- 8 Eylül 2022
- 66
- 24
- 3
- 38
- Konu Sahibi Papatya0593
-
- #14.121
kusura bakmayın ama hanfendi haklı şöle ki bu kadarı gereksız duyar kasmak ınstagram facebokk vs ınsanlar artık herseyı ınanın goruyor yanı su platforma girmek bıle olmayana lüks ona kalırsa internet vs anlamında soyluyorum bı hamburgerı suan burda okuyupda alamayan yada evınde yapamayan olduguna ınanmıyorum yanı cok da onemlı değil bence :)Bu kadar hassasiyet gösteren varsa bu tip platformlarda hiç bulunmasınlar valla, ben burada herkesle saygı çerçevesinde istediğim paylaşımları yapmak için bulunuyorum. Eğer yediğimiz yemeği de burada konuşamayacaksak ne konuşalım. Ona bakarsanız çocuk isteyen düşük yapan bir sürü arkadaşımız da var, o zaman cinsiyet tahmini - Doğum gidişatı vs gibi konularda da konuşulmasın.
Duyarlı olmak bu değil. Emin olun ben zaten oldukça duyarlı bir insanım ve nerede ne zaman nasıl ne konuda konuşacağımı da çok iyi biliyorum. Gerçekten gereksiz duyar artık canımı sıkıyor.
inşallah kuzum valla yoksa sıkıntıNormal canım bazı haftalar birden alicaz bazı haftalar hiç almicaz bende aktif spor yapan biriyim hiç boş kalmazdım fitnes plates en kötü evde leslie 53 le hamile kaldım 58 im şu an kendimi çok tombik hissediyorum ama doğumdan sonra spor sağlıklı beslenme veririz emzirirken kilo çok çabuk gidiyor
onlar psikoloji bozarrr pek bakmamak lazım :)))Dimi yaa :)) su instagram insanin sirazesini bozuyo influencerlara bakiyorum arada 7-8 kiloyla doguma gidiyorlar saka gibi gercekten
Ben de 56yla başladım. 56.45 daha doğrusu.Amin canim insallahbi anda aldim o 2 kiloyu da ona sasridim valla
Ay deme deme bende öyle makarna hamurisi çok seviyorum normalde kendimi kisitlardim ama şu an kisitlayamiyorum çok canım istiyo elim ayağım titriyor yemeseminşallah kuzum valla yoksa sıkıntıben makarna delisiyim Allahım vazgeçemiyorum salçalı makarnadan haftada 2 gün net yiyorum. ee söylemicem canımız çekmesin diye hamur işi şeyleri istedi canım bu hafta 3 gün peşpeşe öyle şeyler yedim 1 kiloda almışım ben birde hamilelikten önce sigara içiyordum öğrendiğim gün anında bıraktım sigarayı şimdi 2 saatte bir ağzıma bişey atmak istiyorum canım çekiyor meyve yiyorum bolca muz mandalina elma yada zeytin ve buğday ekmeği 1 dilim.
Canım benim o teoriye göre erkekti ama kızım olacak inşMerhaba ,6haftalik bebişimin fotosu bebek sağda yada solda olunca cinsiyeti ne oluyor.Cogunuzun cinsiyeti belli olmuştur.hepimizin bebisi sağlıkla gelsin inşallah merak ettim bende
İlk çocuğunuz mu acaba benim ikinci kısmet olursACanım benim o teoriye göre erkekti ama kızım olacak inş
Siz Makarna diye diye canım iyice makarna istediAy deme deme bende öyle makarna hamurisi çok seviyorum normalde kendimi kisitlardim ama şu an kisitlayamiyorum çok canım istiyo elim ayağım titriyor yemesem
3. Benim 2 oğlum var hatta bu teoride erkek çıktı Bi korktum ama kızım olacak çok şükür :)İlk çocuğunuz mu acaba benim ikinci kısmet olursA
Bak benimde ince çizgimdir mantar tavuklu kremalı makarna birazda fesleğen icineSiz Makarna diye diye canım iyice makarna istedianneme dedim şimdi yap da gelip sende yicem diye makarna delisiyim normalde ama haftalardır kendime yapmadım hiç. Şöyle bol soslu kremalı bir makarna yapıp koca bi tabak yemem lazım bi ara niye böyle karbonhidrat istediğimi çözemiyorum. Hamileliğimin başından beri böyle. Normalde çok yemezdim makarnaya bayılırdım da hamur işini yapmazdım ve almazdım. Şimdi işler değişti
Hayırlı olsun canım digerleride mi terse çıkmıştı3. Benim 2 oğlum var hatta bu teoride erkek çıktı Bi korktum ama kızım olacak çok şükür :)
ben de Ferrum kullanıyorum. ama kullanırken öncesi ve sonrası iki saat içinde süt ve süt ürünleri, kahve, çay gibi kafeinli ürünler kullanmamış olmanıza dikkat dedi. En kolayı uyumadan iki saat önce yeme içmeyi bırakıp ilacı alıp uyumak demişti. Öyle kullanıyorum ben de bi sıkıntı yaşamadım.Kızlar bide kan ilacı Ferrum iciyorum mide bulantısı yaptı bende sanki bu ilacı kullanıp mide bulantısı yaşayan varmi
Bende 59 la basladim gecen hafta doktor olctugunde 61 ciktim. İlk haftalar bulanti halsizlik gibi seyler yuzunden ya hep makarna gibi kolaya kactim yada disardan yedim hep o yuzdenBen de 56yla başladım. 56.45 daha doğrusu.
Sonra 58.75 oldu. Aç karna tartılınca. Akşam yemek yiyip tartıldığımda 60 kiloydu.
Sabah akşam tartılması çok fark ediyor.
Ama ben tartıda kilo fazlalığı görmeme rağmen vücudumda bir değişiklik yok karnımın şişmesi dışında. Yani hala 36 bedene de sığıyorum karın bölgem hariç.
O yüzden kendimi şişmanlamış hissetmiyorum ama kilo alsam da çok takmam gibi herhaldeki hep fit olmalıyım diyip dikkat eden biriyim normalde.
Bence iyiyiz. Doktora gidince esas o tartıda ne çıkacak merak ediyorum.
Valla canım biri 9 yaşında biri 6 o zaman teori falan duymamıştım ama zaten tutmuyordaHayırlı olsun canım digerleride mi terse çıkmıştıRabbim gönlünüze göre versin inşallah
Banada herkes senin kalcan genisliyor kizin olacak diyor ne alakaysa bilemedimYine forumda dolaşırken gördüm rüyada altın görürsen kızın olurmuş.
Ben de görümcem de altın görmüştük. Bakalım tutacak mıbunu da bi değerlendirelim.
Hatta benim haberim yoktu onlar altın gördük kızın olacak demişti bana. Bu da ayrı bi hurafe işte
Banada sabah aç karna yazmış bende öyle kullanayım o zaman bide öyle deneyim tesekkurlerben de Ferrum kullanıyorum. ama kullanırken öncesi ve sonrası iki saat içinde süt ve süt ürünleri, kahve, çay gibi kafeinli ürünler kullanmamış olmanıza dikkat dedi. En kolayı uyumadan iki saat önce yeme içmeyi bırakıp ilacı alıp uyumak demişti. Öyle kullanıyorum ben de bi sıkıntı yaşamadım.
Kimde ne kadar farkeder bilmiyorum ama gerçekten oglanlarda karnım top gibiydi kalcam hiç genişlemedi ama bunda göbeğim daha yayvan kalcamda daha geniş canimBanada herkes senin kalcan genisliyor kizin olacak diyor ne alakaysa bilemedimama insallah dogrudur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?