• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    245
Kızlar süt içiyor musunuz düzenli? Ya da düzenli yoğurt yiyor musunuz? Ben normalde yoğurt çok severim ama hamilelikte pek tüketemedim. Dün süt içmeye başladım, her gece içmeye çalışıcam bundan sonra yani umarım 🙏 😃
Reflüden sebep her geve uyumadan önce yoğurt yiyorum 😇 sütü de kahvaltıda tercih ediyorum. Sütsüz bir kahvaltı düşünemem 😍
Doğumdan sonra gaz yapmaması için laktozsuz süt öneriliyor; onun da tadı şekerli gibi çok kötü. Asıl o zaman nasıl ve ne kadar tüketmek lazım çok merak ediyorum 💭

Kizlar,
Bebek monitoru almak isteyenler Hepsiburada Ebebekte ekstra %15 indirim mevcut su an.
3900 tl olam Motorola VM65 modeli 2800 tl ye aldim simdi.
Ilgilenenlere duyurulur😊

Ben bunu aldim simdilik bu renklerde bi battaniyeyle bunu yaparim gibi geliyo hastane cikisi eger daha hosuma giden bisey gorup fikrim degismezse, ustunde gordugum gunleri de goreyim insallah 💕
Bu yelegi de internetten bakarak 1 saatte ordum sissiz parmaklarimla cok eglenceliydi 😁
Yaa ellerine sağlık çok çok güzel olmuuş sağlıkla kullansııın hepsini inşallahh :KK36:

kızlar ikili normal çıkıp üçlü testi bir miktar riskli çıkan var mı?Bu testin doğruluk oranı çok düşük açıkçası çok takılmadım riske.Doktorum perinatolojiye yönlendirdi.İnsallah umduğum gibi sorun çıkmaz.

Kızlar hepsiburada da %15 indirim var ve şimdi al şubatta öde seçeneği Maxi Cosi Lara 2 araba ve Citi 2 oto koltuğu aldım epey hesaplı oluyor bilginiz olsun
Şimdiden güle güle kullanın😊 Araştırıp mı karar vermiştiniz, of bana çok karışık geliyor bu araba işi. Yok şu özellik, yok bu özellik

kızlar ikili normal çıkıp üçlü testi bir miktar riskli çıkan var mı?Bu testin doğruluk oranı çok düşük açıkçası çok takılmadım riske.Doktorum perinatolojiye yönlendirdi.İnsallah umduğum gibi sorun çıkmaz.
Evet tarama testlerinde doğruluk oranları düşük, sadece fetal DNA taraması daha yüksek doğruluk ile tarama yapıyor, en güzeli perinatolojinin yönlendirmesi uzman ellerde ultrason çok mühim, sağlıklı haberlerle gelin, benim de yarın perinatoloji randevum var rutin kontrol

Şimdiden güle güle kullanın😊 Araştırıp mı karar vermiştiniz, of bana çok karışık geliyor bu araba işi. Yok şu özellik, yok bu özellik
Teşekkür ederiz :) evet araştırdım, maxi cosi kızımda kullandığım güvenilir bir marka, şimdi oğlumda da özellikle 0-22 kg arası taşıma kapasitesi olması, oto koltuğu monte edilebilmesi, tekerlek süspansiyonunun iyi olması, tek elle katlanıp kabin boyu olması ve hafif olması ve de uygun fiyatı nedeniyle tercih ettim, çünkü kısımda aldığım arabayı hiç kullanamadık kesinlikle oturmak istemedi o nedenle işlevleri yeterli ise uygun olmasına da önem verdim.

Teşekkür ederiz :) evet araştırdım, maxi cosi kızımda kullandığım güvenilir bir marka, şimdi oğlumda da özellikle 0-22 kg arası taşıma kapasitesi olması, oto koltuğu monte edilebilmesi, tekerlek süspansiyonunun iyi olması, tek elle katlanıp kabin boyu olması ve hafif olması ve de uygun fiyatı nedeniyle tercih ettim, çünkü kısımda aldığım arabayı hiç kullanamadık kesinlikle oturmak istemedi o nedenle işlevleri yeterli ise uygun olmasına da önem verdim.
Çok açıklayıcı anlattınız sağ olun🥰 Aldığınız oto koltuğu bu arabanın içine de yerleştirilebilir cinsten, değil mi? Görsellere bakınca öyle anladım ama çok saçma bir şey de sormuş olabilirim şu an, cahillik😃

Çok açıklayıcı anlattınız sağ olun🥰 Aldığınız oto koltuğu bu arabanın içine de yerleştirilebilir cinsten, değil mi? Görsellere bakınca öyle anladım ama çok saçma bir şey de sormuş olabilirim şu an, cahillik😃
Estağfurullah rica ederim :) evet adaptörü ile yerleşiyor, adaptör ocak ayında elinde olacakmış distribütörün

Reflüden sebep her geve uyumadan önce yoğurt yiyorum 😇 sütü de kahvaltıda tercih ediyorum. Sütsüz bir kahvaltı düşünemem 😍
Doğumdan sonra gaz yapmaması için laktozsuz süt öneriliyor; onun da tadı şekerli gibi çok kötü. Asıl o zaman nasıl ve ne kadar tüketmek lazım çok merak ediyorum 💭
Afiyet bal şeker olsun. Hem yoğurt geç süt bebişe çok iyi yarar 😇 laktozsuz bana da çok şekerli geliyor ama mecbursak içeriz napalım :110:

Kızlar çok canım sıkkın yaa bugün hastaneye gittim bebeğin bulunduğu yer ikiye bölünmüş gibiydi amniyotik bant olabilir dedi eve gelince nete baktım çook kötü birşey . Baya evirdi çevirdi baktı başka bi bakış açısıyla da bak burda da plesantanın uzantısı gibi duruyo amniyottik bant olmayabilir cihazjm çok iyi değil net göremiyorum dedi. Perinatolojiye yeşil alan açtım dedi. Ptesi memlekete gidiyorum orda gidicem hastaneye inşallah birşey yoktur dualarınızı bekliyorum
Ya makine çok kötüymüş kendi de demiş doktor. Ben yanılmış olacağını düşünüyorum açıkçası. Daha öncesinde görünmezmiydi öyle olsa. İçini ferah tut lütfen . Umarım korktugun gibi olmayacak

Benim ikili alt sınıra yakın çıktığı için nifty yaptırdık. Doktor üçlü dörtlüye gerek yok dedi.

Kızlar çok canım sıkkın yaa bugün hastaneye gittim bebeğin bulunduğu yer ikiye bölünmüş gibiydi amniyotik bant olabilir dedi eve gelince nete baktım çook kötü birşey . Baya evirdi çevirdi baktı başka bi bakış açısıyla da bak burda da plesantanın uzantısı gibi duruyo amniyottik bant olmayabilir cihazjm çok iyi değil net göremiyorum dedi. Perinatolojiye yeşil alan açtım dedi. Ptesi memlekete gidiyorum orda gidicem hastaneye inşallah birşey yoktur dualarınızı bekliyorum
Merhaba yeni okudum mesajınızı dilerim pazartesi iyi haberler alırsınız. Dualarımız sizinle 🙏

Back
X