2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    245
Ne konuşuyorsunuz acaba ben utanıyorum konuşmaya kızım kelimesinden sonrası çıkmıyor ağzımdan bı türlü bı tuhafım
Yani bende sadece evde yalnizken konusabiliyorum. Annecim napiyosun diyorum hareketleniyo sanki cevap veriyo ay sen bana cevap mi veriyosun kusum benim diyorum seni merak ediyorum diyorum hatta bugun dandini dandini dastanayi soyledim aglayarak

Evet benim de karsima cikiyo bende aglayarak izliyorum ben adet duzensizligimin basladigi 17 yasimdan beri kendi kendime hep zor olucagini empoze etmistim istemeyerek hep kafamin bi yerindeydi. Evlendik denemeye basladik olmadikca daha da kotu oldum yine cok uzun bi sure degil cok sukur 1 yilda nasip oldu ama yasarken cok uzun ve sonu yok gibi geliyo insana. Rabbim bu yolda umutsuz olanlara umut versin hayirlisiyla nasip etsin isteyen herkese insallah

Kesinlikle öyle hele hastane odasını düğün salonuna çevirmek yapacağım tek şey kapı süsü asmak onu bile diyorum ki yapmasam mi gerek var mı asiri bir tüketim çılgınlığı var
Sade ve zamansiz bir seyler yapmak lazim bence gecen seneleri hatirlasaniza daha bile beter bi abartiydi her sey baby showerler vs simdi cinsiyet partileri moda onlarda biter 2-3 seneye.Zamansiz ve sade olan hicbi sey ilerde geriye donup bakinca pisman etmiyor insanii

Ne konuşuyorsunuz acaba ben utanıyorum konuşmaya kızım kelimesinden sonrası çıkmıyor ağzımdan bı türlü bı tuhafım
Ben kızıma hamileyken konusamazdım pek, doğduktan sonra annemin konuşmalarına baka baka öğrenmiştim biraz insan bocalıyo. Daha çok napıyosunuz beyler keyifler yerinde mi diye başlıyorum şimdi hareketlenince sonra işte elin mi burda acaba, ayağın mı, bak burası çok güzel gelince seni çok seven bi sürü insan olacak deyip saymalar geliyo aklıma şimdi. eşim kızıma ud çalardı
Kizlar ben suan okuyunca farkettim de bana hic tetanoz asisi filan demedi doktorum valla acaba hatirlatmam mi gerekiyor yoksa gerek mi gormemistir?
Beni de aradılar doktorum ilk gebeliğimde de vurdurmamıştı, bu sefer de gerek görmedi. Doktorlar pek söylemiyor çoğu kişiyi aile hekimi arıyor heralde.

Kuzum bnm de 3. Hamileliğim her defasinda aynı duygulandım inan. Hamileliklerim çok zor geçiyor hiç tadını çıkaracak durumum olmuyor resmen gün sayıyorum Allah'ımin gücüne gitmesin tabiki onun karnında olduğunu bilmek hissetmek çok ayrı bir duygu şükürler olsun Rabbim üç defa yaşattı o mucizevi duyguyu

Ajitasyon yapıyorum ben beni hasta ettin ben gidince sana kim süt verecek diyorum sonra senin ağzını gözünü totonu yerim diyorum
Karnımı ovalayarak bol salavat çekiyorum sesli bir şekilde. Babası da her akşam dua okuyor, sonra sert bir tekme yiyince anooo diyor

Valla ben dogumdan ciktim sanki savaştan çıkmışım serumlardan yüzüm gözüm şişti ssc baş darmaduman ağrıdan oluyorum millet süsleniyor helal olsun valla saygım sonsuz basarabiliyolar

Kesinlikle baby showr tam bir saçmalık ya doğmamış çocuğa don biçmek heves filan değil bana göre bunlar tamamen suru psikolojisi ile yapılıyor o yaptı bende yapayım kafası

Valla ben dogumdan ciktim sanki savaştan çıkmışım serumlardan yüzüm gözüm şişti ssc baş darmaduman ağrıdan oluyorum millet süsleniyor helal olsun valla saygım sonsuz basarabiliyolar
Valla ben doğumdan sonra insallah insanlara şaşı bakmıyorumdur, mantıklı cümleler kuruyorumdur diyodum epidural ve doğum resmen kafa yapmıştı bende çünkü sarhoş gibiydim.

O duygu bambaşka ben onları asla yadirgamiyorum 4 tup bebek denemesi yapmış biri olarak aksine birisi basarinca cok seviniyorum

Yani bende sadece evde yalnizken konusabiliyorum. Annecim napiyosun diyorum hareketleniyo sanki cevap veriyo ay sen bana cevap mi veriyosun kusum benim diyorum seni merak ediyorum diyorum hatta bugun dandini dandini dastanayi soyledim aglayarak
Maşallah canım sesinize alışırsa hareketlenir bebekler diye söylemişti bir video da. Dandini iyiymiş ama şimdiden alışıyorsunuz ikinizde. Ben geriliyorum sanki beni izleyen bir sürü kişi varmış gibi kelimeler dökülmüyor bir türlü
Kizlar ben suan okuyunca farkettim de bana hic tetanoz asisi filan demedi doktorum valla acaba hatirlatmam mi gerekiyor yoksa gerek mi gormemistir?
Bana doktor değilde. Aile hekimi demişti tetenozu. gebelikte 2 kere düzenli şekilde yaptırın da ne zaman yaptırdığıniz çok önemli değil demişti. Bende 20. Haftdaa birini yaptım 24. Haftada da 2. Yi yapcam
Ne güzel ud detayı çok iyiymiş.
Bende yavaş yavaş konuşmalara basliyim garibim bebem sesime hasret kalmasn
Allah'ım ya bebe depresif doğmasın sonra dikkat et neler çektirdim gariban anama diyee. Maşallah valla herkes konuşuyor bi şekilde bı benimki eksik kalıyor bundan akşam ufaktan başlarm konuşmalara

Bence normali bu ama başarana da diyecek birşey yok fenomenler de öyle para kazanıyor ama napsınlar, yoksa lohusa takımı linki nasıl verecekler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…