2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    245
Bakıyorum ona canım ama puset de ayrı alınması gerekiyor bir de aparat zımbırtısı var bilemedim yani yamalı bohça gibi bir ordan bir burdan temin etmek lazım

Bakıyorum ona canım ama puset de ayrı alınması gerekiyor bir de aparat zımbırtısı var bilemedim yani yamalı bohça gibi bir ordan bir burdan temin etmek lazım
Onlar zaten 2li 3lü set şeklinde. O yüzden yanında alıyorsun zaten. Bize hediye gelecek olan da aynı. Hepsi içinde.

Kabizlik problemi olan kizlarciim toplasın cozumunu cok net birsekilde buldum denendi onaylandi bilen bilir 2 aydir surekli kabizliktan yakiniyorum neler denemedimki kayisilar incirlermi kaynatmadim ilaclarmi kullanmadim yok hersey o gunluk etki edip sonra yine ayni problemi yasatiyordu. Bir gun tesadufen yulaf yapasi yerken uzerine 1 cay kasigi chia tohumu attim sirf dekor olsun diye ogun muhtesem hic siskinligim olmadi ve tuvalete cikabildim. Ertesi gun yesil salata yaptim acaba chiadanmi diyerek salatama 1 cay kasigi kadar serpistirdim baktim yine cok guzel tuvalete cikabiliyorum. Derken 1 haftadir ne bulduysam gunluk bir kere 1 cay kasigi icine attim yogurt olur meyve salatasi olur normal salata olur hatta hatta omletin icine bile bakin kizlar hic abartmiyorum hergun ama hergun duzenli bir sekilde tuvalete cikabiliyorum bi arkadasima soyledim denesene bi diye ondada kronik kabizlik var oda cok rahat ettigini soyledi ilaclar falan fasa fiso canim chiam kim bulduysa allah razi olsun 2 aylik derdimi bitirdi

Geçmiş olsun ben de batma yok ama göbek deliği kısmım çok gergin. Doktorunuz en doğrusunu söyleyecektir tabi ama ciddi bişey yoktur gerilme kaynaklıdır diye düşünüyorum.

Geçmiş olsun ben de batma yok ama göbek deliği kısmım çok gergin. Doktorunuz en doğrusunu söyleyecektir tabi ama ciddi bişey yoktur gerilme kaynaklıdır diye düşünüyorum.

Teşekkür ederim. İnşallah yoktur ciddi bir şey.
Zaten gerilme hissediyordum arada. Magnezyum da kullanmıyorum. Korktum.

Ben de düşündüm onu önce ama değil. Tuvalet konusunda hiçbir sorunum yok çünkü. O konuda gayet rahatım.
Göbeğimin olduğu kısım acıyor sadece zaten. Karnımın tümü değil.
Dun benim de aciyodu canim ayrica kasindi cok karnim gerildi baya artik bebek iyice yukari ciktigi icin aciyor bugun gecti ama benim evham yapma doktoruna sor istersen bir o ne diyecek :))

Dun benim de aciyodu canim ayrica kasindi cok karnim gerildi baya artik bebek iyice yukari ciktigi icin aciyor bugun gecti ama benim evham yapma doktoruna sor istersen bir o ne diyecek :))

Gidicem zaten doktora. Ona göstermesem aklımda kalır. Bastırınca acıyor hala. Büyüdüğü içindir umarım.

Gidicem zaten doktora. Ona göstermesem aklımda kalır. Bastırınca acıyor hala. Büyüdüğü içindir umarım.
O yuzden bence kordon artik iyice geriliyodue bizim gobek deligimizde bagli zaten bebege :)) bir sure sonra gobek deligimiz disari dogru cikmaya baslayacak belki de senin cikmaya basladi ondan agriyor

Kızz bende balık burcuyum eşimde başak ve gerçekten çok iyi anlaşıyoruz eşim biraz inatçı ama onuda dengeliyoruz artık yoksa ben delleniyorum bu yüzden o da susuyor oğluşum balık olsun hiç istemiyorum bu aptal duygusalık herşeye ağlama ve fazla merhametin oğluma ağır gelebileceğini düşünüyorum. ama koç burcu 2 arkadaşım var onlar fena değiller aksine çok iyi anlaşırız onlarda erkek. ben sadece koç burçlarının çok çapkın olduğunu duydum ve gördüm aman çokta öyle olmasın ama
Kesinlikle hepsi aynı değil canım katılıyorum çok fazla etken var. İsim de dahil.
Başak burçlarını titizlikleri ile biliriz çevremde daha bir tane titiz başak görmedim
biride eşim bende hiç titizliğini görmedim hastalık derecesinde
Bebek arabası alan arkadaşlarım marka model yazabilir misiniz acaba?
canım ben Prava P14 travel sistem pusetiyle birlikte aldım çokta memnunum hafif ve çok şık ben kahve rengi aldım. bursa kapalı çarşıdan indirimle 3000 tl ye aldım şuan internette 4200-5000 arası
canım Rabbim hakkınızda hayırlı olan neyse onu versin kendini üzme diyemem ama bebeğini düşün herşey çok güzel olsun senin için.
kuzum bana arada olabiliyor o ama aşırı şiddetli değil rahim göbek deliği kısmına geldiği için artık normal demişti doktorum çünü büyüyor demişti bana. sen yine kendini rahatlat bakalım doktorunla görüşüp

Kızlar selam 21+4 üm bugün ama hareketlerini hala çok çok hissedememem normal mi hissettiğim şeyler balon patlaması gibi ya da belli bir yer de sertleşme hissediyorum yani bu beni biraz üzüyor sizin nasıl tekme gibi değil benimkiler

Teşekkür ederim. İnşallah yoktur ciddi bir şey.
Zaten gerilme hissediyordum arada. Magnezyum da kullanmıyorum. Korktum.
Canım ciddi birşey olduğunu sanmıyorum, kaşların hassas ve yorulduysan ondan oldu, doktorla görüşmekle iyi etmişsin, için rahat etsin , bugün dinlen ama

Ben de de oluyor . Ama ben hiç sorun etmedim . İnşallah birşey yoktur . Çünkü artık içerisi daralıyor rahim doğuma hazırlanıyor kaslar geriliyor falan

Oyle hissediliyor zaten canim suanda tekme hissetmemiz bence biraz fazla olurdu daha 500 gr bile degiller gaz ptlamasi gibi dedigin sey tamamen dogru bende nasil birsey hissettigimi tarif edemiyordum

Geçmiş olsun kuzum doktorla görüşmeden insanın içi rahat etmiyor haklısın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…