2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    245
Kızlar günaydın göğüs pompası alan var mı aranızda hangi marka aldınız acaba ve çok gerekli mi sizce
Lansinoh kullanmıştım çift pompa aşırı memnundum bebek düşünmediğim için steril olması gereken parçaları atıp hediye etmiştim.Simdi baktım fiyatlar uçmuş eee veya kiwi var aklımda tek göğüs.Yurt dışında şarjlı gördüm aliexptesste filan imkanınız varsa muhteşem işinizi yaparken o da sağar.En fazla 200 koyar vergiyi kargo hariç.

Ooo tahin çok severimm
Ayy biz kalp atışıydı keseydi derken hediyelik kısmına falan geçmişiz ya ne çabuk geçiyor zaman. Okadar özleyeceğiz ki hamilelik zamanlarını ben bukadar hızlı geçsin istemiyorum yaa
İnsan hem bir an önce geçsin sağlıcakla kavuşalım istiyor hem bu zamanları özleyeceğimiz için yavaş geçsin istiyor
Dün sana vitamin gereksiz fln diyodum ya sabah bacağıma çok kötü kramp girdi
Magnezyum iç hemen benim magnezyum değerim düşük canım kramp vs yok ama yine de eksik etmiyorum
Ay e bebek bana karışık pazar standı gibi geliyor aradığımı bulamıyorum sanırım burdaki mağaza böyle

Dün sana vitamin gereksiz fln diyodum ya sabah bacağıma çok kötü kramp girdi

İşte bana doktorum sabah bacağıma kramp girerse magnezyuma başlarsın diyordu. Yoksa gerekli değil dedi.
Senin de zamanın geldi demek ki
Hamilelik başka dönemlere benzemez. Kullanmak gerek canım.

Philips avent emziklerini öve öve bitirememişler. Onu denemiş miydiniz? Yoksa onu da tutmadı

Ayy biz kalp atışıydı keseydi derken hediyelik kısmına falan geçmişiz ya ne çabuk geçiyor zaman. Okadar özleyeceğiz ki hamilelik zamanlarını ben bukadar hızlı geçsin istemiyorum yaa
Gerçekten çok hızlı geçti. Şubat annelerine bakıyorum, onlar doğum konuşuyor. Yakında biz de başlarız

kızlar selam bugün 24 haftalık olduk :)
hiç ssvd (sezaryen sonrası vajinal dogum) düşünen var mı aranızda
Zeynep kamilde takipli kimse var mı nasıl gidiyor dogumu orda mı düşünyosunuz doktordan memnun musunuz
ben bu defa özele gitmek istemiyorum ya o yüzden danışmak istedim

Gerçekten çok hızlı geçti. Şubat annelerine bakıyorum, onlar doğum konuşuyor. Yakında biz de başlarız

Ben aralık annelerini okuyordum. doğum zamanı diye telaşlarını tecrübelerini okumak istedim. O kadar çok şey öğrendim ki onlardan.
Biz de o döneme geçince belki okuyanlara ışık olacak tecrübelerimiz

Ayy ben hiç ozlemiycem geçsin hemen, şu Mide bulantilari hayattan soğuttu beni
sıkıntılı geçince insan bir an önce bitsin istiyor haklısınız benim 2. hamileliğim bu hisleri ne kadar özlediğimi hatırladım. oyuzden zaman hemen geçsin istemiyorum. bide biliyorumki uykusuz geceler falan hepsi başlayacak şuanların tadını çıkarıyorum

Süper mantık :) Peki acaba çocuk bi memeyi emerken diğerini elektrikliyle sağsak da olur mu?
Aslinda mochiyi incelerseniz dedigim gibi sagim yapmak degil amac bende cok tecrubesizim ama gordugum kadariyla bebek bi memeyi emerken digerinden istemsizce sut siziyormus o sutle ziyan olmasin diye mochiyi vakumluyoruz mememize icine biriktiriyor

ayy bugün bunu soracaktım bende. benimde ilk doğumum sezaryen. doktorum istersen normal yapabiliriz herşey yolunda giderse diyor. bende doğuma yakın bakalım suan strese girmek istemiyorum dedim ama hep aklımın bir köşesinde. yapanlar varsa yorumlara talibim bende

Dun e bebekte indirim saati vardi 75 tl ye aldim frigg marka kaucuk olandan bende ara ara bakin belki tekrar indirime girer

Bence şimdiden bile burda yazdığımız tecrübelerimiz birilerini aydınlatacaktır

Aslinda mochiyi incelerseniz dedigim gibi sagim yapmak degil amac bende cok tecrubesizim ama gordugum kadariyla bebek bi memeyi emerken digerinden istemsizce sut siziyormus o sutle ziyan olmasin diye mochiyi vakumluyoruz mememize icine biriktiriyor
Cok bisey beklemeyin bende vsr ama çokta ise yaradığını düşünmüyorum

Benim kızım aventin soothie emziğini almadı, ben de başka denemedim ama zor oldu sadece emerek uyuyan bir bebekti, ben 2 yaşında işe girdim ve direk gündüz uykusunu kesti.33 ay sadece emerek uyudu su an da benden baskasıyla uyumuyor alıştığından, yavaş yavaş babaya devredeceğim artık. Bu sefer aventin ultra air ve bibs in emziklerinden almayı düşünüyorum emzikle babası anneannesi falan da uyutabilsin diye.

Bizim dün doktor randevumuz vardı, içerdeki halleri öyle komik öyle tatlılar ki kıyamıyorum doğurmaya Oğluşlar iyilermiş güzelce büyüyorlarmış, aynı ablalarına benzeyecek gibiler kızım da bayadır bocalıyor, bebekler gelince kendi yeri ne olacak anlamaya çalışıyor sık sık, geceleri de gelip göbeğimi öpüyor bu bi kardeşime bu diğerine diye. Ah diyorum Allahım evlat ne güzel nimet, nasıl bi sevgi her isteyene kolaylıkla nasip et. Gözlerim doluyor. Aha şu anda da doldu. İki gündür rüzgar esse ağlıyorum zaten yine duygusal hamile oldum ben sizlerde durum nasıl?

Arkadaşım kullanamamis olabilir çünkü genelde elektrikli daha pratik diye biliyorum kullanıcı yorumları hep öyle. Büyük ihtimalle bende elektrikli alirim çalıştığım için çok lazım oluyor

Ne guzel masallah ben zaten duygusal bi insanim su aralar daha da bi duygusalim, goz yasim gozumun ucunda hazir duruyor bebegimle konusuyorum o zaman bile aglayip duruyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…