2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    245
kusura bakmayın ama hanfendi haklı şöle ki bu kadarı gereksız duyar kasmak ınstagram facebokk vs ınsanlar artık herseyı ınanın goruyor yanı su platforma girmek bıle olmayana lüks ona kalırsa internet vs anlamında soyluyorum bı hamburgerı suan burda okuyupda alamayan yada evınde yapamayan olduguna ınanmıyorum yanı cok da onemlı değil bence :)

inşallah kuzum valla yoksa sıkıntı ben makarna delisiyim Allahım vazgeçemiyorum salçalı makarnadan haftada 2 gün net yiyorum. ee söylemicem canımız çekmesin diye hamur işi şeyleri istedi canım bu hafta 3 gün peşpeşe öyle şeyler yedim 1 kiloda almışım ben birde hamilelikten önce sigara içiyordum öğrendiğim gün anında bıraktım sigarayı şimdi 2 saatte bir ağzıma bişey atmak istiyorum canım çekiyor meyve yiyorum bolca muz mandalina elma yada zeytin ve buğday ekmeği 1 dilim.

Amin canim insallah bi anda aldim o 2 kiloyu da ona sasridim valla
Ben de 56yla başladım. 56.45 daha doğrusu.
Sonra 58.75 oldu. Aç karna tartılınca. Akşam yemek yiyip tartıldığımda 60 kiloydu.
Sabah akşam tartılması çok fark ediyor.
Ama ben tartıda kilo fazlalığı görmeme rağmen vücudumda bir değişiklik yok karnımın şişmesi dışında. Yani hala 36 bedene de sığıyorum karın bölgem hariç.
O yüzden kendimi şişmanlamış hissetmiyorum ama kilo alsam da çok takmam gibi herhalde ki hep fit olmalıyım diyip dikkat eden biriyim normalde.
Bence iyiyiz. Doktora gidince esas o tartıda ne çıkacak merak ediyorum.

Merhaba ,6haftalik bebişimin fotosu bebek sağda yada solda olunca cinsiyeti ne oluyor.Cogunuzun cinsiyeti belli olmuştur.hepimizin bebisi sağlıkla gelsin inşallah merak ettim bende

Eklentiler

• Screenshot_20221021_121426_com.android.chrome.webp
    28,8 KB · Görüntüleme: 46
Ay deme deme bende öyle makarna hamurisi çok seviyorum normalde kendimi kisitlardim ama şu an kisitlayamiyorum çok canım istiyo elim ayağım titriyor yemesem

Kızlar bide kan ilacı Ferrum iciyorum mide bulantısı yaptı bende sanki bu ilacı kullanıp mide bulantısı yaşayan varmi

Ay deme deme bende öyle makarna hamurisi çok seviyorum normalde kendimi kisitlardim ama şu an kisitlayamiyorum çok canım istiyo elim ayağım titriyor yemesem
Siz Makarna diye diye canım iyice makarna istedi anneme dedim şimdi yap da gelip sende yicem diye makarna delisiyim normalde ama haftalardır kendime yapmadım hiç. Şöyle bol soslu kremalı bir makarna yapıp koca bi tabak yemem lazım bi ara niye böyle karbonhidrat istediğimi çözemiyorum. Hamileliğimin başından beri böyle. Normalde çok yemezdim makarnaya bayılırdım da hamur işini yapmazdım ve almazdım. Şimdi işler değişti

Yine forumda dolaşırken gördüm rüyada altın görürsen kızın olurmuş.
Ben de görümcem de altın görmüştük. Bakalım tutacak mı bunu da bi değerlendirelim.
Hatta benim haberim yoktu onlar altın gördük kızın olacak demişti bana. Bu da ayrı bi hurafe işte

Bak benimde ince çizgimdir mantar tavuklu kremalı makarna birazda fesleğen icine

Kızlar bide kan ilacı Ferrum iciyorum mide bulantısı yaptı bende sanki bu ilacı kullanıp mide bulantısı yaşayan varmi
ben de Ferrum kullanıyorum. ama kullanırken öncesi ve sonrası iki saat içinde süt ve süt ürünleri, kahve, çay gibi kafeinli ürünler kullanmamış olmanıza dikkat dedi. En kolayı uyumadan iki saat önce yeme içmeyi bırakıp ilacı alıp uyumak demişti. Öyle kullanıyorum ben de bi sıkıntı yaşamadım.

Bende 59 la basladim gecen hafta doktor olctugunde 61 ciktim. İlk haftalar bulanti halsizlik gibi seyler yuzunden ya hep makarna gibi kolaya kactim yada disardan yedim hep o yuzden

Banada herkes senin kalcan genisliyor kizin olacak diyor ne alakaysa bilemedim ama insallah dogrudur

Banada sabah aç karna yazmış bende öyle kullanayım o zaman bide öyle deneyim tesekkurler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…