- 20 Mart 2011
- 13.948
- 32.546
- 798
- Konu Sahibi Papatya0593
-
- #19.781
Sanırım kullandığımız kırlent kılıfını aynı yerden almışızPunch yazanı görmüşken buraya kendi yaptığım punch ve amigurumiyi ekleyim belki fikir olur
Trendyoldan almıştım ikili satılıyorduSanırım kullandığımız kırlent kılıfını aynı yerden almışızşimdiye kadar arkadaşlarımın bebeklerine hazırladım şimdi nasipse kendi bebeğime hazırlamak istiyorum
Bende next2me aldim baya kaliteli duruyor indirim yakalamak gerekiyor ama magazasinda gereksiz pahaliO zaman direk chicco next to me al canım bana bir arkadaşım verdi çok güzel, tam anne yanı :)
Ben aventin elektronik pompasi birde manuel mochi pompa aldim canim ikisininde yorumlari cok cok iyiydi manuel olan aslinda pompa niyetine degilde bir meme emerken diger memeden akan sutler bosa gitmesin diye toplayici mantiginda bir urunKızlar günaydın göğüs pompası alan var mı aranızda hangi marka aldınız acaba ve çok gerekli mi sizce
Evet canım ben de trendyoldan ikili olarak almıştımTrendyoldan almıştım ikili satılıyorduBenimde ilk punch deneyimim oğluşuma oldu daha önce çok fazla amigurumi yaptım kendime ya da çevreme ama hiç bu kadar hevesle örmüyordum daha önce
Bana doktorum evde kendin de mayalayabilirsin demişti. Yoğurt için de kefir için de.Hzır yoğurt tüketiyorum canım, yanlış bilmiyorsam süt yoğurt gibi ürünleri hazır tüketmemiz lazımEvdekiler doğal yiyor ben hazır
Ben kızımda Manuel kulandim biraz zorlandım ama işimi gördü, bunda elektrikli alsam diyorum ama arkadaşım elektrikli aldı kullanamadı, sonra tekrar Manuel aldı bilemedim
Süper mantık :) Peki acaba çocuk bi memeyi emerken diğerini elektrikliyle sağsak da olur mu?Ben aventin elektronik pompasi birde manuel mochi pompa aldim canim ikisininde yorumlari cok cok iyiydi manuel olan aslinda pompa niyetine degilde bir meme emerken diger memeden akan sutler bosa gitmesin diye toplayici mantiginda bir urun
ben öyle yapıyordum :) özellikle doktora giderken evden çıkmadan son emzirirken diğer göğsümü sağıp hemen biberonu çantama atıyordum. hastanede beklerken ağlarsa onu veriyordum. sıra beklerken bidaha emzirme odasına git uğraş yapmamak için çok iyi oluyorduSüper mantık :) Peki acaba çocuk bi memeyi emerken diğerini elektrikliyle sağsak da olur mu?
Haklısınız. Ben o dönem kan sulandırıcı kullandım 10 günlük. Sanırım o yüzden korkup yememiştim. Bir daha bakıcamBende tam tersine gebelikte kullanilmasinin cok yararli oldugunu okudum canim saglikli yag iceriyor cunku sadece kan sulandirici kullananlar icin zararli oysaki
Dün sana vitamin gereksiz fln diyodum ya sabah bacağıma çok kötü kramp girdiSanırım kullandığımız kırlent kılıfını aynı yerden almışızşimdiye kadar arkadaşlarımın bebeklerine hazırladım şimdi nasipse kendi bebeğime hazırlamak istiyorum
Canım bunların park yatak denilen oyun alanları da olandan avantajı ne, sanki onlar daha geniş iç hacim oyun alanı da oluyor diye daha avantajlı diye düşünmüştümO zaman direk chicco next to me al canım bana bir arkadaşım verdi çok güzel, tam anne yanı :)
Ayyyy ellerine sağlık maşalllaaaahhhhhh. Çok güzel olmuşPunch yazanı görmüşken buraya kendi yaptığım punch ve amigurumiyi ekleyim belki fikir olur
Bende alamadim benimki birsey demiyorda ekonomi sebebi sen bir astronot mont bin olmuşAyy bende neye almaya heveslensem vazgeçiyorum, cocugumun çorabı bile yok dahahep eşimin yüzünden biraz daha dur diyip duruyor bebek arabam büyük beşik puset ana kucağı kuvet hepsi var kızımdan kalan. Küçük anne yani beşik istiyorum birde kiyafet çanta vs. 30. Haftayı geçelim de bakalım inşallah alınır hepsi
Ayy ben hiç ozlemiycem geçsin hemen, şu Mide bulantilari hayattan soğuttu beniAyy biz kalp atışıydı keseydi derken hediyelik kısmına falan geçmişiz yane çabuk geçiyor zaman. Okadar özleyeceğiz ki hamilelik zamanlarını ben bukadar hızlı geçsin istemiyorum yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?