2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Benimde yerim yok balkona kombi altina koyucam dolap yaptirip

Benim en merak ettiğim şey şu burun temizleme işi Allahım ufacık burun
Biz dün denedik canım ama pek becerikli olamadık
Yani az sıkmışız serum fizyolojiği bişeyler çıktı ama o videolardaki gibi olmadı az sıktığımız için
M aldim kapanmiyor ama henüz
Ben kardeşimden almıştım s beden
Sanırım bedenden dolayı olmadı benimde
Yenisine bakıcam trendyolda uygun vardı bi tane

Çok şükür iyi canım
Bebişin böbreği de düzelmedi 13 mm olmuş ama geçen gün başka bir doktorun daha görüşünü almak için muayeneye gitmiştim bana dedi ki ben 28 mm ile doğup böbreğine hiç zarar gelmeyen de gördüm sadece bir yıla yakın takip edilmiş bebek dedi. Bu da en yüksek gördüğüymüş. Şimdiden canını sıkma doğduktan sonra belli olacak dedi içimi epey rahatlattı. 10 mm sınır değer, üzerine çıkınca tehlikeli dedikleri için canım çok sıkılıyordu.
Doğduktan birkaç gün sonra ultrasonla bakılacakmış böbreklerine, haber veririm canım.

Senin bebişin kaç mm büyümesi? Her iki böbrekte de var mı bir tanesinde mi?
Çok zor biliyorum ama mümkün olduğunca içini ferah tutmaya çalış inşallah bu konu da bizi boşuna üzen tedirgin eden bir hatıra olarak kalır gider mazide

Benim en merak ettiğim şey şu burun temizleme işi Allahım ufacık burun
Ben de kesinlikle en çok o kısmı merak ediyorum. İnternetten videoları izledim serum verip yan yatırıp çıkarıyorlar falan nasıl yapacağım bebeği boğar mıyım (Allah göstermesin) diye düşünüyorum çevremdeki birkaç kişiye sordum biz yapmadık öyle şeyler dediler ama bir sürü videoda burun temizliği çok önemli mutlaka yapılmalı diyorlar, yapmadan önce mutlaka çocuk doktoruna danışacağım

Oy kıyamam ben ona benim arkadaşımın da öyle şimdi çocuğu hem mama içiyor hem meme emiyor, seninki de öyle olur inşallah memeyi de hiç bırakmaz.
Bizim öyle ağlama krizlerimiz olmadı, kakasını yaparken çok ama çok ağlıyor sancı giriyor herhalde ama doktor bir sıkıntı görmedi
Sen d vitamini başladın mı peki?

Gözleriniz aydın canım sağlıkla büyütün oğlusunuzu. Anestesi etkisi bende aynı şeyi söylemiş durmusum bu benim mi diye kullandığın süt artırıcılari kullanmıştım mutlaka ise yarıyor devam et canim. Yemeklerine de toz kimyon at hep gaz için iyi olur.
Mama da çok iyi olmuş takviye vermen ne ile veriyorsun.bende şişlik olmamıştı onu bilmiyorum hareketsizlikten olsa gerek ödemdir. Biraz ayaklan geçer muhtemelen.
Anestezi sonrası bulsnti kusma oldu mu yada bişey içtin mi aneztesiyi atmak için

Valla sürece başlayınca öğreneceğiz diye umut ediyorum bakalım

7 den beri kasılmam vae baya hissedilir sertleşiyor karnım ya. Pek olmuyordu böyle. Tecrübeliyim güya ama bı panik oldum. Napsam ki taş oluyor karnım bı maden suyu icicem bakalim. Bugün tam 36+0 im
Benim 33 den beri öyle biraz yorulsam hemen başlıyor bazen 5 dk da bir bile olup geçiyor magnezyum soda rahatlatıyor gerçekten beni

ben oğlumda şu otribebeyi kullandım hep canım ve faydalıydı yani. o dediğin tür temizlemeyi ben de yapamam sanırım ki kendime bile o kadar su fışkırtamam

7 den beri kasılmam vae baya hissedilir sertleşiyor karnım ya. Pek olmuyordu böyle. Tecrübeliyim güya ama bı panik oldum. Napsam ki taş oluyor karnım bı maden suyu icicem bakalim. Bugün tam 36+0 im
2 gündür karnım taş gibi ve hiç yumusamadi soda da içtim magnezyumda hala çok sert ama ben kasilmadan anlamıyorum bebek çok hareketli anlam veremedim

ben oğlumda şu otribebeyi kullandım hep canım ve faydalıydı yani. o dediğin tür temizlemeyi ben de yapamam sanırım ki kendime bile o kadar su fışkırtamam
Bende otribebe burun aspiratör u ile aldım serum fizyolojik ile ıslatıp. Nazal yıkamayı bende cesaret edemiyorum büyük çocuğa bile

Kızlar bugün eşimle tartıştım sabahtan beri de dogru duzgun bi sey yemedim simdi de migrenim tuttu. Nasil gececek bu ağrı
Canim neden yemiyorsun. Tartışma olur illaki karı koca arasında bende çok gerildim eşime bugün belki ondan kasılmam var şuan sonucunu biz çekiyoruz onlara bişey olmuyor valla. Biseyler ye kalkıp parol iç kullanma da sakınca yoksa. Zaten bı onu kullsnabiliyoruz galiba.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…