- 10 Eylül 2014
- 880
- 438
- 123
- 35
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #24.021
Geçmiş olsun geçer düzelir inşallah en kısa zamanda her şey geçip gidiyor bunlarda bir anı olarak kalır hayatında ama bence hizmet etme kimseye bide senden mi bekliyorlar lohusasin üstelik çocuklar da hasta bir zahmet kalkıp kendiler yapsinBen toparlandim çok şükür dikislerim daha iyi büyük oğlan ciğer enfeksiyonu oldu ateşi düşmüyor kızım sarılık uyanmiyor emmek için kv görümce rahata alıştı gitmiyor artık hizmetlerini ben yapıyorum çok zor günler kızlar ama içimden hep geçecek diyorum sahi geçer mi sizce
Aaaa sen niye yapıyorsun ki isleri. Benimkiler de gelecek ama is icin asla kalkmam valla dikisli halimle onlar da beklemez zaten benden .Ben toparlandim çok şükür dikislerim daha iyi büyük oğlan ciğer enfeksiyonu oldu ateşi düşmüyor kızım sarılık uyanmiyor emmek için kv görümce rahata alıştı gitmiyor artık hizmetlerini ben yapıyorum çok zor günler kızlar ama içimden hep geçecek diyorum sahi geçer mi sizce
Böyle insanlara diyecek kelime bulamiyorum gerçekten ama var maalesef bunlardan. Geçecek canım geçecek ama insan unutmuyor özellikle hamilelik lohusa zamanlarında yaşadıklarınıBen toparlandim çok şükür dikislerim daha iyi büyük oğlan ciğer enfeksiyonu oldu ateşi düşmüyor kızım sarılık uyanmiyor emmek için kv görümce rahata alıştı gitmiyor artık hizmetlerini ben yapıyorum çok zor günler kızlar ama içimden hep geçecek diyorum sahi geçer mi sizce
bu arada benim dogum tam ara tatile denk geliyor canim birlikte vakit gecirme firsatlari olucak canim. Su an hevesli insllah dogunca da ayni olur ya.her plana kardesini de katıyor masallah.mesela bi sey yerken ben istedigimde vermiyor kardesinin cani cekti dedigimde o zmn kardesime deyip veriyor. Bende karnimi oksayip cok tatli bi abin var cok sanslisin diyorum yaninda.Geçmiş olsun bu arada canım sen okuldan almıştın değil mi bir süreliğine? Ben de alsam mı diye düşünüyorum yaza kadar ama evde bakıcıyla veya anneanneyle duran arkadaşlar da boşuna alma evde bile gelip buluyor bizimkiler de hasta diyorlaryine bizimkiler büyüdü biraz sarsılıp atlatıyorlar da yenidoğanları nasıl koruyacağız acaba. Abilerden uzak tutmak da ters teper şimdi öfke yaratır belki ne düşünüyorsun
Ben kullandim yine kullanirim canim. Sadece kac gun sonra kullaniyordu unuttum doktoruma sorarim onu da. Korse vardı zatenKizlar dogumdan sonra korse kullanacakmisiniz
Benim de daha yolum var gibi insallah hayirlisi tabi :)Bende varıııııımmmm35+2 yiz henüz
Gecer elbet canim, gecmeyen bir sey yok ama kv ve gorumcene sinir oldum ne yalan soyliyim. Yapma bir sey sen ya, sen yavrularinla ilgilen. İse yaramayan bos yapmasin gercekten, ceksin gitsin. Cok doluyum bu konuda.Ben toparlandim çok şükür dikislerim daha iyi büyük oğlan ciğer enfeksiyonu oldu ateşi düşmüyor kızım sarılık uyanmiyor emmek için kv görümce rahata alıştı gitmiyor artık hizmetlerini ben yapıyorum çok zor günler kızlar ama içimden hep geçecek diyorum sahi geçer mi sizce
Yani bebek iyi bende de dikişler acıyor baya dikişim varmış 20 tane rahmimde ve dokularda problemden kaynaklı iyice sağlama aldık dedi doktor ama bana çok geldi makatta yakın yerde dikişler var onlar ağrıyor bir oda öksürükten dolayı onun haricinde iyiyim sütüm geliyor bebek sürekli emiupr ama doğal olarak kilo kaybediyor şimdi kan falan aldılar 3180 den 2990 a düşmüş ultrasonda 3400 gözüküyordu ben doğuma girerken düşünün ama normal doğumda en azından ayağa kalkıyorsun bende öksürük olmasa ben daha iyi olurdum benceGelmis gecmis olsun
Peki simdi nasilsin? Bebis nasil? Ne zaman cikis yapiyorsunuz? Dikislerin aciyor mu? Yani dogum sonrasi bitti mi sikintilar, yoksa zorlu oldugu icin devam ediyor mu sikayetlerin?
İçimden sanki bende 38 de doğurcakmışım gibi geliyor ama Allah en hayırlısını versinOh oh cogalıyorız inşallah 38leri görüp bitiririz bu işi
Benimde şeker sorunum var diyet yapıyorım suyum bebeğimin ölçümleri falan normale döndü, ne zaman doğucak henüz belli değil ama 38 hafta geç değil bencekızlar merhabalar nasılsınız şeker sorunu olan kızçeler bebişler ne zaman doğacak belli mi? Biz 37+1 deyiz ama kilomuz biraz fazla 38+3 de haftaya cuma planladık ama geç mi kalıyoruz bilemedim siz de durumlar ne
Evet senle ikimiz aynıyızBiz ayniyiz senle zaten.senin normal mi sezeryan mi görünüyor gidisat
Canım ben hamileliğimin ilk başından son anına kadar her Allah’ın günü kustum 70 ile hamile kaldım doğuma girdiğimde 70 kiloydum bebek çıkıcak artık son zamanlar ebeye bağırdım çöpü ver diye bir yandan kustum bir yandan ıkındım çok zordu bir de nstlerde de hep çıkarıyordumBravo vallah sancıları çekmişsin evde tek başına. Kusma neden oldu? Herkeste oluyor mu acaba vajinal doğum olunca? Belki sancılar kötü hissetirip insanı kusma noktasına mi getiriyor acaba, ya da doğru dürüst nefes alamayınca mi oluyor kusmalar itinmekten dolayı ? Merak ediyorum çünkü ilk üç ay çok kusardım gece gündüz, şimdi yine geliyor başıma ama sadece hafta da bir/iki gün.
Geriden gelenler olarak sayımız artıyorBenim de daha yolum var gibi insallah hayirlisi tabi :)
Ben de 35+6’yim.
Kizlar bir de alakasiz bir sey sormak istiyorum.
Bu kordon kani muhabbeti var ya, o konuyla ilgili bir tasarrufu olan oldu mu?
Benim doktor aslinda biraz para tuzagi oldugunu soylemeye getirdi. Ben de kizilaya filan bagislamak daha mantikli diye dusundum en azindan orada daha cabuk bir ihtoyac sahibine ulasabilir. Sizler ne duaunuyorsunuz? Bilgisi tecrubesi olanlar oaylasabilir mi?
kiyamam ya oksuruge care bulsunlar, veremiyolar mi ilac surup? İllaki icilebilen bir sey vardir.Yani bebek iyi bende de dikişler acıyor baya dikişim varmış 20 tane rahmimde ve dokularda problemden kaynaklı iyice sağlama aldık dedi doktor ama bana çok geldi makatta yakın yerde dikişler var onlar ağrıyor bir oda öksürükten dolayı onun haricinde iyiyim sütüm geliyor bebek sürekli emiupr ama doğal olarak kilo kaybediyor şimdi kan falan aldılar 3180 den 2990 a düşmüş ultrasonda 3400 gözüküyordu ben doğuma girerken düşünün ama normal doğumda en azından ayağa kalkıyorsun bende öksürük olmasa ben daha iyi olurdum bence
Şuan veremiyoruz dediler işin ilginç tarafı bebeğede geçtiği için doğar doğmaz sümükleri akıyor balgam çıkarıyordukiyamam ya oksuruge care bulsunlar, veremiyolar mi ilac surup? İllaki icilebilen bir sey vardir.
Sen neden hizmet ediyorsun ya, lohusa kadınsınBen toparlandim çok şükür dikislerim daha iyi büyük oğlan ciğer enfeksiyonu oldu ateşi düşmüyor kızım sarılık uyanmiyor emmek için kv görümce rahata alıştı gitmiyor artık hizmetlerini ben yapıyorum çok zor günler kızlar ama içimden hep geçecek diyorum sahi geçer mi sizce
Allah sana kolaylık versin, oğlun ve bebek çabuk iğleşsinBen toparlandim çok şükür dikislerim daha iyi büyük oğlan ciğer enfeksiyonu oldu ateşi düşmüyor kızım sarılık uyanmiyor emmek için kv görümce rahata alıştı gitmiyor artık hizmetlerini ben yapıyorum çok zor günler kızlar ama içimden hep geçecek diyorum sahi geçer mi sizce
Hadi kurtuldun senCanım ben hamileliğimin ilk başından son anına kadar her Allah’ın günü kustum 70 ile hamile kaldım doğuma girdiğimde 70 kiloydum bebek çıkıcak artık son zamanlar ebeye bağırdım çöpü ver diye bir yandan kustum bir yandan ıkındım çok zordu bir de nstlerde de hep çıkarıyordum
Kuzu kıyamam, çabuk toparlansın yavruŞuan veremiyoruz dediler işin ilginç tarafı bebeğede geçtiği için doğar doğmaz sümükleri akıyor balgam çıkarıyorduumarım bu süreçte hasta kimse gelmez dicem de ailede herkes bebeği bekliyor maskesiz gelmesinler dedim hastalar diye inşallah anlarlar
Bende doktora sormuştum aynı tepkiyi verdi. Gerek yok demeye getirdi. Kendi zamanında çocuğuna yaptırmış mesela ama kimseninde yaptırmadığını söyledi. Firma ismi sorduk onu bile söylemedi çünkü talep olmadığı için yönlendirme ve tavsiyede de bulunamıyor, araştırın dedi. Biraz bütçe meselesi galiba fiyatları yüksekBenim de daha yolum var gibi insallah hayirlisi tabi :)
Ben de 35+6’yim.
Kizlar bir de alakasiz bir sey sormak istiyorum.
Bu kordon kani muhabbeti var ya, o konuyla ilgili bir tasarrufu olan oldu mu?
Benim doktor aslinda biraz para tuzagi oldugunu soylemeye getirdi. Ben de kizilaya filan bagislamak daha mantikli diye dusundum en azindan orada daha cabuk bir ihtoyac sahibine ulasabilir. Sizler ne duaunuyorsunuz? Bilgisi tecrubesi olanlar oaylasabilir mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?