- 24 Kasım 2021
- 5.226
- 6.429
- 148
- 32
- Konu Sahibi Papatya0593
-
- #19.841
Yani bende sadece evde yalnizken konusabiliyorum. Annecim napiyosun diyorum hareketleniyo sanki cevap veriyoNe konuşuyorsunuz acaba ben utanıyorum konuşmayakızım kelimesinden sonrası çıkmıyor ağzımdan bı türlü bı tuhafım
Evet benim de karsima cikiyo bende aglayarak izliyorumAy bende önce tüp bebek dediklerinde tüp bebek merkezini araştırırken görüyordum, şimdide önüme çıkıyor, tüp bebek tedavisi pozitif olanlar çok seviniyor ya, o videolar her karşıma çıktığında ağlıyorum çünkü o hisde çok başkaydı olmaz mı korkusu çok başkaydı….
Sade ve zamansiz bir seyler yapmak lazim bence gecen seneleri hatirlasaniza daha bile beter bi abartiydi her sey baby showerler vsKesinlikle öyle hele hastane odasını düğün salonuna çevirmekyapacağım tek şey kapı süsü asmak onu bile diyorum ki yapmasam mi gerek var mı asiri bir tüketim çılgınlığı var
Beni bugün aradılar aile hekimliğinden, 23+0 olduk bugünKizlar ben suan okuyunca farkettim de bana hic tetanoz asisi filan demedi doktorum valla acaba hatirlatmam mi gerekiyor yoksa gerek mi gormemistir?
Yaa o zaman erken benim icin henuz 23+ larda tekrar muayenem var zaten belki o zaman soyleyecektirBeni bugün aradılar aile hekimliğinden, 23+0 olduk bugün
Ben kızıma hamileyken konusamazdım pek, doğduktan sonra annemin konuşmalarına baka baka öğrenmiştim biraz insan bocalıyo. Daha çok napıyosunuz beyler keyifler yerinde mi diye başlıyorum şimdi hareketlenince sonra işte elin mi burda acaba, ayağın mı, bak burası çok güzel gelince seni çok seven bi sürü insan olacak deyip saymalar geliyo aklıma şimdi. eşim kızıma ud çalardıNe konuşuyorsunuz acaba ben utanıyorum konuşmayakızım kelimesinden sonrası çıkmıyor ağzımdan bı türlü bı tuhafım
Beni de aradılar doktorum ilk gebeliğimde de vurdurmamıştı, bu sefer de gerek görmedi. Doktorlar pek söylemiyor çoğu kişiyi aile hekimi arıyor heralde.Kizlar ben suan okuyunca farkettim de bana hic tetanoz asisi filan demedi doktorum valla acaba hatirlatmam mi gerekiyor yoksa gerek mi gormemistir?
Muayenede doktoruna sor mutlaka canımYaa o zaman erken benim icin henuz 23+ larda tekrar muayenem var zaten belki o zaman soyleyecektir
Kuzum bnm de 3. Hamileliğim her defasinda aynı duygulandım inan. Hamileliklerim çok zor geçiyor hiç tadını çıkaracak durumum olmuyor resmen gün sayıyorum Allah'ımin gücüne gitmesinsıkıntılı geçince insan bir an önce bitsin istiyor haklısınızbenim 2. hamileliğim bu hisleri ne kadar özlediğimi hatırladım. oyuzden zaman hemen geçsin istemiyorum. bide biliyorumki uykusuz geceler falan hepsi başlayacak şuanların tadını çıkarıyorum
Ajitasyon yapıyorum benNe konuşuyorsunuz acaba ben utanıyorum konuşmayakızım kelimesinden sonrası çıkmıyor ağzımdan bı türlü bı tuhafım
Amin kuzummmGözünüz aydın darısı başımıza
Valla ben dogumdan ciktim sanki savaştan çıkmışım serumlardan yüzüm gözüm şişti ssc baş darmaduman ağrıdan oluyorum millet süsleniyor helal olsun valla saygım sonsuz basarabiliyolarBana da şey tuhaf geliyor doğum sonrası hemen hastanede saç makyaj diğer çocuklar koca giyinmiş bi sürü poz veriyolar ya diyorum ki nasıl ya nasıl hemen çok önemli bir süreci bitirip sonrasında hayata bu kadar hazır başlayabilirsin
Kesinlikle baby showr tam bir saçmalık ya doğmamış çocuğa don biçmek heves filan değil bana göre bunlar tamamen suru psikolojisi ile yapılıyor o yaptı bende yapayım kafasıSade ve zamansiz bir seyler yapmak lazim bence gecen seneleri hatirlasaniza daha bile beter bi abartiydi her sey baby showerler vssimdi cinsiyet partileri moda onlarda biter 2-3 seneye.Zamansiz ve sade olan hicbi sey ilerde geriye donup bakinca pisman etmiyor insanii
Valla ben doğumdan sonra insallah insanlara şaşı bakmıyorumdur, mantıklı cümleler kuruyorumdur diyodumValla ben dogumdan ciktim sanki savaştan çıkmışım serumlardan yüzüm gözüm şişti ssc baş darmaduman ağrıdan oluyorum millet süsleniyor helal olsun valla saygım sonsuz basarabiliyolar
Ay bende önce tüp bebek dediklerinde tüp bebek merkezini araştırırken görüyordum, şimdide önüme çıkıyor, tüp bebek tedavisi pozitif olanlar çok seviniyor ya, o videolar her karşıma çıktığında ağlıyorum çünkü o hisde çok başkaydı olmaz mı korkusu çok başkaydı….
Bende öyleydim sonra da zayen ağrılar başladı hic fotoğraf çekimi filan ugrasacak kapasitede değilimValla ben doğumdan sonra insallah insanlara şaşı bakmıyorumdur, mantıklı cümleler kuruyorumdur diyodumepidural ve doğum resmen kafa yapmıştı bende çünkü sarhoş gibiydim.
Maşallah canımYani bende sadece evde yalnizken konusabiliyorum. Annecim napiyosun diyorum hareketleniyo sanki cevap veriyoay sen bana cevap mi veriyosun kusum benim diyorum seni merak ediyorum diyorum hatta bugun dandini dandini dastanayi soyledim aglayarak
Bana doktor değilde. Aile hekimi demişti tetenozu. gebelikte 2 kere düzenli şekilde yaptırın da ne zaman yaptırdığıniz çok önemli değil demişti. Bende 20. Haftdaa birini yaptım 24. Haftada da 2. Yi yapcamKizlar ben suan okuyunca farkettim de bana hic tetanoz asisi filan demedi doktorum valla acaba hatirlatmam mi gerekiyor yoksa gerek mi gormemistir?
Ne güzelBen kızıma hamileyken konusamazdım pek, doğduktan sonra annemin konuşmalarına baka baka öğrenmiştim biraz insan bocalıyo. Daha çok napıyosunuz beyler keyifler yerinde mi diye başlıyorum şimdi hareketlenince sonra işte elin mi burda acaba, ayağın mı, bak burası çok güzel gelince seni çok seven bi sürü insan olacak deyip saymalar geliyo aklıma şimdi. eşim kızıma ud çalardı
Allah'ım ya bebe depresif doğmasın sonra dikkat etAjitasyon yapıyorum benbeni hasta ettin ben gidince sana kim süt verecek diyorum sonra senin ağzını gözünü totonu yerim diyorum
Karnımı ovalayarak bol salavat çekiyorum sesli bir şekilde. Babası da her akşam dua okuyor, sonra sert bir tekme yiyince anooo diyor
Bende bende tüp bebek denmesi bile kadında yetersizlik hissi oluşturuyor bende malesef öyle bi his olmuştuO duygu bambaşka ben onları asla yadirgamiyorum 4 tup bebek denemesi yapmış biri olarak aksine birisi basarinca cok seviniyorum
Bence normali bu ama başarana da diyecek birşey yok fenomenler de öyle para kazanıyor ama napsınlar, yoksa lohusa takımı linki nasıl vereceklerValla ben dogumdan ciktim sanki savaştan çıkmışım serumlardan yüzüm gözüm şişti ssc baş darmaduman ağrıdan oluyorum millet süsleniyor helal olsun valla saygım sonsuz basarabiliyolar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?