2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    245
Kizlar ben suan okuyunca farkettim de bana hic tetanoz asisi filan demedi doktorum valla acaba hatirlatmam mi gerekiyor yoksa gerek mi gormemistir?
Canım doktorlar o konuyla ilgilenmiyorlar aile hekimin uyaracak o noktada, takdir senin tabi ben 2 doktora danıştım , yaptır dediler ilk dozu 24 Te ikincisini inşallah 28 de yaptıracağım.

Ben de kuran açıyorum. En baştan dinletmeye başladım. Kendim okumayı bilmiyorum.
Spotifydan açıyorum. Bir süre dinletip bırakıyorum. Sonra kaldığım yerden devam. Tüm sureleri bu şekilde dinletip bitirmek istiyorum. Her güne yayarak. Mishary Rashid Alafasy’den. Onu da bir yakınım önerdi. Çok iyi okuyor diye. Gerçekten etkileyici
Renkli fotosuna bakıp ben de ağzını burnunu tipini yerim diye diye seviyorum. mis kokulu bal kızım diyorum. Anneannen gibi mis kokulu bir bal olacaksın diyip annemi de işin içine katıyorum.

Kızıma bugün şunu bunu yapıcaz şimdi seninle şuraya gidiyoruz gibi şeyleri de diyorum. Yanımda kimse yokken

Ben de eskiye nazaran daha kolay gözü dolan biri oldum. Ama en zor baş ettiğim duygu depresif ruh hali oldu hamileliğimde.
Bazen o kadar yoğun hissettim ki korkunçtu. Geçici bir hal ama Bir daha hiç yaşamak istemiyorum. kısa süreliğine bile o kadar kötü hissetmek katlanılmaz. Devam etseydi doktoruma danışacaktım ama sürekli olmadı çok şükür.

Canım doktorlar o konuyla ilgilenmiyorlar aile hekimin uyaracak o noktada, takdir senin tabi ben 2 doktora danıştım , yaptır dediler ilk dozu 24 Te ikincisini inşallah 28 de yaptıracağım.
Sagol canimm ben 20. Haftadaym daha bu aralar ararlar o zaman beni de doktoruma sorucam telefon acip aradiklari zaman :))

Üzülme ben de pek konuşamıyorum bugün biraz konuşmaya çalıştım sadece, acaba bizi sevecek misin, biz seni kesin sevicez diye. Fena insanlar değiliz, genetiğimiz falan düzgün sayılır, tipimiz de iyi, kafamız çalışıyor, entelektüel birikimimiz de var daha nolsun, bence bizim gibisini bulamazsın dedim

Sagol canimm ben 20. Haftadaym daha bu aralar ararlar o zaman beni de doktoruma sorucam telefon acip aradiklari zaman :))
direkt doktorunuzla konuşup aile hekimliğine gidebilirsiniz. Yaptırmayı düşünüyorsanız aramalarını beklemeyin. Bana epey erken randevu vermişlerdi birinci doz için, yaptırdım. 2. de ocakta olacak.

Ana sayfamda 2023 Nisan anneleri gorunce bi duygusallastim. Gecen sene bu vakitler ayni heyecaninizi paylasiyordum. 19 Nisan 2022de oglumla kavustuk. Simdiyse oglumla ask yasiyoruz. Hayatinizda yasayacaginiz en guzel his hamile olmak ve bir cana hayat vermek. Tarifi yok gercekten. Hepiniz vaktinde saglikla evlatlariniza kavusun insallah.

Ben de diyorum sen çok şanslı bir çocuk olacaksın. Sevgiye boğulacaksın. Bir sürü insan seni heyecanla bekliyor. Benim gibi bir annen olduğu için sırtın yere gelmeyecek Allah bana sağlık verdiği müddetçe vs.
Yalnız ben fizik olarak bana benzemesini çok isterdim. Ama görünen o ki kızım baba tarafına benzeyecek sağlıklı olsun da her türlü o benim tatlı kızım

Ben doktoruma kendim sormuştum. Sağlık ocağından da aramadılar.
Çünkü ebe dr isterse gelirsin yaparız demişti bana aşı için.
Doktorum gerek görmediğini söylediği için gitmedim.
Yani dr.a yine de sormakta fayda var bence. Her sağlık ocağı aramıyor.

Rprnn sesli kitap okuyabilirsin bebeğine
Bunu da öneriyorlar çünkü. Hikaye, öykü falan.
Annesinin sesinden dinlemiş olur.
D destinaa88 ayy çok güldüm çok da mütevazı davranmışsnz

VivaLaJuicy hikaye iyi fikir aslında her gece yarım saat okusam bile yeterli gelir teşekkür ederim

O kadar belli oluyor mu ya kime benzeyeceği

Hiç üzülme benim kızım doğduğunda direk babasıydı, benimle hiç alakası yoktu poşet gibi taşımışım çocuğu hiç mi bi genimi aktaramadım diyordum şimdi annemle benim küçük bi kopyamız

O kadar belli oluyor mu ya kime benzeyeceği

Benimkinin burnu çok belli. Aynı babası gibi. Kalkık ve geniş. Yanakları çok dolgun. O da babası gibi. Dudakları net değil. Tekrar detaylıya giricem. Gösterirse iyice açığa çıkar.
Hiç ortaya karışık bir tipi yok. Farklı ve yabancı bir surat değil. Tamamen eşim ve ailesi gibi görünüyor şu an yüzü
Senin bebişte belli değil mi ki

Ahh ne güzel bunu da çok duydum.Tipinin şekilden şekle girebileceği ve tamamen değişebileceğini söylüyorlar.
ben ağzı burnu gözü dışında rengini de çok merak ediyorum. Eşim esmer ben beyaz tenliyim.
Eşimin kardeşleri sarışın ve yeşil gözlü. Çok değişik renkler mevcut o konuda kime çekeceği tamamen sürpriz bunu beklemek de büyük heyecan

Haa haa kızımın doğumuna makyajlı gören biri olarak yorum yapamıycam planli doğum değildi sezeryan günüme bir hafta vardi arkadaşımın doğum gününe gidecektim suslendim giyindim eşim beni bırakacaktı hafiften belim de ağrıyor, eşime bi hastaneye gidip nst ye mi girsem ki dedim öylesine tabi oda hadi demesin mi neyse gittik sancı cikti ama ben hiç hissetmiyorum birde demesin mi bebeğin kalp atisi zayıf hafta sonu anestezi doktoru izindeymiş hemen ambulansla merkeze gittik sabah ezani okunurken sezeryana girdim minik prenses doğdu. Annem ameliyata girmeden sil su makyaji nazar deger desede silmedim kizimi guzel karsiliycam dedim Çok şükür kolay bir doğum süreci gecirdim ilkime göre çabuk toparladım maşallah inşallah bu defada hepimiz için sağlıklı hayırlı doğumlar olur

İyi aksamlar kizlar öksürük icin biri bi ilac onermisti bulamadim o mesaji eger goruyorsa tekrar yazabilirmi acile gidecegim simdi artik oksurmekten nefes alamaz hale geldim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…