2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    245
Selam kizlar,
Basimdan gecen bir olayi anlatiyorum size.
Gebeligimin 17.haftasindayim.Karnimin buyumesi disinda hicbir belirti yasamadim,cok rahat geldim bu zamana kadar.
Haftaici drum bazi tahliller istemisti,toplu tasima ile hastaneye giderken bir anda basim donmeye,midem bulanmaya basladi.
Hemen ilk durakta inip,kusmak isterken gozumu actigimda yerde oturuyordum.Tansiyonum dusmus meger.Allahtan arac vs kullanmiyordum.Hayatimda ilk defa tansiyon dusuklugu yasadim.Allah korusun yolda vs ani bir dusus de olabilirdi.Aman cok dikkat edin,uzun sure ac kalmamaya dikkat edin.
Çok geçmiş olsun 😟 benim normalim hep düşük tansiyon, gebelikte de öncesinde de. Umarım bir daha yaşamazsınız böyle bir şey. Aç tahlil istedikleri zaman ben de çok zorlanıyorum 😐

1 ay önce taş düşürdüm ben orda verdim idrar kültürü de verdim sorun yoktu. hadi karın ağrısı büyümeyle alakalı da sol kol uyuşması ve sırtımın ağrısı flan neden anlamadım. en az 5 kere uyandım gece kollarım uyuştu diye huzursuzluk yaptı çok
Benim de sağ bacağımda uyuşma var. Bazen geçer gibi oluyor ama sürekli var artık. Aynı zamanda sağ kasığımda da ağrı yaşıyorum. O da over torsiyonu yaşadığım için. Ama uyuşmayla onun ilgisi nedir bilmiyorum 🤷‍♀️ Endişe etmek istemiyorum ama geçmezse bir kaç gün daha doktora yazıcam.

12.haftada yorum yapmak doğru bir şey değil. Sonra böyle oluyor maalesef. Kız denip değişen çok oluyor erken zamanda tahmin yapılınca. Ama erkek diyince değişmesi zor.
benim 13.haftada cinsiyeti belli oldu bakar bakmaz erkek dedi.18.haftada gittiğimde zor gördü doktor çok uğraştı. hafta ilerledikçe bebek büyüdüğü için cinsiyeti zor gözüküyor dedi. 12.-13.haftalarda söylemek en doğrusu oluyo dedi

benim 13.haftada cinsiyeti belli oldu bakar bakmaz erkek dedi.18.haftada gittiğimde zor gördü doktor çok uğraştı. hafta ilerledikçe bebek büyüdüğü için cinsiyeti zor gözüküyor dedi. 12.-13.haftalarda söylemek en doğrusu oluyo dedi
Ya benim cinsiyeti hala söylemedi doktor ama ben nedense erkek hissediyorum 😅 ve 18. Haftaya girecem bugün randevum vardı ama iptal edilmiş 🥲 bugün de öğrenemedim
Bana özelden bebisinizin fotoğrafini atar mısınız 12 haftam ile karsilastirirm

12-14-16 da özeldeki doktorum erkek dedi. 18'de devletteki doktorum kız dedi 😅 hadi hayırlısı bakalım. Ara renkler alacak olsam da alışverişi bekletiyorum, detaylıda ne denecek bakalım

12-14-16 da özeldeki doktorum erkek dedi. 18'de devletteki doktorum kız dedi 😅 hadi hayırlısı bakalım. Ara renkler alacak olsam da alışverişi bekletiyorum, detaylıda ne denecek bakalım
bence erkektir. devletteki hafta ilerlediği için bi de cihazları belki eskidir anlayamamıştır. en iyisi dediğiniz gibi detaylıya kadar beklemek :KK200:

Çok üzüldüm benim de 25 haftalık ölü doğumum var 😔 peki 10 gebelik geçirsen de risk var niye deniyor? Her gebelik farklıdır diye de söylüyorlar neticede
ben riskli gebelik geçirmediğim halde doktoruma sorduğumda bana verdiği cevap.her hamilelikte ve hamileliğin her ayında doğuma kadar geçen sürede her an risk vardır. hamile kadınların %80 i doğumu gerçekleşir demişti. o gün bugündür daha da korkuyorum.sağ salim kucağımıza alırız inşallah

ben riskli gebelik geçirmediğim halde doktoruma sorduğumda bana verdiği cevap.her hamilelikte ve hamileliğin her ayında doğuma kadar geçen sürede her an risk vardır. hamile kadınların %80 i doğumu gerçekleşir demişti. o gün bugündür daha da korkuyorum.sağ salim kucağımıza alırız inşallah
Aminn inşAllah 🤲🏻💜

bence erkektir. devletteki hafta ilerlediği için bi de cihazları belki eskidir anlayamamıştır. en iyisi dediğiniz gibi detaylıya kadar beklemek :KK200:
Cihaz evet çok eski ama bacak arası açık göremiyorum bir şey dedi 🤷🏼‍♀️ bebeğin kordonu var orda dedi bekliyorum bakalım

Geçmiş olsun arkadaşım, arkadaşımın gelini olmustu sıkıntı olmadı aşıların vardır hiç dert etme kekik kaynat iç bebeğe sakıncası olmaz galiba. Genel durumun nasıl iyisindir inşallah
Sağol canım. Aşı olalı 1 yılı geçti. Bugün daha iyiyim. Dün kustum afedersiniz. Bi de bir terleyip bir üşüyordum.

Erkek bebekte erken yorum yapıp tutturabilirler ama diğer cümleleri İlk kez duydum. doktorlar hep daha ileri haftalarda netleştiğini belirtiyorlar çünkü. 20.-24.haftalar arasında gideceğimiz detaylı ultrasonda öğrenmek en iyisi. O vakte kadar doktor tahminine güvenmeyip hiç alışveriş yapmayan da var.
Ben bile bazen diyorum doktor kesinlikle kız dedi 16+0da ama acaba detaylıda ne olacak diye.

Çok geçmiş olsun 😟 benim normalim hep düşük tansiyon, gebelikte de öncesinde de. Umarım bir daha yaşamazsınız böyle bir şey. Aç tahlil istedikleri zaman ben de çok zorlanıyorum 😐
Cok sagolun.Tansiyon takibi yapmak gerek sanirim.
Aç tahlil istediklerinde de aman yalniz gitmeyin.
Saniyelik de olsa göz karariyor Allah korusun

Zeynep Kamil de detaylı ultrason randevusu alan var mı acaba. Geçen haftalarda aradm daha vaktiniz var Randevu veremeyiz dediler. Şimdide arıyorum biz burdan ultrason için randevu vermiyorz detaylı için önce muane olmanız lazm dedi. Ne kadar doğru ya kafam karıştı doktora mı gideyim önce

Zeynep Kamil de detaylı ultrason randevusu alan var mı acaba. Geçen haftalarda aradm daha vaktiniz var Randevu veremeyiz dediler. Şimdide arıyorum biz burdan ultrason için randevu vermiyorz detaylı için önce muane olmanız lazm dedi. Ne kadar doğru ya kafam karıştı doktora mı gideyim önce
hastanenin kendisin mi arıyorsunuz
yoksa 182 den mhrs den mi randevu alıyorsunuz

Lcw sitesinde 375 liraya 125 tl indirim var.
Ben kullandım. Çok iyi fiyata geldi. :KK51: Değerlendirmek isteyenler olabilir.
4 tane Fitilli tayt ve bir tane takım aldım. Ben hep 3-6 ay almışım genelde ama onlar biraz büyük kalacak. 1-3 ay aldım bunları.
Mart sonu nisan ortası arasında doğar bebek muhtemelen ve o sürede hava da soğuk olur. Hırka gibi şeylere bakınıyorum artık o yüzden. Daha almadım.

Merhaba değerli anne adayları,​

Bildiğiniz gibi kısa bir süre önce açtığımız gün gün hamilelik, gebelik sayfa
sında (tıklayın)hamilelik boyunca bebeğinizin gelişimini gün gün ve tarihe göre izleyebileceğiniz bir uygulama paylaşmıştık. Türkiye'de bir ilk olan bu uygulama sayesinde tahmini doğum tarihini girerek bebeğinizin gelişimini izleyebiliyorsunuz.

Artık bu uygulamada kullanılan bilgileri imza alanınızda diğer kullanıcılar ile paylaşabilirsiniz.

Yapmanız gereken : Profil sayfanıza (tıklayın) girerek, Kişisel Bilgiler bölümündeki Bebeğinizin Tahmini doğum Tarihi alanına bebeğinizin tahmini doğum tarihini gün-ay-yıl formatında yazmanız. Örneğin : 24-03-2023

Bebeğinizin tahmini doğum tarihini doktorunuzdan öğrenebileceğiniz gibi, sitemizde bulunan tahmini doğum tarihi ve gebelik hesaplama sayfasından da kendiniz hesaplayabilirsiniz.

���

ANNE ADAYIANNENİN YAŞISON ADET
TARİHİ
ŞEHİRKAÇINCI ÇOCUKİLK KİLOİSİM
CİNSİYETİ
GERÇEKLEŞEN DOĞUM TARİHİ
@eceyyae
22​
25 Haziran​
Aksaray​
1​
52​
@Nare196
26​
25 Haziran​
Hatay​
1​
55​
@mariatheresia
38​
27 Haziran​
ERKEK
@Lavinyata 32 28 Haziran Ankara 1 56 KIZ
@Mei-chan
30​
26 Haziran​
Mersin​
1​
67​
@cankus_
30​
28 Haziran​
3​
73​
@snowflake88
34​
29 Haziran​
Ankara​
1​
59​
KIZ​
@ejce
32​
29 Haziran​
Bursa​
1​
43​
ERKEK
@Deryass
28​
30 Haziran​
Gaziantep​
1​
69​
Papatya0593 Papatya0593
29​
30 Haziran​
Ankara​
1​
62​
ERKEK
@E B R U
26​
30 Haziran​
Bursa​
1​
55​
KIZ
@ismira_1923 34 30 Haziran İzmir 2 65ERKEK
C Canimmmmm
37​
1 Temmuz​
İstanbul​
1​
73​
ERKEK​
@bloggerserap
32​
1 Temmuz​
Samsun​
63​
@Armi2021
30​
1 Temmuz​
1​
65​
@merve4416
35​
1 Temmuz​
Malatya​
2​
68​
@meva126
29​
1 Temmuz​
Hatay​
1​
93​
@sessizyazar
34​
1 Temmuz​
2​
67​
KIZ
@kayramberamveram
30​
2 Temmuz​
Ankara​
4​
90​
ERKEK
@None9696none
26​
2 Temmuz​
İstanbul​
1​
58​
KIZ
@neselikiz87 35 2 Temmuz İstanbul 353 KIZ
@melodit
34​
3 Temmuz​
İstanbul​
1​
74​
@Umudayolculuk86 36 3 Temmuz 3 58 ERKEK
@Lelamor
31​
4 Temmuz​
3​
53​
ERKEK
Rprnn Rprnn
26​
4 Temmuz​
1​
60​
@laviniaam
28​
4 Temmuz​
1​
60​
ERKEK
MelodiminEsi MelodiminEsi 32 5
Temmuz
154 ERKEK
@meltem kececi
27​
6 Temmuz​
1​
68​
@nail art
35​
5 Temmuz​
İstanbul​
1​
67​
KIZ​
@sadecebirii
32​
7 Temmuz​
Tekirdağ​
1​
53​
@manolya2909
26​
7 Temmuz​
Adana​
1​
60​
VivaLaJuicy VivaLaJuicy
33​
7 Temmuz​
İstanbul​
1​
56​
@Beautiful woman
23​
8 Temmuz​
İzmir​
1​
58​
KIZ
@bernisko
27​
8 Temmuz​
Ankara​
1​
57​
@csa17
31​
9 Temmuz​
İstanbul​
2​
58​
KIZ
@Z e r d e c a l
29​
9 Temmuz​
İstanbul​
1​
62​
ERKEK​
@En5
26​
10 Temmuz​
İzmir​
1​
@virgovirgo 32 10 Temmuz Ankara 1 77 ERKEK
@ilkyaznisan
31​
11 Temmuz​
İzmir​
1​
65​
@BUKITOKI
28​
10 Temmuz​
Tekirdağ​
1​
56​
ERKEK
@A R Y A
28​
12 Temmuz​
1​
@MugeBulut
35​
13 Temmuz​
İstanbul​
1​
64​
@eymen350635
35​
14 Temmuz​
Ankara​
2​
84​
P Pnarrdemr 26 14 Temmuz 1 58KIZ
@Maviiportakal
27​
15 Temmuz​
Gümüşhane
1​
61​
@Milena35
36​
16 Temmuz​
İzmir​
2​
48​
KIZ
@Bionuroloji
32​
16 Temmuz​
Şanlıurfa​
1​
66​
ERKEK
@member13 42 16 Temmuz Ankara 1 57 KIZ
D destinaa88 34 16
Temmuz
İstanbul 1 53 ERKEK
@zehzeh2
17 Temmuz​
2​
@Black87
35​
17 Temmuz​
Ankara​
2​
67​
@DDYE 28 17 Temmuz
@FalimSakiz
27​
18 Temmuz​
İstanbul​
2​
55​
@mammamia44
27​
19 Temmuz​
İstanbul​
1​
69​
KIZ
@paulfrank
34​
19 Temmuz​
İstanbul​
1​
72​
@dsvsr
25​
20 Temmuz​
Kastamonu​
1​
62​
@Hllgrkn1704 34 21 Temmuz İzmir 2 58
@mineHira
37​
22 Temmuz​
İstanbul​
@Artur
23​
22 Temmuz​
Ankara​
2​
67​
@aysdaa 29 23 Temmuz Kocaeli 2 56
@pank
29​
23 Temmuz​
Ankara​
1​
58​
@hatice buse kaya
27​
24
Temmuz​
@byrktrfa 32 24 Temmuz İstanbul 2 62 ERKEK
@sapphire_silk 36 24
Temmuz
Ankara2 ve 3 68ERKEK/ERKEK
@sinop_e 45 25
Temmuz
Sinop 2 ERKEK
@kardelennncicegi
36​
27 Temmuz​
İstanbul​
@Rapunzelinizzz4334
19​
28 Temmuz​
İstanbul​
ddm_grhn ddm_grhn 36 31
Temmuz
Çorum
Benide ekler misiniz
Yaş 24
Adet tarihim 23 temmuz
Şehir Ankara

Bende Çorum da baktım randevuya direk perinatolojiye randevu alamıyorsun önce kadın doğuma muayene olacaksın sonra o yönlendirecek galiba, nasıl olacak bilemedim 😏

Back
X