- 24 Kasım 2021
- 5.226
- 6.429
- 148
- 32
- Konu Sahibi Papatya0593
-
- #19.861
Canım doktorlar o konuyla ilgilenmiyorlar aile hekimin uyaracak o noktada, takdir senin tabi ben 2 doktora danıştım , yaptır dediler ilk dozu 24 Te ikincisini inşallah 28 de yaptıracağım.Kizlar ben suan okuyunca farkettim de bana hic tetanoz asisi filan demedi doktorum valla acaba hatirlatmam mi gerekiyor yoksa gerek mi gormemistir?
Ajitasyon yapıyorum benbeni hasta ettin ben gidince sana kim süt verecek diyorum sonra senin ağzını gözünü totonu yerim diyorum
Karnımı ovalayarak bol salavat çekiyorum sesli bir şekilde. Babası da her akşam dua okuyor, sonra sert bir tekme yiyince anooo diyor
Ay ben lohusa takımına da karşıyımBence normali bu ama başarana da diyecek birşey yok fenomenler de öyle para kazanıyor ama napsınlar, yoksa lohusa takımı linki nasıl verecekler
Sagol canimm ben 20. Haftadaym daha bu aralar ararlar o zaman beni de doktoruma sorucam telefon acip aradiklari zaman :))Canım doktorlar o konuyla ilgilenmiyorlar aile hekimin uyaracak o noktada, takdir senin tabi ben 2 doktora danıştım , yaptır dediler ilk dozu 24 Te ikincisini inşallah 28 de yaptıracağım.
Üzülme ben de pek konuşamıyorumMaşallah canımsesinize alışırsa hareketlenir bebekler diye söylemişti bir video da. Dandini iyiymiş ama şimdiden alışıyorsunuz ikinizde. Ben geriliyorum sanki beni izleyen bir sürü kişi varmış gibi kelimeler dökülmüyor bir türlü
Bana doktor değilde. Aile hekimi demişti tetenozu. gebelikte 2 kere düzenli şekilde yaptırın da ne zaman yaptırdığıniz çok önemli değil demişti. Bende 20. Haftdaa birini yaptım 24. Haftada da 2. Yi yapcam
Ne güzelud detayı çok iyiymiş.
Bende yavaş yavaş konuşmalara basliyim garibim bebem sesime hasret kalmasn
Allah'ım ya bebe depresif doğmasın sonra dikkat etneler çektirdim gariban anama diyee. Maşallah valla herkes konuşuyor bi şekilde bı benimki eksik kalıyor bundan akşam ufaktan başlarm konuşmalara
direkt doktorunuzla konuşup aile hekimliğine gidebilirsiniz. Yaptırmayı düşünüyorsanız aramalarını beklemeyin. Bana epey erken randevu vermişlerdi birinci doz için, yaptırdım. 2. de ocakta olacak.Sagol canimm ben 20. Haftadaym daha bu aralar ararlar o zaman beni de doktoruma sorucam telefon acip aradiklari zaman :))
Tamam canim yarin yaziyim bi doktorumaa soriyim bunudirekt doktorunuzla konuşup aile hekimliğine gidebilirsiniz. Yaptırmayı düşünüyorsanız aramalarını beklemeyin. Bana epey erken randevu vermişlerdi birinci doz için, yaptırdım. 2. de ocakta olacak.
Üzülme ben de pek konuşamıyorumbugün biraz konuşmaya çalıştım sadece, acaba bizi sevecek misin, biz seni kesin sevicez diye. Fena insanlar değiliz, genetiğimiz falan düzgün sayılır, tipimiz de iyi, kafamız çalışıyor, entelektüel birikimimiz de var daha nolsun, bence bizim gibisini bulamazsın dedim
Sagol canimm ben 20. Haftadaym daha bu aralar ararlar o zaman beni de doktoruma sorucam telefon acip aradiklari zaman :))
Üzülme ben de pek konuşamıyorumbugün biraz konuşmaya çalıştım sadece, acaba bizi sevecek misin, biz seni kesin sevicez diye. Fena insanlar değiliz, genetiğimiz falan düzgün sayılır, tipimiz de iyi, kafamız çalışıyor, entelektüel birikimimiz de var daha nolsun, bence bizim gibisini bulamazsın dedim
D destinaa88 ayy çok güldümRprnn sesli kitap okuyabilirsin bebeğine
Bunu da öneriyorlar çünkü. Hikaye, öykü falan.
Annesinin sesinden dinlemiş olur.
Sağlık ocağına gebelik bildirimi yapmış mıydın ?canımSagol canimm ben 20. Haftadaym daha bu aralar ararlar o zaman beni de doktoruma sorucam telefon acip aradiklari zaman :))
O kadar belli oluyor mu ya kime benzeyeceğiBen de diyorum sen çok şanslı bir çocuk olacaksın. Sevgiye boğulacaksın. Bir sürü insan seni heyecanla bekliyor. Benim gibi bir annen olduğu için sırtın yere gelmeyecek Allah bana sağlık verdiği müddetçe vs.
Yalnız ben fizik olarak bana benzemesini çok isterdim. Ama görünen o ki kızım baba tarafına benzeyeceksağlıklı olsun da her türlü o benim tatlı kızım
Hiç üzülme benim kızım doğduğunda direk babasıydı, benimle hiç alakası yoktu poşet gibi taşımışım çocuğu hiç mi bi genimi aktaramadım diyordumBen de diyorum sen çok şanslı bir çocuk olacaksın. Sevgiye boğulacaksın. Bir sürü insan seni heyecanla bekliyor. Benim gibi bir annen olduğu için sırtın yere gelmeyecek Allah bana sağlık verdiği müddetçe vs.
Yalnız ben fizik olarak bana benzemesini çok isterdim. Ama görünen o ki kızım baba tarafına benzeyeceksağlıklı olsun da her türlü o benim tatlı kızım
O kadar belli oluyor mu ya kime benzeyeceği
Hiç üzülme benim kızım doğduğunda direk babasıydı, benimle hiç alakası yoktu poşet gibi taşımışım çocuğu hiç mi bi genimi aktaramadım diyordumşimdi annemle benim küçük bi kopyamız
Haa haa kızımın doğumuna makyajlı gören biri olarak yorum yapamıycamBana da şey tuhaf geliyor doğum sonrası hemen hastanede saç makyaj diğer çocuklar koca giyinmiş bi sürü poz veriyolar ya diyorum ki nasıl ya nasıl hemen çok önemli bir süreci bitirip sonrasında hayata bu kadar hazır başlayabilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?