- 20 Mart 2011
- 13.948
- 32.546
- 798
- Konu Sahibi Papatya0593
-
- #19.761
Hzır yoğurt tüketiyorum canım, yanlış bilmiyorsam süt yoğurt gibi ürünleri hazır tüketmemiz lazımDün doktorum bana da dedi. Yoğurt süt kefir peynir. Bunları tüketiyorsun di mi dedi.
Süt iyi gelmiyor ama diğerlerini tüketiyorum dedim. Zaten peynir ve yoğurt onun yerini alabilir. Sorun değil dedi.
Yoğurdu da özellikle vurguladı.
Sen evde yaptığın bir yoğurdu mu yiyorsun? Yoksa hazır mı tüketiyorsun? Ben karışık tükettim bunca zaman. Ama arada bi manda yoğurdu getirttik. Şimdi de ev yoğurdu yapan bi yer var ordan mı alsam diyorumkendi yaptığımı beğenmiyorum. Çünkü doğru düzgün süt yok bence istanbulda. Doğu görevindeyken evde yaptığım yoğurtlar mükemmel olurdu. Buralarda o tat yok mecbur yapan birini bulup alıcam
Bekle hayatım çok müthiş planlarım var
Hazir yoğurt tüketme lütfen çok zararlı günlük şişe sütten kendin mayala eğer sağlığın el veriyorsaHzır yoğurt tüketiyorum canım, yanlış bilmiyorsam süt yoğurt gibi ürünleri hazır tüketmemiz lazımEvdekiler doğal yiyor ben hazır
Bir arkadaşıma doktoru evde mayala demişti. Ben de mayalıyorum arada ama hazır yiyince üzülüyordum. Sanırım evdekinde probiyotik daha fazla oluyor. Gıda güvenliği açısından tabii ki hazırHzır yoğurt tüketiyorum canım, yanlış bilmiyorsam süt yoğurt gibi ürünleri hazır tüketmemiz lazımEvdekiler doğal yiyor ben hazır
MaalesefHazir yoğurt tüketme lütfen çok zararlı günlük şişe sütten kendin mayala eğer sağlığın el veriyorsa
Valla canım ben diğer bebeğimde de hazır tükettim doktor tavsiyesi ileBir arkadaşıma doktoru evde mayala demişti. Ben de mayalıyorum arada ama hazır yiyince üzülüyordum. Sanırım evdekinde probiyotik daha fazla oluyor. Gıda güvenliği açısından tabii ki hazır
Sabırsızlıkla bekliyoruzBekle hayatım çok müthiş planlarım var
Aynen yoğurt yapamazsan kefir ic altinkilic markası katkısız cnm bir de migrosun kefirzadem var kaliteli bunlarMaalesefevime geçince kefir içeceğim hergün, yoğurdu zorla yiyordum zaten değerim düzelince bıraktım
Kuzum pastörize sütten lendin mayalamayi tavsiye ediyolar bende öyle yapıyorumValla canım ben diğer bebeğimde de hazır tükettim doktor tavsiyesi ilebilemedim herkes ayrı bir şey diyor
Tamam canım inşAllah evime geçmeye çok az kaldıAynen yoğurt yapamazsan kefir ic altinkilic markası katkısız cnm bir de migrosun kefirzadem var kaliteli bunlar
Pastörizeden hiç denemedim ama eve geçince denerim neden olmasınKuzum pastörize sütten lendin mayalamayi tavsiye ediyolar bende öyle yapıyorum
Ay ben günlük sütten denedim tutturamadım. Hazır yoğurt mayası mı kullanıyorsun?Kuzum pastörize sütten lendin mayalamayi tavsiye ediyolar bende öyle yapıyorum
Ben kızımda Manuel kulandim biraz zorlandım ama işimi gördü, bunda elektrikli alsam diyorum ama arkadaşım elektrikli aldı kullanamadı, sonra tekrar Manuel aldı bilemedimKızlar günaydın göğüs pompası alan var mı aranızda hangi marka aldınız acaba ve çok gerekli mi sizce
Dene kuzum ins beğenirsin cam şişede alTamam canım inşAllah evime geçmeye çok az kaldı
Pastörizeden hiç denemedim ama eve geçince denerim neden olmasın
Activia ve migrosta toz yüksek probiyotikli maya kullanıyorum canımAy ben günlük sütten denedim tutturamadım. Hazır yoğurt mayası mı kullanıyorsun?
Yakında baktirmadim galiba ama yüksek olduğunu sanmıyorumKızlar aile hekimliğinde verdiğim kan testine göre kalsiyum değerim tam sınırın altında. Siz baktırdınız mı değerlerinize, benim gibi kalsiyumu düşük olan var mı?
İkisiyle birlikte mi mayalıyorsun? Bir de activia ile mayalamada sünme oluyor diye okumuştum. Tarif etsene nasıl yapıyorsunActivia ve migrosta toz yüksek probiyotikli maya kullanıyorum canım
Benimde ay sonunda 24. Haftada kontrolüm o zaman yapılacak sanırımBenim de 25. Haftada gel dedi, bu hafta yaptıracağım inşallah canım, benim de annene dayı fln şeker hastası
Valla baktır canım, böyle bir hizmet varken. En azından önlem alırsınYakında baktirmadim galiba ama yüksek olduğunu sanmıyorumgünlük calsiyum adına sadece süt içiyorum. Oda çok fayda ettiğini sanmıyorum. Yoğurt yiyemiyorum kefiri hep denemek istiyorum ama pek sevmiyoruz bi cesaret edemedim. Haftaya sağlık ocağı kontrolüm var bende baktirayim
Yok kuzum pek sunme yaşamadım masallah diyim deİkisiyle birlikte mi mayalıyorsun? Bir de activia ile mayalamada sünme oluyor diye okumuştum. Tarif etsene nasıl yapıyorsun
Punch yazanı görmüşken buraya kendi yaptığım punch ve amigurumiyi ekleyim belki fikir olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?