• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    245
Gunaydinn herkese bugun benimde kalcamdan sag bacagima vuran bi agri basladi daha once yazan arkadaslar olmustu gectimi acaba sizin devam ediyormu ? Cunku baya ciddi bi agri sanki bir yere vurmusumda morarmis gibi agriyor ve garip sekilde birden bire basladi
Ara ara bende de oluyor canım adım atamayacak duruma geliyorum cok yoruldugum zamanlarda daha cok oluyor:110:

Kızlar dr bana demir ilacı verdi eksiklik olmamasına rağmen emin olamıyorum kullanıp kullanmama konusunda. Sizlerden kullanan var mı
Kullanman lazım canım kan ilacı cok o önemli eksiklik olmazada zamanla depolar boşalacak cok ihtiyaç olacak dogum esnasında da çok kan kaybı oluyor benim sağlık ocağında ki ebe vitamini aksatsanda bi sıkıntı olmaz ama kan ilacını muhakkak düzenli icmen gerek demisti

Kullanman lazım canım kan ilacı cok o önemli eksiklik olmazada zamanla depolar boşalacak cok ihtiyaç olacak dogum esnasında da çok kan kaybı oluyor benim sağlık ocağında ki ebe vitamini aksatsanda bi sıkıntı olmaz ama kan ilacını muhakkak düzenli icmen gerek demisti
Bana doktorum henuz vermedi kacinci aydan itibaren baslaniyo acaba ben kendim hatirlatsam mi

Ya kizlar ben mumkun oldugunca su icmeye calisiyorum ama iciyorum ya bi 5 dakika sonra hemen tuvalete sıkısıyorum sanki ictigim butun su gidiyo vucudum suyu kullanmiyomus gibi hissediyorum 🤔

Ne güzel canım çok sevindim 2. Çocuğun cinsiyeti aynı olunca güzel oluyo hem arkadaş oluyorlar hem küçülenleri giyiyorlar ekonomik oluyor ben küçük oğluma cok az alışveriş yapiyorum:KK55:
oğlum havalara uçtu zaten erkek istiyordu hep :) montları ayakkabıları pahalı şeyleri hep duruyor o yönden iyi oldu.
tamda yazın artık yeter koyacak yerim yok deyip sakladığım bütün kıyafetlerinin %80 ini köye göndermiştim kii hamile kaldım tekrar :-) olsun diyorum biz yenilerini alırız. daha çok ihtiyacı olanlara gitmiş oldular :KK200:

Bende ilk hamileliklerimde kullandım ama yinede çatlaklarım var genetik çok önemli ama belki kullanmasam daha cok catlardim bilmiyorum bunda da vücut zaten önceden genisleyip çatladığı için erken başlamadım bu hafta baslicam bio oil aldim:KK49:
Yaa genetik diolar da kimi de genetiğe bakmayın siz önlem alın hiç çatlamaz dio. Ben 2 haftadan fazla oldu başlayalı ama düzenli kullandığım söylenemez pek 😢 bio oil iyi dedilerdi inşallah iyidir

Kızlar dr bana demir ilacı verdi eksiklik olmamasına rağmen emin olamıyorum kullanıp kullanmama konusunda. Sizlerden kullanan var mı
Bana da haftaya gidince verecek çünkü bir önceki randevumda sonraki kontrolde demire başlayacağız demişti .
kullanacağım ben

selam kızlar benım idrar ve mide yanması şikayetım avr hele midem mahvoluyorum korkuyorum bıse yemeye rennıne bıle çare degıl artık kesmıyor.başka bıse bulan yapan varmı
süt iyi geliyo oda sonrasında bı gaz yapıyo:KK43:
Merhaba, mide yanması bende de çok fazla normalde de reflüm var yıllardır mide koruyucu içiyordum şimdi içemiyorum tabiki. rennie, gaviscon hiç biri kesmiyor yanmayı Bir de karbonatlı su içmeyi dene istersen belki sana iyi gelir.

Arkadaşlar benim gibi ne yese karnı şişen rahatsız olan var mı ne yapıyosunuz hala iştahım yerinde değil yiyemiyorum yediklerimde gaz gibi şişkinlik yapıyo var mı bunun bi çaresi 😔
birebir aynı durumdayım
hem bulantım geçti sanmama rağmen 2 3 gün aralarla kusma nöbetleri geliyo
hem ağzımın tadı da yerinde değil
hem de ne yesem anında davul gibi bi karın
zamanla hazmettikçe geçiyor ama oluyo yani
sanırım az az yemek lazım ben genelde uzun süre aç kalıp oturup normal insan gibi her şeyden yersem hemen midem bağırsaklarım her yerden alarm veriyor vücudum

Yaa genetik diolar da kimi de genetiğe bakmayın siz önlem alın hiç çatlamaz dio. Ben 2 haftadan fazla oldu başlayalı ama düzenli kullandığım söylenemez pek 😢 bio oil iyi dedilerdi inşallah iyidir
İnşallah benimde kiz kardeşim ebe oda Bi çok geceyle tanışıyor doğal olarak bio oil i önerdi bana bende o yüzden onu aldım bakalım ;)

Ya kizlar ben mumkun oldugunca su icmeye calisiyorum ama iciyorum ya bi 5 dakika sonra hemen tuvalete sıkısıyorum sanki ictigim butun su gidiyo vucudum suyu kullanmiyomus gibi hissediyorum 🤔
suyu da az az sık sık içmek lazım sanırım canım
bebekler büyüdüğü için idrar kesesine baskı yapıyor o yüzden idrar dolmadan sıkışıyosun tuvalet ihtiyacı oluyo aynı durumdayım :)

birebir aynı durumdayım
hem bulantım geçti sanmama rağmen 2 3 gün aralarla kusma nöbetleri geliyo
hem ağzımın tadı da yerinde değil
hem de ne yesem anında davul gibi bi karın
zamanla hazmettikçe geçiyor ama oluyo yani
sanırım az az yemek lazım ben genelde uzun süre aç kalıp oturup normal insan gibi her şeyden yersem hemen midem bağırsaklarım her yerden alarm veriyor vücudum
Aslında ben aralıklarla yiyorum ama yinede olmuyo keşke bi çözümü olsa bu şişkinlik ve gazın 🤦🏻‍♀️

Çatlak için ben lierac almıştım ama kantaron yağının iyi geldiğini okudum evdede varken dün başladım sürmeye kullanan varmı acaba gerçekten etkilimi

suyu da az az sık sık içmek lazım sanırım canım
bebekler büyüdüğü için idrar kesesine baskı yapıyor o yüzden idrar dolmadan sıkışıyosun tuvalet ihtiyacı oluyo aynı durumdayım :)
Belki 10 dakika olmamistir cikali simdi yine sıkısmıs faziyette tuvalete kostum 🤦

Yaa ne guzel herkes ogreniyo tek tek cinsiyetleri ben de cumayi zor edicem bu gidisle 😄 ben hm’den 1-2 ay zibin aldim ama gozume cok kucuk geldi gercekten bu kadar kucuk mu olcak bu bebeler yaaaaa
ben de geçen gün elimi attım, o kadar küçük geldi ki alamadım, chakra'da 1 alana 1 bedava vardı - yenidoğan setine elimi attım, yok ya falan diyip geri bıraktım :)

Back
X