• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    245
Açıkçası bana batıl geliyor. Kestirirsen daha iyi olur. Şimdi hormonlardan saçlarımız gürleşeçek uzayacak ama doğum sonrası 4. Ay gibi dökülme başlayacak yine . Ben olsam kestirirdim 😅
Ya herkes oyle diyodu hamilelikte guzellesti saclarim diye ama malesef benim oyle bisey olmadi dokuluyodu zaten simdi ekstra dokuluyo 🤦

Maşallah canım sağlıkla al kızını kucağına su azligina armut ve havuç çok iyi geliyor diye duymustum doktordan havuç suyuda içebilirsin canını sıkma diğer doktor hersey yolunda demiş sen yinede bunları tüket istersen Bi dahaki kontrolun çok daha iyi gecer ins :KK66:
İnşallah çok heyecanlıyım

Ya herkes oyle diyodu hamilelikte guzellesti saclarim diye ama malesef benim oyle bisey olmadi dokuluyodu zaten simdi ekstra dokuluyo 🤦
İlk gebeliğimin ilk aylarında benimde çok dökülmüştü 2. Trimester dan sonra bir anda uzayıp parlaklaştılar. İnşallah sizinde öyle olsun🙏

Kizlar sanirim cok hafiften hissetmeye basladim hareketlerini ve tahmin ettigim gibi oturup agladim 😢🐣
Canim bende dün ilk defa hissettim gibi oldum emin değilim net değildi ama uzanırken birsey böyle pıt pıt pıt değdi karnıma elim de karnimdaydi hatta şaşırdım, bida dikkat ettim ama hissedemedim tekrar😊🌸

Back
X