2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Hayır mama vermedi, mamayı sevmeyen doktorlardan sanırım çünkü 2. Gün kontrolünde de sütüm yetmezse ne yapacağım demiştim o ağladıkça emzireceksin demişti mama hiç demedi. 36 haftalık doğdu canım, biraz erken geldi normale göre. Ama tekrar kontrole de gerek yok dedi mesela o garip geldi, emzirdikçe geçer dedi.

Kızlar bir de silikon uçsuz bebeğim meme almıyır e yapmam lszım
Canım benim de öyle, doktoruma danıştım 2 hafta içinde emmesi kuvvetlenir ozaman dene dedi
Zamanla alışırlar bence
Çok teşekkür ederim canımkolaylıkla darısı sizlerin başına
Varis çorabı banada giydirdiler canım, eve gelince çıkarmıştım sonra bu ödem oldu
Hayırlı olsun canım benimde sezeryandan sonraki 9. Günüm ayaklarımın sisi biraz indi. Özellikle sağ ayağım davul gibiydi ayakkabıya sığmıyorum bugün biraz daha inmiş ayaklarım
Çok teşekkür ederim canımya inşallah benimde azalır korkuyorum ayaklarıma bakınca
mayalı hamur gibiler
Çok teşekkür ederim canımmsenin de hayrlı olsun canımm
Bende bugün ilk kez iyi hissettim kendimi, inşallah 15.gün bende senin gibi ameliyat olmamış gibi olurum

Korse bende almıştım yani kardeşim vermişti owli s beden, ama kapanmadı küçükmü geldi benmi beceremedim bilmiyorum

Çünkü sülale de manyak çocuk sevilecek kıvama gelse de eşim eve kabul etmez bu yaşam şekli ile devam ettiği sürece bunun böyle olacağını net belirtti ama işte ara ara şansını deniyor

Hayrli uğurlu olsun canım arada kaynamış görmemişim

Senin eşinin ailesi gerçekten çok değişikler canım... Böyle bir aileden eşin nasıl çıkmış anlamadım hic
Küçük yaşta yatılı okuma şansı galiba benzememesi, biz evlenirken konu komşu dua ediyormuş sülaleyi aile çok fark etmeden evlenseler de şu çocuk kurtulsa karşı taraf ile bari yüzü güler bi arkası olur diye sen düşün

Ne kadar güzel anlatmışsın Allahım okudukça ben heyecan yaptım inşallah şu süreçten sonra ikiniz de sağlıkla devam edersiniz çok şükür kavuştun minik kuşa darısı bize artık

Ben anlayamadim canim hamileliginiz boyunca da ödem var mıydı neden varis çorabı giydiniz. Ben hiç duymamıştım da. Onlem amaçlı giymek mi gerekir

Insallah ya bende ayaklarıma baktıkça sinir oluyorum

Ya canim... Valla Allah yüzüne bakmış eşinin de yazılıya gitmiş. Neyse şanslı adammış seni kapmış

Ne kadar güzel anlatmışsın Allahım okudukça ben heyecan yaptım inşallah şu süreçten sonra ikiniz de sağlıkla devam edersiniz çok şükür kavuştun minik kuşa darısı bize artık
Amin kuzum Darısı kolaylıkla sizlere olsun , az kaldı bende sizleri heyecanla bekliyorumsonra burda bebeğin çişi kakası uykusu konularına geçeriz hepberaber

Benimde 36 haftalik geldi doktor takip ediyor bugun kilo almasini istiyor carsamba gunu yine kontroldeyiz . Mama rahatlattı kuzum gece hep agliyordu uyumuyordu megersem açmış sütüme bakıyorum var dolu dolu ama kaliteli mi degil acaba diye dusunuyordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…