- Konu Sahibi Papatya0593
-
- #19.581
Tesekkur ederiim cizelgede 37-38 arasi 37+ lar oluyormus bunu merak ediyodum anlayamamistim
Bakıyorum ona canım ama puset de ayrı alınması gerekiyor bir de aparat zımbırtısı var bilemedim yani yamalı bohça gibi bir ordan bir burdan temin etmek lazımMelodiminEsi canım sen bi de maxi cosi bebek arabalarına bak. Cumartesi dışarda gördüm bi anne kullanıyordu. Çok güzeldi. Kuzenim de kullanmış. Öve öve bitiremedi. Ona almanyadan gelmişti tabii. Burda pahalı o modeller. Ama cybex markası kadar uçuk değil. Üstündeki her şeyi çıkarıp yıkayabiliyormuş. O da iyi bir özellik.
Bana mutlaka pusetli al. Bebeğin bahara geliyor küçük bebek için de en ideali travel sistem dediler hep. Öyle almaya karar verdim.
Bize hediye gelebilir bebek arabası o yüzden bekliyoruz. Aceleye getirmedik. Bekledikçe artan fiyatlar beni ürpertiyor ama olsun.
Etrafımızdan hep kraft ve maxi cosi önerisi aldık. Çok sağlam oluyor diyorlar.
Ben de düşündüm onu önce ama değil. Tuvalet konusunda hiçbir sorunum yok çünkü. O konuda gayet rahatım.Canim gaz sancisi olabilirmi acaba
Onlar zaten 2li 3lü set şeklinde. O yüzden yanında alıyorsun zaten. Bize hediye gelecek olan da aynı. Hepsi içinde.Bakıyorum ona canım ama puset de ayrı alınması gerekiyor bir de aparat zımbırtısı var bilemedim yani yamalı bohça gibi bir ordan bir burdan temin etmek lazım
Geçmiş olsunTüm hasta olanlara acil şifa diliyorum
Sabah göbek çevremde bir acıyla kalktım bugün ben de.
Ayağa kalktım işe gidecektim hazırlandım aşağı indim baktım ki batıyor. gidemedim işe. Eve geldim. Öğlene tek bi randevu buldum doktorumdan çok şükür.
Aslında daha cuma detaylıdan çıktım ve doktoruma 1 ay sonraya randevu alacaktım ama içim rahat etmedi.
İğne batması gibi acı yaşıyorum.ilk kez oldu. Karnımın gerildiğini de hissediyorum bu günlerde özellikle geceleri.
Acaba magnezyum başlatacak mı onunla mı ilgili bilmiyorum. Bir de 2 gündür çok ayakta kaldım.
Cumartesi gezdim. dün misafir ağırladım. Sabah acıyla uyandım. Elimle dokununca da acıyor.
Özellikle göbek çevresiyaşayan oldu mu aranızda?
bizede haber ver canim doktordan cikincaBen de düşündüm onu önce ama değil. Tuvalet konusunda hiçbir sorunum yok çünkü. O konuda gayet rahatım.
Göbeğimin olduğu kısım acıyor sadece zaten. Karnımın tümü değil.
Geçmiş olsunben de batma yok ama göbek deliği kısmım çok gergin. Doktorunuz en doğrusunu söyleyecektir tabi ama ciddi bişey yoktur gerilme kaynaklıdır diye düşünüyorum.
Dun benim de aciyodu canim ayrica kasindi cok karnim gerildi baya artik bebek iyice yukari ciktigi icin aciyor bugun gecti ama benim evham yapma doktoruna sor istersen bir o ne diyecek :))Ben de düşündüm onu önce ama değil. Tuvalet konusunda hiçbir sorunum yok çünkü. O konuda gayet rahatım.
Göbeğimin olduğu kısım acıyor sadece zaten. Karnımın tümü değil.
Dun benim de aciyodu canim ayrica kasindi cok karnim gerildi baya artik bebek iyice yukari ciktigi icin aciyor bugun gecti ama benim evham yapma doktoruna sor istersen bir o ne diyecek :))
O yuzden bence kordon artik iyice geriliyodue bizim gobek deligimizde bagli zaten bebege :)) bir sure sonra gobek deligimiz disari dogru cikmaya baslayacak belki de senin cikmaya basladi ondan agriyorGidicem zaten doktora. Ona göstermesem aklımda kalır. Bastırınca acıyor hala. Büyüdüğü içindir umarım.
Kızz bende balık burcuyum eşimde başak ve gerçekten çok iyi anlaşıyoruz eşim biraz inatçı ama onuda dengeliyoruz artık yoksa ben delleniyorum bu yüzden o da susuyor
Zor cidden ama bence de boğadan iyi olabilir sanki
ben koçla hiç anlaşamam. çünkü kendim de baskın bir karakterim. E koçlar da öyle. Çatışma yaşanıyor. Sinirleniyorum. Ama insanın evladı olunca bambaşkadır tabi
Hiç anlaşamam ama koç olması enteresan bir deneyim yaşatacak gibi.çünkü ben uyumlu başak burçlarıyla anlaşırım en çok. Bir balık olarak. Kendim de baskınım. Çok netim falan. Yükselenim boğa
Balık olmasındansa koç olması daha iyi diyorum yine de. Balık değişken burç. Sağı solu belli olmuyor. 21 marttan önce doğurmam umarım. Yoksa balık olma ihtimali de varbir de yükseleni çok çok önemli. Doğum haritası saat kaçta kaçıncı dakikada doğduğuna göre şekillenecek neticede.
ama işin şakası. Sağlıklı gelsinler de
biride eşim bende hiç titizliğini görmedim hastalık derecesindeKesinlikle hepsi aynı değil canım katılıyorum çok fazla etken var. İsim de dahil.
Başak burçlarını titizlikleri ile biliriz çevremde daha bir tane titiz başak görmedim
canım ben Prava P14 travel sistem pusetiyle birlikte aldım çokta memnunum hafif ve çok şık ben kahve rengi aldım. bursa kapalı çarşıdan indirimle 3000 tl ye aldım şuan internette 4200-5000 arasıBebek arabası alan arkadaşlarım marka model yazabilir misiniz acaba?
canım Rabbim hakkınızda hayırlı olan neyse onu versin kendini üzme diyemem ama bebeğini düşün herşey çok güzel olsun senin için.Kızlar ben bi süre aranızdan ayrılıyorum. Psklojm kötü durumda, boşanma sürecine girdik sizi de kötü etkilemek istemem, dualarınızda eksik etmeyin, çökmüş durumdayım bu durumda bebeğim ne durumda hiç bilmyorum sadece cok üzgünüm hepiniz allaha emanet olun
kuzum bana arada olabiliyor o ama aşırı şiddetli değil rahim göbek deliği kısmına geldiği için artık normal demişti doktorum çünü büyüyor demişti bana. sen yine kendini rahatlat bakalım doktorunla görüşüpGöbek çevremdeki batma devam ediyor.
Ve doktorum ameliyattaymış şu an. Erken gidemiyorum o yüzden.
Böyle acil durumlarda doktorun da işi çıkınca yapacak bir şey kalmıyor.Ne enteresan bir süreç içindeyiz.
Canım ciddi birşey olduğunu sanmıyorum, kaşların hassas ve yorulduysan ondan oldu, doktorla görüşmekle iyi etmişsin, için rahat etsin , bugün dinlen amaTeşekkür ederim. İnşallah yoktur ciddi bir şey.
Zaten gerilme hissediyordum arada. Magnezyum da kullanmıyorum. Korktum.
Ben de de oluyor . Ama ben hiç sorun etmedim . İnşallah birşey yoktur . Çünkü artık içerisi daralıyor rahim doğuma hazırlanıyor kaslar geriliyor falanGöbek çevremdeki batma devam ediyor.
Böyle acil durumlarda doktorun da işi çıkınca yapacak bir şey kalmıyor.Ne enteresan bir süreç içindeyiz.
magnezyum kullanmamanızın bir sebebi var mı doktor mu kullanmayın dediTeşekkür ederim. İnşallah yoktur ciddi bir şey.
Zaten gerilme hissediyordum arada. Magnezyum da kullanmıyorum. Korktum.
Oyle hissediliyor zaten canim suanda tekme hissetmemiz bence biraz fazla olurdu daha 500 gr bile degiller gaz ptlamasi gibi dedigin sey tamamen dogru bende nasil birsey hissettigimi tarif edemiyordumKızlar selam 21+4 üm bugün ama hareketlerini hala çok çok hissedememem normal mi hissettiğim şeyler balon patlaması gibi ya da belli bir yer de sertleşme hissediyorum yani bu beni biraz üzüyor sizin nasıl tekme gibi değil benimkiler
Yoo maxi cosi de öyle bir şey görmedim benOnlar zaten 2li 3lü set şeklinde. O yüzden yanında alıyorsun zaten. Bize hediye gelecek olan da aynı. Hepsi içinde.
Geçmiş olsun kuzum doktorla görüşmeden insanın içi rahat etmiyor haklısınGöbek çevremdeki batma devam ediyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?