2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    245
Gözün aydın cnm daim olsun inşallah

İyi aksamlar kizlar öksürük icin biri bi ilac onermisti bulamadim o mesaji eger goruyorsa tekrar yazabilirmi acile gidecegim simdi artik oksurmekten nefes alamaz hale geldim
Grintuss var normalde doğal bir öksürük şurubu doktora danış cnm bir de prospan var ama hiç tavsiye etmem çok masum değil

Grintuss var normalde doğal bir öksürük şurubu doktora danış cnm bir de prospan var ama hiç tavsiye etmem çok masum değil
Her 30 saniyede bir siddetli bir sekilde oksuruyorum artik bebegime birsey olacak diye korkuyorum kasilmaktan covidmi oldum noldu biomiyorum boyle birsey yasamadim hic

Haa haa burun konusunda bende aynı yorumu yaptım eşime burnu çok belirgin kesin senin burnuna benzemiş dedim. Bnm burnum çok minik çünkü kızımda çok dua etmiştim burnu boyu bana benzesin diye ikiside oldu çok şükür bunda tek temennim sağlıklı olsun

En önemlisi sağlıklı olması zaten. Ama ben de duamı ediyorum. Ten rengi ve vücudu bana benzer inşallah diye. Yüzü zaten benzemiyor. Bari onlar benzesin.

Her 30 saniyede bir siddetli bir sekilde oksuruyorum artik bebegime birsey olacak diye korkuyorum kasilmaktan covidmi oldum noldu biomiyorum boyle birsey yasamadim hic

İnşallah hiçbir şey olmaz.
Öksürük sebebin reflüden kaynaklanamaz mı?
Bende de oluyor bazen ama tamamen mide hassasiyetimden. Yediklerimle doğru orantılı

Sezaryen zor oluyor mu canım? Benim ilki normaldi bu mecburi sezaryen olacak korkmuyor değilim açıkçası
Ben de eşim bana hediye fotoğraf makinası alcak diye ağladım neden çiçek almiyosun diye
Böyle şeyler başıma gelecek mi acaba

Doktora gitmedin mi hiç? Siyah turp bal karışımını denemeni öneririm bir de ayaklarımın altına vicks sürüp çorap giyip uyumuştum o şekilde geçmişti benimki. Çok geçmiş olsun tekrardan

Son düzenleme:
Ya kızlar bebeğin hareketlerini hissetme konusuna iyice kafayı taktım 20+3 teyim. Hala bikaç ufak gaz kabarcığı benzeri şeyler hariç adam akıllı bi hareket hissedemedim. Plasentam önde olduğu için mi böyle oluyor anlamadım. Bu haftalarınızda net bi şekilde hissediyor muydunuz siz?

Merhab,

Evet hoca ile yapıyorum hamilelik öncesinde de yapıyordum aynı sekılde devam ediyorum insallah son ana kadr edebilirim bakalım iyi geliyor ama

Ne kadar güzel açıklayıp yazmıssınız, Allah razı olsun cok teşekkür ederim evet sanırım o şekilde yapmak dHa iyi ben artık sagöıklıym birşeyim yok diye yürüyorum kendımı modluyorum ama sizin yontemınızde güzelmiş cok sagolun değerli yorumunuz icim

Evet ya ben hepsını takıp edemedım yzılanların malesef ama ozellıkle yemekten sonra cok oluyor demek bu yüzden. Cok tesekkur ederim rahatlatmanız icin Allah razı olsun

Tesekkur ederm değerli ylrumun icin

Valla ekg eko temiz onemlı bısı yok dedıler. Hafıf rıtm bozuklugu ılaca falan gerek yok normal dogum yapabilirsinz dediler ama bunu hıldıgım ıcın hanı var yanı bir ritm bozuklugu arada cogalınca hoppp anksiyetemı tetıkledı malesef panık atakta var masalalah hepsı var :)))

Ne kadar güzel ve detaylı açıklamışsın, aynı ben de aynı durumdayım doktor baktı onemlı bısı yok normal dogum yapabilirsin sorun yok basıt bısı dedi, ama birgün sadece cok fazla oldu olunca da panık atagımı tetıkledı ıkısı kotu oldu :/ perinotologta normal gorunuyor dedi bır sorun yok Allaha sukur ama bıgün fazla hıssedınce acaba neden dıye dusundum sonra dedımkı hamileyim herşey olabilir :) arada unutuyorum :)) cok sagolun yorumunhz ıcın

Ya ne güzel ben kimseye benzetemedim ama annem ve kayınvalidem eşime benzetti. Bir sonraki fotosunda da eşim dudakları sana benziyor dedi. Ben kimseye benzetemiyorum biraz daha büyüyünce netleşir

Canm rahat ol ben 21 in sonlarına dogru hıssettım 20 de hıc hıssetmıyordum. Sonra bir and ahissediceksn zaten

Temizse stres yapma lütfen, iyiyim diyerek telkinde bulun. Hızlı yemek yeme, hızlı iş yapma. Normal insanlarda bile oluyor çarpıntı, gebelikte çok normal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…