2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Geçmiş olsun bu arada canım sen okuldan almıştın değil mi bir süreliğine? Ben de alsam mı diye düşünüyorum yaza kadar ama evde bakıcıyla veya anneanneyle duran arkadaşlar da boşuna alma evde bile gelip buluyor bizimkiler de hasta diyorlar yine bizimkiler büyüdü biraz sarsılıp atlatıyorlar da yenidoğanları nasıl koruyacağız acaba. Abilerden uzak tutmak da ters teper şimdi öfke yaratır belki ne düşünüyorsun

O zmn iki kere bos yere kn verdim
Ayni gun tiroid kontrolune gittim hepsine bakmışlardi vitaminlar kan felan

Yok kuzu ben almadim bu hafta gidemedi sadece. Hastalik babasindan geçti zaten ben de ayni fikirdeyim evde de buluyor hastalik. Okuldan almamin mantikli olmasi icin eve de kimseyi almamam lazim
Ama biri ile yzismistik o almisti cocugu tam emin olamadım kim olduguna

Sağlıkla kavuşun canım ya. Ben ilk doğumda kendimi okadar hazırlamıştım ki normale. Sezeryana giderken sabah aglamistim korkudan. Ama ikincide daha rahattım tabi bildiğim şey olunca. Nasil olacak sorusu var işte olmasa rahat olsak iyide..
Bende 13 ocağa şansımı denicem bakalım doktorum ne dicek. Ozaman 39+1 oluyorum. simdi nst deyim. Sonucu göstereceğim haftaya da tarihi belirleriz herhalde gidişata göre

Cnim sen normal mi yapcaksin bu arada.benim sezeryan bana doktor erken gelmezse 21 ocak da aliriz dedi.senin belli mi ne zmn
Doğumları olan arkadasları gördükçe heyecan basıyor A Aklimtrakyada takvime en son ikimiz doğuracağız sanırım daha gidecek cook yolumuz varrr

Kızlar dün 37+1 de ssvd olarak doğurdum kızımı çok şükür. 2400 kg 49 cm minicik birşey 1 gece kuvezde kaldı. Şimdi evdeyiz
Gozun aydin canim nasil gecti cokerak ediyorim ozellikle her iki dogum seklini yasayan biri olarak merak ettim musait olunca anlatirmisin

Cnim sen normal mi yapcaksin bu arada.benim sezeryan bana doktor erken gelmezse 21 ocak da aliriz dedi.senin belli mi ne zmn
Şimdilik normal gibi de canım bas cevresi yüksek gidiyor kilo da biraz yüksek doktorum gidişata göre karar verecek o ne derse uycam teslimim ona oglum gibi gelirse 20 22 arası bekliyorum sancıları. Ama kız da erken gelir diyorlar bakalım

Ben toparlandim çok şükür dikislerim daha iyi büyük oğlan ciğer enfeksiyonu oldu ateşi düşmüyor kızım sarılık uyanmiyor emmek için kv görümce rahata alıştı gitmiyor artık hizmetlerini ben yapıyorum çok zor günler kızlar ama içimden hep geçecek diyorum sahi geçer mi sizce

Ay ne kadar ayıp yaa. Yardımcı olacaklarına bir de yük mü oluyorlar

Gececek canım benim gececek biraz sabır istiyor sadece. Kendini bunaltma sakın lohusasın sen. Bebişin altını ac emme zamanında uyanıyorlar ayaklarının altını gıdıkla. Ogluna da cok gecmiş olsun kozalak pekmezi cok iyi geliyor içebilirse ondan ver

Benimde pazartesi günü inşallah ama kızımı 2 hafta kadar göndermeyi düşünmüyorum bende yanımda kalsın ilk günler hastalık zor olur nazlı oluyor kızım hasta olunca ilgilenmem zor olur diye öyle bir karar aldım inşallah iyi olur hersey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…