2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    245
Meme reddi bir kızımda yaşadım birinde yaşamadım. Ama meme reddi denen şey sonsuza kadar sürmüyor yine bir şekilde pozisyon değiştirerek filan bir çözüm bulunabiliyor canım . İlk çocuk sanırım İnan onu bırakıp gitmek istemeyeceksin bebeğim bir kaç günlükten dışarı çıktım , kızıma bisiklet sürme öğrettim, park pahçe misafirlik gezdim emzirmek kadar kolay, rhaat bi besleme şekli yok yani bu arada tomrisin emzirme günlüğünü okumanızı tavsiye ederim

Sezaryen zor oluyor mu canım? Benim ilki normaldi bu mecburi sezaryen olacak korkmuyor değilim açıkçası

Böyle şeyler başıma gelecek mi acaba
Cnm bnm iki sezeryanimda kolaydı ikinci gün ayaktaydim, ilkimde daha zordu psikolojim iyi değildi bebegim küvezdeydi, galiba onun da etkisi vardi. Ama kızımda çok rahattım ilk gün illaki zor oluyor ağrın oluyor zorlaniyorsun ama ikinci gün çok birsey kalmiyor. Normale göre bana hep sezeryan daha kolay gelmiştir, normal bi korkutuyor beni nedense

Ben de iki gebeligimde 2013 tek doz 2015 tek doz oldum. Bu defa iki olur sanıyordum hemşire tek doz yapalim dedi işime geldi. Hafta gidicem bende.

Simdi ciktim acilden kizlar inanilmaz sekilde tum acil benim gibiydi herkes oksuruyor. Bi virus salgini varmis suan genellikle sadece olsuruk ve geniz akintisi yapiyormus bende onun kurbani olmusum biraz hava verdiler cigerlerim bi nebze rahatladi serum falan takildi cokda bi ilac veremiyorlar zaten 3 gun rapor verdiler kotu oldukca gel hava verelim senin icin yapabilecegim cok birsey yok dedi. Bu arada turptan tutunda papatyali karisimlara kadar 3 gundur hepsini denedim ama hic duzelme olmadi bugun artik en ust seviyeye ulasti grintus ilacida sordum kadin dogumcuya sorun ben o konuda bisey diyemem dedi yarin soracagim artik umarim dinlenmek iyi gelir

Canım çok geçmiş olsun dinlenmek iyi gelecektir inşallah kuru dut kaynatıp içiyorlar ve yiyorlar denedin mi bilmem ama kim yapsa kesti öksürüğü mü diyor. Şayet dutun hamilelikte tüketilmesinin bir sıkıntısı yoksa denemediysen bi dene istersen.

20+4 um bende yaklasik 1 haftadir hergun hissediyorum ufak dokunmalarida bazen tamamen donuyor sanirim onda icim havalaniyor gibi oluyo ama bu haftaya kadar hic hissetmemistim birden basladi

Tesekkurler canim yarin esime aldirayim birde onu deneyim ev aktar gibi oldu vallahi

Benim de daha yeni operasyonum var o nedenle tekrar bir bıçak yarası ve iyileşme süreci korkutuyor beni Bundan önce hiçbir korkum yoktu, inşAllah hepimizin doğumu çok kolay geçer

Ya tam aradığım yorum, ben bebek için ücretsiz izine ayrılacağım, pompa gereksiz sanıyordum sonra konuşulunca heralde alınması lazım dedim ama aslında yaratılışımızda o şekildedir diye düşünüyorum tek bebek 2 süt kaynağı tam yeterli ki öyle yaratılmışız, tabi bi sorun olursa alınır edilir olmadı doğumdan sonra bakılır, teşekkür ederim canım

Resmen aynını geçirdim ya, nasıl korunacağız peki maske taksak gün içinde acaba bebeğe giden oksijeni azaltır mıyız?

Ben hic emmemisim annem naptiysal almadin sut sonrada kesildi zaten dedi esim de ayni sekildeymis kayinvalidem 15 gun zorla uykusunda emzirdim sonra onu da almadi dedi.. o yuzden kendimi illa emzircem diye sartlamamaya calisiyorum uzulmemek icin ben valla ( okuycam tesekkur ederimm

Canım
Benim kuzenimin ve yengemin çocuğunun ikisi de hastanede kaldı doğduklarında. İnşallah biz yaşamayız hemen bebeklerimiz yanımıza gelir ama olmazsa da pompa gerekiyor. Bizimkilere siz eve gidin ama sütünüzü sağıp getireceksiniz demişler. Öyle makine almışlardı. Hastaneye götürüyorlardı.
Bir de işe başlayınca nasıl sık sık emzirmek mümkün olabilir ki? Mecbur eve bırakıp gitmek gerekiyor. Üstüne tarih saat yazıp koyuyorsun zaten dolaba.
Bu arada ben de sadece 4 ay süt almışım hiç öyle iştahlı bi bebek değilmişim. Bebek almayabilir de. Kısmet

İyi aksamlar kizlar öksürük icin biri bi ilac onermisti bulamadim o mesaji eger goruyorsa tekrar yazabilirmi acile gidecegim simdi artik oksurmekten nefes alamaz hale geldim
gittinmi canım grintuss iyi gelmişti bana öksürüğüm yine başladı akşam içtim hemen gece biraz rahat uyudum

haftamız birebir aynıymış :) plesantanın önde olması çok etkiliyordur tabiki oyuzden cok takma bebeğin iyiyse sağlıklıksa sorun yok bence. zaten doktorunda söylemiştir. ben gün içinde hissediyorum. akşam uzanınca daha cok hissediyorum hafta olarak bakarsak. ama senin ayrı bir durumun var ondan bence

doğum izni bitince işe başlayacak olan arkadaşlar için pompa konusu açılmışken söyleyeyim aklınızda bulunsun.
süt sağıp buzluğa atmaya işe başlamadan bikaç ay önce başlayın. son bir iki hafta önce başlayınca yetişmiyor. bir iki gün önceden sağıp koysam yeter demeyin. ben öyle yapmıştım hiç yetişmiyordu. işe başlayınca bebek çok emmediği için süt azalıyor zaten. makinaya o sürekli emzirdiğimiz dönem kadar çok gelmeyebiliyor. ben oğlumda 6 aylıkken işe başladım. sütüm azaldı 8. aydada oğlum bıraktı emmeyi. sütüm de stoklu olmadığı için mamaya geçmiştm. aklınızda bulunsun. o bol süt gelmeye başladığı dönem hemen stoklamaya da başlayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…