- 26 Temmuz 2022
- 436
- 720
- 33
- 32
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #23.281
Bende aynı dert çünkü yer yokKızlar ben de kurutma makinesi istiyorum ama evde yerim yok yıkama kurutma aynı anda yapan makineler nasıl kullanan var mı bazı olumsuz yorumlar okudum o yüzden kararsız kaldım. Evde yerim olsa hiç beklemicem sadece kurutma alcam ama maalesef
Banada lazım ev 3+1 bu zakana kadar hep +1 odam vardı boş çamaşıri ordada kurutuyordum , ütüyü vs yapıyordum. Smdi evimde yok böyle, banada kurtma ama yer yok, çamaşır makinamin üstüne koyulur ama makinada gidici gibi bazen tamburu cok sallanıyor gum güm vuruyor düşürür üstenBende aynı dert çünkü yer yokvideoları izleyince çıkan tekstil tozları, ne kadar çoook istiyorum kurutma makinesini
GelinlerimizeSatmayalim tabii ki de , yatirim zaten bunlar ilerde kizlarimiza gelinlerimize torunlarimiza takariz
Napoleon‘a sormuşlar , bu görgüyü adabı kimden öğrendiniz diye: Terbiyesizlerden demiş.Gelinlerimizekız bize niye hiç takan olmadı gelin değil miyiz biz
Ben hediye şöyle dursun valla eşimin ailesi kendi yerinde sakin olsun şükür diyecek moddayım ya başka hiç isteğim yokNapoleon‘a sormuşlar , bu görgüyü adabı kimden öğrendiniz diye: Terbiyesizlerden demiş.bize yapılmamış olması gelinlerimize yapmayacağımız anlamına gelmez. Bana da yapılmadı para verildi , oysa ki bu da benim anneannemden kalma yüzük al kızım sen tak demesini çok isterdim ama napalım : kısmet
Kayna bak ya, nasıl bir senarist bu adam . Kendi yazmış kendi oynamış .Ben hediye şöyle dursun valla eşimin ailesi kendi yerinde sakin olsun şükür diyecek moddayım ya başka hiç isteğim yoken basiti bugün on ayrı insan ile telefonda konuşmak zorunda kaldım neden 2 yeni gündem hepsi de kaynım olacak kişi yüzünden millete doğuma 8 günü kaldı ama yatak döşek hepsi hasta bir aydır çok kötüler ilden ile onları takip etmeye gitmekten işlerim aksadı demiş yetmemiş milletten para istemiş işte abim bebeğe baya pahalı bir otokoltuk istedi onu aldım dardayım diye
Ben hasta değilim, kardeşi hiç bize gelmedi, eve alınmış bir otokoltuk yok bu aradadoğuma da 8 gün yok o da ayrı bir konu
Onun yüzünden stres olmayı bırakalı çok oldu ama ne bileyim artık şaşırtmaz dediğim her seferde bir üst seviyeye geçiyorKayna bak ya, nasıl bir senarist bu adam . Kendi yazmış kendi oynamış .
Çok anlayışsız insan var gerçekten.
Seni bı dönemde kimsenin strese sokmaya hakkı yok , bir de insanlara açıklama yapmakla uğraşıyorsun
yok hiç normal değil bu kayın:) patronu da inanmış mı bunaOnun yüzünden stres olmayı bırakalı çok oldu ama ne bileyim artık şaşırtmaz dediğim her seferde bir üst seviyeye geçiyorkendince patronundan doğum sonrası için izin almış erkenden bizde 2 hafta kalıp rahatça yeğen seveceğim dedim demiş eşime bak bide 2 hafta hemde doğum arkası
İzin aldığı bile yalandır ağız yokluyor eşim gel diyecek mi demeyecek mi diyeyok hiç normal değil bu kayın:) patronu da inanmış mı buna
Ahaha çok bekler bence daha , hem ne yapacakmış iki hafta lohusa kadının evindeİzin aldığı bile yalandır ağız yokluyor eşim gel diyecek mi demeyecek mi diye
çamaşır makinem mutfakta tezgah altında malesefBoyutları çamaşır makinesi ile uyumlu oluyor. Çamaşır üzerine kurutma makinesi kurdurabilirsin
modelin tam adını yazabilir misin canım bir bakayımBende Arçelik uv ışınlı var hem bakterileri öldürüyor hem yıkamadan bile mesela mont vs atabiliyorsun havalandırıyor uv ışınla 9 kilo çok memnunum
Birlikte canım. Ben benimkinden memnun değilim tabi çok daha iyileri vardırSizin kurutma çamaşır yıkama mskinasiyla birlikte mi çünkü bir olanlar cok iyi olmuyormus
Ben de üstüne kurduramadım tezgah altında oldugundan. Şimdilik oturma odasına koydum orda kullanıyorum. Kendimiz salonda oturuyoruz. Kalabalıklastık diye salona taşındık.çamaşır makinem mutfakta tezgah altında malesef
Panik yapma canım tatlı birseyler yeyip soluna yatmayı dene. Bazen gercekten cok derin uykuda olabiliyorlar.Kızlar dünden beri hareketleri çok çok azaldı belki günde 2 kere hissetmişimdir. Dün gece hıçkırığı vardı bi tek. Oda ben şiddetli bi şekilde hapşırdım akabinde başladı. Korkuyorum ya doktora yazcam şimdi
Ya dünde bugün de çok tatlı yedim normalde tatlıya tepki verirdi çokça dürttüm hareket etsin diye şimdi tekrar denicem. Acaba yeri daraldığı için mi hareket edemiyor ki bebeğimPanik yapma canım tatlı birseyler yeyip soluna yatmayı dene. Bazen gercekten cok derin uykuda olabiliyorlar.
Bende oğlan yok nasılsaNapoleon‘a sormuşlar , bu görgüyü adabı kimden öğrendiniz diye: Terbiyesizlerden demiş.bize yapılmamış olması gelinlerimize yapmayacağımız anlamına gelmez. Bana da yapılmadı para verildi , oysa ki bu da benim anneannemden kalma yüzük al kızım sen tak demesini çok isterdim ama napalım : kısmet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?