2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    245
Anladım,ben de bir firmaya kan verdim de bugün, doktor önerisi ile değil de biraz araştırıp buldum.Sonra dolandirilmayayim korkusuna kapıldım :)
Hayırlı sonuçlarınız olsun inşallah arada doktorunjz olduğu için bence bir şey olmaz yani o kadar haklısınız ki insan kimseye güvenemiyor ama bişey olursa arada doktor var

Hayırlı sonuçlarınız olsun inşallah arada doktorunjz olduğu için bence bir şey olmaz yani o kadar haklısınız ki insan kimseye güvenemiyor ama bişey olursa arada doktor var
Çok özür dilerim düzgün okuyamamışım. Google yorumlardan baktınız mı?

Ben chia tohumu besleyici diye almıştım yaklaşık 1 ay önce. Gebelikte yenir mi diye araştırma yapayım dedim, yenmesi çok da iyi değil gibi bir şeyler okumuştum, yemedim ben de. Ne zararı vs var çok net anlayamadığım için yememeyi tercih ettim. Bilgimi paylaşayım istedim

Deneyimli anneler ana dizi mi yoksa müzikli titreşimli ana kucağı mı? Mutfağa odaya falan götürebileceğim bir şey arıyorum. Karar veremedim.300 - 400 liralık olanlar taşıması pratik geldi odadan odaya. Kapsamlı olanlar odaya taşımada rahat olur mu?

Malesef hazir fiyatlari cok yuksek ilk olunca bende ozeniyorum mumu kutusu ayri ayri alip suslerim diye dusunuyorum calismiyorum evdeyim aksamlar uzun geliyo

Bende sukulent tarzı birşeyle almayı düşündüm bir önceki bebeğimde isimli çikolata düşünmüştüm.Melodi çikolata filan vardı halen var mı bilmiyorum

Fidanpazarı sitesinde 20 tane sukulen 75 TL gibi bişey . Onlardan alınıp dışına hasır kumaşla süs yapılabilir

Kızlar bu arada Hepsiburada’da şu an yıl sonu indirimleri başlamış. Bebek arabası alacaksanız favorilerinize alın isterseniz. Ayın 18’ine kadar her gün farklı markalarda indirim olacak herhalde. Bugün Cybex’lerde %15 indirim gözüküyor.

Geç gördüm mesajını nasıl oldun. Gitmişsindir umarım acile. Kusmak berbat bir şey yaa
Teşekkürler cnm dün akşam gittim serum takindim, sadece sıvı takviyesi yapıldı herhangi bir ilaç katılmadı. Çokta faydası olmadı gece ve gün boyu devam etti ediyorda. Berbat az gelir işkence gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…