• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    245
panik yapma ama takma konusu bende çok var. her çişimi yaptığımda bile sanki kokuyor gibi hissediyorum burnuma o koku geliyor gibi çıldırıyorum ben eşimle bile ayrı kalmak istiyorum bir süredir o takma bak çok normal hormonların değişti sen hamilesin tabiki akıntın olacak koku yok takma dese de geçen gün ben ağladım. valla 11 kasımda randevum var eğerki geçmezse kesimlikle 1 fitil yazdırıcam doktoruma psikolojim bozuluyor yoksa
Bende öyleyim ya takıntı oldu bu konu bende bende dün gece aglicaktim artık bugün cidden gidicem bi doktora kendi doktoruma yazdım dönmedi dönmezse bi daha zaten ons gitmicem sağlık ocağı yazar mı acaba

Nasil bir bacak ağrısı? Bende sadece sol baldir cok kotu oldu 2 hafta önce ama magnezyum içmeme rağmen meğersem varis olmuş şimdi varis corabi başladılar ama bu ağrı cok farklı normal gebelik ahrisi değildi
aa canım geçmiş olsun varisi bilmiyorumda nasıl birağrı sol bacakta benimde ne zaman sol bacağımı az birşey bile yukarı kaldırsam aman Allahım bağırıyordum kuyruk sokumuma çekiçle vuruyorlar gibi bir ağrıydı yada sola doğru oynatsam bacağımı. sonra adım atarken topallamaya başladım falan. 1 hafta sonra geçti sonra azcık bi daha başladı. şimdi düşünmemeye çalışıyorum çok daha hafifledi.

Bende öyleyim ya takıntı oldu bu konu bende bende dün gece aglicaktim artık bugün cidden gidicem bi doktora kendi doktoruma yazdım dönmedi dönmezse bi daha zaten ons gitmicem sağlık ocağı yazar mı acaba
kuzum tahlil yapmadan yazmayabilirler ve bencede doktoruna git çünküü her fitili vermiyor fitilde kimyasal var diye gebeliğe uygun olanı veriyorlar ben ilkkez bu itili gördüm mesela 2 li değişik mum gibiydi

aa canım geçmiş olsun varisi bilmiyorumda nasıl birağrı sol bacakta benimde ne zaman sol bacağımı az birşey bile yukarı kaldırsam aman Allahım bağırıyordum kuyruk sokumuma çekiçle vuruyorlar gibi bir ağrıydı yada sola doğru oynatsam bacağımı. sonra adım atarken topallamaya başladım falan. 1 hafta sonra geçti sonra azcık bi daha başladı. şimdi düşünmemeye çalışıyorum çok daha hafifledi.
Benimki oyle bir ağrı degil cnm seninki magnezyum eksikliği gibi duruyor benim sol baldira bi agri girdi ama ben pihti filan attı diye düşündüm tarifi yok aciyor mu yanıyor mu belli değil acile gittim kalp damar bakar gebesiniz dedi şişme yanma var mi dexi yok dedim hemen kalp damara gittim varis oluşmuş doguma kadar varis corabi ve coraspin içmem gerektigini söyledi

kuzum tahlil yapmadan yazmayabilirler ve bencede doktoruna git çünküü her fitili vermiyor fitilde kimyasal var diye gebeliğe uygun olanı veriyorlar ben ilkkez bu itili gördüm mesela 2 li değişik mum gibiydi
Ya cuma gittim doktoruma söyledim normal dedi ama 2 gündür akinti gelince yanma da var adama yazdım dönmedi daha olmazsa başka kadın doğuma giderim

canım çamaşır suyunu ben kullanmak yerine eşime kullandırtıp temizletiyorum sağolsun en etkilisi o 😂😂😂 hamileliğimin başından beri Allah razı olsun ne zaman temizlik yapsak tuvalet lavabo bayo bende diyo oturuyo ovalıya ovalıya bi güzel temizliyor ki 😂😂
Hahaha bu hepsinden cok daha mantiklii mutfagi topladiginda lavaboyu fircalar camasir suyuyla da anca haftada 1 denk geliyo toplamasi 😄 ben ona diyim artik aksamlari sende mutfak diye

Hicbir şey almayan ben bunu görünce kendimi bi sorguladım 😀
yaa ben Çerkezköydeyim annemler Bursa da hem özlediler hem heyecandan gel alıcaz alıcaz mecbur gittik bende bekleyin bi 6 ay olsun dedim de yok o zamana şişersin gezemezsin flan dediler birde ocaktan sonra efsane bir zam bekleniyor herşeye o yüzden her türlü alınacak bnlar beklemeye ne gerek var dedik aldılar sağolsunlar. ama şöyle söyliyim yakşalık 6 saat flan dolandık kapalı çarşıda bir migrenim tuttu 2 saat sonunda ay gözlerimden yaşlar geldi yoruldum ağrım başladı ağladımm çok berbattı keyfim bile kaçmıştı yani zor geçti o gün eve gidince 1 parol içtim annemin tülbentini kafama bağlayıp sıktım ve hemen uyudum

kızlaaar günaydın onu Bursa ya gittim annem ve babamın yanına bebişe bir sürü şey aldılarr atıcam birazdan fotosunu 😍 bebek arabasını aldık PRAVA P14 TRAVEL SİSTEM KAHVERENGİ biz çok beğendik kurulumu kolay kendi çok şık ve hafifti. pusetiyle birlikte aldık. internette 4500 tl flan amaa annemler fena pazarlıkçı veBursa Kapalıçarşı da bebeler sarayoı var mağazaların full olduğu bir yer ordan aldık 3500 tl ye. ayrıca şu katlanan küvet kova ve maşrapadan aldık 350 dedi 300 tl ye aldık. bir tane 10 lu yeni doğan seti aldık 389 du 350 ye geldi o da. bebiş havlusu oladık 100 tl battaniyesi 50 tl. puset örtüsü ve yağmurlukta bedavaya getirdiler annemler çok karlı ve güzel bir alışveriş oldu 😂😂
Kiz bende Bursaliyim alisverise annenin yanina gideyim bana da pazarlik yapsin :D

Hahaha bu hepsinden cok daha mantiklii mutfagi topladiginda lavaboyu fircalar camasir suyuyla da anca haftada 1 denk geliyo toplamasi 😄 ben ona diyim artik aksamlari sende mutfak diye
aynenn kız valla bak ben ısrar etmedim aslında hamileliği ilk duyduk benim ilk gebeliğim 28 yaşındayım eşim 38 yaşında dedim ki tuvaletler temizlenicek hastaneye gidip gelelim temizlik yapalım tamam dedi. doktor da demeez mi kontrol de sakın kimyasal koklamıyoruz herşeyden uzak duruyoruz amaan eve geldik sakın dokunma dedi çamaşır suyuna ben yapıcama tamam dedim birde güzel yapıyor anlatamam benden daha detaycı 😂😂 bana parfüm bile sıktırmıyor kimyasal diye bende tamam diyorum 😂 eşinize bi teklif edin koku beni çok zorluyor ya boğazım yanıyor doktor da kızdı çamaşır suyu yasak dedi kim temizlicek burayı falan yapın biraz mızlanınca bence dayanamazlar yaparlar ya 😂😂

yaa ben Çerkezköydeyim annemler Bursa da hem özlediler hem heyecandan gel alıcaz alıcaz mecbur gittik bende bekleyin bi 6 ay olsun dedim de yok o zamana şişersin gezemezsin flan dediler birde ocaktan sonra efsane bir zam bekleniyor herşeye o yüzden her türlü alınacak bnlar beklemeye ne gerek var dedik aldılar sağolsunlar. ama şöyle söyliyim yakşalık 6 saat flan dolandık kapalı çarşıda bir migrenim tuttu 2 saat sonunda ay gözlerimden yaşlar geldi yoruldum ağrım başladı ağladımm çok berbattı keyfim bile kaçmıştı yani zor geçti o gün eve gidince 1 parol içtim annemin tülbentini kafama bağlayıp sıktım ve hemen uyudum
Ocaktan sonra zam mı gelecekmiş bende şubat gibi yaparım diyordum su detayliyi bi atlatallyim olmazsa bende alayım biseyler ya

Benimki oyle bir ağrı degil cnm seninki magnezyum eksikliği gibi duruyor benim sol baldira bi agri girdi ama ben pihti filan attı diye düşündüm tarifi yok aciyor mu yanıyor mu belli değil acile gittim kalp damar bakar gebesiniz dedi şişme yanma var mi dexi yok dedim hemen kalp damara gittim varis oluşmuş doguma kadar varis corabi ve coraspin içmem gerektigini söyledi
ayyy çok geçmiş olsun vallahi benim öyle değildi umarım sıkıntısız atlatırsın canımm

bizimkiler bunlar inşallah sağlıkla gelir bebişlerimiz de güzel güzel günlerde kullanmayı nasip eder Rabbim 😍🥰🥰
Yaa maşallah çok güzeller güzel güzel kullanmak nasip olsun ❤️ eşyaları görünce içim kıpır kıpır oldu ya 😁 benimde cinsiyet tam belli olsa başlasam biran önce
Bende de koku yok ama enfeksiyon varsa diye tedirgin oluyorum ins bugun çözebiliriz by durumu
İnşallah canım. Çok da korkma ama koku ve pütürlü olmadığı sürece çok bı sıkıntı olmaz bence

Yaa maşallah çok güzeller güzel güzel kullanmak nasip olsun ❤️ eşyaları görünce içim kıpır kıpır oldu ya 😁 benimde cinsiyet tam belli olsa başlasam biran önce

İnşallah canım. Çok da korkma ama koku ve pütürlü olmadığı sürece çok bı sıkıntı olmaz bence
İnşallah canım

canım burun tıkanıklığını en başından beri yaşıyorum ve çözüm yok en yaygın belirti budur dedi doktor. bazen kalp çarpıntımdan da da yoruluyorum ama burnu tıkayan da o hızlı kan pompalanmasıymış. burnum estetik olmasına rağmen hiçbir et kalınlaşma falan olmamasına rağmen aşırı zor ve hırıltılı nefes alıyorum özellikle gece yatarken çok kötüü
Aaa bunu ilk defa duyuyorum canım ☹️ ama ben grip geçirdim ondan sonra kaldı iki haftadır gitmiyor. Öncesinde böyle bir şey yoktu. Sana da çok geçmiş olsun 🥺

Benim doktorum triod ilaciyla beraber hiç bir ilacı alma dedi. Ben kan ilacını kahvaltıdan 1 saat sonra alıyorum
İlacın etkisi olsun diye söylemiştir muhakkak. Ben ikisini bir alıyorum, diğer gebeliğimde de böyle devam ediyordum hamdolsun değerlerim sıkıntısız ilerliyor.
İki ilaç için aç karnı bekleyince mide bulantısı oluyor maalesef, o yüzden ikisi birden aradan çıksın istiyorum

aynenn kız valla bak ben ısrar etmedim aslında hamileliği ilk duyduk benim ilk gebeliğim 28 yaşındayım eşim 38 yaşında dedim ki tuvaletler temizlenicek hastaneye gidip gelelim temizlik yapalım tamam dedi. doktor da demeez mi kontrol de sakın kimyasal koklamıyoruz herşeyden uzak duruyoruz amaan eve geldik sakın dokunma dedi çamaşır suyuna ben yapıcama tamam dedim birde güzel yapıyor anlatamam benden daha detaycı 😂😂 bana parfüm bile sıktırmıyor kimyasal diye bende tamam diyorum 😂 eşinize bi teklif edin koku beni çok zorluyor ya boğazım yanıyor doktor da kızdı çamaşır suyu yasak dedi kim temizlicek burayı falan yapın biraz mızlanınca bence dayanamazlar yaparlar ya 😂😂
Benimki dün halı yıkadı :oops::temizlik::KK53:
Normalde de işlere yemeğe yardım ederdi de halıya kadar düşmemişti 🤣🤣🤣 erkeklerin bu halleri çok güzel ya 😍❣️

Kiz bende Bursaliyim alisverise annenin yanina gideyim bana da pazarlik yapsin :KK70:
hahahhahahhah yemin ederim yapar en sevdiği şey gerçekten çok ölücü kız bir banyo havlusu alıcaz o kapalı çarşıyı talan ettik yok bu emmez yok normal havlu arıyor ee bulduk havluyu olmaz bu 150 tl pahalı dedi başka yerde ucuzu vardır gel çıkalım diyo çıkıyoruz yemin ederim 10 dükkan gezdik bulamadı en başta bi tanesi 90 tl demişti anam döndük o dükkanı arıyorum en beğendiği ve 90 dediğine 150 dediler aynı marka o 75 e ver dedi adamda vermeyince gel demekki en ucuzu gerçekten ondaymış bulalım 90 a alalım dedi 😂😂 kız geriye döndük 5. dükkanda bulduk adama da diyo ki yemek yemeye gitmiştik şimdi bitti işimiz de ver 90 a alayım kız dedim ne yalancıısın 😂😂 seninde iflahını kurutur gezerken satıcınında ama en güzelini en istediğini de istediği paraya alır çıkar maşallah. Allah annişlerimize uzun ömür versin, vefat edenlerinde mekanları cennet bahçesi olsun inşallah 💖💖

Digerlerinde de çok fıldır fıldır olduğumu hatırlamıyorum. Ama bundaki gibi olmadığım kesin🤪 ben bide çalışıyorum iş dışında komple yatış hasta modu, ev işini kocana yıktım yemegide annemle aynı binadayiz şükürler olsun o yapiyor 🤲😍 kör topal gidiyoruz buna şükürler olsun
Ayy ne guzel canim çok şanslısın benim 2 oğlum var okulları ev işleri yemek herseyi tek başıma yapiyorum eşim yapma diyor temizliği cikiyo işin içinden ama kendide hicbisey yapmaz ee kim yapacak :D annem çalışıyor kayinvalidem hasta yani hersey bana bakıyor malesef :110:

Back
X