- 20 Şubat 2010
- 33.357
- 6.612
- 773
- Konu Sahibi Papatya0593
-
- #14.181
1 paket aldığınızda kaç tane bez var. 2 numarada 72 adet var 32 adet var. Bir paket dediğinizde kaç tane var? Kaç tanesini almak lazımBen oğluma ilk ayında 1 no kullanmıstım tam 1 paket yetmişti kaçlıydı hatırlamıyorum o bitince 2 ye geçtik. Yine 1 paket 1 almakta fayda var
Kaçlı olan paketlerden aldın canım? Ben de 2 numara alayım dedim kuponum var. Prima aktif bebek olanı almak istiyorum. Prima her türlü iyidir herhalde. Ama 32li mi almalıyım 72li mi? Nasıl karar vericez bunaSanırım en fazla 3 numara lazım oluyor 1’den ben sadece bir büyük paket aldım
Ben de 5li hastane çıkışlarından ve bi de battaniye alacaktım. 3 al 2 öde kampanyasından ama erkek takımları diye alamadım.Kizlar pancodan hastane çıkışı almıştım, kac gündür kargolanmadi zaten bekliyorum şimdi de bi baktim iptal olmuş, gıcık oldum ya
Ayy hadi hayırlı haberlerle ins canım heyecanını çok iyi anlıyorum bende o gece hiç uyuyamamistimİyi akşamlar yarın benimde kontrolüm var inslh kız haberiyle bende gelirim bakalım bu gece uyuyamam ben artık
Maşallah canım hayırla sağlıkla kucağına al insallah kizceni cok sevindim iyi olmasinaKizlarr benim de bir kizim oluyor :) cok cok sasirdimm erkek hissediyodum hep ailem de ayni sekilde :) soku atlatamadim henuz ama cok sukur saglikli hicbir problemi yokdarisi isteyen herkesin basina
Canım yine Bi 120 130 rahat kullanırsın 1 numara çünkü ilk ay günde yaklaşık 8 10 defa alt degisiyorlar1 paket aldığınızda kaç tane bez var. 2 numarada 72 adet var 32 adet var. Bir paket dediğinizde kaç tane var? Kaç tanesini almak lazım
Aktif bebek alma canım kuzenim yenidoğan hemşiresi her türlü bebek bezini test ettiKaçlı olan paketlerden aldın canım? Ben de 2 numara alayım dedim kuponum var. Prima aktif bebek olanı almak istiyorum. Prima her türlü iyidir herhalde. Ama 32li mi almalıyım 72li mi? Nasıl karar vericez buna
Neden önermiyormuş acaba yorumları çok iyi internette. Kullananlar çok memnun. Primadan daha iyi marka yoktur sanırım. Bana da akrabalar arkadaşlarım öneriyor. Onunla bezlenen bebek hiç pişik olmuyor diye. Premium mu almak gerekAktif bebek alma canım kuzenim yenidoğan hemşiresi her türlü bebek bezini test ettiaktif bebek önermiyor. Ben hepsini en büyük paket aldım 1 tane 1 2 paket 2 ve 3 geçen hafta migros fiyatları çok iyiydi umarım tekrar yakalarız öyle. İndirim gördüğünüzde bezin tanesi 3 lirayı geçmiyorsa eh iyi fiyat
Sanırım kenarlardan sızıyor kıyafetler nemli oluyordu zaman zaman demişti. Aynen premium care iyidir. Bir de gratisi inceledim mesela sebamed vs normalde daha uygun nette, bunlar resmen önce bindirim yapıp sonra indirim yapmışlar. Yetişkinler için ogx şampuan vs uygun ama. Markayı hiç sevmesem de Lcw indirimi çok iyiydi buradan kim söylediyse teşekkür ederim. Bir daha denk gelirse kaçırmayalım, aldıklarım komik rakamlara geldi gerçekten. Daha da kıyafet almayacağım dedikçe alıyorum hastalıklı bir hale geldi, bu gidişle 7 yaşa kadar her şeyi tamamlayacağımNeden önermiyormuş acaba yorumları çok iyi internette. Kullananlar çok memnun. Primadan daha iyi marka yoktur sanırım. Bana da akrabalar arkadaşlarım öneriyor. Onunla bezlenen bebek hiç pişik olmuyor diye. Premium mu almak
Kizlar hiç yıkanabilir bebek bezi kullanmayı düşünen yok mu, daha önce kullanan, benim bi öyle niyetim var ama başarabilir miyim bilmemNeden önermiyormuş acaba yorumları çok iyi internette. Kullananlar çok memnun. Primadan daha iyi marka yoktur sanırım. Bana da akrabalar arkadaşlarım öneriyor. Onunla bezlenen bebek hiç pişik olmuyor diye. Premium mu almak gerek
Aa 13.hafta cinsiyet gorundu muu ay cok heyecanli hayirli olsunKızlarr kontrolden çıktım şimdi 3 gün önde göründük usg de 13+1 iz bugün. 2 li test için kan verdik. Usg ölçümlerne göre de herşey çok normal yerinde bebiş çok hareketli maşallah. Ve cinsiyet göründüüüüOĞLUM OLUYOOOR o kadar kız hissettim çin takvimi kızdı, ekşi aşerdim ama hepsi boşmuş 2 gece önce gördüğüm rüya gerçek oldu yani kızlar. Herkes sende erkek annesi havası var diyordu öyle oldu sağlıkla gelsin bebeğim inşallah razıyım oğluşuma
Valla siz heralde burada yazılanları okumuyorsunuz evet ne yazık ki gereksiz duyar kusura bakmayın, benle de bir daha muhatap olmazsanız sevinirim.Gereksiz duyar mı? Sizin hiç alakası olmayan bir şekilde ne yediğinizi paylaşmanızın böyle bir başlıkta bize ne faydası var? Bahsettiğiniz konularda muzdarip olanlar bu başlığa girmezler hanım efendi. Evet yediğiniz yemeği burada durduk yere konuşmayacaksınız çünkü bu başlık ‘ne yiyelim? oh ne yedim be!? amma yedim ha! Bu akşam ne yesem’ başlığı değil. Bu konuya daha fazla cevap vermeyeceğim belli ki anlayabilecek olgunlukta bir muhatabı bulamayacağım karşımda, sevgiler :)
Hiç düşünmedim. Nasıl yetişebilirsin ki yıkamayaKizlar hiç yıkanabilir bebek bezi kullanmayı düşünen yok mu, daha önce kullanan, benim bi öyle niyetim var ama başarabilir miyim bilmem
Merhaba benim de tahmini doğum tarihi 14 Nisan bilgilerde ekledim bu gruba dahil olmak istiyorum ne yapmam gerekiyor
Sanırım kenarlardan sızıyor kıyafetler nemli oluyordu zaman zaman demişti. Aynen premium care iyidir. Bir de gratisi inceledim mesela sebamed vs normalde daha uygun nette, bunlar resmen önce bindirim yapıp sonra indirim yapmışlar. Yetişkinler için ogx şampuan vs uygun ama. Markayı hiç sevmesem de Lcw indirimi çok iyiydi buradan kim söylediyse teşekkür ederim. Bir daha denk gelirse kaçırmayalım, aldıklarım komik rakamlara geldi gerçekten. Daha da kıyafet almayacağım dedikçe alıyorum hastalıklı bir hale geldi, bu gidişle 7 yaşa kadar her şeyi tamamlayacağım
Bezlerin çevreye olan zararlarını düşündükçe ben bu fikre çok yükseliyorum hatta elim hiç bebek bezi almaya gitmiyor; ama bebeğin poposu kuru kalabilir mi, özellikle ek gıda dönemi itibariyle bezleri yıkarken yeterli hijyeni sağlayabilir miyim emin olamıyorum. Etrafınızda hiç kullanan var mı ?Kizlar hiç yıkanabilir bebek bezi kullanmayı düşünen yok mu, daha önce kullanan, benim bi öyle niyetim var ama başarabilir miyim bilmem
Ben hallettim onu joie versatrax aldım hatta güzel indirimde ebebekte istersen incele canımLcw’de unisex model yok gibi. Keşke olsaydı da alsaydım.
Ben de bebek arabası araştırmasındayım. Chicconun hafif arabalarından birini alacağım sanırım. Ama bilmiyorum.Bu ay ya öteki aya kesin halletmek istiyoruz artık onu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?