2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    245
Hzır yoğurt tüketiyorum canım, yanlış bilmiyorsam süt yoğurt gibi ürünleri hazır tüketmemiz lazım Evdekiler doğal yiyor ben hazır

Hzır yoğurt tüketiyorum canım, yanlış bilmiyorsam süt yoğurt gibi ürünleri hazır tüketmemiz lazım Evdekiler doğal yiyor ben hazır
Bir arkadaşıma doktoru evde mayala demişti. Ben de mayalıyorum arada ama hazır yiyince üzülüyordum. Sanırım evdekinde probiyotik daha fazla oluyor. Gıda güvenliği açısından tabii ki hazır

Bir arkadaşıma doktoru evde mayala demişti. Ben de mayalıyorum arada ama hazır yiyince üzülüyordum. Sanırım evdekinde probiyotik daha fazla oluyor. Gıda güvenliği açısından tabii ki hazır
Valla canım ben diğer bebeğimde de hazır tükettim doktor tavsiyesi ile bilemedim herkes ayrı bir şey diyor

Kızlar günaydın göğüs pompası alan var mı aranızda hangi marka aldınız acaba ve çok gerekli mi sizce
Ben kızımda Manuel kulandim biraz zorlandım ama işimi gördü, bunda elektrikli alsam diyorum ama arkadaşım elektrikli aldı kullanamadı, sonra tekrar Manuel aldı bilemedim

Kızlar aile hekimliğinde verdiğim kan testine göre kalsiyum değerim tam sınırın altında. Siz baktırdınız mı değerlerinize, benim gibi kalsiyumu düşük olan var mı?
Yakında baktirmadim galiba ama yüksek olduğunu sanmıyorum günlük calsiyum adına sadece süt içiyorum. Oda çok fayda ettiğini sanmıyorum. Yoğurt yiyemiyorum kefiri hep denemek istiyorum ama pek sevmiyoruz bi cesaret edemedim. Haftaya sağlık ocağı kontrolüm var bende baktirayim

Valla baktır canım, böyle bir hizmet varken. En azından önlem alırsın

İkisiyle birlikte mi mayalıyorsun? Bir de activia ile mayalamada sünme oluyor diye okumuştum. Tarif etsene nasıl yapıyorsun
Yok kuzum pek sunme yaşamadım masallah diyim de sütü isitiyorum işte parmağımla 5e kadar sayıyorum ısınınca kavanozlara koyuyorum 1 paket acitivia 1 paket o toz probiyotigi karıştırıp 1 kasik 1 kasik kavanozlara koyup süzgeçle kapatıyorum ağzını sulanmasın diyr üstüne örtü 4.5 saat bekletiyorum sonra soğuyunca ağzı açık şekilde dolaba kaldırıyorum 1 gün bekletiyorum sonra tüketmeye başlıyoruz

Eklentiler

• IMG_20221130_211621.webp
    26,8 KB · Görüntüleme: 54
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…