2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    245
Sıkıntı olmuyorsa iyi o zaman. Ne bileyim doktorum özellikle belirtince size söylemek istedim. Etki etsinler de nasıl kolay oluyorsa öyle alırız

Ocaktan sonra zam mı gelecekmiş bende şubat gibi yaparım diyordum su detayliyi bi atlatallyim olmazsa bende alayım biseyler ya
canım asgari ücrete zam yapacaklar diyorlar 10 bini bulur diyorlar ee zam gelse nolur herşeye aynı oranda hatta daha fazla zam geliyor değişen birşey olmuyor daha kötü oluyor hatta. o yüzden ne bulursanız şuan müsaitliğiniz varsa almaya bakın bence

Aaaa bu benim annem

Bende kan hapi decavit vitamin bide d vitamini kullanıyorum kramp ve ağrılarım başlamıştı bu vitaminleri kullan iyi gelir dedi gerçekten biraz daha iyiyim cok sükür

amin inşallah kuzum hepimize. bende 11 kasımda 17 haftalık olacak cinsiyeti de13 de gördü erkek diye ama korkuyorum ya yanlış gördüyse ya kız çıkarsa diye birkaç takımı erkek için geri kalan ortak renklerde aldım zatende yapacak birşey yok daha kontrole kadar almam birşey

Sıkıntı olmuyorsa iyi o zaman. Ne bileyim doktorum özellikle belirtince size söylemek istedim. Etki etsinler de nasıl kolay oluyorsa öyle alırız
Evet canım zaten içimiz dışımız ilaç oldu her şey miniklerimiz için doktordan doktora değişiyor işte, bana doktorum kan ilacını aç karnına al dedi, başka bir arkadaşa tok demiş mesela

Uyardigin için teşekkür ederim canım büyük şeyleri alayım en iyisi detaylı sonrası zaten araba filan var almayacağım da park yatak alacağım onlara bakayım

Aaa bunu ilk defa duyuyorum canım ama ben grip geçirdim ondan sonra kaldı iki haftadır gitmiyor. Öncesinde böyle bir şey yoktu. Sana da çok geçmiş olsun
bende corona geçirdim 7 haftalıkken tat koku gitmişti ama hemen geldi 2 güne ondan öncede tıkanıklık vardı halaaa var geçmiyor malesef sağol kuzum.

Biz üçtür soruyoruz her defasında erkek diyor kızacak diye tekrar sormaya cesaret edemiyorum

Benimki dün halı yıkadı
Normalde de işlere yemeğe yardım ederdi de halıya kadar düşmemişti erkeklerin bu halleri çok güzel ya
HAHAHHHAH HALIYA KADAR DÜŞMEMİŞTİ ÇOK İYİ kız iyiii seninki level atlamış maşallah de benimki sadece yemekten hiç hoşlanmaz beceremez zaten yapmayı da ama yemekte aramaz şükür 1 ay salçalı makarna yese bu ne demez çok şükür, ama temizliği de güzel yapar

hemen cimere şikayet yaz ekine de evrakı ekle ama bekle itiraz süresi drun dolsun kağıt sana geldikten 1 ay sonra yap

merhaba nasıl yapıyorsunuz benim doktorum da özelde ama bazı testleri ben de devlette yaptırmak istiyorum yoksa inanılmaz pahalı

Ay evet dun yemek yerken biriside bana kac aylik dedi 4 dedim aa benim 6 aylikken anca bu kadar karnim vardi senin cok cikmis falan dedi bozuldum bi

Bende ortancaya 4 aylık hamileyken Bi teyze dogum ne zaman demişti utandım daha 4 aylık demeye 6 aylık demiştim o geldi aklıma
Benim de epey karnım var yalnız sabahları uyandığımda biraz inmiş oluyor sonra akşama doğru epeyce çıkıyor sizin de öyle mi?

Ayy hepside çok güzel çok cici canım güzel günlerde kullanın ins ne kadar şanslısın böyle Bi aileye sahip olduğun icin
amin çok teşekkür ederim kuzum hepimiz güzel günlerde kullanalım inşallah yaa evet anne baba bir insanın en büyük şansı bence bana birşey aldığımda bebek için kızıyorlar alma biz alıcaz diye para harcatmak istemiyorlar yahu durun bende hevesimi alayım birkaç parça alayım dedim zorla artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…