- Konu Sahibi Papatya0593
-
- #19.821
Ayy kuzu aynı dert bizde de var 8 ine girecek ama çok kıskanacak belli. Hem çok seviyor çok istiyor hemde aşırı kıskanıyor. Neleri düşünüyor neleri hesap ediyor bir görseniz sasip kalıyorumBizim dün doktor randevumuz vardı, içerdeki halleri öyle komik öyle tatlılar ki kıyamıyorum doğurmayaOğluşlar iyilermiş güzelce büyüyorlarmış, aynı ablalarına benzeyecek gibiler kızım da bayadır bocalıyor, bebekler gelince kendi yeri ne olacak anlamaya çalışıyor sık sık, geceleri de gelip göbeğimi öpüyor bu bi kardeşime bu diğerine diye. Ah diyorum Allahım evlat ne güzel nimet, nasıl bi sevgi her isteyene kolaylıkla nasip et. Gözlerim doluyor. Aha şu anda da doldu. İki gündür rüzgar esse ağlıyorum zaten yine duygusal hamile oldum ben sizlerde durum nasıl?
Aynen cnm bende balon standı kapı süsü dışında birsey yapmiycam hem gereksiz hemde boşa masrafBundan on sene önce emzik ve kundak bebeklere zararlı şeklinde uzman görüşleri yaygındı.şimdi bakıyorum kundaklamanın yararlarından bahsedenler, hazır kundak satanlar vs vs... Kızımda (11 yaşında) ne emzik ne de kundak kullanmadık. İnsan ister istemez etkileniyor uzman görüşlerinden...
Ayrı bir konu olacak ama Sosyal medya fenomenlerinin çok büyük vebale girdiğini düşünüyorum .ürün tanıtıp sürekli tüketime yönlendiriyorlar. Üretmeyen tüketen bir toplum olduk iyice...
Abartı bebek odası süslemelerini de çok çirkin buluyorum... Birkaç balon ve kapı süsü olabilir ama aşırı detaylar artık göz yormuyor mu sizce de?
Ben her şeye ağlıyorum. Geçen eşimin saçlarını okşarken beyazların artmış diye ağladımBizim dün doktor randevumuz vardı, içerdeki halleri öyle komik öyle tatlılar ki kıyamıyorum doğurmayaOğluşlar iyilermiş güzelce büyüyorlarmış, aynı ablalarına benzeyecek gibiler kızım da bayadır bocalıyor, bebekler gelince kendi yeri ne olacak anlamaya çalışıyor sık sık, geceleri de gelip göbeğimi öpüyor bu bi kardeşime bu diğerine diye. Ah diyorum Allahım evlat ne güzel nimet, nasıl bi sevgi her isteyene kolaylıkla nasip et. Gözlerim doluyor. Aha şu anda da doldu. İki gündür rüzgar esse ağlıyorum zaten yine duygusal hamile oldum ben sizlerde durum nasıl?
Bende hiç böyle duygusallık olmadıBizim dün doktor randevumuz vardı, içerdeki halleri öyle komik öyle tatlılar ki kıyamıyorum doğurmayaOğluşlar iyilermiş güzelce büyüyorlarmış, aynı ablalarına benzeyecek gibiler kızım da bayadır bocalıyor, bebekler gelince kendi yeri ne olacak anlamaya çalışıyor sık sık, geceleri de gelip göbeğimi öpüyor bu bi kardeşime bu diğerine diye. Ah diyorum Allahım evlat ne güzel nimet, nasıl bi sevgi her isteyene kolaylıkla nasip et. Gözlerim doluyor. Aha şu anda da doldu. İki gündür rüzgar esse ağlıyorum zaten yine duygusal hamile oldum ben sizlerde durum nasıl?
Kesinlikle öyle hele hastane odasını düğün salonuna çevirmekBundan on sene önce emzik ve kundak bebeklere zararlı şeklinde uzman görüşleri yaygındı.şimdi bakıyorum kundaklamanın yararlarından bahsedenler, hazır kundak satanlar vs vs... Kızımda (11 yaşında) ne emzik ne de kundak kullanmadık. İnsan ister istemez etkileniyor uzman görüşlerinden...
Ayrı bir konu olacak ama Sosyal medya fenomenlerinin çok büyük vebale girdiğini düşünüyorum .ürün tanıtıp sürekli tüketime yönlendiriyorlar. Üretmeyen tüketen bir toplum olduk iyice...
Abartı bebek odası süslemelerini de çok çirkin buluyorum... Birkaç balon ve kapı süsü olabilir ama aşırı detaylar artık göz yormuyor mu sizce de?
Ben de böyle olmak istiyorum nasıl bir duygu durumu acabaBen her şeye ağlıyorum. Geçen eşimin saçlarını okşarken beyazların artmış diye ağladım
üzerindeki desenler farklı oluyor genelde. air olarak geçenlerin hepsi aynı. 0-6 ay olan ilk 6 ay kullanılacak olan.Avent ultra air dediğiniz zaman bir sürü emzik çıkıyor kızlar hangisini kastediyorsunuz?Bir de emziği ne zaman başlatmak lazım tabii alırsa bebek..
Karnıma yastık koyup bakmışlığım vardır, kendimi hiçbir zaman böyle göremeyeceğim diyeAz once evi supururken birden aynada yansimama gozum takildi karnim cikmis tombis olmusum, bian hamilelik icin cabaladigim zamanlar karnima yastik koyup hamilelik nasil bisey acaba diye evin icinde dolandigim gunler geldi aklima oturdum agladim. Cok sukur bin sukur bugunumuze
Tamamdır canım teşekkürlerüzerindeki desenler farklı oluyor genelde. air olarak geçenlerin hepsi aynı. 0-6 ay olan ilk 6 ay kullanılacak olan.
ilk günlerde alıştırmak iyi olur bence sonradan tutmayabiliyor
Bana da şey tuhaf geliyor doğum sonrası hemen hastanede saç makyaj diğer çocuklar koca giyinmiş bi sürü poz veriyolar ya diyorum ki nasıl ya nasıl hemen çok önemli bir süreci bitirip sonrasında hayata bu kadar hazır başlayabilirsinKesinlikle öyle hele hastane odasını düğün salonuna çevirmekyapacağım tek şey kapı süsü asmak onu bile diyorum ki yapmasam mi gerek var mı asiri bir tüketim çılgınlığı var
MaşAllah canımKızlarr selam bugün yoktum detaylı ultrason vardı bugün çok şükür herşey yolundaymış sıkıntılı hiçbir durum yokbirsürü de net görüntüsünü verdi doktor Allahım dudakları tombişş çenesi benim bebekliğim gibi yusyuvarlak çok belirgin şimdi sana benziyo bana benziyo kavgaları çıktı Allahım herkese sağ salim kucağına almayı masip etsin sağlıkla büyüsünler inşallah
Cok sukur bugunleri yasadigimiz icin, insallah hepimiz sagsalim kucagimiza alip mis kokularini icimize cekelimKarnıma yastık koyup bakmışlığım vardır, kendimi hiçbir zaman böyle göremeyeceğim diye
Tamamdır canım teşekkürler
Ay bende önce tüp bebek dediklerinde tüp bebek merkezini araştırırken görüyordum, şimdide önüme çıkıyor, tüp bebek tedavisi pozitif olanlar çok seviniyor ya, o videolar her karşıma çıktığında ağlıyorum çünkü o hisde çok başkaydı olmaz mı korkusu çok başkaydı….Az once evi supururken birden aynada yansimama gozum takildi karnim cikmis tombis olmusum, bian hamilelik icin cabaladigim zamanlar karnima yastik koyup hamilelik nasil bisey acaba diye evin icinde dolandigim gunler geldi aklima oturdum agladim. Cok sukur bin sukur bugunumuze
kızlar selam bugün 24 haftalık olduk :)
hiç ssvd (sezaryen sonrası vajinal dogum) düşünen var mı aranızda
Zeynep kamilde takipli kimse var mı nasıl gidiyor dogumu orda mı düşünyosunuz doktordan memnun musunuz
ben bu defa özele gitmek istemiyorum ya o yüzden danışmak istedim
ayy bugün bunu soracaktım bende. benimde ilk doğumum sezaryen. doktorum istersen normal yapabiliriz herşey yolunda giderse diyor. bende doğuma yakın bakalım suan strese girmek istemiyorum dedim ama hep aklımın bir köşesinde. yapanlar varsa yorumlara talibim bende
Ben bu çocuğu hava kirliliğinden nasıl koruyacaz diye ağlamıştım kızıma hamileykenBen de böyle olmak istiyorum nasıl bir duygu durumu acaba
Gözünüz aydın darısı başımızaKızlarr selam bugün yoktum detaylı ultrason vardı bugün çok şükür herşey yolundaymış sıkıntılı hiçbir durum yokbirsürü de net görüntüsünü verdi doktor Allahım dudakları tombişş çenesi benim bebekliğim gibi yusyuvarlak çok belirgin şimdi sana benziyo bana benziyo kavgaları çıktı Allahım herkese sağ salim kucağına almayı masip etsin sağlıkla büyüsünler inşallah
Ne konuşuyorsunuz acaba ben utanıyorum konuşmayaNe guzel masallahben zaten duygusal bi insanim su aralar daha da bi duygusalim, goz yasim gozumun ucunda hazir duruyor bebegimle konusuyorum o zaman bile aglayip duruyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?