• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    245
Ben oğluma ilk ayında 1 no kullanmıstım tam 1 paket yetmişti kaçlıydı hatırlamıyorum o bitince 2 ye geçtik. Yine 1 paket 1 almakta fayda var
1 paket aldığınızda kaç tane bez var. 2 numarada 72 adet var 32 adet var. Bir paket dediğinizde kaç tane var? Kaç tanesini almak lazım

Sanırım en fazla 3 numara lazım oluyor 1’den ben sadece bir büyük paket aldım
Kaçlı olan paketlerden aldın canım? Ben de 2 numara alayım dedim kuponum var. Prima aktif bebek olanı almak istiyorum. Prima her türlü iyidir herhalde. Ama 32li mi almalıyım 72li mi? Nasıl karar vericez buna

Kizlar pancodan hastane çıkışı almıştım, kac gündür kargolanmadi zaten bekliyorum şimdi de bi baktim iptal olmuş, gıcık oldum ya 😓
Ben de 5li hastane çıkışlarından ve bi de battaniye alacaktım. 3 al 2 öde kampanyasından ama erkek takımları diye alamadım. 🥲
Çok da güzellerdi. Ve uygunlardı. Kalitesi de harika hepsinin.
Ama cinsiyeti öğrenene kadar kampanya bitecek.
Bi de senin siparişinin iptal edilmesinden de anladığımız üzere stok da kalmamış düzgün 😏 neyse daha güzellerini alırız inşallah☺️

Kaçlı olan paketlerden aldın canım? Ben de 2 numara alayım dedim kuponum var. Prima aktif bebek olanı almak istiyorum. Prima her türlü iyidir herhalde. Ama 32li mi almalıyım 72li mi? Nasıl karar vericez buna
Aktif bebek alma canım kuzenim yenidoğan hemşiresi her türlü bebek bezini test etti 🤭 aktif bebek önermiyor. Ben hepsini en büyük paket aldım 1 tane 1 2 paket 2 ve 3 geçen hafta migros fiyatları çok iyiydi umarım tekrar yakalarız öyle. İndirim gördüğünüzde bezin tanesi 3 lirayı geçmiyorsa eh iyi fiyat

Aktif bebek alma canım kuzenim yenidoğan hemşiresi her türlü bebek bezini test etti 🤭 aktif bebek önermiyor. Ben hepsini en büyük paket aldım 1 tane 1 2 paket 2 ve 3 geçen hafta migros fiyatları çok iyiydi umarım tekrar yakalarız öyle. İndirim gördüğünüzde bezin tanesi 3 lirayı geçmiyorsa eh iyi fiyat
Neden önermiyormuş acaba yorumları çok iyi internette. Kullananlar çok memnun. Primadan daha iyi marka yoktur sanırım. Bana da akrabalar arkadaşlarım öneriyor. Onunla bezlenen bebek hiç pişik olmuyor diye. Premium mu almak gerek🤔

Neden önermiyormuş acaba yorumları çok iyi internette. Kullananlar çok memnun. Primadan daha iyi marka yoktur sanırım. Bana da akrabalar arkadaşlarım öneriyor. Onunla bezlenen bebek hiç pişik olmuyor diye. Premium mu almak
Sanırım kenarlardan sızıyor kıyafetler nemli oluyordu zaman zaman demişti. Aynen premium care iyidir. Bir de gratisi inceledim mesela sebamed vs normalde daha uygun nette, bunlar resmen önce bindirim yapıp sonra indirim yapmışlar. Yetişkinler için ogx şampuan vs uygun ama. Markayı hiç sevmesem de Lcw indirimi çok iyiydi buradan kim söylediyse teşekkür ederim. Bir daha denk gelirse kaçırmayalım, aldıklarım komik rakamlara geldi gerçekten. Daha da kıyafet almayacağım dedikçe alıyorum hastalıklı bir hale geldi, bu gidişle 7 yaşa kadar her şeyi tamamlayacağım 😅😅

Eklentiler

• AA82133A-8F02-4F8C-AB8D-5E7FD7E5DFF3.webp
    AA82133A-8F02-4F8C-AB8D-5E7FD7E5DFF3.webp
    21,8 KB · Görüntüleme: 57
Neden önermiyormuş acaba yorumları çok iyi internette. Kullananlar çok memnun. Primadan daha iyi marka yoktur sanırım. Bana da akrabalar arkadaşlarım öneriyor. Onunla bezlenen bebek hiç pişik olmuyor diye. Premium mu almak gerek🤔
Kizlar hiç yıkanabilir bebek bezi kullanmayı düşünen yok mu, daha önce kullanan, benim bi öyle niyetim var ama başarabilir miyim bilmem

Kızlarr kontrolden çıktım şimdi 3 gün önde göründük usg de 13+1 iz bugün. 2 li test için kan verdik. Usg ölçümlerne göre de herşey çok normal yerinde bebiş çok hareketli maşallah. Ve cinsiyet göründüüüü 😍😂😂😂 OĞLUM OLUYOOOR 😍😍😍 o kadar kız hissettim çin takvimi kızdı, ekşi aşerdim ama hepsi boşmuş 😂😂 2 gece önce gördüğüm rüya gerçek oldu yani kızlar. Herkes sende erkek annesi havası var diyordu öyle oldu sağlıkla gelsin bebeğim inşallah razıyım oğluşuma 🥰🥰😍
Aa 13.hafta cinsiyet gorundu muu ay cok heyecanli hayirli olsun

Gereksiz duyar mı? Sizin hiç alakası olmayan bir şekilde ne yediğinizi paylaşmanızın böyle bir başlıkta bize ne faydası var? Bahsettiğiniz konularda muzdarip olanlar bu başlığa girmezler hanım efendi. Evet yediğiniz yemeği burada durduk yere konuşmayacaksınız çünkü bu başlık ‘ne yiyelim? oh ne yedim be!? amma yedim ha! Bu akşam ne yesem’ başlığı değil. Bu konuya daha fazla cevap vermeyeceğim belli ki anlayabilecek olgunlukta bir muhatabı bulamayacağım karşımda, sevgiler :)
Valla siz heralde burada yazılanları okumuyorsunuz evet ne yazık ki gereksiz duyar kusura bakmayın, benle de bir daha muhatap olmazsanız sevinirim.

Sanırım kenarlardan sızıyor kıyafetler nemli oluyordu zaman zaman demişti. Aynen premium care iyidir. Bir de gratisi inceledim mesela sebamed vs normalde daha uygun nette, bunlar resmen önce bindirim yapıp sonra indirim yapmışlar. Yetişkinler için ogx şampuan vs uygun ama. Markayı hiç sevmesem de Lcw indirimi çok iyiydi buradan kim söylediyse teşekkür ederim. Bir daha denk gelirse kaçırmayalım, aldıklarım komik rakamlara geldi gerçekten. Daha da kıyafet almayacağım dedikçe alıyorum hastalıklı bir hale geldi, bu gidişle 7 yaşa kadar her şeyi tamamlayacağım 😅😅

Lcw’de unisex model yok gibi. Keşke olsaydı da alsaydım.
Ben de bebek arabası araştırmasındayım. Chicconun hafif arabalarından birini alacağım sanırım. Ama bilmiyorum. 😑 Bu ay ya öteki aya kesin halletmek istiyoruz artık onu.

Kizlar hiç yıkanabilir bebek bezi kullanmayı düşünen yok mu, daha önce kullanan, benim bi öyle niyetim var ama başarabilir miyim bilmem
Bezlerin çevreye olan zararlarını düşündükçe ben bu fikre çok yükseliyorum hatta elim hiç bebek bezi almaya gitmiyor; ama bebeğin poposu kuru kalabilir mi, özellikle ek gıda dönemi itibariyle bezleri yıkarken yeterli hijyeni sağlayabilir miyim emin olamıyorum. Etrafınızda hiç kullanan var mı ?

Bu arada 15+4üm. Göğüslerim çok yanıyor ve kaşınıyor. 😞 çok sıcak. Yeni oldu bu durum ve tabii ki normalmiş. Belirti yaşamayı özlemişim ayrıca😇 ben de çatlak yağlarıyla rahatlatmaya çalışıyorum

Lcw’de unisex model yok gibi. Keşke olsaydı da alsaydım.
Ben de bebek arabası araştırmasındayım. Chicconun hafif arabalarından birini alacağım sanırım. Ama bilmiyorum. 😑 Bu ay ya öteki aya kesin halletmek istiyoruz artık onu.
Ben hallettim onu joie versatrax aldım hatta güzel indirimde ebebekte istersen incele canım

Ahh ne guzel herkesin cinsiyetleri belli oldu bir ben kaldim sanirim carsamba gunu gidecegim insallah bu sefer gosterir minnosum. Yarin ebebek cukurambara gideyim bende ne zamana kadar devam ediyormus acaba indirim

Back
X