- 20 Mart 2011
- 13.948
- 32.546
- 798
- Konu Sahibi Papatya0593
-
- #19.681
Hangi beşik acaba mobilya mı park yatak mı?Biliyorum baya zam gelecekmiş zaten bu beşik basta 2500 du 4500 fırladı simdi geri inmiş ama esim yanasmiyor bekle diyor batsın bakalım
Valla biz de bakıp bakıp işin içinden çıkamıyoruzBende ocaktan önce istiyorum ama hem korkuyorum hemde eşim yanasmiyor biraz daha büyüsün diyo almicaz sanırım attım fotoğraf ses yok
Park beşik alcam cnm ins mobilya beşik aldim oğlumda 1 kere yatmadı rezillik park yatak en azından daha kullanışlı yoyko 8 in 1 bak istersen anne yanı da oluyorHangi beşik acaba mobilya mı park yatak mı?
Valla biz de bakıp bakıp işin içinden çıkamıyoruzkararsızlık berbat bir şey
Su eşimle bi daha konuşayım en iyisi tesekkur ederim canımAnladım yolu yarıladık bir de şöyle bir gerçek varki önümüzü göremeyecek ne olacağını bilemediğimiz bir ekonomideyiz. Her gün bir şeylerin fiyatı artıyor. Oğlumda aldığım şeyler 3 liraysa şimdi 30 lira. O yüzden uyguna bulduysanız içinizede sindiyse kapın
Benim bir arkadaşımda vardı park yatak sallanırken haşır huşur ses geliyorduPark beşik alcam cnm ins mobilya beşik aldim oğlumda 1 kere yatmadı rezillik park yatak en azından daha kullanışlı yoyko 8 in 1 bak istersen anne yanı da oluyor
Merhaba ben yaptırdım panaroma diye bir firmaMerhaba hangi lab ile çalıştınız acaba Hill sağlık mi?
Ben sadece hastane odasi icin yaptiracagim o yuzden 30 tane yeter diye dusunuyorumCok cicileerSen kac tane yaptiricaksin canim
Ben mamas and papas markasinin anne yanini aldm kullanisli geldi bana valla bir bakin isterseniz cok buyuk kaba bir sey de degilBenim bir arkadaşımda vardı park yatak sallanırken haşır huşur ses geliyordusanırım ordan kalma bir önyargım var. Teşekkür ederim canım tecrübeler bizim için çok önemli
Biz A&D genetiğe yaptırmıştık, bir tanıdık önerdi. Ama doktorum genoks firması ile anlaşmalıydı, oraya yaptırmadık.Merhaba hangi lab ile çalıştınız acaba Hill sağlık mi?
Bence kutu olmasa da olur. Kullanılır en azındankizlar su sekilde kutusuz olarak suslemek nasil sizce kutulu olunca maliyet yuksek oluyor
BakayımBen mamas and papas markasinin anne yanini aldm kullanisli geldi bana valla bir bakin isterseniz cok buyuk kaba bir sey de degil
Olur neden olmasınkizlar su sekilde kutusuz olarak suslemek nasil sizce kutulu olunca maliyet yuksek oluyor
Tabi kutulu daha şık duruyo ama malum masrafimiz cok nasil daha uygun diye dusunuyorumBence kutu olmasa da olur. Kullanılır en azından
Kese kağıdına sarabilirsin, kağıt iple kurdele şeklinde bağlarsın gayet şık ve farklı olurTabi kutulu daha şık duruyo ama malum masrafimiz cok nasil daha uygun diye dusunuyorum
Yok cnm niye geç olsun ne zaman istersen o zaman yaparsin. 2.5 aylık falandı kizim mevlutundeEvet güzel fikir. Kızınıza mevlidi tam olarak kırkı çıktıktan kaç gün sonra verdiniz acaba ben İstanbuldaym burda bana yakın bı Eltim var başka kimse yok. Mevlüt için 3. Ayimda memlekete gitmeyi planlıyorum orda yapcam çok mu geç olur acaba
Haa haa bu eşlerBiliyorum baya zam gelecekmiş zaten bu beşik basta 2500 du 4500 fırladı simdi geri inmiş ama esim yanasmiyor bekle diyor batsın bakalım
Tesekkur ederim canimKese kağıdına sarabilirsin, kağıt iple kurdele şeklinde bağlarsın gayet şık ve farklı olurama bu şekilde ahşap kutunun içinde gelen alsın valla gayet hoş görünüyor
Ben yaptircam haftam gelince inşallahİyi akşamlar hanımlarsize bir şey danışmak istiyorum. Şeker yüklemesi yaptırdınız mı ? Yaptırmayı düşünüyor musunuz ?
İyi akşamlarİyi akşamlar hanımlarsize bir şey danışmak istiyorum. Şeker yüklemesi yaptırdınız mı ? Yaptırmayı düşünüyor musunuz ?
Yeter canım daha ne olsun en fazla kapı süsüTesekkur ederim canimevet boyle de yapilabilir bi de cikolata yaptiricam yeter heralde
Dimii normal yani. Doğumdan sonra anca toparlayıp düzene gireriz zatenYok cnm niye geç olsun ne zaman istersen o zaman yaparsin. 2.5 aylık falandı kizim mevlutunde
Diğer hafta giidp kan vercem bunun için yaptircam bı zararı yokmuş zaten.İyi akşamlar hanımlarsize bir şey danışmak istiyorum. Şeker yüklemesi yaptırdınız mı ? Yaptırmayı düşünüyor musunuz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?