- Konu Sahibi Papatya0593
-
- #19.641
Ben yaptırmadım fetal dna. 2li ve 4lü test yaptırdım sade
Anladım,ben de bir firmaya kan verdim de bugün, doktor önerisi ile değil de biraz araştırıp buldum.Sonra dolandirilmayayim korkusuna kapıldım :)Ben yaptırmadım fetal dna. 2li ve 4lü test yaptırdım sadece.
Hayırlı sonuçlarınız olsun inşallah arada doktorunjz olduğu için bence bir şey olmazAnladım,ben de bir firmaya kan verdim de bugün, doktor önerisi ile değil de biraz araştırıp buldum.Sonra dolandirilmayayim korkusuna kapıldım :)
Çok özür dilerim düzgün okuyamamışım.Hayırlı sonuçlarınız olsun inşallah arada doktorunjz olduğu için bence bir şey olmazyani o kadar haklısınız ki insan kimseye güvenemiyor ama bişey olursa arada doktor var
Ben chia tohumu besleyici diye almıştım yaklaşık 1 ay önce. Gebelikte yenir mi diye araştırma yapayım dedim, yenmesi çok da iyi değil gibi bir şeyler okumuştum, yemedim ben de. Ne zararı vs var çok net anlayamadığım için yememeyi tercih ettim. Bilgimi paylaşayım istedimKabizlik problemi olan kizlarciim toplasın cozumunu cok net birsekilde buldum denendi onaylandibilen bilir 2 aydir surekli kabizliktan yakiniyorum neler denemedimki kayisilar incirlermi kaynatmadim ilaclarmi kullanmadim yok hersey o gunluk etki edip sonra yine ayni problemi yasatiyordu. Bir gun tesadufen yulaf yapasi yerken uzerine 1 cay kasigi chia tohumu attim sirf dekor olsun diye ogun muhtesem hic siskinligim olmadi ve tuvalete cikabildim. Ertesi gun yesil salata yaptim acaba chiadanmi diyerek salatama 1 cay kasigi kadar serpistirdim baktim yine cok guzel tuvalete cikabiliyorum. Derken 1 haftadir ne bulduysam gunluk bir kere 1 cay kasigi icine attim yogurt olur meyve salatasi olur normal salata olur hatta hatta omletin icine bile bakin kizlar hic abartmiyorum hergun ama hergun duzenli bir sekilde tuvalete cikabiliyorum bi arkadasima soyledim denesene bi diye ondada kronik kabizlik var oda cok rahat ettigini soyledi ilaclar falan fasa fiso canim chiam kim bulduysa allah razi olsun 2 aylik derdimi bitirdi
Malesef hazir fiyatlari cok yuksek ilk olunca bende ozeniyorum mumu kutusu ayri ayri alip suslerim diye dusunuyorum calismiyorum evdeyim aksamlar uzun geliyoKutulu olandan oğlumun doğumunda yapmıştım çok güzel olmuştu :) ama bu sefer kendim yapamam sanırım o enerjim yokşimdi düşündüm de ilkinde ne kadarçok uğraşmışım şuan hep hazırlara bakıyorum. hatta onda herşeyi fazla fazla yapmıştım şimdi 1 tane yeter , sade olsun az olsun modundayım
Bakalim mumu yapicam gibi hersey de pahali ya ama insan ozeniyo da en azindan en yakinlara vermek icin yaparim insallahBen ikisini de beğendimmakromeden anahtarlık da kullanılır, mum da kullanılır. Kimse bir köşeye atmaz yaptığınız işe yarar bir şey olmuş olur
Mevlut bende yapicam insallah ama o daha kalabalik olur onda dagitamayabilirim bakalim hayirlisiKutulu olan çok guzelbende nasip olursa mevlüt vercem magnet veya bu kutulu tarz da birşeyler dağıticam
kendin emek verince çok daha güzel oluyor , daha anlamlı oluyor zatenMalesef hazir fiyatlari cok yuksek ilk olunca bende ozeniyorum mumu kutusu ayri ayri alip suslerim diye dusunuyorum calismiyorum evdeyim aksamlar uzun geliyo
50 adet bırakcam işte yettiği kadarMevlut bende yapicam insallah ama o daha kalabalik olur onda dagitamayabilirim bakalim hayirlisi
Sagol canim 50 li olarak buldum bende biraz daha uyguna geliyo adetiEbrucum mum 12 li şöyle bişey buldum sen bi yorumlarına bakarsın
Her şey pahalı ama hayatında kaç kere böyle tatlı telaşı oluyor ki insanınBakalim mumu yapicam gibi hersey de pahali ya ama insan ozeniyo da en azindan en yakinlara vermek icin yaparim insallah
Bende sukulent tarzı birşeyle almayı düşündüm bir önceki bebeğimde isimli çikolata düşünmüştüm.Melodi çikolata filan vardı halen var mı bilmiyorumKizlar hastane odasinda veya eve gelen yakinlara vermek icin hediyelik falan yaptirmayi dusunuyor musunuz. Ben hazir vaktim varken evde kendim yapayim susleyeyim diyorum cok degil yakinlara 50 adet falan yapicam sizce hangisi daha guzel. Kutulu olanin icinde mum var o daha pahaliya geliyo
Resim var mı nasıl birşeyTekli sukulenler , tarçın çubuğuna makrome yaprak , makrome anahtarlık da iyi fikir bence
Yok yok öyle düşünme hem oyun olur onlara da suyun içinde zıplarlarİnşallah canım ya normalde olsa çekerim umursamam ama şimdi öksürdükçe bebekte mi rahatsız diye canım sıkılıyor
Geç gördüm mesajını nasıl oldun. Gitmişsindir umarım acile. Kusmak berbat bir şey yaaWaffle yedim onun da zaten ancak çeyreğini yedim yiyemedim bir şey de içmedim içemiyorum zatenhala çok kötüyüm ne yesem çıkartıyorum acile gidip serum mu taktirsam
Teşekkürler cnm dün akşam gittim serum takindim, sadece sıvı takviyesi yapıldı herhangi bir ilaç katılmadı. Çokta faydası olmadı gece ve gün boyu devam etti ediyorda. Berbat az gelir işkence gibiGeç gördüm mesajını nasıl oldun. Gitmişsindir umarım acile. Kusmak berbat bir şey yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?