2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    245
Biliyorum baya zam gelecekmiş zaten bu beşik basta 2500 du 4500 fırladı simdi geri inmiş ama esim yanasmiyor bekle diyor batsın bakalım
Hangi beşik acaba mobilya mı park yatak mı?
Bende ocaktan önce istiyorum ama hem korkuyorum hemde eşim yanasmiyor biraz daha büyüsün diyo almicaz sanırım attım fotoğraf ses yok
Valla biz de bakıp bakıp işin içinden çıkamıyoruz kararsızlık berbat bir şey

Hangi beşik acaba mobilya mı park yatak mı?

Valla biz de bakıp bakıp işin içinden çıkamıyoruz kararsızlık berbat bir şey
Park beşik alcam cnm ins mobilya beşik aldim oğlumda 1 kere yatmadı rezillik park yatak en azından daha kullanışlı yoyko 8 in 1 bak istersen anne yanı da oluyor

Su eşimle bi daha konuşayım en iyisi tesekkur ederim canım

Park beşik alcam cnm ins mobilya beşik aldim oğlumda 1 kere yatmadı rezillik park yatak en azından daha kullanışlı yoyko 8 in 1 bak istersen anne yanı da oluyor
Benim bir arkadaşımda vardı park yatak sallanırken haşır huşur ses geliyordu sanırım ordan kalma bir önyargım var. Teşekkür ederim canım tecrübeler bizim için çok önemli

Benim bir arkadaşımda vardı park yatak sallanırken haşır huşur ses geliyordu sanırım ordan kalma bir önyargım var. Teşekkür ederim canım tecrübeler bizim için çok önemli
Ben mamas and papas markasinin anne yanini aldm kullanisli geldi bana valla bir bakin isterseniz cok buyuk kaba bir sey de degil

kizlar su sekilde kutusuz olarak suslemek nasil sizce kutulu olunca maliyet yuksek oluyor

Eklentiler

• Screenshot_20221212-204031.webp
    53,6 KB · Görüntüleme: 60
Tabi kutulu daha şık duruyo ama malum masrafimiz cok nasil daha uygun diye dusunuyorum
Kese kağıdına sarabilirsin, kağıt iple kurdele şeklinde bağlarsın gayet şık ve farklı olur ama bu şekilde ahşap kutunun içinde gelen alsın valla gayet hoş görünüyor

Yok cnm niye geç olsun ne zaman istersen o zaman yaparsin. 2.5 aylık falandı kizim mevlutunde

İyi akşamlar hanımlar size bir şey danışmak istiyorum. Şeker yüklemesi yaptırdınız mı ? Yaptırmayı düşünüyor musunuz ?
İyi akşamlar Henüz doktorumdan böyle bir istek gelmedi, onun yönlendirmesine bıraktım
Tesekkur ederim canim evet boyle de yapilabilir bi de cikolata yaptiricam yeter heralde
Yeter canım daha ne olsun en fazla kapı süsü hem Ramazana denk geliyor oturup sahur sofrası kuracak değiliz

Yok cnm niye geç olsun ne zaman istersen o zaman yaparsin. 2.5 aylık falandı kizim mevlutunde
Dimii normal yani. Doğumdan sonra anca toparlayıp düzene gireriz zaten
İyi akşamlar hanımlar size bir şey danışmak istiyorum. Şeker yüklemesi yaptırdınız mı ? Yaptırmayı düşünüyor musunuz ?
Diğer hafta giidp kan vercem bunun için yaptircam bı zararı yokmuş zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…