• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    245
Benimde dinlenince neredeyse geçti ya bosa paniklemisim valla gebelik zormus ya 1. Diye mi zor hep zor mu olacak bilmem😅
Çok sevindim canım dinlenmek çok önemli benimde genelde belim kasiklarim çok agriyo bide sol kalcamdan sol bacagima çok vuruyo bazen toparlayarak yürüyorum sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inş Rabbim hepimizede:anneadayı:

Kizlar boyle az az su gibi akintisi olan var mı doktoruma söyledim bol miktarda olmadığı sürece korkma dedi ama içim de rahat değil böyle su gibi geliyor ortasında kalıntı oluyor ayrıntı verdiğim için özür dilerim herkesten
Benim de baya zamandır tarif ettiğiniz gibi bir akıntım vardı, 3 hafta önce doktoruma söyledim, idrar kültürü aldı, temiz dedi ama o akıntı devam etti. Çarşamba karın ağrısı ile acillik olunca alttan muayene ettiler ve vajinit teşhisi ile idrarda enfeksiyon teşhisi koydu. Tabii ağrımın bunla ilgisi yoktu. Fitil ve manurol tedavisi aldım. Geçmiş mi diye kontrol tahlili yaptırmak istiyorum bu hafta içi.

Muhtemelen sizin de öyle bir enf durumu. Korkmayın ama doktora görünün. Geçmiş olsun 💐

35 yaş üstü arkadaşlar ikili tarama sonuçlarınız nasıl geldi, 35 yaş üstü hep risk çıkıyor diyorlar. Ense kalınlığı burun kemiği normal dedi ama kan sonuclari çıkmadı bi korku oluyor, Rabbım korktuklarimizdan emin kılsın inşallah 🤲♥️
Ben 34 yaşındayım, ense boy burun ölçümü normal fakat kanda papp-a alt sınıra yakın çıktı. Nifty yaptırdık, temiz geldi sonuç. İnsan ister istemez stres yapıyor. Risk çıkarsa da korkmayın, muhtemelen temizdir. İmkanınız varsa fetal DNA yaptırın. Yoksa da perinatologla ayrıntılı ultrason içinizi rahatlatabilir.

Çok sevindim canım dinlenmek çok önemli benimde genelde belim kasiklarim çok agriyo bide sol kalcamdan sol bacagima çok vuruyo bazen toparlayarak yürüyorum sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inş Rabbim hepimizede:anneadayı:
Benim de sağ kalçadan sağ bacağa vuruyor aynı ağrı, dediğiniz gibi topallıyorum bazen. Yatakta dönmek bile zorlaşıyor.

35 yaş üstü arkadaşlar ikili tarama sonuçlarınız nasıl geldi, 35 yaş üstü hep risk çıkıyor diyorlar. Ense kalınlığı burun kemiği normal dedi ama kan sonuclari çıkmadı bi korku oluyor, Rabbım korktuklarimizdan emin kılsın inşallah 🤲♥️
39 yaş benm ikili 1/72 geldi. Zaten yüksek bekliyordum ama bu kadar değil. Ense 2mm sınırda dedi. Fetal dna verdik sonuç bekliyorum. Çok zor

Bende corumluyum canım merkezdemisin :KK68: aynen o yaş meselesi çok sıkıntı bencede sen kaç yaşındasın bilmiyorum ama ben 35 yaşındayım ve bu hamileligimde hiç diğerleri gibi değilim cok yorgun bitkinim ağrılarım çok daha fazla şimdiden böyleysem diyorum son aylar ne olacak :KK70:
Aaa çok sevindim hemşerim😍 merkezde değilim kuzu sungurludayim. Yaşım 36🙃 hemde ne bitkinlik, bir koltuktan kalkıp diğer koltuğa geçmeyi cnm istemiyor mide bulantısından hiç bahsetmiyorum😬 diğer hamileliklerimde bu kadar yorgunluk yoktu🤔

39 yaş benm ikili 1/72 geldi. Zaten yüksek bekliyordum ama bu kadar değil. Ense 2mm sınırda dedi. Fetal dna verdik sonuç bekliyorum. Çok zor
İnşallah temiz gelir cnm ama genelde temiz çıkıyor kalbini bozma🤲

Benim de baya zamandır tarif ettiğiniz gibi bir akıntım vardı, 3 hafta önce doktoruma söyledim, idrar kültürü aldı, temiz dedi ama o akıntı devam etti. Çarşamba karın ağrısı ile acillik olunca alttan muayene ettiler ve vajinit teşhisi ile idrarda enfeksiyon teşhisi koydu. Tabii ağrımın bunla ilgisi yoktu. Fitil ve manurol tedavisi aldım. Geçmiş mi diye kontrol tahlili yaptırmak istiyorum bu hafta içi.

Muhtemelen sizin de öyle bir enf durumu. Korkmayın ama doktora görünün. Geçmiş olsun 💐
Bende şüpheleniyorum zaten enfeksiyondan doktoruma yazdım dönmedi daha sabah test verip olmazsa evimin yakinidns bi doktorla gorusecegim ilaclari içince düzelme oldu mu

Benim göbeğin sağ yanında olmuştu sonrası zaten acillik hastaneye yatış biliyorsunuz. Kasıkta değildi ama geçmeyince korkup gittim ki sonda şiddetlendi. İmkanınız varsa gidin bir acile görünün, içiniz rahat etsin.
Canim biraz dinlendim uzandım, geçti hamdolsun tamamen, inşallah tekrarlamaz🤲

Kızlar öksürük ve burun tıkanıklığı ile ilgili bildiğiniz yöntemler neler? İki hafta oldu o kadar yoruldum ki. KBB ye gittim dahiliyeye gittim hiçbiri çare olmadı. İlaç da vermiyorlar doğal olarak. Ökrüsünce karnım da içeri doğru çekiliyor çok tedirginim ☹️

Bende şüpheleniyorum zaten enfeksiyondan doktoruma yazdım dönmedi daha sabah test verip olmazsa evimin yakinidns bi doktorla gorusecegim ilaclari içince düzelme oldu mu
Fitil vermişti gyno-lomexin ve aynı marka krem. 2 adet var içinde, gün aşırı kullandım, sonuncusu dün geceydi. Yanma var fitili ve kremi kullandığımdan beri, akıntı da var hala ama daha çok fitil kalıntısı gibi. Ben zaten gebelik öncesi de vajinal mantar ve enfeksiyondan çok çektim. Bir çözüm bulamadım. devam ederse vajinal kültür isterim sanırım. Umarım sizinki tedavi alınca geçer 🙏

Kızlar öksürük ve burun tıkanıklığı ile ilgili bildiğiniz yöntemler neler? İki hafta oldu o kadar yoruldum ki. KBB ye gittim dahiliyeye gittim hiçbiri çare olmadı. İlaç da vermiyorlar doğal olarak. Ökrüsünce karnım da içeri doğru çekiliyor çok tedirginim ☹️
Burun tıkanıklığı için sterimar okyanus suyu kullanıyorum arada, öksürüğü bilemedim. Geçmiş olsun 💐

Bende de aynısı var sağ kalcadan sağ bacağa vuruyor ama yürüyünce açılıyor
Magnezyum mu kullanmak lazım, bu hafta doktora gidicem, gidince sorayım. Ablam gebeliğinin son zamanlarına doğru kramptan yolda kalıyordu, ilerleyemiyordu. Şimdiden böyleysem sonlara doğru ne olur düşünemiyorum.

Geçmiş olsun. Soğana karanfil parçacıklarını batırıp baş ucuna koyup uyuma iyi geliyor diyorlar tıkanıklığa ama denemedim. Hapşırma ve öksürme en korktuğum şey oldu bazen ayarlaymıyorum bi kasılma oluyo😵‍💫

Geçmiş olsun. Soğana karanfil parçacıklarını batırıp baş ucuna koyup uyuma iyi geliyor diyorlar tıkanıklığa ama denemedim. Hapşırma ve öksürme en korktuğum şey oldu bazen ayarlaymıyorum bi kasılma oluyo😵‍💫
Gerçekten artık ben de ciddi ciddi korkmaya başladım 😔

Back
X