- 6 Aralık 2022
- 389
- 675
- 18
- 30
- Konu Sahibi Papatya0593
-
- #19.701
Benim de ay sonunda kontrolde yapılcak sanırım bi sormak istedim sizlerin fikirleri ne yönde merak ettimBen yaptircam haftam gelince inşallah
Evet benimde araştırmalarım bu yönde ki ailemde şeker hastası çok fazla riske atmak istemem açıkcası ama yinede sizin fikirlerinizide merak ettimDimii normal yani. Doğumdan sonra anca toparlayıp düzene gireriz zaten
Diğer hafta giidp kan vercem bunun için yaptircam bı zararı yokmuş zaten.
Hahaha cok guldumİyi akşamlarHenüz doktorumdan böyle bir istek gelmedi, onun yönlendirmesine bıraktım
Yeter canım daha ne olsun en fazla kapı süsühem Ramazana denk geliyor oturup sahur sofrası kuracak değiliz
E şimdi küçük hanımlara özel çok güzel süsler var tabiHahaha cok guldumzaten pek gelen olmaz da iste ozeniyo insan kapi susu olarak bundan yapicam insallah
Bunlar da cok guzellerE şimdi küçük hanımlara özel çok güzel süsler var tabiyapımı kolay gayet rahat yaparsın bunu
Ben kapı süsüne henüz karar veremedim birkaç beğendiğim modeli kaydetmiştim. Bir de şerbet yapacağız hepi topu bu kadarhediyelik olarak makromeden anahtarlık düşünüyorum evime geçince denemelere başlarım sabun yapan bir sayfayı beğenmiştim ama tanesi 10 lira olunca vazgeçtim
Amin canım valla tek derdimiz bunlar olsun bu saatten sonra inşallahBunlar da cok guzellerinsan karar veremiyo ki baktikca daha baska seyler begeniyo aman tek derdimiz bunlar olsun ben de ikinci secenek olarak anahtarlik yapmayi dusunuyorum internette videolarini izledim zor degil bence yapabiliriz
Ben gittiğim perinatoloğa danıştım, ailede varsa özellikle yaptır dediği için yaptırıcam.İyi akşamlar hanımlarsize bir şey danışmak istiyorum. Şeker yüklemesi yaptırdınız mı ? Yaptırmayı düşünüyor musunuz ?
Kurdele ile yapmışlardı daha hoş duruyordu. Bulursam atayımkizlar su sekilde kutusuz olarak suslemek nasil sizce kutulu olunca maliyet yuksek oluyor
Bende böyle keçe bebekler yapıyorum. Bunlardan kapı süsü ve anahtarlık yapıp dağıtmayı planlıyorumBunlar da cok guzellerinsan karar veremiyo ki baktikca daha baska seyler begeniyo aman tek derdimiz bunlar olsun ben de ikinci secenek olarak anahtarlik yapmayi dusunuyorum internette videolarini izledim zor degil bence yapabiliriz
Çok güzel olmuş, elinize sağlık. Benim hiç yeteneğim yok hayatta yapamam. Makrome anahtarlık yapayım dedim nişanım için, bir kaç tane ördüm, evlerden ırakBende böyle keçe bebekler yapıyorum. Bunlardan kapı süsü ve anahtarlık yapıp dağıtmayı planlıyorumE B R U kurdeleliyi bulamadım
Benim düşüktü 12. Haftamda baktirmistim sonra kalsiyum takviyesi verdi doktorumKızlar aile hekimliğinde verdiğim kan testine göre kalsiyum değerim tam sınırın altında. Siz baktırdınız mı değerlerinize, benim gibi kalsiyumu düşük olan var mı?
Teşekkür ederimÇok güzel olmuş, elinize sağlık. Benim hiç yeteneğim yok hayatta yapamam. Makrome anahtarlık yapayım dedim nişanım için, bir kaç tane ördüm, evlerden ıraksonunda başkasından sipariş ettim
Hastanedeyken tüm değerlerim normalin altındaydı benim, iyi beslenemediğim için. Hergün bir hatta iki kase yoğurt yedim normale geldi, ilaç kullanmadımKızlar aile hekimliğinde verdiğim kan testine göre kalsiyum değerim tam sınırın altında. Siz baktırdınız mı değerlerinize, benim gibi kalsiyumu düşük olan var mı?
Ne kadar güzellerBende böyle keçe bebekler yapıyorum. Bunlardan kapı süsü ve anahtarlık yapıp dağıtmayı planlıyorumE B R U kurdeleliyi bulamadım
Anladımm benimde perşembe günü detaylı için perinatologla randevum var bir sorayım ona. Normal doktor kontrolüm ay sonundaBen gittiğim perinatoloğa danıştım, ailede varsa özellikle yaptır dediği için yaptırıcam.
Yaa cok tatlilarBende böyle keçe bebekler yapıyorum. Bunlardan kapı süsü ve anahtarlık yapıp dağıtmayı 1planlıyorumE B R U kurdeleliyi bulamadım
Çok güzeller cnm ne güzel öyle bir yeteneğin varsa daha anlamlı olurBende böyle keçe bebekler yapıyorum. Bunlardan kapı süsü ve anahtarlık yapıp dağıtmayı planlıyorumE B R U kurdeleliyi bulamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?