2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    245
Punch yazanı görmüşken buraya kendi yaptığım punch ve amigurumiyi ekleyim belki fikir olur
Sanırım kullandığımız kırlent kılıfını aynı yerden almışız şimdiye kadar arkadaşlarımın bebeklerine hazırladım şimdi nasipse kendi bebeğime hazırlamak istiyorum

Sanırım kullandığımız kırlent kılıfını aynı yerden almışız şimdiye kadar arkadaşlarımın bebeklerine hazırladım şimdi nasipse kendi bebeğime hazırlamak istiyorum
Trendyoldan almıştım ikili satılıyordu Benimde ilk punch deneyimim oğluşuma oldu daha önce çok fazla amigurumi yaptım kendime ya da çevreme ama hiç bu kadar hevesle örmüyordum daha önce

Kızlar günaydın göğüs pompası alan var mı aranızda hangi marka aldınız acaba ve çok gerekli mi sizce
Ben aventin elektronik pompasi birde manuel mochi pompa aldim canim ikisininde yorumlari cok cok iyiydi manuel olan aslinda pompa niyetine degilde bir meme emerken diger memeden akan sutler bosa gitmesin diye toplayici mantiginda bir urun

Trendyoldan almıştım ikili satılıyordu Benimde ilk punch deneyimim oğluşuma oldu daha önce çok fazla amigurumi yaptım kendime ya da çevreme ama hiç bu kadar hevesle örmüyordum daha önce
Evet canım ben de trendyoldan ikili olarak almıştım amirgurimi oyuncak da şahane görünüyor, el emeği her şey çok güzel

Hzır yoğurt tüketiyorum canım, yanlış bilmiyorsam süt yoğurt gibi ürünleri hazır tüketmemiz lazım Evdekiler doğal yiyor ben hazır
Bana doktorum evde kendin de mayalayabilirsin demişti. Yoğurt için de kefir için de.
Ama en iyi kalsiyum kaynağının tahin olduğunu söylüyorlar aslında. Onu da çok seviyorum. Kefiri hiç sevmem. Ama ben de bazı şeylerde kendimi zorluyorum.

Günaydıınn kızçeler nasılsınız? Bir şey sormak istiyorum size iki üç gündür karnımda iki üç damarı daha net görüyorum yeşil ama. Çatlama böyle mi başlıyor acaba ben damarları yeni mi fark ettim yoksa? Kırmızı damarla oluyor diye duymuştum ama sonraki aylarda mı acaba kafam karıştı.

Ben kızımda Manuel kulandim biraz zorlandım ama işimi gördü, bunda elektrikli alsam diyorum ama arkadaşım elektrikli aldı kullanamadı, sonra tekrar Manuel aldı bilemedim

Yorumlar o kadar değişken ki.
Benim kuzenler arkadaşlarım hep elektrikli kullandı. Hepsi çok memnun kaldığını söyledi.
Manuel çok zahmetli deniyor yorumlarda. O yüzden elektrikli üretildi zaten sonradan. Ama tercih. Denemek lazım.

Ben aventin elektronik pompasi birde manuel mochi pompa aldim canim ikisininde yorumlari cok cok iyiydi manuel olan aslinda pompa niyetine degilde bir meme emerken diger memeden akan sutler bosa gitmesin diye toplayici mantiginda bir urun
Süper mantık :) Peki acaba çocuk bi memeyi emerken diğerini elektrikliyle sağsak da olur mu?

Süper mantık :) Peki acaba çocuk bi memeyi emerken diğerini elektrikliyle sağsak da olur mu?
ben öyle yapıyordum :) özellikle doktora giderken evden çıkmadan son emzirirken diğer göğsümü sağıp hemen biberonu çantama atıyordum. hastanede beklerken ağlarsa onu veriyordum. sıra beklerken bidaha emzirme odasına git uğraş yapmamak için çok iyi oluyordu

O zaman direk chicco next to me al canım bana bir arkadaşım verdi çok güzel, tam anne yanı :)
Canım bunların park yatak denilen oyun alanları da olandan avantajı ne, sanki onlar daha geniş iç hacim oyun alanı da oluyor diye daha avantajlı diye düşünmüştüm

Bende alamadim benimki birsey demiyorda ekonomi sebebi sen bir astronot mont bin olmuş.Anne yani büyük oglumda almıştım tavsiye ederim canım çatıya kaldırmıştım geçen gün indirdim ilk günkü gibi.Happybaby asansörlü 3 seviyeli yatak oluyor 2 yaşına kadar kullandı sonra bazaya geçtik.

Ben dün biraz alışveriş yaptım, park yatak aldım Pierre Cardin gaia modeli...kurduk denedik gayet güzel görünüyor... Kitikate mağazasına girdim ürünleri gayet kaliteli görünüyor ama yıkanınca çeker mi ne duruma gelir bilemiyorum... Mesela İdil baby de çok az çeşit var erkek bebeğe göre... E bebek mağazalarının yönetimine göre mağaza düzeni değişiyor... Birkaç mağazası tam bir pazar yeri gibiydi... Ve kıyafet kısmında görüntüden bile yoruldum.... İzmit 41 burdaavmde çok başarılıydı çok düzenliydi ...
Orada mesela krem reyonunda burda daha önce konuşulan kremleri gördüm desitin bepantol sudo vs hepsi var
Bir eksiklik yaşarsak eşlerimiz gider alırlar bu tarz miyadlı ürünleri en son alma taraftarıyım

Ayy biz kalp atışıydı keseydi derken hediyelik kısmına falan geçmişiz ya ne çabuk geçiyor zaman. Okadar özleyeceğiz ki hamilelik zamanlarını ben bukadar hızlı geçsin istemiyorum yaa
Ayy ben hiç ozlemiycem geçsin hemen, şu Mide bulantilari hayattan soğuttu beni

Kızlar benim 2 çocuğumda emzik tutmadı çok gerek de olmadı ama 3. Aşırı hareketli ve huzursuz olduğu icin bir sürü denedik nub ve Chicco damaklı kauçuk tuttu.Bildiginiz daha uygun marka kauçuk var mı 100 den assagiya bulamıyorum.Ya öyle olursa diye korkuyorum hazırlıklı olmak istiyorum.

Hediye içinde dün konuştum eşimle kaktüs ve sukulent mix alicaz etiketlerinin görsellerini ve ismini ben hazırlayacağım inşaallah yanında renkli çikolata ve lohusa şerbeti olur dedik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…