- 4 Nisan 2013
- 4.510
- 3.866
- 448
- 39
- Konu Sahibi Papatya0593
-
- #19.881
Gözün aydın cnm daim olsun inşallahKızlarr selam bugün yoktum detaylı ultrason vardı bugün çok şükür herşey yolundaymış sıkıntılı hiçbir durum yokbirsürü de net görüntüsünü verdi doktor Allahım dudakları tombişş çenesi benim bebekliğim gibi yusyuvarlak çok belirgin şimdi sana benziyo bana benziyo kavgaları çıktı Allahım herkese sağ salim kucağına almayı masip etsin sağlıkla büyüsünler inşallah
Grintuss var normalde doğal bir öksürük şurubu doktora danış cnm bir de prospan var ama hiç tavsiye etmem çok masum değilİyi aksamlar kizlar öksürük icin biri bi ilac onermisti bulamadim o mesaji eger goruyorsa tekrar yazabilirmi acile gidecegim simdi artik oksurmekten nefes alamaz hale geldim
Ben de eşim bana hediye fotoğraf makinası alcak diye ağladım neden çiçek almiyosun diyeBen de böyle olmak istiyorum nasıl bir duygu durumu acaba
Her 30 saniyede bir siddetli bir sekilde oksuruyorum artik bebegime birsey olacak diye korkuyorum kasilmaktan covidmi oldum noldu biomiyorum boyle birsey yasamadim hicGrintuss var normalde doğal bir öksürük şurubu doktora danış cnm bir de prospan var ama hiç tavsiye etmem çok masum değil
Haa haa burun konusunda bende aynı yorumu yaptım eşimeBenimkinin burnu çok belli. Aynı babası gibi. Kalkık ve geniş. Yanakları çok dolgun. O da babası gibi. Dudakları net değil. Tekrar detaylıya giricem. Gösterirse iyice açığa çıkar.
Hiç ortaya karışık bir tipi yok. Farklı ve yabancı bir surat değil. Tamamen eşim ve ailesi gibi görünüyor şu an yüzü
Senin bebişte belli değil mi ki
Haa haa burun konusunda bende aynı yorumu yaptım eşimeburnu çok belirgin kesin senin burnuna benzemiş dedim. Bnm burnum çok minik çünkü kızımda çok dua etmiştim burnu boyu bana benzesin diye ikiside oldu çok şükür bunda tek temennim sağlıklı olsun
Her 30 saniyede bir siddetli bir sekilde oksuruyorum artik bebegime birsey olacak diye korkuyorum kasilmaktan covidmi oldum noldu biomiyorum boyle birsey yasamadim hic
Sezaryen zor oluyor mu canım? Benim ilki normaldi bu mecburi sezaryen olacak korkmuyor değilim açıkçasıHaa haa kızımın doğumuna makyajlı gören biri olarak yorum yapamıycamplanli doğum değildi sezeryan günüme bir hafta vardi arkadaşımın doğum gününe gidecektim suslendim giyindim eşim beni bırakacaktı hafiften belim de ağrıyor, eşime bi hastaneye gidip nst ye mi girsem ki dedim öylesine tabi oda hadi demesin mi neyse gittik sancı cikti ama ben hiç hissetmiyorum birde demesin mi bebeğin kalp atisi zayıf hafta sonu anestezi doktoru izindeymiş hemen ambulansla merkeze gittik sabah ezani okunurken sezeryana girdim minik prenses doğdu. Annem ameliyata girmeden sil su makyaji nazar deger desede silmedim kizimi guzel karsiliycam dedim Çok şükür kolay bir doğum süreci gecirdim ilkime göre çabuk toparladım maşallah inşallah bu defada hepimiz için sağlıklı hayırlı doğumlar olur
Böyle şeyler başıma gelecek mi acabaBen de eşim bana hediye fotoğraf makinası alcak diye ağladım neden çiçek almiyosun diye
Doktora gitmedin mi hiç?Her 30 saniyede bir siddetli bir sekilde oksuruyorum artik bebegime birsey olacak diye korkuyorum kasilmaktan covidmi oldum noldu biomiyorum boyle birsey yasamadim hic
Evet o dediklerin de güzelCanım bunların park yatak denilen oyun alanları da olandan avantajı ne, sanki onlar daha geniş iç hacim oyun alanı da oluyor diye daha avantajlı diye düşünmüştüm
Merhab,Merhabalar bu haftalarda normal çoğumuzda oluyor sanırım. Ben de merdiven vs çıkınca ya da hızlı hareket edince oluyor endişelenmeyin.
Yoga ve pilatesi nasıl yapıyosunuz acaba hoca eşliğinde mi video aracılığıyla mı?
Ne kadar güzel açıklayıp yazmıssınız, Allah razı olsun cok teşekkür ederim evet sanırım o şekilde yapmak dHa iyi ben artık sagöıklıym birşeyim yok diye yürüyorum kendımı modluyorum ama sizin yontemınızde güzelmiş cok sagolun değerli yorumunuz icimBende oldu . Ama sanırım sizin de bendeki gibi stresten oluyor . İstediğiniz kadar hareket edin ama eğer stresliyseniz oluyor ilaki çarpıntı. Ben kendim odağımı değiştirerek ve nefes egzersizleri yaparak aştım bu durumu. Bazen aklıma endişeler kaygılar geliyor mesela özellikle de yatarken . Ben kendime şunu diyorum - şu an uyumak istiyorum yarın kahvaltıdan sonra endilerime kulak veririm.şimdi uyacağım . Sonra sabah korkularımı endişelerimi düşünüyorum aslını bulmaya çalışıyorum sonra da kendime mantıklı açıklamalar yapıyorum. Dua ediyorum arkadaşlarımla buluşuyorum . İnşallah sizin de geçicek . Gebelikte hormonlar da çok etkili biliyorsunuz . Tadınız çıkarın.
Evet ya ben hepsını takıp edemedım yzılanların malesef ama ozellıkle yemekten sonra cok oluyor demek bu yüzden. Cok tesekkur ederim rahatlatmanız icin Allah razı olsunBen gebeliğin ilk aylarda zor uyuyordum kalbim güm gümdü sonra azaldı şuan da akşam yatarken bence normalden daha hızlı ama kan hacmimiz arttığı için normal diye biliyorum, canım sen daha önce de böyle bir teşhis konduğu için evham yapıyor olabilirsin, gene de doktora git istersen ama gebelikte çok arkadaşımız yazdı bunu, hatta yemekten sonra da kalp fazla hızlanıyor bu dönemde
Tesekkur ederm değerli ylrumun icinBen de bebek arabası konusunda ne yapayım bilemedim, hatta bugün juppeshop sitesinde Maxi cosi'lerde indirim var, alayım aradan çıksın mı acaba? Kasımda alaydım daha uygundu fiyatı ööf
Bu dönemde normal diye biliyorum, doktorum bana çarpıntın olabilir korkma normal demişti. Yatarken hissediyorum bazen güm güm
Valla ekg eko temiz onemlı bısı yok dedıler. Hafıf rıtm bozuklugu ılaca falan gerek yok normal dogum yapabilirsinz dediler ama bunu hıldıgım ıcın hanı var yanı bir ritm bozuklugu arada cogalınca hoppp anksiyetemı tetıkledı malesefÖncelikle çok geçmiş olsun. Ritim bozukluğu dediğiniz çarpıntı oluyor sanırım sizdeeko ve ekg de çok önemli bir şey çıkmıyor ise acaba farkında olmadan panik atağınız tetikliyor olabilir mi? Ben de yaşadım ve ilk başta panik ataktan şüphelendiler o nedenle soruyorum
Ne kadar güzel ve detaylı açıklamışsın, aynı ben de aynı durumdayım doktor baktı onemlı bısı yok normal dogum yapabilirsin sorun yok basıt bısı dedi, ama birgün sadece cok fazla oldu olunca da panık atagımı tetıkledı ıkısı kotu oldu :/ perinotologta normal gorunuyor dedi bır sorun yok Allaha sukur ama bıgün fazla hıssedınce acaba neden dıye dusundum sonra dedımkı hamileyim herşey olabilir :) arada unutuyorum :)) cok sagolun yorumunhz ıcınGeçmiş olsun öncelikle. Benim seneler önceden gelen bir ritim bozukluğu teşhisim var. Yaşım daha gençken çok fark etmiyordum, sadece senelik rutin holterde çıkıyordu. 30 Lara doğru daha hissetmeye başladım ama çok uzun sürmeyen şeyler. En son bir prof kardiyoloğa gittim yaklaşık 2 sene önce falan. Özellikle doğum ve hamilelikte sıkıntı yaratır mı diye sordum. Sağlıklı insanlarda da çarpıntı oluyor gebelikte zaten, senin de çok çarpıntın olur dedi. Olursa da 3 aydan sonra beloc içebilirsin demişti. Ben ilacı gebelikten önce de hiç kullanmadım ihtiyaç hissetmediğim için. Şu ana kadar şükür bir sorun yaşamadım 22. Hafta içindeyim. Cuma günü prof perinatolog bir hocayla detaylı randevum vardı. Bu durumu sordum, şu an bir ritim sıkıntın yok, olursa da beloc kullanabilirsin bebeğe hiç bir zararı olmaz dedi. Merdiven çıkarken, yokuş tırmanırken bende de oluyor ama yavaş hareket etmek lazım. Burdan herhangi bir sağlık sorunu olmayan arkadaşlar da yaşıyor çarpıntı hissini. Geçmiş olsunbir süre spora ara verip dinlenmeyi deneyebilirsiniz belki.
Ya ne güzelBenimkinin burnu çok belli. Aynı babası gibi. Kalkık ve geniş. Yanakları çok dolgun. O da babası gibi. Dudakları net değil. Tekrar detaylıya giricem. Gösterirse iyice açığa çıkar.
Hiç ortaya karışık bir tipi yok. Farklı ve yabancı bir surat değil. Tamamen eşim ve ailesi gibi görünüyor şu an yüzü
Senin bebişte belli değil mi ki
Canm rahat ol ben 21 in sonlarına dogru hıssettım 20 de hıc hıssetmıyordum. Sonra bir and ahissediceksn zatenYa kızlar bebeğin hareketlerini hissetme konusuna iyice kafayı taktım 20+3 teyim. Hala bikaç ufak gaz kabarcığı benzeri şeyler hariç adam akıllı bi hareket hissedemedim. Plasentam önde olduğu için mi böyle oluyor anlamadım. Bu haftalarınızda net bi şekilde hissediyor muydunuz siz?
Temizse stres yapma lütfen, iyiyim diyerek telkinde bulun. Hızlı yemek yeme, hızlı iş yapma. Normal insanlarda bile oluyor çarpıntı, gebelikte çok normalValla ekg eko temiz onemlı bısı yok dedıler. Hafıf rıtm bozuklugu ılaca falan gerek yok normal dogum yapabilirsinz dediler ama bunu hıldıgım ıcın hanı var yanı bir ritm bozuklugu arada cogalınca hoppp anksiyetemı tetıkledı malesefpanık atakta var masalalah hepsı var :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?