2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Kızlar ben de kurutma makinesi istiyorum ama evde yerim yok yıkama kurutma aynı anda yapan makineler nasıl kullanan var mı bazı olumsuz yorumlar okudum o yüzden kararsız kaldım. Evde yerim olsa hiç beklemicem sadece kurutma alcam ama maalesef

Altın olsun bence , değer kaybetmez en azından

Bence altın ileride satmak için değil de günlük kullanacağın birşey güzel olur

Tamamen senin zevkin canim pandoraya aşırı düşkün oluo bir sürü para veren insan cok.
Ben daha cok altin kafasindayim.ilk evlendigimizde hirsiz girmisti eve setimi çalmıştı. Ben altın set istedim.
Ben de en son altına karar verdim canımlar. Satmak için düşünmüyorum da en azından parasına değer

Kızlar eşim sana doğum hediyesi ne alayım dedi, sizce pandoradan mom charmlı bileklik mi desem yoksa saçmalama gümüşe o para verilir mi deyip altın bileklik falan mı desem? Kararsızım
Ben altin hiç kullanmıyorum o yüzden altin istemem ya da altin rengi. Bende elmas yüzük istedim ama alabilir mi bilmem

Kızlar eşim sana doğum hediyesi ne alayım dedi, sizce pandoradan mom charmlı bileklik mi desem yoksa saçmalama gümüşe o para verilir mi deyip altın bileklik falan mı desem? Kararsızım
Tabiki altın ilkinde altın kolye almıştı ismimiz yazılı ucumuzun. Bunda da peşin peşin telefon aldı. Doğum olmadan bende şundan var 3 renkli altın seversen. Gold rose çok beğeniyorum sarı altın rengi sevmiyorum ben alyansim Gold o renk uyumlu oluyor hem değişik.

Eklentiler

• IMG_20221223_104401.webp
    17,4 KB · Görüntüleme: 86
Bende hotpointin var yıllar önce almıştım çeyizim için.2 yıllık evliyim. Şimdiki aklım olsa onu almazdım tabi başka marka alırdım. Kurutma kısmını en fazla 5 kere kullanmışımdır. Şöyle ki saatleri çok uzun sürüyor. Yıka kurut 5 6 saat olması lazım. Birde kurutunca çamaşırların üzerinde tuhaf bir koku bırakıyor. Diğer kurutmalarda bu var mı bilmiyorum. Bütün o deterjan yumuşatıcı kokusunu alıp götürüyor. Benim hiç hoşuma gitmiyor. Değiştirmek istesem benimde yerim yok yine ikisi birlikte alırdım herhalde ama bu sefer çok iyi araştırıp

Sizin kurutma çamaşır yıkama mskinasiyla birlikte mi çünkü bir olanlar cok iyi olmuyormus

Ben altin hiç kullanmıyorum o yüzden altin istemem ya da altin rengi. Bende elmas yüzük istedim ama alabilir mi bilmem
Alyansım da altın rengi gerçi şişlikten şu ara pek olmasa da, uyumlu olurlar. Alır inşallah istediğini
Çok güzelmiş bu, beğendim

Kızlar kontrolden geldik. Kilosu 2900e düşmüş bebeğimin. Sarılık değeri de 13,8 çıktı ama doktor bir şey vermedi, emzirmeye devam et düşer o kontrol etmeye bile gerek yok dedi. Emzirme saat aralığını sordum, yenidoğanlarda bile 3 saatte bir besliyoruz dedi o istedikçe emzir dedi. Yani normalde yüksek bir değer ama doktor sıkıntı yapmadı anlamadım

Boyutları çamaşır makinesi ile uyumlu oluyor. Çamaşır üzerine kurutma makinesi kurdurabilirsin

Canim ilk dogduktan sonra çiş ile odem atmalari gerekiyor. Mesela benim oglum 1680 doğdu ilk zaman cisini yapamadi odem atamadi diye telas yaptilar doktor. Sonra ilerleyen zamanlarda cisini yapmaya baslayinca 1500 e düştü. yani ödem attiklari icin kilo dusuyor.
Sarilik icin bilgim yok. Sarilik olmadik

Bende Arçelik uv ışınlı var hem bakterileri öldürüyor hem yıkamadan bile mesela mont vs atabiliyorsun havalandırıyor uv ışınla 9 kilo çok memnunum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…