2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    245
Kutulu olan çok guzel bende nasip olursa mevlüt vercem magnet veya bu kutulu tarz da birşeyler dağıticam
Bende aynı düşünüyorum kirki cikinca mevlut yapicam Allah'ım nasip ederse, kizimdada öyle yapmıştım hem bebek görme olayını çözmüş oluyoruz, o zaman yaptircam hediyelik tarzında birseyler. Doğumda çikolata yaptırırım birde kurabiye yapıp paketliycem ikram için.

İstediğim beşik indirime girmiş hepsiburada da almak istiyorum ama almaya da korkuyorum resmen napsam bilemedim
Ayy bende neye almaya heveslensem vazgeçiyorum, cocugumun çorabı bile yok daha hep eşimin yüzünden biraz daha dur diyip duruyor bebek arabam büyük beşik puset ana kucağı kuvet hepsi var kızımdan kalan. Küçük anne yani beşik istiyorum birde kiyafet çanta vs. 30. Haftayı geçelim de bakalım inşallah alınır hepsi

İstediğim beşik indirime girmiş hepsiburada da almak istiyorum ama almaya da korkuyorum resmen napsam bilemedim
Yeni yıl sonrası her şeye zam geleceğini düşünüyorum açıkçası. Ben de birkaç parça Kasım ayında aldım, birkaç parça da bu ay alacağım. En azından yüksek fiyatlılardan bazılarını listeden silmiş olmak için. Yoksa doğuma kadar borca batıcaz.

Bende tam tersine gebelikte kullanilmasinin cok yararli oldugunu okudum canim saglikli yag iceriyor cunku sadece kan sulandirici kullananlar icin zararli oysaki

Bakalim mumu yapicam gibi hersey de pahali ya ama insan ozeniyo da en azindan en yakinlara vermek icin yaparim insallah
Mum cok guzel bi hediye bencede bende oglusum icin resimdekini yaptiracagim hastane odasinida sanirim ayni teddy ayi konsepti yaparim

Eklentiler

• 38DDDBC2-CD68-4507-BA92-BC0CDBEC2467.webp
    69,7 KB · Görüntüleme: 57
Evet güzel fikir. Kızınıza mevlidi tam olarak kırkı çıktıktan kaç gün sonra verdiniz acaba ben İstanbuldaym burda bana yakın bı Eltim var başka kimse yok. Mevlüt için 3. Ayimda memlekete gitmeyi planlıyorum orda yapcam çok mu geç olur acaba

Bende bi cesaret edemedim benim oğlumun beşiği kırıldı o yüzden yeniden alcam ama bi cesaret edemedim ya zamlardanda korkuyorum iki arada bir deredeyim

Biliyorum baya zam gelecekmiş zaten bu beşik basta 2500 du 4500 fırladı simdi geri inmiş ama esim yanasmiyor bekle diyor batsın bakalım

Kuzum çok beğendiğim bir model benim korkum kötü gelmesi değil erken mi diye
Anladım yolu yarıladık bir de şöyle bir gerçek varki önümüzü göremeyecek ne olacağını bilemediğimiz bir ekonomideyiz. Her gün bir şeylerin fiyatı artıyor. Oğlumda aldığım şeyler 3 liraysa şimdi 30 lira. O yüzden uyguna bulduysanız içinizede sindiyse kapın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…