• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    245
haha yok kuzum ya bosver kulaklarını tıka böyle şeylere kendi hevesin varsa yaptiracaksan yaptır ama diğer türlü her kafadan bir ses çıkar :KK70: eklerim tabi resimleri müsait Bi zamanda çok cici şeyler var ya
Ben de şimdi ilkim bebeye baktım bayıldım bayıldım hepsine 😍 alışveriş için ayrıntılı ultrasonu bekliyorum 🥰

O kadar parayı vermek de mantıklı değil haklısın. Bir de isimli hastane çıkışı yaptıranlar var mesela. Bilemiyorum ben her açıdan çok kararsızım o nedenle pişman olmamak için almıyorum 🤷🏼‍♀️
Bir de çoook erken, daha çok zaman var ama doğumda hastaneye kendinize özel nevresim götürecek misiniz?
Hastaneye çuvalla para ödeyip doğum paketi alıyoruz bi de kendi nevresimimi filan götüremem valla. Sağolsunlar bebeğin hastane çıkış setine kadar veriyolar o kadar parayı alınca tabi. Hatta doğum sonrası annenin kuaför makyözü bile var pakette 😂

Hastaneye çuvalla para ödeyip doğum paketi alıyoruz bi de kendi nevresimimi filan götüremem valla. Sağolsunlar bebeğin hastane çıkış setine kadar veriyolar o kadar parayı alınca tabi. Hatta doğum sonrası annenin kuaför makyözü bile var pakette 😂
Hahahah paket içeriği çok güzelmiş 😅😅😅

Her hafta baska biseyle karsilasiyoruz vallahi gecen hafta bacaklarim agriyordu bu haftada kabizlik basladi magnezyum takviyesi biraz rahatlatiyor kabizligi ama yinede cok feci durumlar bakalim onumuzdeki hafta neyle ugrasicaz 🤦🏻‍♀️
bana da bugün magnosit yazdı canım hap formunda günde 2 kere al dedi
sen ne kullanıyorsun kramplara faydası oldu mu

Aynen oyle chakraya bakmistim ben hastane cikisi olarak cok fazla geldi 1 ay anca giyecek yavrularimiz belkide hic gerek yok dedim o yuzden. Fotograf cekimi falan dusunmuyorum ben o yuzden goturmem sanirim zaten medicanada carsaflar falan oyle desenli degil duz beyaz diye biliyorum yeterde artar bile bana 🙈 gorumcem pike seti yaptirtmisti ozel o dogumdayken takildi hazirlandi geldi kizcagiz yatagina yarim saat anca yatti normal dogum oldugu icin kanamasi cok fazlaydi heryer batti gitti yine hastane takiminin icinde yatmak zorunda kaldi
Merhaba doğumu medicana da mı yapacaksınız? Doğum paketi ya da sağlık sigortanız mı var?

Kızlar mrb doktordan ciktim simdi cinsiyetimiz kizzz 3 erkekten sonra prensesim geliyor çok şükür çok dua ettim çok istedim biliyorsunuz dua edenlerden de Allah razı olsn rabbim herkesin gönlüne göre versin
Ayy nasıl sevindim 🥰 hadi bakalım gözünüz aydın Allah gönlünüze göre verdi💓

merhaba acaba hangi hastaneye ve dr a gidiyorsunuz ?ben de ankaradayım henzü bir doktorum yok
Ümit Korucuoğlu’na gidiyorum ilk çocuğumda da takipler ve doğum için ona gitmiştim. Şimdi Tobb hastanesiyle anlasmıs haftada 4 yarım gün orda muayene yapıyor ama ben kendi muayenehanesine gidiyorum.

Ümit Korucuoğlu’na gidiyorum ilk çocuğumda da takipler ve doğum için ona gitmiştim. Şimdi Tobb hastanesiyle anlasmıs haftada 4 yarım gün orda muayene yapıyor ama ben kendi muayenehanesine gidiyorum.
koru hastanesindeydi eskiden ümit hoca. Koru'da mı yaptınız ilk doğumu..ben koru ve tobb arasında kaldım..koruda doğum paketi fiyatı aldım ilknur selvi hocadan 15500..ümit hocayı da araştırıyorum. muayane ücreti doğum paketi ne kadar acaba?

Canım bende 13 haftamda bebeğime kistik higroma,deri altı sıvı ve kalp rahatsızlığı teşhisi konuldu. Şuan 19 haftalık hamileyim. Bir ay önce CVS verdik. Sonucumuz geçen hafta çıktı. Temiz çıktı çok şükür. Perinatoloji uzmanımız detaylı ultrasonla baktırın dedi. Aynı gün ultrasona gittik. Biz Kars'ta yaşıyoruz ve burdaki imkanlar çok kısıtlı. Buradaki doktor bebek sapasağlam dedi. Çok şaşırdık. Çarşamba günü İzmir'e gidecem orda tekrardan en iyi doktora gözükecem bakalım oradaki doktorlar ne diyecek. Çok zor gerçekten insan ne yapacağını bilmiyor
benim bebeğimede 12. haftada kistik higroma dendi ve perinatolojıye gitmiştim özeldeki doktorumun tavsiyesiyle amiyosentez yapılması gerek dedi ve gittiğimde normal kontrolumde kalbının durdugunu öğrendim ama benım bebeğimin heryeri ödemdi ıkıncı gebeli,ğim için cok korkuyorum herkezın basına aynı sey gelcek die bırsey yok ben bu olayı yasayalı bır hafta oldu cok üzüldüm allahım kımseye yasatmasın neyden oldugunu bılmek istiyorum bılgı edınırsenız paylaşalım buradan kızlar

Çok teşşekür ederim. Tüm anneler sağlıklı olsun bebekleri... Kimseyi çocuğuyla sınamasın rabbim🙏🙏
benımde bebeğimin 11. haftasındaa aense kalınlığı 4.5 mm cıkmıştı doktorumuz fetal dna yada amiyosentez dedi bizde farklı doktorada gittik bır hafta sonrra oda baktı bu defa kafasının heryeri ödemdi kistik hıgroma dedi çam sakuya gönderdi orda perinatoloji baktı o zaman 14. haftalıktık kalbı durmustu bbebeğimin alaçla düşük yaptırıp kürtaja aldılar benı bir hafta once yasadım bunu rabbım kımseye yasatmasın yenıden anne olmak ıstıyorum

kızlar bilmediğim için soruyorum ilk bebeğim benimde hastane çıkış dediğiniz şey doğumdan hemen sonra giyilen bir şey midir

4unude tanıyorum oglumu ahmet göçmen hocada dogum yaptim ben ama detaylı yaptırmak için o dönem Ahmet güle gittim geri kalan tüm kontrollerimive doğumu Ahmet göçmen hocada yaptırdım recep hasa erken doğum ile bebeğimi kaybedince gitmistim ali ekiz hocaya da şimdiki gebeligim de 12.haftada gittim Allah nasip ederse detaylı da Ali ekiz de yaptiricam
bu saydugınız doktorlar nerede hangı hastanede kızlar

benımde bebeğimin 11. haftasındaa aense kalınlığı 4.5 mm cıkmıştı doktorumuz fetal dna yada amiyosentez dedi bizde farklı doktorada gittik bır hafta sonrra oda baktı bu defa kafasının heryeri ödemdi kistik hıgroma dedi çam sakuya gönderdi orda perinatoloji baktı o zaman 14. haftalıktık kalbı durmustu bbebeğimin alaçla düşük yaptırıp kürtaja aldılar benı bir hafta once yasadım bunu rabbım kımseye yasatmasın yenıden anne olmak ıstıyorum
Rabbim dayanma gücü versin, yeniden güzel duyguları tattırsın bu defa sağlıcakla inşallah 🤲🏻

Haha süpermiş yaa hangi hastaneye gidiyorsunuz benim hastanede dogum paketinde varmi acaba böyle jestler sorayım bi :KK76:

Back
X