2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    245
iğne batması gibi sancıyan göbeğim büyüyor diye öyle oluyormuş. Sorun yok 1 ay sonra gel dedi doktorum. Magnezyuma yine gerek görmedi. Bacaklarında ağrı kramp yoksa kullanma diyor.
Geçmiş olsun canım, vitaminler sadece fayda vermiyor vücutta fazla vitamin birikmesi de zararlı birşey, o yüzden gerek yoksa kullanma zaten bende de kramp 1-2 sefer oldu sonra olmadı kullanmıyorum magnezyum

Evet canım işte ben de iki tane almak istemiyorum açıkçası o yüzden daha ileriyi düşünerek kabin almak istiyorum

Geçmiş olsun canım, vitaminler sadece fayda vermiyor vücutta fazla vitamin birikmesi de zararlı birşey, o yüzden gerek yoksa kullanma zaten bende de kramp 1-2 sefer oldu sonra olmadı kullanmıyorum magnezyum
Ben de bunu eşime bir türlü anlatamıyorum

Erkekler daha rahat o konularda biz pimpirikliyiz canım
Yok yaa ben rahatım asıl o pimpirikli onu da iç bunu da iç hmm bakayım şunu bugün içmemişsin
Eczaneden gün gün ilaç kutusu almış bana, kesip içine koyuyor üşenmeden

Kizlar hastane odasinda veya eve gelen yakinlara vermek icin hediyelik falan yaptirmayi dusunuyor musunuz. Ben hazir vaktim varken evde kendim yapayim susleyeyim diyorum cok degil yakinlara 50 adet falan yapicam sizce hangisi daha guzel. Kutulu olanin icinde mum var o daha pahaliya geliyo

Eklentiler

• 01440cc25ccfa54ac23824a17381e295.webp
    59,5 KB · Görüntüleme: 72
  • Screenshot_20221124-211838.webp
    29,4 KB · Görüntüleme: 72
Bende kendim keçe peri bebek yapacağım kutulu olan çok hoşuma gitti. Kolay gelsin

Ebrucum mum 12 li şöyle bişey buldum sen bi yorumlarına bakarsın

Eklentiler

• 2B7CB907-B6EC-4114-9BE5-DF931D4A037F.webp
    19,8 KB · Görüntüleme: 72
Kutulu olan çok guzel bende nasip olursa mevlüt vercem magnet veya bu kutulu tarz da birşeyler dağıticam

Merhaba hangi lab ile çalıştınız acaba Hill sağlık mi?

Ben ikisini de beğendim makromeden anahtarlık da kullanılır, mum da kullanılır. Kimse bir köşeye atmaz yaptığınız işe yarar bir şey olmuş olur

Ebrucum mum 12 li şöyle bişey buldum sen bi yorumlarına bakarsın
Bu mini bubble mumlar çok tatlı duruyormuş gerçekten. Biz evlenirken de davetiyelerimizi ve düğün hediyeliklerimizi vakıflara bağış olarak yapıp özel gün hediyeliklerimizi oradan almıştık. Bu sefer de öyle düşünüyoruz. Belki size de fikir olur kızlar. Ben çikolata ve yanında içime sinen bir vakıftan yaptıracağım magnetleri paketleyip yakınlarıma hediye edicem. Zaten çok çok da yaptırmaya gerek olmaz diye düşünüyorum. 40,50 yeterli olur tahminim.

Kutulu olandan oğlumun doğumunda yapmıştım çok güzel olmuştu :) ama bu sefer kendim yapamam sanırım o enerjim yok şimdi düşündüm de ilkinde ne kadarçok uğraşmışım şuan hep hazırlara bakıyorum. hatta onda herşeyi fazla fazla yapmıştım şimdi 1 tane yeter , sade olsun az olsun modundayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…