2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    245
Dimii normal yani. Doğumdan sonra anca toparlayıp düzene gireriz zaten

Diğer hafta giidp kan vercem bunun için yaptircam bı zararı yokmuş zaten.
Evet benimde araştırmalarım bu yönde ki ailemde şeker hastası çok fazla riske atmak istemem açıkcası ama yinede sizin fikirlerinizide merak ettim teşekkür ederim

İyi akşamlar Henüz doktorumdan böyle bir istek gelmedi, onun yönlendirmesine bıraktım

Yeter canım daha ne olsun en fazla kapı süsü hem Ramazana denk geliyor oturup sahur sofrası kuracak değiliz
Hahaha cok guldum zaten pek gelen olmaz da iste ozeniyo insan kapi susu olarak bundan yapicam insallah

Eklentiler

• Screenshot_20221124-201107.webp
    26,3 KB · Görüntüleme: 71
Hahaha cok guldum zaten pek gelen olmaz da iste ozeniyo insan kapi susu olarak bundan yapicam insallah
E şimdi küçük hanımlara özel çok güzel süsler var tabi yapımı kolay gayet rahat yaparsın bunu
Ben kapı süsüne henüz karar veremedim birkaç beğendiğim modeli kaydetmiştim. Bir de şerbet yapacağız hepi topu bu kadar hediyelik olarak makromeden anahtarlık düşünüyorum evime geçince denemelere başlarım sabun yapan bir sayfayı beğenmiştim ama tanesi 10 lira olunca vazgeçtim

Eklentiler

• Screenshot_20221212_225110_com.instagram.android_edit_3673803889937841.webp
    75 KB · Görüntüleme: 54
  • Screenshot_20221212_225127_com.instagram.android_edit_3673794776334717.webp
    79 KB · Görüntüleme: 60
Bunlar da cok guzeller insan karar veremiyo ki baktikca daha baska seyler begeniyo aman tek derdimiz bunlar olsun ben de ikinci secenek olarak anahtarlik yapmayi dusunuyorum internette videolarini izledim zor degil bence yapabiliriz

Bunlar da cok guzeller insan karar veremiyo ki baktikca daha baska seyler begeniyo aman tek derdimiz bunlar olsun ben de ikinci secenek olarak anahtarlik yapmayi dusunuyorum internette videolarini izledim zor degil bence yapabiliriz
Amin canım valla tek derdimiz bunlar olsun bu saatten sonra inşallah

Kızlar aile hekimliğinde verdiğim kan testine göre kalsiyum değerim tam sınırın altında. Siz baktırdınız mı değerlerinize, benim gibi kalsiyumu düşük olan var mı?

Bende böyle keçe bebekler yapıyorum. Bunlardan kapı süsü ve anahtarlık yapıp dağıtmayı planlıyorum E B R U kurdeleliyi bulamadım

Eklentiler

• 7DEAE236-3BCD-493D-A6BA-78DB02B253B1.webp
    41,5 KB · Görüntüleme: 65
  • 11E89F8C-9520-4847-98D8-6948BFE3DD0F.webp
    142,7 KB · Görüntüleme: 64
Bende böyle keçe bebekler yapıyorum. Bunlardan kapı süsü ve anahtarlık yapıp dağıtmayı planlıyorum E B R U kurdeleliyi bulamadım
Çok güzel olmuş, elinize sağlık. Benim hiç yeteneğim yok hayatta yapamam. Makrome anahtarlık yapayım dedim nişanım için, bir kaç tane ördüm, evlerden ırak sonunda başkasından sipariş ettim

Kızlar aile hekimliğinde verdiğim kan testine göre kalsiyum değerim tam sınırın altında. Siz baktırdınız mı değerlerinize, benim gibi kalsiyumu düşük olan var mı?
Benim düşüktü 12. Haftamda baktirmistim sonra kalsiyum takviyesi verdi doktorum

Çok güzel olmuş, elinize sağlık. Benim hiç yeteneğim yok hayatta yapamam. Makrome anahtarlık yapayım dedim nişanım için, bir kaç tane ördüm, evlerden ırak sonunda başkasından sipariş ettim
Teşekkür ederim Belkide çok zor modellerden başlamışsındır. Bence bir gün vaktin olunca yine denemelisin basit ten başlayıp. Eminim çok daha güzel şeyler çıkarırsın

Hastanedeyken tüm değerlerim normalin altındaydı benim, iyi beslenemediğim için. Hergün bir hatta iki kase yoğurt yedim normale geldi, ilaç kullanmadım

Bende böyle keçe bebekler yapıyorum. Bunlardan kapı süsü ve anahtarlık yapıp dağıtmayı 1planlıyorum E B R U kurdeleliyi bulamadım
Yaa cok tatlilar ben de cok begeniyorum bunlari hatta yapim videolarini falan izlemistim. Olsun canim ben de daha bakiniyorum farkli modeller cikar karsima

Çok güzeller cnm ne güzel öyle bir yeteneğin varsa daha anlamlı olur bende de yok öyle yetenek varsa da uğraşamam galiba çabuk sıkılırım kızımda mevlut için kutulu kokulu tesbih almistim üstüne renkli fotokopi ile isim çıkartıp kesip yapistirmistim, en fazla yapabileceğim o olur birde oğlum için kapı süsü yapicam kastagini alıp üstü kafana göre suslenecek, onu yaparım herhalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…