2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    245
O zaman bana da yaramaz canım çünkü benim hem evim küçük hem de tayin düşünüyoruz. Oda yapmayacağım bebeğe

doğru diyosun canım

Merhabalar kızlar, herkes tüm bebişler iyidr insallah okudum da yazamadım bi duygusal, ağlak, hormonal hallerdeyim

Bebek arabasını biz travel sistem almıştık, ağır biraz evet ama çocuk açısından çok rahattı sarsılmıyordu biz memnun kalmıştık. kızım hiçbişeyde (bebek arabası, oto koltuğu, mama sandalyesi vs) oturmayı sevmediği için 1 yaşından sonra kullanamadık ama en çok 4 yaşında gittiğimiz tatilde kullandık öyle özenirdim ki bebeğini arabasına koyup gezen annelere içim giderdi dün de ikizlere araba baktık ay çok acaip altlı üstlü saçma sapan geldi bana çoğu yanyana olanlardan alcam kısmetse önümüzdeki hafta.

Süt pompası için benim sütüm hastanede gelmişti ama bol sütlü, sızan akan bi sütüm hiç olmadı. mastit olunca lansinohun tekli elektriklisini almıştım günü kurtardı ama ben sonrasında belki beceremedim, belki sütüm çok değildi makinayı kullanamadım. Sonra kuzenime verdim o tepe tepe kullandı ama. Bunda da medela alsam diyorum süt üretimini artırmak için, ya da hastane tipi kiralayacağım ilk ay.

Ben kızımda hastanede çikolata, isimli ayıcıklı anahtarlık bi de en yakınlarımıza küçük el havlusu yapıp dağıtmıştım isimliklerden artınca. Mevlütte de kadifeli yasinle kokulu tesbih bi de kutulu lokum dağıtmıştım. Tüm hevesimi almışım yeter da oğluşlara da makrome anahtarlık istiyorum kısmetse, mevlütte de yine yasin dağıtırım çok hoşuma gidiyor benim. iyi oldu konuyu açtığınız makromeyi vakit varken deneyim bi kendim.

Kızlar günaydın göğüs pompası alan var mı aranızda hangi marka aldınız acaba ve çok gerekli mi sizce
ben oğluma hamileyken almamıştım. doğumda sütüm ilk 3 gün gelmedi. 3. gün birden süt indi ama bebek tutamadığı için sütü çekemedi. böyle bir ağrı yaşamamıştım. hemen aventin elektrikli pompasını alıp sağdım. bayada kullandım bence en gerekli şeylerden biri. bebek meme ucunu tutamıyorsa önce biraz sağıyordum ucunu daha rahat tutuyordu. hemde sağıp buzluğa atıyordum fazla sütü.

Hastanedeyken tüm değerlerim normalin altındaydı benim, iyi beslenemediğim için. Hergün bir hatta iki kase yoğurt yedim normale geldi, ilaç kullanmadım

Dün doktorum bana da dedi. Yoğurt süt kefir peynir. Bunları tüketiyorsun di mi dedi.
Süt iyi gelmiyor ama diğerlerini tüketiyorum dedim. Zaten peynir ve yoğurt onun yerini alabilir. Sorun değil dedi.
Yoğurdu da özellikle vurguladı.
Sen evde yaptığın bir yoğurdu mu yiyorsun? Yoksa hazır mı tüketiyorsun? Ben karışık tükettim bunca zaman. Ama arada bi manda yoğurdu getirttik. Şimdi de ev yoğurdu yapan bi yer var ordan mı alsam diyorum kendi yaptığımı beğenmiyorum. Çünkü doğru düzgün süt yok bence istanbulda. Doğu görevindeyken evde yaptığım yoğurtlar mükemmel olurdu. Buralarda o tat yok mecbur yapan birini bulup alıcam

Kızlar günaydın göğüs pompası alan var mı aranızda hangi marka aldınız acaba ve çok gerekli mi sizce

Philips Avent aldım ben. Manuel değil elektrikli almak lazım.
Çocuğum 5 ay kadar olunca çalışmaya başlayacağım. Sütü sağmam gerekir büyük ihtimalle. Ya da Allah korusun ama bebeğim doğar doğmaz yanıma gelemezse hastane için de sağıp vermek gerekiyor.
Spn zamanlarda çok doğum yapan oldu etrafımda. Hepsi de kullandı. Bana da mutlaka al dediler. Gümüş kapak, silikon uç, göğüs pedi, lansinoh göğüs ucu kremi de aldım.
Yani göğüs konusunda her türlü önlemi aldım kendimce. Fiyatları çok artıyor bu ürünlerin. Kasım indirimlerinde almıştım. Süt saklama poşeti ya da kabı da almak lazım ayrıca. Onu da bu ay bitemeden alacağım inşallah.
Bu arada çevremde kanz ve wee sağma makinesi kullanıp çok iyi diyenler oldu.
Ama marka değil de biraz kişisel bu memnun kalma işi. Çünkü ben epeyce araştırdım hepsinde iyi ya da kötü yorum mevcut.
Ayrıca yine kiwi marka makine için de çok iyi diyen gördüm. Aldığımız ürün hangi marka olursa olsun işimize yarasın da gerisi önemli değil

Ben unutmuşum göğsü rahatlatmak maddesini. Kesinlikle çok mantıklı bu da.Yukarda sebepler belirttim kendimce. inşallah bol bol sütümüz olsun da kullanalım.

İşte biraz erkekler de düşünemiyor insan kısır döngüye giriyor bir de acaba daha güzelini bulabilir miyim? Diye de düşünüyorsun ama ne yazık ki böyle bir ekonomide bulduğun an atlamak lazım

İnşallah bu sefer sağlıkla hayırlısıyla kavuşuruz yavrumuza canım

Haklısınız fakat daha önce kaybı olan arkadaşların çekinmesini de anlayabiliyorum. Dediğiniz gibi Alışveriş yapmak olumlu duyguları tetiklemek açısından katkı sağlayabilir sürece. Karamsarlıktan uzaklaştırabilir. Korkuyla yaşanmıyor

çook güzeller. kızım olsaydı böyle keçe bebeklerden peri kızı konsepti istiyordum odası ve hastane süslemeleri için. oğluma ayıcıklı tavşanlı birşeyler yapacağım sanrıım

Eklentiler

• 914BD490-F234-428E-BB7F-E44D177C037B.webp
    40,9 KB · Görüntüleme: 41
  • 8240A78A-F019-40A5-A82C-ACE03792E1B5.webp
    57 KB · Görüntüleme: 48
  • 5D2BEFC6-8AD6-42CB-9AF7-24BE33DAD9C2.webp
    18,1 KB · Görüntüleme: 48
Teşekkür ederim. Kendi yaptığım bir şey daha anlamlı daha güzel olur. Bence hepimizin az çok yeteneği vardır ama kimimiz daha kolay sıkıldığımız için sonu gelmiyor. Arada bana da bi sıkıntı basıyor bırakıyorum o zaman

Son madde şahane anne uyuyabilsin diye bazen süt sağıp kenara ayırmak ve görevi babaya devretmek.

Elektrikli göğüs pompası alın kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…