- 20 Şubat 2010
- 33.369
- 6.627
- 773
- Konu Sahibi Papatya0593
-
- #15.961
Hemen bak canım. philips yüzde 30 indirimde e bebekte. Sağma makinesini incele mutlaka. Beğenirsen al. Ben aldım artkk ne zamandır bakıyordum. En uygun fiyat orda şu an.ah ben de şu an philipsn emziklerine bakıyordum attım sepete, kesinlkle almayı düşünüyorum ama e bebekte mi canım indirim philipsin, kesinlkle süt sagma makinesi elektrikli ve tekli olana ihtyacım var calıstgm için ben de bakayım
Ben biraz görmemiştik yapıp aventten 1 adet antikolik biberon, 1 adet büyük boy natural almıştım. Emzik de hem 0-6 ay hem de sonrası için 2 takım aldım. İkişerli oluyor emzikleri. Yenidoğan için biberon eksik. Çünkü aldıklarımın emzik numaraları 2den başlıyor. 0 numara emzik alayım dedim o da çok pahalı. bazı süt sağma makinelerinin biberonu da oluyor yenidoğan için. Öyle bir şey alırsam iki kez para vermeyeyim diye düşündüm.
Süt sağma makinesi için de uzun zamandır araştırıyorum. Avent’ten de çok şikayetçi olan var yorumlarda, memnun kalan da. Karar veremedim.
baktım canım emzikler trendyol fiyatları daha uygun,ikili avent attım sepete bende acaba 11.11 de daha da iner mi diye beklyorum, sağma makinesi konusunda bende kararsızım ya, kiwi kullanan var arkdslarımdan cok memnun oda baya fiyatı uygun höf ne zor işlerHemen bak canım. philips yüzde 30 indirimde e bebekte. Sağma makinesini incele mutlaka. Beğenirsen al. Ben aldım artkk ne zamandır bakıyordum. En uygun fiyat orda şu an.
Emzikler diğer sitelerde de indirimde. Ben de ikili olanlardan alıcam. 0-6 ay için alıcam sadece şimdi.
Bilmiyordum teşekkürlerGaliba 290 - 300 falan sanırım net bilmiyorum. Farklı zamanlarda aldım. Ama geçen gün 210lusunu indirimde yakaladım aldım.
Ekstradan 1 paket daha var. Onda daha az var.
Ayrıca bezleri açıp inceledim.
Premium care 2 no yenidoğana büyük gelir. Başka markaların 2 numarası gibi küçük değil.
1 numara gerçekten ideal duruyor ilk etapta. Belki siz de biliyorsunuzdur gerçi. Bilmeyenler için yazayım. Ben de yeni öğrenmiş oldum kendi gözlerimle gördüm.
Alışverişler ciddi bir boyuta ulaştı artık görünce heyecan yapıyorum, sağlıkla kullanılsın inşallah :)
Ben ilk bebeğimde mamajoo elektrikli tekli olanı almıştım süt pompası. Çok da aktif bir şekilde kullandım, hiçbir memnuniyetsizliğim olmadı. Bakan arkadaşlar onu da değerlendirebilir. Aldıklarınızın, baktıklarınızın fiyatlarını bilmiyorum ama karşılaştırma yapabilirsiniz
Ben de trendyoldan alıcam emziği. Bi arkadaşım da aliexpressten ne olduğu belirsiz ucuza bi makine sipariş etmiştim ama çok iyi çekti dedi. Marka ne olursa olsun memnun kalalım işimizi görsün yeter. Her marka için türlü türlü yorum var çünkü. Bence 11.11de ekstra inmez çünkü zaten 7-11 kasım indirimleri diye geçiyor. Yani 7sinde başlamış oldu. Ama yine de bilemem tabi.baktım canım emzikler trendyol fiyatları daha uygun,ikili avent attım sepete bende acaba 11.11 de daha da iner mi diye beklyorum, sağma makinesi konusunda bende kararsızım ya, kiwi kullanan var arkdslarımdan cok memnun oda baya fiyatı uygun höf ne zor işler
Yaa evet orası kesinlikle öyle aynı ürün için sakın diyen de oluyor aman kaçırma diyen de :) Ben çok memnun olarak kullandım ama umarım sen de aldığın ürünü aynı memnuniyetle kullanırsın :)Daha uygun fiyatlı bir makineymiş bu. Bilsem bakardım. Hepsiburadada ebebekten daha uygun. 750 lira. Yorumları inceledim. Çok kötü diyen de var harika diyen de. Bütün markalarda böyle zıt görüşler var.o kadar kişisel ki.
Ben bi de silvernurse indirime girince hemen gümüş göğüs kalkanı aldım. Mutlaka al diye önerdi arkadaşlarım. Ama hiç kullanma gereği duymayıp sorunsuzca emziren arkadaşlarım da oldu. Ben hassasımdır diye aldım.
İlk çocuk diye aşırı pimpirikliyimlansinoh göğüs ucu kremini de bu gümüş kapağı da doğum yapmadan kullanmamı önerdiler.
Bi de göğüs pedi al mutlaka dediler. Onda da wee karşıma çıkıyo hep ama onun kötü koktuğunu yazmışlar hep yorumlarda.
Tecrübeli anne görünce yazayım dedimbu konularda da tavsiyelere açığız biz yeni anne adayları
Aradığım kişiSelam güzel annelergeçen sene her türlü ihtiyacımı Kasım indiriminden almıştım aldığım her şeyden de hemen hemen memnun kaldım. Sormak istediğiniz bişey olursa sorabilirsiniz yardımcı olabilirim , ilk hamilelikte insanın kafası karışıyor onu mu alsam bunu mu alsam diye
Ben cam biberon almamıştım. Gece yarısı kalkıp süt ısıtmak ya da mama yapmak gerekiyor uyku sersemi biberon düşüp kırılabilir tehlikeli olabilir. İlk 3 ay 120 ml biberonlar yeterli geliyor sonra içtiği süt miktarı arttığı için daha büyük biberona geçmek gerekiyor . Ben Lansinoh biberon ve yedek başlıklarını almıştım. Biberon başlığı sık değişen bir şey değil ben de birkaç tane uç almıştım ama hiçbirini kullanmadım :) zaten numaralı oluyor uçlar ve bebek büyüdükçe değiştirmekte fayda var. Onun dışında Philips Avent in antikolik biberonu var en çok ondan memnun kaldım. Bi de göğüs pompam Philips Aventti onun içinden de biberon çıktı antikolik olmayan , onu da su an su biberonu olarak kullanıyoruz kolay içiyor . Hastane çıkışımızı trendyoldan almıştık özel yaptırmamıştım link olarak bırakayım çok seker bir takımdı :)Aradığım kişiçok sevindim şu anda.
Biberon konusunda ne düşünüyorsunuz?
120ml küçük boy cam philips avent alsam yeter mi şu an?
Bir de cam olmayan biberon da almalı mıyım?
Ayrıca biberon başlığı philipste pahalı. O başlık sıkça değişen bir şey mi onu bilmiyorum.
Bir de varsa nakışlı hastane çıkışı yapan bir yer marka bi şey. O konuda öneri alabilirim.yine sorularım olabilir.
Merhaba tecrübeli anneSelam güzel annelergeçen sene her türlü ihtiyacımı Kasım indiriminden almıştım aldığım her şeyden de hemen hemen memnun kaldım. Sormak istediğiniz bişey olursa sorabilirsiniz yardımcı olabilirim , ilk hamilelikte insanın kafası karışıyor onu mu alsam bunu mu alsam diye
Ben yurtdışındayım burada hastane bize kendi kıyafetlerinden vermişti doğumdan hemen sonrası için ama bizim topikteki kızlardan hatırlıyorum hemen hemen hepsi aldıkları takımları bebişlerine giydirdiler ve harika fotoğraf çekimleri yaptılar :) bence alın güzel bir takım, bebişi temizlediklerinde giydirirsiniz fotoğraf çekimi yaparsınız böyle şeyler bir kere oluyorMerhaba tecrübeli anneen sevdiğimiz
Doğum sonrası hemşireye vereceğimiz takım kirleniyormuş hatta kirleri geçmiyor diyeni bile duydumTatlı telaşlar olarak haliyle güzel bir şeyler almak istiyorum fotoğraf çekmek için, hatıra için. Ama eğer sonrasında çöp olacaksa çok da iyi bir şey almak mantıksız geliyor bu durumda. Fikrinizi öğrenebilir miyim? Siz nasıl bir yol izlemiştiniz? Gümüş göğüs ucu kapağı kullandınız mı, güvenebileceğimiz bir link vs var mı?
Ben yurtdışındayım burada hastane bize kendi kıyafetlerinden vermişti doğumdan hemen sonrası için ama bizim topikteki kızlardan hatırlıyorum hemen hemen hepsi aldıkları takımları bebişlerine giydirdiler ve harika fotoğraf çekimleri yaptılar :) bence alın güzel bir takım, bebişi temizlediklerinde giydirirsiniz fotoğraf çekimi yaparsınız böyle şeyler bir kere oluyorgümüş göğüs ucu ben kullanmadım ama kullananlar oldu ve cok memnun kaldılar . Göğüs ucu yarası cok kötü bir olay inşallah başınıza gelmez . Ben 32 haftalık hamileyken krem kullanmaya başlamıştım ama hiçbir etkisi olmadı. Doğumdan hemen sonra yara olmaya başladı uçlarım ve o kadar acıtmıştı ki canımı nerdeyse bebeğimi emziremez hale gelmiştim . Sonra bir arkadaşım silikon göğüs ucu tavsiye etti bana , ondan aldım ve bir süre onunla emzirdim harika bir şeydi, emzirirken acı hissetmedim yaralarım da onu kullandığım süre boyunca iyileşti ve sonra uçsuz emzirmeye başlamıştım . Gümüş kapak ve silikon uç linklerini de bırakayım
Silverina Xl Gümüş Göğüs Ucu Kapakları - Fiyatı, Yorumları
Silverina Xl Gümüş Göğüs Ucu Kapakları yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl Philips Avent Avent Kelebek Göğüs Ucu Koruyucu Small - Ikili - Fiyatı, Yorumları
Philips Avent Avent Kelebek Göğüs Ucu Koruyucu Small - Ikili yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Çoook teşekkür ediyorumBen yurtdışındayım burada hastane bize kendi kıyafetlerinden vermişti doğumdan hemen sonrası için ama bizim topikteki kızlardan hatırlıyorum hemen hemen hepsi aldıkları takımları bebişlerine giydirdiler ve harika fotoğraf çekimleri yaptılar :) bence alın güzel bir takım, bebişi temizlediklerinde giydirirsiniz fotoğraf çekimi yaparsınız böyle şeyler bir kere oluyorgümüş göğüs ucu ben kullanmadım ama kullananlar oldu ve cok memnun kaldılar . Göğüs ucu yarası cok kötü bir olay inşallah başınıza gelmez . Ben 32 haftalık hamileyken krem kullanmaya başlamıştım ama hiçbir etkisi olmadı. Doğumdan hemen sonra yara olmaya başladı uçlarım ve o kadar acıtmıştı ki canımı nerdeyse bebeğimi emziremez hale gelmiştim . Sonra bir arkadaşım silikon göğüs ucu tavsiye etti bana , ondan aldım ve bir süre onunla emzirdim harika bir şeydi, emzirirken acı hissetmedim yaralarım da onu kullandığım süre boyunca iyileşti ve sonra uçsuz emzirmeye başlamıştım . Gümüş kapak ve silikon uç linklerini de bırakayım
Silverina Xl Gümüş Göğüs Ucu Kapakları - Fiyatı, Yorumları
Silverina Xl Gümüş Göğüs Ucu Kapakları yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl Philips Avent Avent Kelebek Göğüs Ucu Koruyucu Small - Ikili - Fiyatı, Yorumları
Philips Avent Avent Kelebek Göğüs Ucu Koruyucu Small - Ikili yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Aynen silikonlar göğüs ucu olmayanlar için de kurtarıcı. Ben hamileyken bilmiyordum, doğumdan sonra can havliyle eşimi gönderip aldırmıştım çok kötü bi acı oSilverina için kararma yaptığını söylediler bana. Yorumlarda da gördüm. Bilmiyorum artık. Silvernurse daha iyiymiş gümüş kapakta.
Ben gümüş kapak aldım. Ama silikonu almadım. Silikonu ayrıca göğüs ucu olmayanlara da öneriyorlar. O anlamda da hayat kurtarıcıymış.
Ben de yenidoğduğunda özel bir şey giysin ki fotoğrafını çekeyim diyorum. O anlar bir daha gelmez dediğiniz gibi. O yüzden kesinlikle alacağım. Ama 10lu takımım var daha az parçalı bir ürün almayı planladım.
ilk doğumumda hemşireye verdiğim takım hiç kirlenmemişti. baya bikaç saat durdu bebek onunla sonra değiştrdik galiba ama hiç sorun olmuyor.Merhaba tecrübeli anneen sevdiğimiz
Doğum sonrası hemşireye vereceğimiz takım kirleniyormuş hatta kirleri geçmiyor diyeni bile duydumTatlı telaşlar olarak haliyle güzel bir şeyler almak istiyorum fotoğraf çekmek için, hatıra için. Ama eğer sonrasında çöp olacaksa çok da iyi bir şey almak mantıksız geliyor bu durumda. Fikrinizi öğrenebilir miyim? Siz nasıl bir yol izlemiştiniz? Gümüş göğüs ucu kapağı kullandınız mı, güvenebileceğimiz bir link vs var mı?
Buna çok sevindimilk doğumumda hemşireye verdiğim takım hiç kirlenmemişti. baya bikaç saat durdu bebek onunla sonra değiştrdik galiba ama hiç sorun olmuyor.
Yaa peki bana da kıza benziyor dedi 12. Haftada ben de erkek olmasını istiyorum yanlış anlamayın rüyamda fln erkek görünce kendimi ona göre hazırlamıştım inşallah bende bunu yaşarımKızlar merhaba benimde doğumum 25 nisan olacak inşallah. 12. Haftada kız demişti doktor ama dün kontrole gittik erkek dedi biraz hayallerim yıkıldı değişir mi sizce başına böyle birşey gelene var mıEki Görüntüle 3158572
oğlumda ilk biberon Dr. Browns almıştım. gaz oluşumunu engellemek için bir aparat oluyor içinde. aventin küçük boy cam ve onu kullandım. sonra büyük boya geçerken lansinoh almıstım ondan da memnun kaldım. zaten en iyileri bu 3 marka benceAradığım kişiçok sevindim şu anda.
Biberon konusunda ne düşünüyorsunuz?
120ml küçük boy cam philips avent alsam yeter mi şu an?
Bir de cam olmayan biberon da almalı mıyım?
Ayrıca biberon başlığı philipste pahalı. O başlık sıkça değişen bir şey mi onu bilmiyorum.
Bir de varsa nakışlı hastane çıkışı yapan bir yer marka bi şey. O konuda öneri alabilirim.yine sorularım olabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?