2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Bende aynı dert çünkü yer yok videoları izleyince çıkan tekstil tozları, ne kadar çoook istiyorum kurutma makinesini

Bende aynı dert çünkü yer yok videoları izleyince çıkan tekstil tozları, ne kadar çoook istiyorum kurutma makinesini
Banada lazım ev 3+1 bu zakana kadar hep +1 odam vardı boş çamaşıri ordada kurutuyordum , ütüyü vs yapıyordum. Smdi evimde yok böyle, banada kurtma ama yer yok, çamaşır makinamin üstüne koyulur ama makinada gidici gibi bazen tamburu cok sallanıyor gum güm vuruyor düşürür üsten

Gelinlerimize kız bize niye hiç takan olmadı gelin değil miyiz biz
Napoleon‘a sormuşlar , bu görgüyü adabı kimden öğrendiniz diye: Terbiyesizlerden demiş. bize yapılmamış olması gelinlerimize yapmayacağımız anlamına gelmez. Bana da yapılmadı para verildi , oysa ki bu da benim anneannemden kalma yüzük al kızım sen tak demesini çok isterdim ama napalım : kısmet

Ben hediye şöyle dursun valla eşimin ailesi kendi yerinde sakin olsun şükür diyecek moddayım ya başka hiç isteğim yok en basiti bugün on ayrı insan ile telefonda konuşmak zorunda kaldım neden 2 yeni gündem hepsi de kaynım olacak kişi yüzünden millete doğuma 8 günü kaldı ama yatak döşek hepsi hasta bir aydır çok kötüler ilden ile onları takip etmeye gitmekten işlerim aksadı demiş yetmemiş milletten para istemiş işte abim bebeğe baya pahalı bir otokoltuk istedi onu aldım dardayım diye

Ben hasta değilim, kardeşi hiç bize gelmedi, eve alınmış bir otokoltuk yok bu arada doğuma da 8 gün yok o da ayrı bir konu

Kayna bak ya, nasıl bir senarist bu adam . Kendi yazmış kendi oynamış .

Çok anlayışsız insan var gerçekten.

Seni bı dönemde kimsenin strese sokmaya hakkı yok , bir de insanlara açıklama yapmakla uğraşıyorsun

Onun yüzünden stres olmayı bırakalı çok oldu ama ne bileyim artık şaşırtmaz dediğim her seferde bir üst seviyeye geçiyorkendince patronundan doğum sonrası için izin almış erkenden bizde 2 hafta kalıp rahatça yeğen seveceğim dedim demiş eşime bak bide 2 hafta hemde doğum arkası

yok hiç normal değil bu kayın:) patronu da inanmış mı buna

Kızlar dünden beri hareketleri çok çok azaldı belki günde 2 kere hissetmişimdir. Dün gece hıçkırığı vardı bi tek. Oda ben şiddetli bi şekilde hapşırdım akabinde başladı. Korkuyorum ya doktora yazcam şimdi

Panik yapma canım tatlı birseyler yeyip soluna yatmayı dene. Bazen gercekten cok derin uykuda olabiliyorlar.

Panik yapma canım tatlı birseyler yeyip soluna yatmayı dene. Bazen gercekten cok derin uykuda olabiliyorlar.
Ya dünde bugün de çok tatlı yedim normalde tatlıya tepki verirdi çokça dürttüm hareket etsin diye şimdi tekrar denicem. Acaba yeri daraldığı için mi hareket edemiyor ki bebeğim

Bende oğlan yok nasılsa
Ama isterdim bende dediğin gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…