destek sağlıyor bu süreçte. Onların da etkisi olabilir.
Hmmm 1 numaraya da bi bakayım o zaman. Her fikri değerlendiriyorum.

1 beden ilk 2 doğumda da ilk ay kullandım canım ilk doğunca 1 beden iyi oluyor büyük kullanmakta zararlı bebege ama 1 2 paket yetiyor sonra 2 ye geçiyorsun

Ben oğluma ilk ayında 1 no kullanmıstım tam 1 paket yetmişti kaçlıydı hatırlamıyorum o bitince 2 ye geçtik. Yine 1 paket 1 almakta fayda var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…