2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    245
D vitamininin unutmuşum ewet damla devir kullaniyorum ben mide bulantısından çok beslenemiyorum o yüzden biraz daha devam etsem diyorum vitaminlere

D vitamininin unutmuşum ewet damla devir kullaniyorum ben mide bulantısından çok beslenemiyorum o yüzden biraz daha devam etsem diyorum vitaminlere
Hmm o zaman başka bu arada d vitamininin hap versiyonu var aklında bulunsun, bazı damlalar da mide bulantısı yapabiliyor

Bende seyde cok kararsiz kaliyorum nisanin ortasi gibi dogum olcak 2 ay sonra yaz geliyor o aldigimiz 0-3 aylik kalin tulumlari falan giyemeyecek haliyle 0-1 ayliklari kislik 0-3 leri yazlikmi alsam ay hic bilmiyorum cok ara bi mevsimde kaliyoruz

Kizlar camasir suyu yerine ne alternatif kullanabilirim eldiven takip uyguluyorum lavabolara mecburen ama burnumu bogazimi yakmaya basladi klorsuz kullanmama ragmen hayatimdan cikaricam artik
canım çamaşır suyunu ben kullanmak yerine eşime kullandırtıp temizletiyorum sağolsun en etkilisi o hamileliğimin başından beri Allah razı olsun ne zaman temizlik yapsak tuvalet lavabo bayo bende diyo oturuyo ovalıya ovalıya bi güzel temizliyor ki

Bende seyde cok kararsiz kaliyorum nisanin ortasi gibi dogum olcak 2 ay sonra yaz geliyor o aldigimiz 0-3 aylik kalin tulumlari falan giyemeyecek haliyle 0-1 ayliklari kislik 0-3 leri yazlikmi alsam ay hic bilmiyorum cok ara bi mevsimde kaliyoruz
Ben de öyle hesap edip almaya çalıştım. Şuan sadece çıtçıtlı badi aldık gördükçe. Müthiş de bir pahalılık var yani boş yere bir şeyler almak istemiyorum

kuzum valla su gibi bende de geliyor başından beri hatta hafif beyazda oluyor arada kokulu ve çok rahatsızım bu konuda hep takıntılıydım en ufak akıntıyı kabul etmezdim ama şimdi başa gelen çekiliyor bir kere fitil verdi doktorum bir daha vermedi 16. haftaya kadar dayan geçecek ondan sonra dedi. şuan 15+3 ün 17. haftada randevum var eğerki geçmezse tekrar fitil ver dicem doktoruma dayanamıyorum çünkü.

Bende de var o durum özellikle son 1 hafta

canım burun tıkanıklığını en başından beri yaşıyorum ve çözüm yok en yaygın belirti budur dedi doktor. bazen kalp çarpıntımdan da da yoruluyorum ama burnu tıkayan da o hızlı kan pompalanmasıymış. burnum estetik olmasına rağmen hiçbir et kalınlaşma falan olmamasına rağmen aşırı zor ve hırıltılı nefes alıyorum özellikle gece yatarken çok kötüü

Trendyol da 5 li beyaz çıtçıtlı zıbın 70 liryaa düşmüştü link yapabilsem atarm marka değil ama alanlar baya memnun görünüyordu çok uyguna geliyor. bakın isterseniz düz renk hem kıza hem erkeğe olabilir

Benim doktorum triod ilaciyla beraber hiç bir ilacı alma dedi. Ben kan ilacını kahvaltıdan 1 saat sonra alıyorum

kızlaaar günaydın onu Bursa ya gittim annem ve babamın yanına bebişe bir sürü şey aldılarr atıcam birazdan fotosunu bebek arabasını aldık PRAVA P14 TRAVEL SİSTEM KAHVERENGİ biz çok beğendik kurulumu kolay kendi çok şık ve hafifti. pusetiyle birlikte aldık. internette 4500 tl flan amaa annemler fena pazarlıkçı veBursa Kapalıçarşı da bebeler sarayoı var mağazaların full olduğu bir yer ordan aldık 3500 tl ye. ayrıca şu katlanan küvet kova ve maşrapadan aldık 350 dedi 300 tl ye aldık. bir tane 10 lu yeni doğan seti aldık 389 du 350 ye geldi o da. bebiş havlusu oladık 100 tl battaniyesi 50 tl. puset örtüsü ve yağmurlukta bedavaya getirdiler annemler çok karlı ve güzel bir alışveriş oldu

birde bacak ağrısı çeken arkadaşlar bende de bayadır var doktoruma sordum o bana magnezyum vermedi burun tıkanıklığı gibi bu da hamileliğin en belirgin özelliği dedi. rahmi tutan 4 bağın biri kuyruk sokumundadır rahim büyüdükçe ağrının olması normal demişti korkulacak birşey yok. arada olup geçiyor işte.

Bende asiri taktim 16dayim geçmedi kiz bende bugün gitcem artık başka doktora kendi doktorum da hastaneden ayrıldı yeni yere başlamadı daha panik yapiyorum

Nasil bir bacak ağrısı? Bende sadece sol baldir cok kotu oldu 2 hafta önce ama magnezyum içmeme rağmen meğersem varis olmuş şimdi varis corabi başladılar ama bu ağrı cok farklı normal gebelik ahrisi değildi

bizimkiler bunlar inşallah sağlıkla gelir bebişlerimiz de güzel güzel günlerde kullanmayı nasip eder Rabbim

Eklentiler

• WhatsApp Image 2022-10-31 at 09.43.24.webp
    60,2 KB · Görüntüleme: 98
  • WhatsApp Image 2022-10-31 at 09.43.24 (1).webp
    71,4 KB · Görüntüleme: 92
  • WhatsApp Image 2022-10-31 at 09.43.22.webp
    115,1 KB · Görüntüleme: 93
Bende asiri taktim 16dayim geçmedi kiz bende bugün gitcem artık başka doktora kendi doktorum da hastaneden ayrıldı yeni yere başlamadı daha panik yapiyorum
panik yapma ama takma konusu bende çok var. her çişimi yaptığımda bile sanki kokuyor gibi hissediyorum burnuma o koku geliyor gibi çıldırıyorum ben eşimle bile ayrı kalmak istiyorum bir süredir o takma bak çok normal hormonların değişti sen hamilesin tabiki akıntın olacak koku yok takma dese de geçen gün ben ağladım. valla 11 kasımda randevum var eğerki geçmezse kesimlikle 1 fitil yazdırıcam doktoruma psikolojim bozuluyor yoksa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…