- 18 Mayıs 2017
- 515
- 891
- 103
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #24.001
Geçmiş olsun bu arada canım sen okuldan almıştın değil mi bir süreliğine? Ben de alsam mı diye düşünüyorum yaza kadar ama evde bakıcıyla veya anneanneyle duran arkadaşlar da boşuna alma evde bile gelip buluyor bizimkiler de hasta diyorlarGünaydın kizlar dün 35.haftamda sağlık ocağı çağırdı kan verdim. Sonuç icin tekrar gitmem gerekiyormus telefon ile bilgi vermiyorlar.Oglum atesli 3 gündür tekrar gitmem zor.bu haftalar da ne tahliliydi bu bilginiz var mi?
Bu Mide yanması kadar berbat bişi yok maf oldum yaa.. Üstüne de sancı gidip geliyor acile gitsem mi bilemedim.. Bebekte hareketliyada duş alıp bekliyim..
O zmn iki kere bos yere kn verdimBana tam kan sayımı demir tiroid falan bakmışlardı canım rutin şeyler
benim korkulu sezaryen bu cuma
Doktora dedim beni bayıltıp evden alsalar her şey bitince eve geri getirip ayıltsalar olmaz mı
Tabi canım hemen arıyorum arkadaşlara bilgi veriyorum not alsınlar öyle yapalım diyor
Yok kuzu ben almadim bu hafta gidemedi sadece. Hastalik babasindan geçti zaten ben de ayni fikirdeyim evde de buluyor hastalik. Okuldan almamin mantikli olmasi icin eve de kimseyi almamam lazimGeçmiş olsun bu arada canım sen okuldan almıştın değil mi bir süreliğine? Ben de alsam mı diye düşünüyorum yaza kadar ama evde bakıcıyla veya anneanneyle duran arkadaşlar da boşuna alma evde bile gelip buluyor bizimkiler de hasta diyorlaryine bizimkiler büyüdü biraz sarsılıp atlatıyorlar da yenidoğanları nasıl koruyacağız acaba. Abilerden uzak tutmak da ters teper şimdi öfke yaratır belki ne düşünüyorsun
Sağlıkla kavuşun canım ya. Ben ilk doğumda kendimi okadar hazırlamıştım ki normale. Sezeryana giderken sabah aglamistim korkudan. Ama ikincide daha rahattım tabi bildiğim şey olunca. Nasil olacak sorusu var işte olmasa rahat olsak iyide..Bana tam kan sayımı demir tiroid falan bakmışlardı canım rutin şeyler
benim korkulu sezaryen bu cuma
Doktora dedim beni bayıltıp evden alsalar her şey bitince eve geri getirip ayıltsalar olmaz mı
Tabi canım hemen arıyorum arkadaşlara bilgi veriyorum not alsınlar öyle yapalım diyor
Doğumları olan arkadasları gördükçe heyecan basıyor A Aklimtrakyada takvime en son ikimiz doğuracağız sanırımdaha gidecek cook yolumuz varrr
Gozun aydin canim nasil gecti cokerak ediyorim ozellikle her iki dogum seklini yasayan biri olarak merak ettim musait olunca anlatirmisinKızlar dün 37+1 de ssvd olarak doğurdum kızımı çok şükür. 2400 kg 49 cm minicik birşey1 gece kuvezde kaldı. Şimdi evdeyiz
Şimdilik normal gibi de canım bas cevresi yüksek gidiyor kilo da biraz yüksek doktorum gidişata göre karar verecek o ne derse uycam teslimim onaCnim sen normal mi yapcaksin bu arada.benim sezeryan bana doktor erken gelmezse 21 ocak da aliriz dedi.senin belli mi ne zmn
Bende varıııııımmmmDoğumları olan arkadasları gördükçe heyecan basıyor A Aklimtrakyada takvime en son ikimiz doğuracağız sanırımdaha gidecek cook yolumuz varrr
Oh oh cogalıyorız inşallah 38leri görüp bitiririz bu işiBende varıııııımmmm35+2 yiz henüz
Sağlık ocağının sonuçları geç düşüyor nedense canım ara ara kontrol et bakalım inşallah tüm değerlerin normaldirE nabiza dusmemis canim. Kan aldilar ama neye baktilar bilmiyorum
Ay ne kadar ayıp yaa. Yardımcı olacaklarına bir de yük mü oluyorlarBen toparlandim çok şükür dikislerim daha iyi büyük oğlan ciğer enfeksiyonu oldu ateşi düşmüyor kızım sarılık uyanmiyor emmek için kv görümce rahata alıştı gitmiyor artık hizmetlerini ben yapıyorum çok zor günler kızlar ama içimden hep geçecek diyorum sahi geçer mi sizce
Gececek canım benim gececek biraz sabır istiyor sadece. Kendini bunaltma sakın lohusasın sen. Bebişin altını ac emme zamanında uyanıyorlar ayaklarının altını gıdıkla. Ogluna da cok gecmiş olsun kozalak pekmezi cok iyi geliyor içebilirse ondan verBen toparlandim çok şükür dikislerim daha iyi büyük oğlan ciğer enfeksiyonu oldu ateşi düşmüyor kızım sarılık uyanmiyor emmek için kv görümce rahata alıştı gitmiyor artık hizmetlerini ben yapıyorum çok zor günler kızlar ama içimden hep geçecek diyorum sahi geçer mi sizce
Biz ayniyiz senle zaten.Bende varıııııımmmm35+2 yiz henüz
Aradim sisteme gircez dediler ama yok. Neyse yarin doktor kontrol um var ona sorarim artik sonuclariSağlık ocağının sonuçları geç düşüyor nedense canım ara ara kontrol et bakalım inşallah tüm değerlerin normaldir
Benimde pazartesi günü inşallah ama kızımı 2 hafta kadar göndermeyi düşünmüyorum bende yanımda kalsın ilk günler hastalık zor olur nazlı oluyor kızım hasta olunca ilgilenmem zor olur diye öyle bir karar aldım inşallah iyi olur herseyGeçmiş olsun bu arada canım sen okuldan almıştın değil mi bir süreliğine? Ben de alsam mı diye düşünüyorum yaza kadar ama evde bakıcıyla veya anneanneyle duran arkadaşlar da boşuna alma evde bile gelip buluyor bizimkiler de hasta diyorlaryine bizimkiler büyüdü biraz sarsılıp atlatıyorlar da yenidoğanları nasıl koruyacağız acaba. Abilerden uzak tutmak da ters teper şimdi öfke yaratır belki ne düşünüyorsun
Kokusu burnuma kadar geldi o poncik parmaklarinEki Görüntüle 3183546 merhaba teyzeler bı selam verelim dedik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?