2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    245
Bundan on sene önce emzik ve kundak bebeklere zararlı şeklinde uzman görüşleri yaygındı.şimdi bakıyorum kundaklamanın yararlarından bahsedenler, hazır kundak satanlar vs vs... Kızımda (11 yaşında) ne emzik ne de kundak kullanmadık. İnsan ister istemez etkileniyor uzman görüşlerinden...
Ayrı bir konu olacak ama Sosyal medya fenomenlerinin çok büyük vebale girdiğini düşünüyorum .ürün tanıtıp sürekli tüketime yönlendiriyorlar. Üretmeyen tüketen bir toplum olduk iyice...
Abartı bebek odası süslemelerini de çok çirkin buluyorum... Birkaç balon ve kapı süsü olabilir ama aşırı detaylar artık göz yormuyor mu sizce de?

Ayy kuzu aynı dert bizde de var 8 ine girecek ama çok kıskanacak belli. Hem çok seviyor çok istiyor hemde aşırı kıskanıyor. Neleri düşünüyor neleri hesap ediyor bir görseniz sasip kalıyorum duygusallık bende hep var geçen durup dururken kızım küçükken nasıl bırakıp ise gittim diye düşündüm oturdum ağladım aynı şeyleri tekrar yasayacak olmak mi üzdü bilmem

Aynen cnm bende balon standı kapı süsü dışında birsey yapmiycam hem gereksiz hemde boşa masraf

Ben her şeye ağlıyorum. Geçen eşimin saçlarını okşarken beyazların artmış diye ağladım

Bende hiç böyle duygusallık olmadı

Kesinlikle öyle hele hastane odasını düğün salonuna çevirmek yapacağım tek şey kapı süsü asmak onu bile diyorum ki yapmasam mi gerek var mı asiri bir tüketim çılgınlığı var

Avent ultra air dediğiniz zaman bir sürü emzik çıkıyor kızlar hangisini kastediyorsunuz? Bir de emziği ne zaman başlatmak lazım tabii alırsa bebek..

Avent ultra air dediğiniz zaman bir sürü emzik çıkıyor kızlar hangisini kastediyorsunuz? Bir de emziği ne zaman başlatmak lazım tabii alırsa bebek..
üzerindeki desenler farklı oluyor genelde. air olarak geçenlerin hepsi aynı. 0-6 ay olan ilk 6 ay kullanılacak olan.
ilk günlerde alıştırmak iyi olur bence sonradan tutmayabiliyor

Karnıma yastık koyup bakmışlığım vardır, kendimi hiçbir zaman böyle göremeyeceğim diye
üzerindeki desenler farklı oluyor genelde. air olarak geçenlerin hepsi aynı. 0-6 ay olan ilk 6 ay kullanılacak olan.
ilk günlerde alıştırmak iyi olur bence sonradan tutmayabiliyor
Tamamdır canım teşekkürler

Kızlarr selam bugün yoktum detaylı ultrason vardı bugün çok şükür herşey yolundaymış sıkıntılı hiçbir durum yok birsürü de net görüntüsünü verdi doktor Allahım dudakları tombişş çenesi benim bebekliğim gibi yusyuvarlak çok belirgin şimdi sana benziyo bana benziyo kavgaları çıktı Allahım herkese sağ salim kucağına almayı masip etsin sağlıkla büyüsünler inşallah

Kesinlikle öyle hele hastane odasını düğün salonuna çevirmek yapacağım tek şey kapı süsü asmak onu bile diyorum ki yapmasam mi gerek var mı asiri bir tüketim çılgınlığı var
Bana da şey tuhaf geliyor doğum sonrası hemen hastanede saç makyaj diğer çocuklar koca giyinmiş bi sürü poz veriyolar ya diyorum ki nasıl ya nasıl hemen çok önemli bir süreci bitirip sonrasında hayata bu kadar hazır başlayabilirsin

MaşAllah canım

Ay bende önce tüp bebek dediklerinde tüp bebek merkezini araştırırken görüyordum, şimdide önüme çıkıyor, tüp bebek tedavisi pozitif olanlar çok seviniyor ya, o videolar her karşıma çıktığında ağlıyorum çünkü o hisde çok başkaydı olmaz mı korkusu çok başkaydı….

Benim ilk bebek olacak hayırlısıyla. Ama daha önce sezaryen dikişim var ameliyat oldum. Bu geçen gittiğim de sordum bir normal doğum yapma şansım vra mi diye. Evet dediler.
Bende normal istiyorum ama çok korkuyorum devlette düşünüyorum ya Zeynep Kamil ya ok meydanı ikisinden birine gitcem benimde merak ettiğim devlette ebeler nasıl davranıyor daha önce duyduklarım çok iyi değil doğuma gelen kadınlara kizdiklarini fln duymuştum ne kadar doğru bilmiyorum tâbi.

Bende devlette normal doğum yapanlara sormak istiyorum nasıl davranıyorlar acbaa

Ben de böyle olmak istiyorum nasıl bir duygu durumu acaba
Ben bu çocuğu hava kirliliğinden nasıl koruyacaz diye ağlamıştım kızıma hamileyken eşim gülünce ona da ayrı ağlamıştım ki ben normalde insanların yanında ağlamaktan hiç hoşlanmam. Doğumla birlikte bıçak gibi kesilmişti Allahtan.

Gözünüz aydın darısı başımıza

Ne guzel masallah ben zaten duygusal bi insanim su aralar daha da bi duygusalim, goz yasim gozumun ucunda hazir duruyor bebegimle konusuyorum o zaman bile aglayip duruyorum
Ne konuşuyorsunuz acaba ben utanıyorum konuşmaya kızım kelimesinden sonrası çıkmıyor ağzımdan bı türlü bı tuhafım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…