- 18 Ağustos 2022
- 656
- 636
- 18
- 38
- Konu Sahibi Papatya0593
- #15.221
Aynen canim banada tecrube oluyor ama böyle yapanları görünce seviniyorum ne guzelyaa ne diyim bilemedim canım olsun sen çocuklarına öyle yapmazsın işte![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen canim banada tecrube oluyor ama böyle yapanları görünce seviniyorum ne guzelyaa ne diyim bilemedim canım olsun sen çocuklarına öyle yapmazsın işte![]()
Hastane çıkışı 1 tane olsun diye alicam ama öyle fahis fiyatlilardan değil 400 450 civarinda cok guzel takimlar var gerisini 5 li takımlardan alicam eldiven şapka önlük onlar çok kullanışlı oluyor trendyolda 120 180 arası çok güzel takımlar ekledim favorilerime ayrintili ultrason bekliyorum almak icinCnaim zaten icine giymesi icin beyaz zibinlardan aliyoruz onlarca bi tane ondan uzerine bi tulum bi sapka yeterli bence hastane cikislari ozellikle o 10 parcali olanlar cok fazla urun iceriyor cogu kullanilmiyor bile
Ben ozel nevresim hastane süslemesi falan düşünmüyorum canım sadece bi kapı süsü yaptırabilirim bide gelenlere ikram icin çikolata falan olabilir zaten ramazanda dogum yapicaz bana 2 3 kişi ancak gelirse gelir o yüzdenO kadar parayı vermek de mantıklı değil haklısın. Bir de isimli hastane çıkışı yaptıranlar var mesela. Bilemiyorum ben her açıdan çok kararsızım o nedenle pişman olmamak için almıyorum
Bir de çoook erken, daha çok zaman var ama doğumda hastaneye kendinize özel nevresim götürecek misiniz?
Hayırlı olsun canım sağlıkla kucağımıza alalım inşAllahKızlar mrb doktordan ciktim simdi cinsiyetimiz kizzz 3 erkekten sonra prensesim geliyor çok şükür çok dua ettim çok istedim biliyorsunuz dua edenlerden de Allah razı olsn rabbim herkesin gönlüne göre versin
Özel bir şey yaptırmam zaten ama öyle bir söylediler ki hastane çarşafında yatmam çok abesmiş gibi hissettimAynen oyle chakraya bakmistim ben hastane cikisi olarak cok fazla geldi 1 ay anca giyecek yavrularimiz belkide hic gerek yok dedim o yuzden. Fotograf cekimi falan dusunmuyorum ben o yuzden goturmem sanirim zaten medicanada carsaflar falan oyle desenli degil duz beyaz diye biliyorum yeterde artar bile banagorumcem pike seti yaptirtmisti ozel o dogumdayken takildi hazirlandi geldi kizcagiz yatagina yarim saat anca yatti normal dogum oldugu icin kanamasi cok fazlaydi heryer batti gitti yine hastane takiminin icinde yatmak zorunda kaldi

Bana da çok gereksiz geliyor nevresim takımı vs. Geçenlerde kayınvalidemlere gittim orda akrabalar dedi yaptırman lazım diye şaşırıp kaldımBen ozel nevresim hastane süslemesi falan düşünmüyorum canım sadece bi kapı süsü yaptırabilirim bide gelenlere ikram icin çikolata falan olabilir zaten ramazanda dogum yapicaz bana 2 3 kişi ancak gelirse gelir o yüzden![]()
Gözünüz aydınKızlar mrb doktordan ciktim simdi cinsiyetimiz kizzz 3 erkekten sonra prensesim geliyor çok şükür çok dua ettim çok istedim biliyorsunuz dua edenlerden de Allah razı olsn rabbim herkesin gönlüne göre versin
Favorilerini bizimle de paylaşır mısın önce biz alalım sana kalmasın diyormuşumHastane çıkışı 1 tane olsun diye alicam ama öyle fahis fiyatlilardan değil 400 450 civarinda cok guzel takimlar var gerisini 5 li takımlardan alicam eldiven şapka önlük onlar çok kullanışlı oluyor trendyolda 120 180 arası çok güzel takımlar ekledim favorilerime ayrintili ultrason bekliyorum almak icinbide Eminönü turu yapicam siparişten önce bakalım hangisi uygunsa bi arkadaşım eminonune gitti yeni bir hastane çıkışı almış 350 ye dibim düştü
![]()
Ben ikili üçlü testleri yaptirmamistim ayrintili için 21.hafta içine randevu aldım yaptiricam
Tabi tabi canım girilmesinde fayda var , doktor gerçekten çok önemliCanım ben 17.haftadayım. Benim doktorum da perinatolog. Mesela bu hafta doktor bana tüm organlarını gösterdi, bebeğin pankreası oluşmaya başlamış dedi. Kalbine baktı, böbreklerin gelişimine baktı. Bundan öncesinde beyne bakmıştı mesela ama gelişim aşamasında demişti. Böbrekler keza aynı şekilde. Bu gidişimde hepsine ölçüm yaptı. Burun kemiği kol ve ayak kemikleri vs. Detaylı ultrason gibi baktım dedi bana. Bir kaybım olduğu için çok ilgileniyor sağ olsun.
Bunlar için belirli bir haftada olması gerekiyor açıkçası 12.haftada deyatlıyı ben de ilk defa sizden duymuş oldum.
Kendi tercihiniz elbette ama 20-23 haftada detaylı ultrasona girmenizde fayda var
Doktorumdan o kadar memnunum ki Allah razı olsun kendisinden, bir kaybım olduğu için de çok daha özel ilgileniyor. Motive ediyor, rahatlatıyorTabi tabi canım girilmesinde fayda var , doktor gerçekten çok önemli
Hangi ilde hangi doktor canımDoktorumdan o kadar memnunum ki Allah razı olsun kendisinden, bir kaybım olduğu için de çok daha özel ilgileniyor. Motive ediyor, rahatlatıyor![]()
Özel bir şey yaptırmam zaten ama öyle bir söylediler ki hastane çarşafında yatmam çok abesmiş gibi hissettim
Hatta biri şey dedi ben yanına refakatçi gelirsem kendime özel getireceğim
Bana da çok gereksiz geliyor nevresim takımı vs. Geçenlerde kayınvalidemlere gittim orda akrabalar dedi yaptırman lazım diye şaşırıp kaldımben de sadece kapı süsü ve çikolata düşünmüştüm halbuki
Gözünüz aydınMaşAllah prensese sağlıkla gelsin
![]()
Allah razı olsn inslhh,Hayırlı olsun canım sağlıkla kucağımıza alalım inşAllah![]()
Çok sağolun Allah razı olsnÖzel bir şey yaptırmam zaten ama öyle bir söylediler ki hastane çarşafında yatmam çok abesmiş gibi hissettim
Hatta biri şey dedi ben yanına refakatçi gelirsem kendime özel getireceğim
Bana da çok gereksiz geliyor nevresim takımı vs. Geçenlerde kayınvalidemlere gittim orda akrabalar dedi yaptırman lazım diye şaşırıp kaldımben de sadece kapı süsü ve çikolata düşünmüştüm halbuki
Gözünüz aydınMaşAllah prensese sağlıkla gelsin
![]()
Özelden yazayım küçük bir ildeyimHangi ilde hangi doktor canım
Ben hiç içemiyorum bembeyaz bi toz dilde tuhaf bir tat bırakıyor suya karıştırınca da berbatBen magnorm kullaniyorum canim suya atilan tablet tadi asiti kacmis fanta gibibi sekilde tek seferde iciyorum artik kabizliga tek careyi onda buldum
ayyy canım hayırlı olsun inşallah sağlıkla al bebişini kucağınaaKızlar mrb doktordan ciktim simdi cinsiyetimiz kizzz 3 erkekten sonra prensesim geliyor çok şükür çok dua ettim çok istedim biliyorsunuz dua edenlerden de Allah razı olsn rabbim herkesin gönlüne göre versin
Hap formu vsr cnm içemezsen o daha iyiBen hiç içemiyorum bembeyaz bi toz dilde tuhaf bir tat bırakıyor suya karıştırınca da berbat
özelden mi devletten mi randevu aldınız acaba? kaç hafta öncesinde randevu alınması gerekiyor.hangi ilde yaşıypsunuz sizBen ikili üçlü testleri yaptirmamistim ayrintili için 21.hafta içine randevu aldım yaptiricam ins
AA çok sevindim canım bende seni çok merak ediyodum Rabbim gönlüne göre verdi çok şükür çok mutlu oldum Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsinKızlar mrb doktordan ciktim simdi cinsiyetimiz kizzz 3 erkekten sonra prensesim geliyor çok şükür çok dua ettim çok istedim biliyorsunuz dua edenlerden de Allah razı olsn rabbim herkesin gönlüne göre versin
Ben İstanbul da yaşıyorum özel de yaptıracağım kendi gittiğim hastanede var perinatolog devlet hastanelerinde de yapılıyor ama çok yoğunluk oluyormuş 4 5 hafta önce kadın doğuma gidip dosya açtırıp randevu alıyorsunuz ama her hastanede yok İstanbul daysaniz basaksehir çam sakura , çapa , Zeynep Kamil hastanelerinde var birde bezmialemde var orasıda yarı devlet yarı vakıf bir ücret alınıyor yine o yüzden ama ozeller kadar yüksek olmuyorözelden mi devletten mi randevu aldınız acaba? kaç hafta öncesinde randevu alınması gerekiyor.hangi ilde yaşıypsunuz siz
haha yok kuzum ya bosver kulaklarını tıka böyle şeylere kendi hevesin varsa yaptiracaksan yaptır ama diğer türlü her kafadan bir ses çıkarBana da çok gereksiz geliyor nevresim takımı vs. Geçenlerde kayınvalidemlere gittim orda akrabalar dedi yaptırman lazım diye şaşırıp kaldımben de sadece kapı süsü ve çikolata düşünmüştüm halbuki
![]()