- 20 Mart 2011
- 13.948
- 32.546
- 798
- Konu Sahibi Papatya0593
-
- #19.741
O zaman bana da yaramaz canım çünkü benim hem evim küçük hem de tayin düşünüyoruz. Oda yapmayacağım bebeğeOnlara ben de çok baktım, hatta Amazon’da dream olanı baya uyguna yakalamıştım. Bebek biraz büyüdükten sonra kullanılamıyormuş. 7-8 aya kadar götürür demiş bazıları, bazıları da 1 yaş falan demiş. Ben de anne yanı park beşiklere yöneldim. Çünkü maddi olarak düşünmesem bile satmam gerekecek. Koyacak yerim yok evde
bende alayım ozaman sizin ki manuel miydi elektrikli miBenim daha önceden lansinoh var çalışan birisi değilim ama lazım oluyor canım hele ilk zamanlar elin ayağın oliyor
Elektrikli lansinoh cnm tek pompabende alayım ozaman sizin ki manuel miydi elektrikli mi
doğru diyosun canımMedela aldım ben canım. 1 yaşa kadar çalışmaya başlamayı düşünmüyorum ama yine de tecrübeli arkadaşlarımın anlattığı kadarıyla evde bebiş uyurken bile sağdıklarını söylüyorlar. Zaten çalışmıyor olmak demek bebişi bırakıp bi işimiz gücümüz olduğunda dışarı çıkmamak anlamına da gelmiyor. Böyle durumlar için sütü sağıp dolaba ya da dondurucuya koymak en iyisi. Bir de şahsen ben eşimin de bebeği biberonla beslemeye alışmasını istiyorum. O yüzden günde 10 kere süt içicekse bunun en azından 1-2 keresini babası versin sağılmış sütümden biberonla
ben oğluma hamileyken almamıştım. doğumda sütüm ilk 3 gün gelmedi. 3. gün birden süt indi ama bebek tutamadığı için sütü çekemedi. böyle bir ağrı yaşamamıştım. hemen aventin elektrikli pompasını alıp sağdım. bayada kullandım bence en gerekli şeylerden biri. bebek meme ucunu tutamıyorsa önce biraz sağıyordum ucunu daha rahat tutuyordu. hemde sağıp buzluğa atıyordum fazla sütü.Kızlar günaydın göğüs pompası alan var mı aranızda hangi marka aldınız acaba ve çok gerekli mi sizce
Hastanedeyken tüm değerlerim normalin altındaydı benim, iyi beslenemediğim için. Hergün bir hatta iki kase yoğurt yedim normale geldi, ilaç kullanmadım
Kızlar günaydın göğüs pompası alan var mı aranızda hangi marka aldınız acaba ve çok gerekli mi sizce
Teşekkür ederim.Erkeklere göre de yapılıyor erkek bebekleçook güzeller. kızım olsaydı böyle keçe bebeklerden peri kızı konsepti istiyordum odası ve hastane süslemeleri için. oğluma ayıcıklı tavşanlı birşeyler yapacağım sanrıım
Avent in teklilerinden aldım. Çok çok okudum yorum vs ama hepsinden memnun kalan da var kalmayan da. Hastanede ilk etapta süt kolay kolay gelmeyebiliyor, bebeği sürekli emmesi için zorlamak yerine pompa kullananlar var ilk etapta. Sonrasında da Eğer sütümüz bol olursa umarım olurgöğüsleri rahatlatmak ve sütü depolamak için bile gerekebilir. Tabii deneyip görücez, benim de tecrübem yok. Gördüklerim kadarıyla böyle.
İşte biraz erkekler de düşünemiyor insan kısır döngüye giriyor bir de acaba daha güzelini bulabilir miyim? Diye de düşünüyorsun ama ne yazık ki böyle bir ekonomide bulduğun an atlamak lazımBu bekleme mantığını ben de anlamıyorum açıkçası. 20 haftalıkken almak yerine 30 haftalıkken alınca nasıl bir fark oluyor ki bebek sonuçta halen doğmamış ve Allah korusun kötü bişey yaşanır diye bekleniyorsa 30da ya da sonrasında da yaşanabilir. Herşeyi daha pahalı almaktan, ya da daha pahalı olduğu için aynı paraya daha kalitesizini almak zorunda kalmaktan başka ne işe yarar ki? Benim doktorum ve etraftan birçok kişinin doktorundan duyduğum, ilk 12 hafta evet birşey almayın, ama sonrasında ha 15te almışsın ha 20de, ha 35te. İçinizi ferah tutup bebeğinize hazırlık yapmak, olumlu düşüncenizi ve moralinizi artırır halbuki. Şahsen ben bi body bile alsam aşırı motive oluyorum
İnşallah bu sefer sağlıkla hayırlısıyla kavuşuruz yavrumuza canımDaha önce bir bebek kaybetmediyseniz anlamanızı beklemiyorum ayrıca 20 haftalik iken doğan bir bebeğin yaşama şansı yok iken 30 haftalik doğan bebeğin yaşama şansı daha yüksek sinanmadiginiz psikoloji için lütfen bu şekilde yorum yapmayın
Haklısınız fakat daha önce kaybı olan arkadaşların çekinmesini de anlayabiliyorum. Dediğiniz gibi Alışveriş yapmak olumlu duyguları tetiklemek açısından katkı sağlayabilir sürece. Karamsarlıktan uzaklaştırabilir. Korkuyla yaşanmıyorBu bekleme mantığını ben de anlamıyorum açıkçası. 20 haftalıkken almak yerine 30 haftalıkken alınca nasıl bir fark oluyor ki bebek sonuçta halen doğmamış ve Allah korusun kötü bişey yaşanır diye bekleniyorsa 30da ya da sonrasında da yaşanabilir. Herşeyi daha pahalı almaktan, ya da daha pahalı olduğu için aynı paraya daha kalitesizini almak zorunda kalmaktan başka ne işe yarar ki? Benim doktorum ve etraftan birçok kişinin doktorundan duyduğum, ilk 12 hafta evet birşey almayın, ama sonrasında ha 15te almışsın ha 20de, ha 35te. İçinizi ferah tutup bebeğinize hazırlık yapmak, olumlu düşüncenizi ve moralinizi artırır halbuki. Şahsen ben bi body bile alsam aşırı motive oluyorum
çook güzeller. kızım olsaydı böyle keçe bebeklerden peri kızı konsepti istiyordum odası ve hastane süslemeleri için. oğluma ayıcıklı tavşanlı birşeyler yapacağım sanrıım
İnşallah canımİnşallah bu sefer sağlıkla hayırlısıyla kavuşuruz yavrumuza canım
Teşekkür ederim. Kendi yaptığım bir şey daha anlamlı daha güzel olur. Bence hepimizin az çok yeteneği vardır ama kimimiz daha kolay sıkıldığımız için sonu gelmiyor. Arada bana da bi sıkıntı basıyor bırakıyorum o zamanÇok güzeller cnm ne güzel öyle bir yeteneğin varsa daha anlamlı olurbende de yok öyle yetenek varsa da uğraşamam galiba çabuk sıkılırım kızımda mevlut için kutulu kokulu tesbih almistim üstüne renkli fotokopi ile isim çıkartıp kesip yapistirmistim, en fazla yapabileceğim o olur birde oğlum için kapı süsü yapicam kastagini alıp üstü kafana göre suslenecek, onu yaparım herhalde
Medela aldım ben canım. 1 yaşa kadar çalışmaya başlamayı düşünmüyorum ama yine de tecrübeli arkadaşlarımın anlattığı kadarıyla evde bebiş uyurken bile sağdıklarını söylüyorlar. Zaten çalışmıyor olmak demek bebişi bırakıp bi işimiz gücümüz olduğunda dışarı çıkmamak anlamına da gelmiyor. Böyle durumlar için sütü sağıp dolaba ya da dondurucuya koymak en iyisi. Bir de şahsen ben eşimin de bebeği biberonla beslemeye alışmasını istiyorum. O yüzden günde 10 kere süt içicekse bunun en azından 1-2 keresini babası versin sağılmış sütümden biberonla
Elektrikli aldım. İki modeli var avent in, yeşil olandan benimki. Daha sonra çıkan modelmiş, fiyatı da daha uygun diğerine göre.peki manuel mi elektrikli mi aldınız acaba
Ayyy punch yapanlar muhteşem şeyler yapabilir.Bu kasnaklar uygun fiyata satılıyor alıp süslemek kolay olur isim islersin kafana göre nasıl istersen fikir olsun kizlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?