2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    245
Ya bence çok tatlış, ürkütmesin. Hissetmeye başladıkça daha güzel bir hal alıyormuş hamilelik onu anladım.

Ya bence çok tatlış, ürkütmesin. Hissetmeye başladıkça daha güzel bir hal alıyormuş hamilelik onu anladım.
Benim dar ve kapalı yerlerde olmak ile ilgili hissettiğim bir huzursuzluk var. O yüzden, daha önce karnı çok büyümüş hamile kadınlarla biraz vakit geçirdiğimde ister istemez bebekle empati kurup nefesim daralıyordu. Aynı şeyi bebeğin hareketlerini hissedersem yine yaşar mıyım acaba diye endişeleniyordum, hatta bu yüzden mümkün olduğunca geç hissetmek istemiştim çoğunluğun aksine Karnım daha büyüdüğünde hareketleri daha kuvvetleniğinde, derimin hareket ettiğini görsem içeride daralıyormuş gibi hisseder miyim diye ürküyorum.

işe yarıyor mu o hamile yastıkları bende bakayımda alayım bari..
sağol canım doktora gidicem pazartesi randevu söylicem tekrardan

bu arada bugün 4 te tetanoz aşım var aşırıı korkuyorum. birde ben izine ayrılıcam diye bi bayan aldık ona işi gösteriyorum işe başladığından beri hastaydı soğuk algınlığı 3 hafta oldu. geçen gün artık iyice tıkandı dedim ki gelme sen evde iyileş kötüsün o gün gidip test vermiş ve covid pozitif çıktı dedim şansıma tüküreyim ama ben 2 ay önce covid oldum ya bana geçmez sanmıyorum baya da iyiyim çok şükür. kendinizi koruyun özellikle çalışan anneler aşırı bir salgın var herkes hasta

Merhaba kızlar Ayrıntılı ultrasonum güzel geçti hamdolsun, operasyon sonrası stresliydim. Korktuğum başıma gelmedi bebeğimin cinsiyeti de erkek olarak kesinleşti Doktoruma tetanoz aşısını sordum. Bu kadar ilacın, operasyonun, kaosun içinde bir de onu karıştırmayalım dedi Herkese sağlıklı, bol tekmeli günler dilerim

Canim bende olmayacagim tetanozu doktorum 27. Haftada yapilan ozel bi asi oldugunu soyledi ismini suan hatirlayamadim ama o asiyi olsan herseye yeter zaten dedi bende onu olacagim doktoruna sorarsin olmadi sende. Bu arada cok sevindim birsey cikmamasina darisi benim basima ayin 26 sinda gidecegim daha cook var

Kiz elti iyi mi diyecek sende

Geçmiş olsun cnm bnm diğer gebeliklerimde cok olurdu gece bacak kramplari bunda çok şükür bir defa oldu ama bacak ağrım oluyor ara ara. Şu saçma sapan rüyalar bende de oluyor her gece ne hikayeler çıkıyor gorsen film olur rüyalarımdan her gece bi kaç tane kafayı siyirmadan inşallah hepimizde sağlıkla tamamlarız günlerimizi

Ahhhhh gözün aydınnnn Şükürler olsun nasıl sevindimmm iyi olmanızaaa oğluşunaaaaa Herşey daha da iyi olacak inşallah. Oğluna da sana da kocaman bir maşallahh

Ben 15.haftada ilk hissetmeye başladım şimdi 18 haftalik artik daha da net hissediyorum özellikle geceleri başlıyor hareketlenmeye

Evet ben de dikkat ettim özellikle uyumaya yakın zamanlarda karnımda parti başlıyor.
Haa haa benim kide öyle tam yatıyorum başlıyor. Diyorum bizimki gececi olacak uykunu iyi al bizi unutmayacak doğunca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…