- 18 Ekim 2022
- 2.085
- 2.844
- 63
- Konu Sahibi Papatya0593
-
- #19.621
Geçmiş olsuniğne batması gibi sancıyan göbeğim büyüyor diye öyle oluyormuş. Sorun yok 1 ay sonra gel dedi doktorum. Magnezyuma yine gerek görmedi. Bacaklarında ağrı kramp yoksa kullanma diyor.
Geçmiş olsun canım, vitaminler sadece fayda vermiyor vücutta fazla vitamin birikmesi de zararlı birşey, o yüzden gerek yoksa kullanma zateniğne batması gibi sancıyan göbeğim büyüyor diye öyle oluyormuş. Sorun yok 1 ay sonra gel dedi doktorum. Magnezyuma yine gerek görmedi. Bacaklarında ağrı kramp yoksa kullanma diyor.
Evet canım işte ben de iki tane almak istemiyorum açıkçasıBen de çok araştırdım konuyu. Travel sistemler genelde ağır ve hantal oluyor. Yani hem bebeği hem arabayı tek başına taşıyamazsın. O yüzden kabin boy aldım, üstüne de puset. Kabinlerde yenidoğana uygun olanlar var ama ilk 6 ay falan zaten araba üstünde pusetle taşıcam. Sonrasında da bebeğin için duramayacağı bir araba değil baston gibi. Oturaklı arabalar. Bence 7-8 aylık bebek çok rahat oturur içinde ki benim aldığım tam yatıyor, o şekilde de kullanabilirsin. Travel alanlar hep sonradan bastona geçmiş. İki tane almak istemediğim için böyle yaptım.
Ben de bunu eşime bir türlü anlatamıyorumGeçmiş olsun canım, vitaminler sadece fayda vermiyor vücutta fazla vitamin birikmesi de zararlı birşey, o yüzden gerek yoksa kullanma zatenbende de kramp 1-2 sefer oldu sonra olmadı kullanmıyorum magnezyum
Böyle 6 lısındansa kutu halinde çoklu oluyor onlar daha uyguna geliyore bebekte temizleme pamukları indirimde. 16.40 a geliyor tanesi kızlar
kutulu olan 14 tl ye geliyor ama stok tükenmişBöyle 6 lısındansa kutu halinde çoklu oluyor onlar daha uyguna geliyor
Erkekler daha rahat o konularda biz pimpirikliyiz canımBen de bunu eşime bir türlü anlatamıyorum
Yok yaa ben rahatım asıl o pimpirikliErkekler daha rahat o konularda biz pimpirikliyiz canım
Hepsi buradada satiyor e bebek orda vardi stok az oncekutulu olan 14 tl ye geliyor ama stok tükenmiş
Aynı fiyattan mı bazen pahalı da olabiliyor. Yakalayamazsam başka bir indirim bekleyip stok yapalımHepsi buradada satiyor e bebek orda vardi stok az once
Bende kendim keçe peri bebek yapacağımKizlar hastane odasinda veya eve gelen yakinlara vermek icin hediyelik falan yaptirmayi dusunuyor musunuz. Ben hazir vaktim varken evde kendim yapayim susleyeyim diyorum cok degil yakinlara 50 adet falan yapicam sizce hangisi daha guzel. Kutulu olanin icinde mum var o daha pahaliya geliyo
Ebrucum mum 12 li şöyle bişey buldum sen bi yorumlarına bakarsınKizlar hastane odasinda veya eve gelen yakinlara vermek icin hediyelik falan yaptirmayi dusunuyor musunuz. Ben hazir vaktim varken evde kendim yapayim susleyeyim diyorum cok degil yakinlara 50 adet falan yapicam sizce hangisi daha guzel. Kutulu olanin icinde mum var o daha pahaliya geliyo
Kutulu olan çok guzelKizlar hastane odasinda veya eve gelen yakinlara vermek icin hediyelik falan yaptirmayi dusunuyor musunuz. Ben hazir vaktim varken evde kendim yapayim susleyeyim diyorum cok degil yakinlara 50 adet falan yapicam sizce hangisi daha guzel. Kutulu olanin icinde mum var o daha pahaliya geliyo
Merhaba hangi lab ile çalıştınız acaba Hill sağlık mi?Benim doktorum Natera’nın broşürünü verdi bana. Güvenebilirsiniz çok iyi dedi.
doktorumun önerisine güveniyorum.
Ben yaptırmayacağım ama güvenilir bir firmadır. Amerika’ya gidiyormuş sonuçlar. Yaptırmak isteyen incelemeli.
Ben ikisini de beğendimKizlar hastane odasinda veya eve gelen yakinlara vermek icin hediyelik falan yaptirmayi dusunuyor musunuz. Ben hazir vaktim varken evde kendim yapayim susleyeyim diyorum cok degil yakinlara 50 adet falan yapicam sizce hangisi daha guzel. Kutulu olanin icinde mum var o daha pahaliya geliyo
Bu mini bubble mumlar çok tatlı duruyormuş gerçekten.Ebrucum mum 12 li şöyle bişey buldum sen bi yorumlarına bakarsın
Kutulu olandan oğlumun doğumunda yapmıştım çok güzel olmuştu :) ama bu sefer kendim yapamam sanırım o enerjim yokKizlar hastane odasinda veya eve gelen yakinlara vermek icin hediyelik falan yaptirmayi dusunuyor musunuz. Ben hazir vaktim varken evde kendim yapayim susleyeyim diyorum cok degil yakinlara 50 adet falan yapicam sizce hangisi daha guzel. Kutulu olanin icinde mum var o daha pahaliya geliyo
Ben yaptırmadım fetal dna. 2li ve 4lü test yaptırdım sadece.Merhaba hangi lab ile çalıştınız acaba Hill sağlık mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?