• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    245
Ben kızıma premium care ile baslamıstım ama (5 sene önce) cok rahatsız edici bi kimyasal kokusu vardı cocuk doktorumuz da prima genel olarak losyon içerdiği için önermiyorum demişti ki çok kallavi bi hekime gidiyorduk. Cilt sorunu olan bebekler genel olarak prima marka kullanlardan cıkıyor demişti.Sonra o zamanlar sleepy içeriği bu kadar temiz değildi molfixten memnun kalmıstık cok. Su an yakın bi arkadasımın 9 aylık bebeği var molfix eskisi gibi değil sleepy bio natural cok iyi dedi, baska kullananlar da memnun çevremde ben de ondan almayı düşünüyorum hem karbon emilimi falan daha az bunlara dikkat etmeleri hosuma gidiyor.
Primanın bir tek pure serisi güzel bu yönden. Diğer primaların hepsi kimyasal malesef. Sadece bezde değil şampuanından deterjanına çok iyi bakmalı

ben söylemiştim canım lcw indirimi.belki başka söyleyende vardır. ama çok iyi kampanyalar geliyo.telefonda uygulama varsa bildirim düşüyo telefona. 300 tl ye 100 tl gibi.sabah saatlerinde bazen de geç saatlerde.bilmeyen arkadaşlar varsa belki bakmak ister diye tekrardan yazdım.ben de almamak için zor tutuyorum kendimi daha erken diye
:halay:
Ay bi değişik indirimleri ben de kendime hamile elbisesi aldım iki de bluz aldım bugün🥰 elbise normalde 439, önceki gün 263 tü, dün 380, sabah 216 yazıyodu sepete bişiler attıkca 232 oldu anlamadım nası bi indirim anlayısları var😂 bi de indirim kodu yazınca fiyat 10-15 tl yükseldi cok sakacı lcw bence 😂😂😂 iyi takip etmek lazım bişeyi göze kestirince.
Kızlar benim bebekleriminde cinsiyetleri belli oldu iki erkek geliyor
💙
💙
☺️
Ayy Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin🥰 benim de ikiz bebeklerim ben de 31. öğrencem kısmetse cok heyecanlıyım🥰
Cinsiyeti öğrenemeyen kaç kişi kaldık şurda
😅
😅
bi el sallayın bakayım
😂
😂
Ben ben 🤚 9 gün kaldı gerçi haftam da erken bence ben 16 da öğrenirim diye düşünüyodum doktor 14 hafta muayenesinde cinsiyetleri de söyleriz dedi sanırım kendisi gördü ama beklemeyi tercih etti 🥰

Ay bi değişik indirimleri ben de kendime hamile elbisesi aldım iki de bluz aldım bugün🥰 elbise normalde 439, önceki gün 263 tü, dün 380, sabah 216 yazıyodu sepete bişiler attıkca 232 oldu anlamadım nası bi indirim anlayısları var😂 bi de indirim kodu yazınca fiyat 10-15 tl yükseldi cok sakacı lcw bence 😂😂😂 iyi takip etmek lazım bişeyi göze kestirince.

Ayy Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin🥰 benim de ikiz bebeklerim ben de 31. öğrencem kısmetse cok heyecanlıyım🥰

Ben ben 🤚 9 gün kaldı gerçi haftam da erken bence ben 16 da öğrenirim diye düşünüyodum doktor 14 hafta muayenesinde cinsiyetleri de söyleriz dedi sanırım kendisi gördü ama beklemeyi tercih etti 🥰
Çok teşekkür ederim canım 🥰 az kalmış seninde öğrenme ne. benim 14+4 de belli oldi ☺️

Milena35 Milena35 Evet ya ben hamileyken cocugun vücudunda gereksiz kimyasal birikimi olmasın diye herseye dikkat ediyorum. Zaten büyüdüklerinde bi sürü kimyasala maruz kalacaklar 🤦🏼‍♀️ Kızım 5 yasında hala mustela alıyorum ıslak mendil artık kullanmıyoruz ama ihtiyaç halinde sleepy bio natural var mis gibi. Bebek ıslak mendiline alkol falan koyanları da anlamıyorum koca insanlar su ve tuvalet kağıdıyla işini görürken neden minicik bebek poposuna bi sürü kimyasal sürülür ki🤷🏼‍♀️ pişik kremi falan pişik olmadıkca kullanmadım desitin içeriği temizdi o zamanlar simdi o da bozmus diyodu mühendisinoğlu. Pişiğe de en iyi kantaron yağı geliyo zaten mustela burst bees falan bi işe yaramıyor.

Benim deneyimim prima alınacasa premium care olanı almak gerek. Normal olandan memnun kalmamıstım. Sonra altrnatif arayılına girince premium care den sonra en iyisi bence sleepy natural di. Şimdide direk sleepyle başlayacağım
Evet prima premium care alacağım. Arkadaşlarım da akrabalarım da hep primayı öneriyor.
Ama dün gratis indiriminden 3 numara prima aktif bebek aldım 2 paket. Sadece o vardı. Çok uyguna geliyor diye aldım. Yorumları incelediğimde de memnuniyet seviyesi oldukça iyi.
Sleepy bio natural miydi o da iyi dediler. Denemek lazım. Molfixi de önermişlerdi. Hepsini yeni yeni öğreniyorum☺️

14+1 vallhi 2 tane karam yedim midem bulandı artık yeterki göstersin dedim ama yok açmıyor dedi doktor tahminim kız diyor ama net soylemem dedi şimdi instgramda bı sitede cinsiyet tahmini yaptridim %70kiz dedi 🙂

Ben kızıma premium care ile baslamıstım ama (5 sene önce) cok rahatsız edici bi kimyasal kokusu vardı cocuk doktorumuz da prima genel olarak losyon içerdiği için önermiyorum demişti ki çok kallavi bi hekime gidiyorduk. Cilt sorunu olan bebekler genel olarak prima marka kullanlardan cıkıyor demişti.Sonra o zamanlar sleepy içeriği bu kadar temiz değildi molfixten memnun kalmıstık cok. Su an yakın bi arkadasımın 9 aylık bebeği var molfix eskisi gibi değil sleepy bio natural cok iyi dedi, baska kullananlar da memnun çevremde ben de ondan almayı düşünüyorum hem karbon emilimi falan daha az bunlara dikkat etmeleri hosuma gidiyor.

Bio naturali çok duydum. Ondan da almayı düşünüyorum. Ama birkaç tane prima deneyeceğim. Olumsuz yorum yapan olmadı çevremde. Aksine başka markalarda sorun yaşayıp primada hiç sıkıntı olmadığını belirttiler. Tek sıkıntı çok pahalı olması. Herkesin yorumu bir başka.:KK51: Numara konusunda mesela az önce bir anneyle konuştum. 3 çocuğu var.Biri bebek. 1 numara hiç olmuyor çocuğu sıkıyor dedi mesela. Almamalısın diyor.Yorum aldıkça kafam karıştı. Kimisi aylarca 1 numara kullandım diyor. Bu arkadaşım hiç uygun değil bence diyor. Ki ilk çocuğu çok zayıftı onda bile 1 sıktı dedi.:confused: Ben yine sorup soruşturmaya devam edeyim. Bu süreç bitmez

Benim yüzden seksen olasılıkla tahminde bulundu ama ben yüzde yüz olmadan emin olamıyorum.
Bi de bebek çok döndü ultrasondayken.
12+4'te gitmistim.
14 haftaligim yaa artık yüzde 60 desede kabul edecektim ama yüzde tahmin yapamam dedi sadece bana göre kız dedi

İnceledim de şimdi çok güzel görünüyor aslında tüm özelliklere sahip. İstediğim gibi. ama aklım hep chiccoda inceleyeceğim hepsini
Valla mağazada 85 kg satış temsilcisi üzerine oturup yaylanınca etkilenmedim diyemem 😅 hafifliği de iyi fena sayılmaz eşim aşırı takıntılı bir makina mühendisi onun onayına güveniyorum 😂

Valla mağazada 85 kg satış temsilcisi üzerine oturup yaylanınca etkilenmedim diyemem 😅 hafifliği de iyi fena sayılmaz eşim aşırı takıntılı bir makina mühendisi onun onayına güveniyorum 😂
Şimdi mesela sleepy bio natural yorumlarını inceledim. Kimisi övmüş kimisi berbat demiş.
Eski kalitesi yok çok ince sızdırıyor pişik yapıyor falan. Hangisini dikkate alayım😑 bebek arabası da aynı şekilde. Benim arkadaşım kraft önerdi mesela ama yorumları iyi değil genelde.
Joie alma diyen tanıdıktan eşim de etkilendi onu almayalım diyor şimdi. Kendisi maxi cosi kullanmış. O da aşırı pahalı alman malı. O kadarına da gerek yok yani😄
Herkes kendi kafasına göre takılıyor işte. Ve hepimiz bebeğimiz için en iyisini düşünüyoruz. seçimlerimizden memnun kalırız umarım☺️

Görünen o ki çoğunluk memnun olsa da o üründen memnun kalmayan olabiliyor. Bakalım deneyip görene kadar tüm önerileri takip edeceğiz artık😄 Youtube'da Prema Sundari'nin tuvalet iletişimi videolarını izlediniz mi? Bir yandan hevesleniyorum bir yandan çok zor olur gibi geliyorolsa

Bio naturali çok duydum. Ondan da almayı düşünüyorum. Ama birkaç tane prima deneyeceğim. Olumsuz yorum yapan olmadı çevremde. Aksine başka markalarda sorun yaşayıp primada hiç sıkıntı olmadığını belirttiler. Tek sıkıntı çok pahalı olması. Herkesin yorumu bir başka.:KK51: Numara konusunda mesela az önce bir anneyle konuştum. 3 çocuğu var.Biri bebek. 1 numara hiç olmuyor çocuğu sıkıyor dedi mesela. Almamalısın diyor.Yorum aldıkça kafam karıştı. Kimisi aylarca 1 numara kullandım diyor. Bu arkadaşım hiç uygun değil bence diyor. Ki ilk çocuğu çok zayıftı onda bile 1 sıktı dedi.:confused: Ben yine sorup soruşturmaya devam edeyim. Bu süreç bitmez
Her bebek çok farklı oluyor işte ya deneme yanılmayla anca bazı seyler anlaşılıyor 🤷🏼‍♀️

Back
X