- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #23.321
Hayır mama vermedi, mamayı sevmeyen doktorlardan sanırım çünkü 2. Gün kontrolünde de sütüm yetmezse ne yapacağım demiştim o ağladıkça emzireceksin demişti mama hiç demedi. 36 haftalık doğdu canım, biraz erken geldi normale göre. Ama tekrar kontrole de gerek yok dedi mesela o garip geldi, emzirdikçe geçer dedi.Mama verdi mi canim benimkininde degeri 13 du bugun kontrolumuz vardi 10 olmuş kiloda almisiz dogum kilosuna cikmamizi istiyordu doktor cok sukur gelmis gecmis bile hatta. Sarılık 1 ay surebilir dedi bebegin erken mi dogmuştu bana oyle dedi doktor erken doganlarda daha uzun suruyor diye.
Canım benim de öyle, doktoruma danıştım 2 hafta içinde emmesi kuvvetlenir ozaman dene dediKızlar bir de silikon uçsuz bebeğim meme almıyır e yapmam lszım
Çok teşekkür ederim canımBende ilk hamileliğimde doğum sonrası ödem olmamıştı ameliyat esnasında varis çorabı takmışlardı o akşam çıkarttık zaten herhangi bir şişlik yaşamamıştım o yüzden yorum yapamıyorum ama varis çorabı giyebilirsiniz iyi gelir bu arada Allah miniğinizi analı babalı büyütmeyi nasip etsin darısı başımıza
Çok teşekkür ederim canımHayırlı olsun canım benimde sezeryandan sonraki 9. Günüm ayaklarımın sisi biraz indi. Özellikle sağ ayağım davul gibiydi ayakkabıya sığmıyorum bugün biraz daha inmiş ayaklarım
Çok teşekkür ederim canımmCanimm hayirli ugurlu olsun bebisinbak ben 15 gun oluyorum sanki ameliyat olmamis gibiyim tum her sey gecti egilerek ayakkabilarimi giyiyorum yataktan rahat kalkiyorum cok sukur bitti gitti ayaklarim 10 gune yakin odemliydi sonra bol su ile gecti simdi eski ayakkabi numarama döndüm geri bir de korseye gecebilsem m beden almisim sıkıştıramıyorum . Babamin korsesini kullaniyorum simdilik
Korse bende almıştım yani kardeşim vermişti owli s beden, ama kapanmadı küçükmü geldi benmi beceremedim bilmiyorumCanimm hayirli ugurlu olsun bebisinbak ben 15 gun oluyorum sanki ameliyat olmamis gibiyim tum her sey gecti egilerek ayakkabilarimi giyiyorum yataktan rahat kalkiyorum cok sukur bitti gitti ayaklarim 10 gune yakin odemliydi sonra bol su ile gecti simdi eski ayakkabi numarama döndüm geri bir de korseye gecebilsem m beden almisim sıkıştıramıyorum . Babamin korsesini kullaniyorum simdilik
Gelemez ki bizim eve eşim asla müsade etmez o hakkını kaybedeli çok oldu şimdi işte kendince çalıp oynuyorAhaha çok bekler bence daha , hem ne yapacakmış iki hafta lohusa kadının evinde
Çünkü sülale de manyakYok artık
Nasıl bir senaryo yazmışsa milletide inandirmis.
Ama huyu böyleyse kimsede ona inanmamaliydi aslında.
Sen sakin ol eşin halletsin yüz göz olursan onunla dahada stres olursun.
Birde doğumdan sonra gelmek nedir ya hemen çocuk sevilecek kıvama gelmeli ki öyle gelirsin bir erkek olarak.
Hayrli uğurlu olsun canım arada kaynamış görmemişimCanım benim de öyle, doktoruma danıştım 2 hafta içinde emmesi kuvvetlenir ozaman dene dedi
Zamanla alışırlar bence
Çok teşekkür ederim canımkolaylıkla darısı sizlerin başına
Varis çorabı banada giydirdiler canım, eve gelince çıkarmıştım sonra bu ödem oldu
Çok teşekkür ederim canımya inşallah benimde azalır korkuyorum ayaklarıma bakınca
mayalı hamur gibiler
Çok teşekkür ederim canımmsenin de hayrlı olsun canımm
Bende bugün ilk kez iyi hissettim kendimi, inşallah 15.gün bende senin gibi ameliyat olmamış gibi olurum
Küçük yaşta yatılı okuma şansı galiba benzememesi, biz evlenirken konu komşu dua ediyormuş sülaleyi aile çok fark etmeden evlenseler de şu çocuk kurtulsa karşı taraf ile bari yüzü güler bi arkası olur diye sen düşünSenin eşinin ailesi gerçekten çok değişikler canım... Böyle bir aileden eşin nasıl çıkmış anlamadım hic
Ne kadar güzel anlatmışsın Allahım okudukça ben heyecan yaptımKızlar gecikmeli olsa da geldim bende
16.12.2022 de genel anestezi ile oldu doğumum
Çok heyecanlıydım , bayılma anında bile bıdı bıdı konuşuyodum
Eşim de girdi doğuma , çünkü fotoğrafçıda ayarlamıştık, son kontrollerde belli olmuştu anestezi şekli , Allahtan izin verdi doktorum hem fotoğrafçıya hem eşime
38+0 da 3270 doğdu oğluşum , ayıldığımda aşırı bir ağrı hissetmedim ama sonrasında başladı aşırı ağrılar
Genel anestezi olduğu için ayıldığımda hemen bebeğimi getirdiler , sarhoş gibi bir mutluluktu o anı hiç unutamıyorum , bu benimmi diyip durmuşum videoya çekmişler
İlk günler çok zordu kızlar , oturmak kalkmak Allahım o nasıl bir sızı , ama gerçekten herkesin de dediği gibi 3.günden sonra gerçekten hafiflemeye başlıyor
Bugün 7.günüm daha rahat hareket edebiliyorum , ama ilk günler doktor kontrolleri olunca çok zorlandım arabaya inerken binerken yürürken
Ama hepsi geçiyor kızlar
Bu melekleri kucağımıza alınca dünya duruyor
Şimdi emişme , bez alma, gaz çıkarma , uyumama, uyumaya direnme, yeniden emişme şeklinde döngü halindeyiz
Emiyor 1 saat , tam yerine yatırıyorum viyaklayarak aranıyor , yeniden emzirme seansı başlıyor
İlk günler sütüm çok azdı, zaten doktorun söylediğine göre de ilk 4-5 gün böyle olması normalmiş , ozaman mama takviyesine başlamıştık hipp marka, hala geceleri eğer doymaz ve aranmaya başlarsa veriyorum ben kızlar sizler nasıl yapıyorsunuz
Çünkü doymuyor muhtemelen yetmiyor süt
Süt arttırıcı olarak humana , ebebekteki malt içecekler ve bestlak damla kullanıyorum
Bi de doktorum bi vitamin verdi pregnacare diye emziren annelere özel , onu da aldım , bakalım sütümüz inşallah hepimizin bol bol olur
Bu arada kızlar benim ayaklarım ve ayak bileklerimde inanılmaz ödem oluştu , sizlerde oldumu acaba nedeni nedir ve ne zaman geçer
Ayakkabılar olmuyor hatta bilek diye bişey kalmadı davul gibi
Ben anlayamadim canim hamileliginiz boyunca da ödem var mıydı neden varis çorabı giydiniz. Ben hiç duymamıştım da. Onlem amaçlı giymek mi gerekirBende ilk hamileliğimde doğum sonrası ödem olmamıştı ameliyat esnasında varis çorabı takmışlardı o akşam çıkarttık zaten herhangi bir şişlik yaşamamıştım o yüzden yorum yapamıyorum ama varis çorabı giyebilirsiniz iyi gelir bu arada Allah miniğinizi analı babalı büyütmeyi nasip etsin darısı başımıza
Insallah ya bende ayaklarıma baktıkça sinir oluyorumCanım benim de öyle, doktoruma danıştım 2 hafta içinde emmesi kuvvetlenir ozaman dene dedi
Zamanla alışırlar bence
Çok teşekkür ederim canımkolaylıkla darısı sizlerin başına
Varis çorabı banada giydirdiler canım, eve gelince çıkarmıştım sonra bu ödem oldu
Çok teşekkür ederim canımya inşallah benimde azalır korkuyorum ayaklarıma bakınca
mayalı hamur gibiler
Çok teşekkür ederim canımmsenin de hayrlı olsun canımm
Bende bugün ilk kez iyi hissettim kendimi, inşallah 15.gün bende senin gibi ameliyat olmamış gibi olurum
Ya canim... Valla Allah yüzüne bakmış eşinin de yazılıya gitmiş. Neyse şanslı adammış seni kapmışKüçük yaşta yatılı okuma şansı galiba benzememesi, biz evlenirken konu komşu dua ediyormuş sülaleyi aile çok fark etmeden evlenseler de şu çocuk kurtulsa karşı taraf ile bari yüzü güler bi arkası olur diye sen düşün
Bakma bende şanslıyım ama yüzüne hadi yine iyisin modundayımYa canim... Valla Allah yüzüne bakmış eşinin de yazılıya gitmiş. Neyse şanslı adammış seni kapmış
Canımm çok teşekkür ederimHayrli uğurlu olsun canım arada kaynamış görmemişim
Amin kuzumNe kadar güzel anlatmışsın Allahım okudukça ben heyecan yaptıminşallah şu süreçten sonra ikiniz de sağlıkla devam edersiniz çok şükür kavuştun minik kuşa darısı bize artık
Hele benInsallah ya bende ayaklarıma baktıkça sinir oluyorum
En iyisiBakma bende şanslıyım ama yüzüne hadi yine iyisin modundayım
Benim en merak ettiğim şey şu burun temizleme işi Allahım ufacık burunAmin kuzumDarısı kolaylıkla sizlere olsun , az kaldı bende sizleri heyecanla bekliyorum sonra burda bebeğin çişi kakası uykusu konularına geçeriz hepberaber
Evet bunu azonce bende başka sayfalarda gördüm. Hiç asi yaptırmamıştım benBilgisi olan var mi acaba
Benimde 36 haftalik geldi doktor takip ediyor bugun kilo almasini istiyor carsamba gunu yine kontroldeyiz . Mama rahatlattı kuzum gece hep agliyordu uyumuyordu megersem açmış sütüme bakıyorum var dolu dolu ama kaliteli mi degil acaba diye dusunuyordumHayır mama vermedi, mamayı sevmeyen doktorlardan sanırım çünkü 2. Gün kontrolünde de sütüm yetmezse ne yapacağım demiştim o ağladıkça emzireceksin demişti mama hiç demedi. 36 haftalık doğdu canım, biraz erken geldi normale göre. Ama tekrar kontrole de gerek yok dedi mesela o garip geldi, emzirdikçe geçer dedi.
M aldim kapanmiyor ama henüzKorse bende almıştım yani kardeşim vermişti owli s beden, ama kapanmadı küçükmü geldi benmi beceremedim bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?