2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    245
Ben böyle durumlarda mutlaka kendi doktorumdan başka birisine gözüktüm. En kötü sağlık ocağına gittim. Ordaki hemşirelerle falan aranız iyiyse sizi rahatlatmak için ilkel bir cihazla kalp atışını en azından dinletiyorlar. Bu stresi yaşamaktansa bir şansınızı deneyin isterseniz

Progestan 200 mg den bahsediyoruz sanırım. Evet vajinal yoldan kullandım ben. Doktorunuza sorun mutlaka. Ağızdan alınınca sersem ediyormuş insanı. Vajinal yoldan uygulamamı söylemişti bana
Evet agizdan alinan fitil olarak da atiliyormus ilkndefa duymustum herkes duymus ben kalmisim Çok baş dönmesi yaparsa fitil olarak kullanabilirsin demisti

Canım ben de su içmede zorlanıyorum ama 2 litreye tamamlamaya çalışıyorum.
Aslında idrar rengi ne kadar suya ihtiyacımız olduğunu gösterirmiş. Koyuysa vücudun suya ihtiyacı var demektir
Yaaa bi yerde okudum da birşeyler yiyip içmek için zorlamayın kendinizi. Vücut ihtiyacı olanı istiyor zaten diye o yazıdan sonra saldım biraz. Çok da doğru yaptım diyemem . Bende içmeye çalışcam yudum yudum zorlamadan teşekkürler canım
Pehlivan gibi yaglan canım gecer ama suyu ihmal etme
Öyle yapcam Artk teşekkür ederim

Diğer ihtiyaçlar da bitti benim bir ana kucağında kararsızım alıp almamakta. Ben almadım öyle yenidoğan, çok klasik geldi ve evet çorap özellikle erkek bebiş için kanayan bir yara aldım birkaç tane ama pek bulamadım istediğim gibi bulursan bana da gönderir misin

Büyüğün 12 altında olması iyi bir şey insan her şeye katlanabiliyormuş, bu süreçte onu tecrübe ettim. şu an hepimiz için önemli olan bebeğimizin iyi olması keşke ağrısız acısız ilaçsız tehlikesiz gebelikler yaşasak ama malesef hepimizin çeşitli sorunları var. Yine de buna şükür diyelim, beterinden korusun

Yiğenim var 1 yaşında. Cepli kıyafet giyince cebine para koyuyorız harçlık niyetine hahahaha
Para toplar işte fena mı

Yaaa çok tatlısınız görüştüm hatta bugün kontrole bile gittim takip yapacağız 3-4 gün. O veriye göre hareket edeceğiz
Erken fark edilmesi çok iyi oldu sonuca göre alfamet baslarlar sen sık sık takip et seni üzecek stres yapacak şeylerden uzak dur güzel beslen inşallah gerisi hallolur

Ben de yüksek riskli gebeyim başından beri perinatolog eşliğinde sıkı takiple devam ediyorum sağlık ocağındaki doktor ve hemşirenin tavrı beni çok rahatsız ettiği için dün doktoruma vurulmasam olmaz mı diye sordum o da 24. haftada tek doz vurulmanı istiyorum diye cevap verdi. Yani riskli gebelikte vurulmuyor diye bir şey yok varsa da riske göre değişiyor olabilir bilemiyorum.

Erken fark edilmesi çok iyi oldu sonuca göre alfamet baslarlar sen sık sık takip et seni üzecek stres yapacak şeylerden uzak dur güzel beslen inşallah gerisi hallolur
Evet alfamet dedi hatta hemen not aldım dahiliyecime sorucam
Valla sizler olmasanız erkenden fark edemezdim. Sayenizde tansiyon ölçtüm. Allah ne muradınız varsa versin

Kızlar ben geldim bebiş çok iyi çok şükür çokta hareketli çok şükür bende bugun yaşımdan dolayı fetal dna yaptırdım inşallah iyi çıkar tertemiz çıkar dua edin canlarımmmm
İnşallah iyi gelir. Bende 39 yaşındayım. Fetal temiz geldi. Umarım sizinde öyle olur

Kızlar merhaba hangi tür beşiği tercih ettinizi park yatak mı portatif katlanır olanlardan mı görselleri ekliyorum yardımcı olursanız sevinirim

Napalım sabırla bekliycez artık ya

Evet hatırlıyorum. Çünkü burda fitili ateşleyen sen oldun. Sonra ben de başladım almaya ben de bulamadım daha. Görürsem paylaşırım

Şu sıkıntısı bende de var ben içmediğimden değil midemi çok bulandırıyor bi yudum su içmek ölüm gibi. En fazla 1 lt içiyorumdur tabi geri çıkanlar da sayarsak kalmiyodur iş yeri hekimim su yerine geçecek şeyler iç süt iç meyve suyu iç sulu meyve ye dedi ne ksdar geçerli olur bilemedim ya bide bnm mide bulantim hala geçmedi aynı devam benin gibi olan var mi

Melodiminesi de içmelisin diyince doldurdum şişeyi yanıma aldm yudum yudum alsam inşallah günde bende 2 3 lt içerim
Evet benmde sadece göbeğim öyle neden acaba. İlk farkedince bi şok oldum
Benim de aynı pullanma var hoş bu ara vucudumda da da var ama göbekte daha fazla artık göbek büyüyor ondandır bence

Kızlar günaydın benim karnım taş gibi yaa kaç gündür biraz şişkinlik de var gibi de acaba bebek büyüdükçe bu his gitmeyecek mi yoksa şişkinlikten dolayı mı böyleyim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…