- 1 Eylül 2021
- 5.337
- 19.988
- 198
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #23.241
Biz almanyadayız ama tüm beyaz eşyalar hemen hemen Beko. Kurutma makinesi de Beko çok memnunuzHayallerim hep bosch ama hayat buna müsaade etmiyor
Bizede bugun gezdiklerimizden en cok beko aklimiza yatti larar verip alicaksak hemen almamiz gerekBiz almanyadayız ama tüm beyaz eşyalar hemen hemen Beko. Kurutma makinesi de Beko çok memnunuz
Alın bence hemen , o kıyafet ve çamaşırlardan çıkan tozu görmekten sapık bir zevk alıyorum benBizede bugun gezdiklerimizden en cok beko aklimiza yatti larar verip alicaksak hemen almamiz gerek
Yaa yurumesen sıkıntı yok ama yürüdükçe depo doluyor resmenPeki ben geçen hafta ne yaptım. Annemle sokağın ortasında cisim geldi ama nasil bilmediğimiz de bir mahallede semt pazarına uğradık arabayı durdurup. Tam pazara giricez çişten yuruyemiyorum.Tamda cuma vakti erkekler camide dolu abdest alıyor.
Ben ne yaptım caminin vc ine girdim iyiki kadınlar için varmış.Ama çok utandım onca insan arasından geçtim buyukte kalabalık bı camii.
Yoksa salacaktim çarem yoktu
O günden beri de biyere çıkmıyorum ders oldu. Bı kuaföre gtsem kaş a yetecek macera arayamam valla
Aynisi diyebilirim. Igne batıyor ahh deyip kalıyorum olduğum yerde çok fena bi his. Hemen oturmak gerekiyor geçsin diye. Rahatlayınca yola devam ediyorum. Niye öyle oluyor acaba iğne batar gibiBende yuruyemiyormusum dun anladimbi de hizli yurursem igne batar gibi oluyor altima
Boschtan çok memnunum canimKizlar kiyafetler kurumuyor yaa kurutma makinesi istiyorum ama ekonomik olarak zorlanirmiyiz diyorum da kullanan var mi aranizda ne kullaniyorsunuz
Hepsi var desem 36+3 teyim artık tekmeler dövüyormuş gibi tuvalete gitmekten gına geldi dayanacaz az kaldı bebişlere kavuşmayaKizlar 37+3 teyim ve bebek hareketleri canımı yakıyor çok fazla resmen kemiklerimi ağrıtıyor sizlerinde öylemi bide hareket ettikçe tuvaletim geliyor
Ay benimdeBenim de 5 ocak
Bebegin Başı aşağıda oldugundan sanirim yürüyünce baskı yapiyor gibi geldi banaAynisi diyebilirim. Igne batıyor ahh deyip kalıyorum olduğum yerde çok fena bi his. Hemen oturmak gerekiyor geçsin diye. Rahatlayınca yola devam ediyorum. Niye öyle oluyor acaba iğne batar gibi
Baskı hissi normal bası aşağı da diye ama ignelenme hissi tuhaf gercektenBebegin Başı aşağıda oldugundan sanirim yürüyünce baskı yapiyor gibi geldi bana
Yurumesemde aynı gece uykudan uyanıp giriyorum işte vc ye yatsanda idrara sıkışıklık yurusende. Birde çatı agrisi gibi bişey var bu ara aşırı açıyor çatı kemiğim falan. Sanki bebek sol kasigima biyerini dayıyor gibi surekliYaa yurumesen sıkıntı yok ama yürüdükçe depo doluyor resmen
Eşim ve bende vardı kızımda benim kanımdan değilmiş babasının kanını almış galibaValla canim ikinci hamileligim ama anlamadim. Uyusmazlik derken o da neymis?
3.200 canımMaşallah sağlıkla büyüsün inşallah kaç kilo doğdu günlerimiz aynı diye merak ettim
Yani ben şimdi kolay diyememHayırlı olsun güle güle büyüsün inşallah . Cok mu ağrıyor ya ben de sezeryan olacm cok aşırı korkuyorum
Altın olsun bence , değer kaybetmez en azındanKızlar eşim sana doğum hediyesi ne alayım dedi, sizce pandoradan mom charmlı bileklik mi desem yoksa saçmalama gümüşe o para verilir mi deyip altın bileklik falan mı desem? Kararsızım
Ay rabbim yardımcımız olsun yaa. Gerçekten son haftalar çok zormuşBende aynen anlattığınız gibiyim ve bir de bende kalça kemiği ağrısı başladı haftalardır çekiyorum iki büklüm dolanıyorum
Bence altınKızlar eşim sana doğum hediyesi ne alayım dedi, sizce pandoradan mom charmlı bileklik mi desem yoksa saçmalama gümüşe o para verilir mi deyip altın bileklik falan mı desem? Kararsızım
Şimdiden sağlıcakla gelsinBebekleri dogan arkadaslar, gözünüz aydın, gule gule büyütün bebeklerinin. Ben de pazartesi gittiğimde bebeğim 3 kilo olmustu. 5 ocak a sezaryen günü verdi Dr. Tam 2 hafta var. önümde. Bu arada 37+0 a kadar çalışmayı çok istemiştim. Başardım sayılır. Yarin son günüm okulda. İzne ayrılıyorum artık. Bekleyenlere hızlı, en az acili doğumlar dilerim
Aynen öyle vallaHepsi var desem 36+3 teyim artık tekmeler dövüyormuş gibi tuvalete gitmekten gına geldi dayanacaz az kaldı bebişlere kavuşmaya
Tamamen senin zevkin canim pandoraya aşırı düşkün oluo bir sürü para veren insan cok.Kızlar eşim sana doğum hediyesi ne alayım dedi, sizce pandoradan mom charmlı bileklik mi desem yoksa saçmalama gümüşe o para verilir mi deyip altın bileklik falan mı desem? Kararsızım
Ayy yeni görüyorum gözünüz aydın canım sağlıkla büyüsün inşallahKızlar benim prensesim doğdusabah 7 de spinal sezeryanla kucağıma aldım darısı sizlere olsun inşallah biraz kendime gelirsem yazarım doğum hikayemi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?