- 21 Mart 2014
- 1.824
- 1.949
- 333
- 29
- Konu Sahibi Papatya0593
-
- #19.801
Lansinoh kullanmıştım çift pompa aşırı memnundum bebek düşünmediğim için steril olması gereken parçaları atıp hediye etmiştim.Simdi baktım fiyatlar uçmuş eee veya kiwi var aklımda tek göğüs.Yurt dışında şarjlı gördüm aliexptesste filan imkanınız varsa muhteşem işinizi yaparken o da sağar.En fazla 200 koyar vergiyi kargo hariç.Kızlar günaydın göğüs pompası alan var mı aranızda hangi marka aldınız acaba ve çok gerekli mi sizce
Ooo tahin çok severimmBana doktorum evde kendin de mayalayabilirsin demişti. Yoğurt için de kefir için de.
Ama en iyi kalsiyum kaynağının tahin olduğunu söylüyorlar aslında. Onu da çok seviyorum. Kefiri hiç sevmem. Ama ben de bazı şeylerde kendimi zorluyorum.
İnsan hem bir an önce geçsin sağlıcakla kavuşalım istiyor hem bu zamanları özleyeceğimiz için yavaş geçsin istiyorAyy biz kalp atışıydı keseydi derken hediyelik kısmına falan geçmişiz yane çabuk geçiyor zaman. Okadar özleyeceğiz ki hamilelik zamanlarını ben bukadar hızlı geçsin istemiyorum yaa
Magnezyum iç hemenDün sana vitamin gereksiz fln diyodum ya sabah bacağıma çok kötü kramp girdi
Ay e bebek bana karışık pazar standı gibi geliyorBen dün biraz alışveriş yaptım, park yatak aldım Pierre Cardin gaia modeli...kurduk denedik gayet güzel görünüyor... Kitikate mağazasına girdim ürünleri gayet kaliteli görünüyor ama yıkanınca çeker mi ne duruma gelir bilemiyorum... Mesela İdil baby de çok az çeşit var erkek bebeğe göre... E bebek mağazalarının yönetimine göre mağaza düzeni değişiyor... Birkaç mağazası tam bir pazar yeri gibiydi... Ve kıyafet kısmında görüntüden bile yoruldum.... İzmit 41 burdaavmde çok başarılıydı çok düzenliydi ...
Orada mesela krem reyonunda burda daha önce konuşulan kremleri gördüm desitin bepantol sudo vs hepsi var
Bir eksiklik yaşarsak eşlerimiz gider alırlar bu tarz miyadlı ürünleri en son alma taraftarıyım
Dün sana vitamin gereksiz fln diyodum ya sabah bacağıma çok kötü kramp girdi
Kızlar benim 2 çocuğumda emzik tutmadı çok gerek de olmadı ama 3. Aşırı hareketli ve huzursuz olduğu icin bir sürü denedik nub ve Chicco damaklı kauçuk tuttu.Bildiginiz daha uygun marka kauçuk var mı 100 den assagiya bulamıyorum.Ya öyle olursa diye korkuyorum hazırlıklı olmak istiyorum.
Gerçekten çok hızlı geçti. Şubat annelerine bakıyorum, onlar doğum konuşuyor. Yakında biz de başlarızAyy biz kalp atışıydı keseydi derken hediyelik kısmına falan geçmişiz yane çabuk geçiyor zaman. Okadar özleyeceğiz ki hamilelik zamanlarını ben bukadar hızlı geçsin istemiyorum yaa
Gerçekten çok hızlı geçti. Şubat annelerine bakıyorum, onlar doğum konuşuyor. Yakında biz de başlarız
philips avent ultra soft olanı kesin deneyin. 4 ay emzik tutmayan oğlum 4. ayında birtek bunu tuttuPhilips avent emziklerini öve öve bitirememişler. Onu denemiş miydiniz? Yoksa onu da tutmadı
sıkıntılı geçince insan bir an önce bitsin istiyor haklısınızAyy ben hiç ozlemiycem geçsin hemen, şu Mide bulantilari hayattan soğuttu beni
Aslinda mochiyi incelerseniz dedigim gibi sagim yapmak degil amac bende cok tecrubesizim ama gordugum kadariyla bebek bi memeyi emerken digerinden istemsizce sut siziyormus o sutle ziyan olmasin diye mochiyi vakumluyoruz mememize icine biriktiriyorSüper mantık :) Peki acaba çocuk bi memeyi emerken diğerini elektrikliyle sağsak da olur mu?
ayy bugün bunu soracaktım bende. benimde ilk doğumum sezaryen. doktorum istersen normal yapabiliriz herşey yolunda giderse diyor. bende doğuma yakın bakalım suan strese girmek istemiyorum dedim ama hep aklımın bir köşesinde. yapanlar varsa yorumlara talibim bendekızlar selam bugün 24 haftalık olduk :)
hiç ssvd (sezaryen sonrası vajinal dogum) düşünen var mı aranızda
Zeynep kamilde takipli kimse var mı nasıl gidiyor dogumu orda mı düşünyosunuz doktordan memnun musunuz
ben bu defa özele gitmek istemiyorum ya o yüzden danışmak istedim
Dun e bebekte indirim saati vardi 75 tl ye aldim frigg marka kaucuk olandan bende ara ara bakin belki tekrar indirime girerKızlar benim 2 çocuğumda emzik tutmadı çok gerek de olmadı ama 3. Aşırı hareketli ve huzursuz olduğu icin bir sürü denedik nub ve Chicco damaklı kauçuk tuttu.Bildiginiz daha uygun marka kauçuk var mı 100 den assagiya bulamıyorum.Ya öyle olursa diye korkuyorum hazırlıklı olmak istiyorum.
Teşekkür ederimAyyyy ellerine sağlık maşalllaaaahhhhhh. Çok güzel olmuş
Kesinlikle öyleEvet canım ben de trendyoldan ikili olarak almıştımamirgurimi oyuncak da şahane görünüyor, el emeği her şey çok güzel
Bence şimdiden bile burda yazdığımız tecrübelerimiz birilerini aydınlatacaktırBen aralık annelerini okuyordum.doğum zamanı diye telaşlarını tecrübelerini okumak istedim. O kadar çok şey öğrendim ki onlardan.
Biz de o döneme geçince belki okuyanlara ışık olacak tecrübelerimiz
Cok bisey beklemeyin bende vsr ama çokta ise yaradığını düşünmüyorumAslinda mochiyi incelerseniz dedigim gibi sagim yapmak degil amac bende cok tecrubesizim ama gordugum kadariyla bebek bi memeyi emerken digerinden istemsizce sut siziyormus o sutle ziyan olmasin diye mochiyi vakumluyoruz mememize icine biriktiriyor
Arkadaşım kullanamamis olabilir çünkü genelde elektrikli daha pratik diye biliyorum kullanıcı yorumları hep öyle. Büyük ihtimalle bende elektrikli alirim çalıştığım için çok lazım oluyorYorumlar o kadar değişken ki.
Benim kuzenler arkadaşlarım hep elektrikli kullandı. Hepsi çok memnun kaldığını söyledi.
Manuel çok zahmetli deniyor yorumlarda. O yüzden elektrikli üretildi zaten sonradan. Ama tercih. Denemek lazım.
Ne guzel masallahBizim dün doktor randevumuz vardı, içerdeki halleri öyle komik öyle tatlılar ki kıyamıyorum doğurmayaOğluşlar iyilermiş güzelce büyüyorlarmış, aynı ablalarına benzeyecek gibiler kızım da bayadır bocalıyor, bebekler gelince kendi yeri ne olacak anlamaya çalışıyor sık sık, geceleri de gelip göbeğimi öpüyor bu bi kardeşime bu diğerine diye. Ah diyorum Allahım evlat ne güzel nimet, nasıl bi sevgi her isteyene kolaylıkla nasip et. Gözlerim doluyor. Aha şu anda da doldu. İki gündür rüzgar esse ağlıyorum zaten yine duygusal hamile oldum ben sizlerde durum nasıl?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?