2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    245

Başak burcuyla ben de çok iyi anlaşırım. boğa da iyidir.
Erkeğini bilmiyorum ama kızlarla çok iyiyim. Çok yakın arkadaşlarım başak. Biri boğa ikisi balık.
Ama ben standart bir balık değilim. Daha gerçekçi, ağlak olmayan cinsten bi balığım. diğer balık arkadaşlarım daha naif kibar fazlaca merhametli.
Yine kız olsa çok yadırganmaz ama erkekte ağlama özelliği hoş değil. hayırlı sağlıklı şanslı evlatlar olsunlar. Ne zaman gelecekler kim bilir. Kendileri karar verecek buna
Bu arada ben de başak olup titiz birini görmedim. 1 kişi hariç. Genelde rahat ve dağınık kızlardı. Erkekte de çok farklı değildir.

Benim göbek acısı biraz fazlaydı işe bile gidemedim. O yüzden göstereyim dedim doktora canım. Ama şimdi çok daha iyi. Baya azaldı acı

Ona da bakayım kuzucum sağ ol

E bunlar kabin boy olmuyor işte acaba ben yine yanlış mı biliyorum
Aaa sen kabin mi istiyordun pardon kuzum.
Ben böyle travel alıcam işte. Kabin boy alma dediler çünkü havalar güzel bebek arabasıyla gezdirmek isteyeceksin diyorlar.
Kış bebeği olsa kabin alırdım belki.
Kabin boy olup puset takılanlar da var tabi ki.
Hatta ben chicco markasına bakıyordum o tip hafif arabalar için. Ona da bak bence.
Sonra fikrim değişti. Yoksa olabilirdi aslında.
Öyle arabalar yenidoğan birkaç aylık bebek için konforlu değil dedikleri için eşim karşı çıktı bana.

Evet canım benim de anladığım kabin boy daha ileri yaşlar için gerekli. Birçoğu travel sistem sonrası kabin boy almış bebek büyüdükçe. Ben de küçükken kucağımda taşıyabilirim ama büyüdüğünde taşıyamam öyleyse kabin boy alayım diye düşündüm
Çevremde travel sistem alan arkadaşlarımın iki yaşından sonra bebeklerini arabaya koyduklarını hiç görmedim bu da aklıma gelince dün kabin boya karar verdim çok bilenler gibi

Canım iyi hoş diyosun da kucağında kaç adım taşıyabilceksin ki :) Bebişle gezmelerini kısıtlamamak için trael sistemle başlamak en iyisi bence de. Çocuk 3 yaşına kadar kullanabiliyor. 3'ten sonra da yürüsün gitsin bir zahmet

Aklıma giriyorsunuz kızlaaar

Travel sistemler ağır oluyor bazı modellere 2 yaşında çocuk bile sığmıyor alt tarafı çerçeveli olduğu için bebek 1 yaşını geçince bile oraya baldırları değmeye başlıyor ve acıtıyor çok konforlu değil. Puset takılan kabin boylar var onlardan tavsiye ederim ben sunny baby viper bebek arabası aldım fiyatı da uygun sürüşü de aşırı rahat hafif ve tek elinizle kapatabilirsiniz.

Tekerlekleri nasıl? Benim için en önemlisi bu çünkü yaşadığım yerde belediye yok gibi davranıyor

Tekerlekleri nasıl? Benim için en önemlisi bu çünkü yaşadığım yerde belediye yok gibi davranıyor
Denediğim kadarıyla sürüşü yön verme kabiliyeti aşırı rahat ama tabiki sokakta kullanmadım daha o yüzden tam yorum yapamam ama netten bakabilirsin yorumlarına kullanıcı yorumları vardır

Denediğim kadarıyla sürüşü yön verme kabiliyeti aşırı rahat ama tabiki sokakta kullanmadım daha o yüzden tam yorum yapamam ama netten bakabilirsin yorumlarına kullanıcı yorumları vardır
Teşekkür ederim
Haklısın canım

Bebek arabasi konusunda yakin zamanda yurt disina gidip gelecek birisi veya orda yasayan birileri varsa onlara aldirin arkadaslar inanilmaz bir fark var burada 22 bin tl satilan junama almanyada 500 euro civari 10 bin tl ye falan geliyor temmuz gibi benimde bir yurt disi planim var gittigimde ordan alip donmeyi dusunuyorum kesinlikle bir arastirin derim

Seninle sipariş oluşturalım haklısın ülkemizde neyin fiyatı uçuk değil ki maalesef öyle bir imkanım yok

Canım bende bu tip istiyorum üstüne puset takılan ama hafif, gördüğüm en ucuz fiyatlı bu senin dediğin, inceleyeceğim teşekkür ederim

Ben de çok araştırdım konuyu. Travel sistemler genelde ağır ve hantal oluyor. Yani hem bebeği hem arabayı tek başına taşıyamazsın. O yüzden kabin boy aldım, üstüne de puset. Kabinlerde yenidoğana uygun olanlar var ama ilk 6 ay falan zaten araba üstünde pusetle taşıcam. Sonrasında da bebeğin için duramayacağı bir araba değil baston gibi. Oturaklı arabalar. Bence 7-8 aylık bebek çok rahat oturur içinde ki benim aldığım tam yatıyor, o şekilde de kullanabilirsin. Travel alanlar hep sonradan bastona geçmiş. İki tane almak istemediğim için böyle yaptım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…