- 24 Kasım 2013
- 3.003
- 2.105
- 133
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #23.341
Benimde yerim yok balkona kombi altina koyucam dolap yaptiripKızlar ben de kurutma makinesi istiyorum ama evde yerim yok yıkama kurutma aynı anda yapan makineler nasıl kullanan var mı bazı olumsuz yorumlar okudum o yüzden kararsız kaldım. Evde yerim olsa hiç beklemicem sadece kurutma alcam ama maalesef
Biz dün denedik canım ama pek becerikli olamadıkBenim en merak ettiğim şey şu burun temizleme işi Allahım ufacık burun
Ben kardeşimden almıştım s bedenM aldim kapanmiyor ama henüz
Çok şükür iyi canımturmeric canım nasıl oldu oğlun inşallah daha iyi olur bebişi merak ettim böbreğinde büyüme devam ediyor mu inşallah doğumdan sonra düzelir doğumdan sonra bize de haber verir misin benim bebegimde de böbrek genişlemesi var inşallah doğumdan sonra düzelir
çok teşekkür ederim canımArçelik uv 3890
çok teşekkür ederim canım bir de tozlar için ekstra filtresi var mı yoksa tamburda mı kalıyor tozlar.Arçelik uv 3890
Ek bi yeri var iki filtreli kapağı açınca .her kurutmadan sonra tozlar topak oluyor boşaltıyorum.çok teşekkür ederim canım bir de tozlar için ekstra filtresi var mı yoksa tamburda mı kalıyor tozlar.
Ben de kesinlikle en çok o kısmı merak ediyorum. İnternetten videoları izledim serum verip yan yatırıp çıkarıyorlar falan nasıl yapacağım bebeği boğar mıyım (Allah göstermesin) diye düşünüyorumBenim en merak ettiğim şey şu burun temizleme işi Allahım ufacık burun
Son durum ne denedin miBirde maden suyunu deneyeyim. Tansiyonum 13-8 çıktı. Ay bi tanecik tekme yedim tamda şu an, rahatladım. Bi dünya şerbetli tatlı yedim bu tekme içinkilo aldıracak bu kız bana
Oy kıyamam ben onaBenimde 36 haftalik geldi doktor takip ediyor bugun kilo almasini istiyor carsamba gunu yine kontroldeyiz . Mama rahatlattı kuzum gece hep agliyordu uyumuyordu megersem açmış sütüme bakıyorum var dolu dolu ama kaliteli mi degil acaba diye dusunuyordum
Gözleriniz aydın canım sağlıkla büyütün oğlusunuzu. Anestesi etkisi bende aynı şeyi söylemiş durmusum bu benim mi diyeKızlar gecikmeli olsa da geldim bende
16.12.2022 de genel anestezi ile oldu doğumum
Çok heyecanlıydım , bayılma anında bile bıdı bıdı konuşuyodum
Eşim de girdi doğuma , çünkü fotoğrafçıda ayarlamıştık, son kontrollerde belli olmuştu anestezi şekli , Allahtan izin verdi doktorum hem fotoğrafçıya hem eşime
38+0 da 3270 doğdu oğluşum , ayıldığımda aşırı bir ağrı hissetmedim ama sonrasında başladı aşırı ağrılar
Genel anestezi olduğu için ayıldığımda hemen bebeğimi getirdiler , sarhoş gibi bir mutluluktu o anı hiç unutamıyorum , bu benimmi diyip durmuşum videoya çekmişler
İlk günler çok zordu kızlar , oturmak kalkmak Allahım o nasıl bir sızı , ama gerçekten herkesin de dediği gibi 3.günden sonra gerçekten hafiflemeye başlıyor
Bugün 7.günüm daha rahat hareket edebiliyorum , ama ilk günler doktor kontrolleri olunca çok zorlandım arabaya inerken binerken yürürken
Ama hepsi geçiyor kızlar
Bu melekleri kucağımıza alınca dünya duruyor
Şimdi emişme , bez alma, gaz çıkarma , uyumama, uyumaya direnme, yeniden emişme şeklinde döngü halindeyiz
Emiyor 1 saat , tam yerine yatırıyorum viyaklayarak aranıyor , yeniden emzirme seansı başlıyor
İlk günler sütüm çok azdı, zaten doktorun söylediğine göre de ilk 4-5 gün böyle olması normalmiş , ozaman mama takviyesine başlamıştık hipp marka, hala geceleri eğer doymaz ve aranmaya başlarsa veriyorum ben kızlar sizler nasıl yapıyorsunuz
Çünkü doymuyor muhtemelen yetmiyor süt
Süt arttırıcı olarak humana , ebebekteki malt içecekler ve bestlak damla kullanıyorum
Bi de doktorum bi vitamin verdi pregnacare diye emziren annelere özel , onu da aldım , bakalım sütümüz inşallah hepimizin bol bol olur
Bu arada kızlar benim ayaklarım ve ayak bileklerimde inanılmaz ödem oluştu , sizlerde oldumu acaba nedeni nedir ve ne zaman geçer
Ayakkabılar olmuyor hatta bilek diye bişey kalmadı davul gibi
Valla sürece başlayınca öğreneceğiz diye umut ediyorum bakalımBen de kesinlikle en çok o kısmı merak ediyorum. İnternetten videoları izledim serum verip yan yatırıp çıkarıyorlar falan nasıl yapacağım bebeği boğar mıyım (Allah göstermesin) diye düşünüyorumçevremdeki birkaç kişiye sordum biz yapmadık öyle şeyler dediler ama bir sürü videoda burun temizliği çok önemli mutlaka yapılmalı diyorlar, yapmadan önce mutlaka çocuk doktoruna danışacağım
Benim 33 den beri öyle7 den beri kasılmam vae baya hissedilir sertleşiyor karnım ya. Pek olmuyordu böyle. Tecrübeliyim güya ama bı panik oldum. Napsam ki taş oluyor karnım bı maden suyu icicem bakalim. Bugün tam 36+0 im
ben oğlumda şu otribebeyi kullandım hep canım ve faydalıydı yani. o dediğin tür temizlemeyi ben de yapamam sanırım ki kendime bile o kadar su fışkırtamamBen de kesinlikle en çok o kısmı merak ediyorum. İnternetten videoları izledim serum verip yan yatırıp çıkarıyorlar falan nasıl yapacağım bebeği boğar mıyım (Allah göstermesin) diye düşünüyorumçevremdeki birkaç kişiye sordum biz yapmadık öyle şeyler dediler ama bir sürü videoda burun temizliği çok önemli mutlaka yapılmalı diyorlar, yapmadan önce mutlaka çocuk doktoruna danışacağım
2 gündür karnım taş gibi ve hiç yumusamadi soda da içtim magnezyumda hala çok sert ama ben kasilmadan anlamıyorum bebek çok hareketli anlam veremedim7 den beri kasılmam vae baya hissedilir sertleşiyor karnım ya. Pek olmuyordu böyle. Tecrübeliyim güya ama bı panik oldum. Napsam ki taş oluyor karnım bı maden suyu icicem bakalim. Bugün tam 36+0 im
Hergunki rutinim hep ayaktayım yoruluyorum malum evde çocuk var.Benim 33 den beri öylebiraz yorulsam hemen başlıyor bazen 5 dk da bir bile olup geçiyor magnezyum soda rahatlatıyor gerçekten beni
Kasılma da bebek hareketi değilde top gibi olur karnım sert ve canın yanar canim2 gündür karnım taş gibi ve hiç yumusamadi soda da içtim magnezyumda hala çok sert ama ben kasilmadan anlamıyorum bebek çok hareketli anlam veremedim
Bende otribebe burun aspiratör u ile aldım serum fizyolojik ile ıslatıp. Nazal yıkamayı bende cesaret edemiyorum büyük çocuğa bileben oğlumda şu otribebeyi kullandım hep canım ve faydalıydı yani. o dediğin tür temizlemeyi ben de yapamam sanırım ki kendime bile o kadar su fışkırtamam
Canim neden yemiyorsun. Tartışma olur illaki karı koca arasında bende çok gerildim eşime bugün belki ondan kasılmam var şuanKızlar bugün eşimle tartıştım sabahtan beri de dogru duzgun bi sey yemedim simdi de migrenim tuttu. Nasil gececek bu ağrı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?