2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Bizede bugun gezdiklerimizden en cok beko aklimiza yatti larar verip alicaksak hemen almamiz gerek
Alın bence hemen , o kıyafet ve çamaşırlardan çıkan tozu görmekten sapık bir zevk alıyorum ben Camasır makinesi o anlamda çok da temizlemiyor yani . Bir de robot süpürge isteğim var bakalım

Yaa yurumesen sıkıntı yok ama yürüdükçe depo doluyor resmen

Bende yuruyemiyormusum dun anladim bi de hizli yurursem igne batar gibi oluyor altima
Aynisi diyebilirim. Igne batıyor ahh deyip kalıyorum olduğum yerde çok fena bi his. Hemen oturmak gerekiyor geçsin diye. Rahatlayınca yola devam ediyorum. Niye öyle oluyor acaba iğne batar gibi

Kizlar 37+3 teyim ve bebek hareketleri canımı yakıyor çok fazla resmen kemiklerimi ağrıtıyor sizlerinde öylemi bide hareket ettikçe tuvaletim geliyor
Hepsi var desem 36+3 teyim artık tekmeler dövüyormuş gibi tuvalete gitmekten gına geldi dayanacaz az kaldı bebişlere kavuşmaya

Aynisi diyebilirim. Igne batıyor ahh deyip kalıyorum olduğum yerde çok fena bi his. Hemen oturmak gerekiyor geçsin diye. Rahatlayınca yola devam ediyorum. Niye öyle oluyor acaba iğne batar gibi
Bebegin Başı aşağıda oldugundan sanirim yürüyünce baskı yapiyor gibi geldi bana

Yaa yurumesen sıkıntı yok ama yürüdükçe depo doluyor resmen
Yurumesemde aynı gece uykudan uyanıp giriyorum işte vc ye yatsanda idrara sıkışıklık yurusende. Birde çatı agrisi gibi bişey var bu ara aşırı açıyor çatı kemiğim falan. Sanki bebek sol kasigima biyerini dayıyor gibi surekli

Valla canim ikinci hamileligim ama anlamadim. Uyusmazlik derken o da neymis?
Eşim ve bende vardı kızımda benim kanımdan değilmiş babasının kanını almış galiba
Maşallah sağlıkla büyüsün inşallah kaç kilo doğdu günlerimiz aynı diye merak ettim
3.200 canım
Hayırlı olsun güle güle büyüsün inşallah . Cok mu ağrıyor ya ben de sezeryan olacm cok aşırı korkuyorum
Yani ben şimdi kolay diyemem ama tabiki herkesin ağrı eşiği ayrı ve geçeceğini bilmek rahatlatıyor insani

Kızlar eşim sana doğum hediyesi ne alayım dedi, sizce pandoradan mom charmlı bileklik mi desem yoksa saçmalama gümüşe o para verilir mi deyip altın bileklik falan mı desem? Kararsızım
Altın olsun bence , değer kaybetmez en azından

Kızlar eşim sana doğum hediyesi ne alayım dedi, sizce pandoradan mom charmlı bileklik mi desem yoksa saçmalama gümüşe o para verilir mi deyip altın bileklik falan mı desem? Kararsızım
Bence altın ileride satmak için değil de günlük kullanacağın birşey güzel olur

Şimdiden sağlıcakla gelsin canım bende direndim sonuna kadar son iki günümde grip oldum.doktorumda uyarmıştı salgın var boşver çık izne diye dinlemedim bi de.muhtemelen okulda toplantıda bulaştı diye düşünüyorum .çok dikkat kendine

Tamamen senin zevkin canim pandoraya aşırı düşkün oluo bir sürü para veren insan cok.
Ben daha cok altin kafasindayim.ilk evlendigimizde hirsiz girmisti eve setimi çalmıştı. Ben altın set istedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…