- 4 Nisan 2013
- 4.510
- 3.866
- 448
- 39
- Konu Sahibi Papatya0593
- #16.101
Bebise bi çorap dahi almayan bir benmiyim acabaEvet hatırlıyorum. Çünkü burda fitili ateşleyen sen oldun. Sonra ben de başladım almayaben de bulamadım daha. Görürsem paylaşırım

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bebise bi çorap dahi almayan bir benmiyim acabaEvet hatırlıyorum. Çünkü burda fitili ateşleyen sen oldun. Sonra ben de başladım almayaben de bulamadım daha. Görürsem paylaşırım

BenimKızlar merhaba hangi tür beşiği tercih ettinizi park yatak mı portatif katlanır olanlardan mı görselleri ekliyorum yardımcı olursanız sevinirim Eki Görüntüle 3159017 Eki Görüntüle 3159018
Bnm kızımdan kalan büyük park yatağım var ama öncesinde kullanmak icin ilk paylaştığın gibi anne yani küçük bir beşik istiyorum 1 yaşa kadar kullansam yeterKızlar merhaba hangi tür beşiği tercih ettinizi park yatak mı portatif katlanır olanlardan mı görselleri ekliyorum yardımcı olursanız sevinirim Eki Görüntüle 3159017 Eki Görüntüle 3159018
Günaydın bnmde oluyor sertleşme arada aşırı gergin hissediyorum arada geçiyor, göbeğim cikti ama boyutu bi bakıyorum 7 aylık bi bakıyorum 3 aylıkKızlar günaydın benim karnım taş gibi yaa kaç gündür biraz şişkinlik de var gibi de acaba bebek büyüdükçe bu his gitmeyecek mi yoksa şişkinlikten dolayı mı böyleyim?

ben çekim vs için 2 valizle gitmiştim ilk doğumumda. hastanede doğumdan sonra 1 fotoğrafım bile yokÇok mantıklı. Sanki doğumdan prensesler gibi çıkıcaz da bi de hemen giydirip foto çekilicez gibi hayalperest bir düşünce içindeydim. Şimdi uyandım.şimdi o nakışlı takım işini ilk aşamada kullanmam. Kesin karar verdim. Tecrübe olmayınca havadan konuşabiliyoruz işte

2 gece kaldığım halde.valizler öylece geri gelmişti :) kendimde o enerjiyi asla bulamamıştım
 2 gece kaldığım halde.valizler öylece geri gelmişti :) kendimde o enerjiyi asla bulamamıştım 
AminEvet alfamet dedi hatta hemen not aldım dahiliyecime sorucam
Valla sizler olmasanız erkenden fark edemezdim. Sayenizde tansiyon ölçtüm. Allah ne muradınız varsa versin

tuzsuz beslenmeye özen goster daha doğrusu az tuzlu günlük suyunu limonlu içmeye çalış genelde sol tarafına uzanarak uyu ve protein ağırlıklı beslen paketli gıdalardan uzak dur aspirin kullandigiin için çok şanslısın bunu unutma kontrol altına alınacak inşaallah stres yapma
 tuzsuz beslenmeye özen goster daha doğrusu az tuzlu günlük suyunu limonlu içmeye çalış genelde sol tarafına uzanarak uyu ve protein ağırlıklı beslen paketli gıdalardan uzak dur aspirin kullandigiin için çok şanslısın bunu unutma kontrol altına alınacak inşaallah stres yapmaİdrar tahlili verdin mi yakın zamanda? Büyüme olurkende ağrılar oluyor dinlenince gecen ağrılardan korkmayin diyo doktorlarkızlar günaydınn. dün öğlen gibi göbek çevremde ve kasıklarımda az az ağrı oldu eve gittiğimde uzandım gece yatağa geçince de o kadar huzursuzdum ki anlatamam gece boyu of öf diyip sızlanarak uyandım eşim hep masaj yaptı koluma. sol kolum uyuştu sırtım ağrıdı hep uyandım ağladım. karnımda ve kasığımda daha az ağrı vardı ama var yani ne olduğunu da anlamadım. büyüyor diye mi böyle oldu. bu huzursuzluğu hiç sevmedim
Tercihim bu yönde canım hiç aksini düşünmüyorumBen de yüksek riskli gebeyim başından beri perinatolog eşliğinde sıkı takiple devam ediyorum sağlık ocağındaki doktor ve hemşirenin tavrı beni çok rahatsız ettiği için dün doktoruma vurulmasam olmaz mı diye sordum o da 24. haftada tek doz vurulmanı istiyorum diye cevap verdi. Yani riskli gebelikte vurulmuyor diye bir şey yok varsa da riske göre değişiyor olabilir bilemiyorum.

Ya evet özellikle sabah akşam çok fark ediyo. Akşam baya hamile psikolojisine giriyorumGünaydın bnmde oluyor sertleşme arada aşırı gergin hissediyorum arada geçiyor, göbeğim cikti ama boyutu bi bakıyorum 7 aylık bi bakıyorum 3 aylık

Cok geçmiş olsun doktoruna muhakkak bildir kan sulandirici başlıyor bazı doktorlarGünaydın kızlar. Hastaydım acile gittik covid olmuşum. Hamilelikte covid olan var mı? İki gün hastanede yatmıştım oradan geçti herhalde.
Çok geçmiş olsun canımGünaydın kızlar. Hastaydım acile gittik covid olmuşum. Hamilelikte covid olan var mı? İki gün hastanede yatmıştım oradan geçti herhalde.

Yaa mide bulantısı kötü ya çok şükür ben hiç yaşamadım bazı arkadaşlar mide bulantısı için ilaç kullanıyor sizde bı doktorunuza sorun belki iyi gelir.Şu sıkıntısı bende de var ben içmediğimden değil midemi çok bulandırıyor bi yudum su içmek ölüm gibi. En fazla 1 lt içiyorumdur tabi geri çıkanlar da sayarsak kalmiyoduriş yeri hekimim su yerine geçecek şeyler iç süt iç meyve suyu iç sulu meyve ye dedi ne ksdar geçerli olur bilemedim
ya bide bnm mide bulantim hala geçmedi aynı devam benin gibi olan var mi

Ayy duyduğuma sevindim bi an korktum acaba neden diyeBenim de aynı pullanma var hoş bu ara vucudumda da da var ama göbekte daha fazla artık göbek büyüyor ondandır bence
 aynen büyüyor diye galiba
 aynen büyüyor diye galiba Bende aynen hiç bir şey almadmBebise bi çorap dahi almayan bir benmiyim acaba

Teşekkür ederim. Zaten kullanıyordum hamileliğin başından beri.Cok geçmiş olsun doktoruna muhakkak bildir kan sulandirici başlıyor bazı doktorlar
Teşekkür ederim canımÇok geçmiş olsun canım
Çok geçmiş olsun. Gebelikte değil ama lohusa iken covid olmuştum. Plt değerim epey artmıştı yakın takipte ol canım duruma göre kan sulandırıcı kullanman gerekebilir. Stres yapma lütfen ağrı ve ateş durumunda parol kullanmıştım. Ama bunları her türlü doktoruna danışman lazım. Tez zamanda sağlığına kavuşursun inşAllahGünaydın kızlar. Hastaydım acile gittik covid olmuşum. Hamilelikte covid olan var mı? İki gün hastanede yatmıştım oradan geçti herhalde.

Sen üzülme ben varımBebise bi çorap dahi almayan bir benmiyim acaba

Dün ilk kez Babymall'a gittim ne kadar güzel şeyler vardı aklımı yitiricektim. Baya bişey aldım tuttamadım kendimi. Hem de aşırı indirimli kampanyalı şeyler de vardı mesela body, çoraplı tek alt gibi. onlardan 4'er 5'er stokladım taesi 15 tl'denSen üzülme ben varım
Sağol canım. 6000 lik Oksapar kullanıyorum hamileliğin başından beri. Ateş yok baş ağrım var. İnşallah geçer bir an önce.Çok geçmiş olsun. Gebelikte değil ama lohusa iken covid olmuştum. Plt değerim epey artmıştı yakın takipte ol canım duruma göre kan sulandırıcı kullanman gerekebilir. Stres yapma lütfen ağrı ve ateş durumunda parol kullanmıştım. Ama bunları her türlü doktoruna danışman lazım. Tez zamanda sağlığına kavuşursun inşAllah
İlk çocuk diye çok heyecanlıyım herhalde benBebise bi çorap dahi almayan bir benmiyim acaba

ben çekim vs için 2 valizle gitmiştim ilk doğumumda. hastanede doğumdan sonra 1 fotoğrafım bile yok2 gece kaldığım halde.valizler öylece geri gelmişti :) kendimde o enerjiyi asla bulamamıştım