- 20 Ocak 2015
- 9.619
- 14.063
- 448
- 41
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #24.041
Ben Instagramda denk gelmişti samirin bir doktor bu konuda konusuyordu, şimdiye kadar yapılan bişey görmedim ama gelecekte olabilir yaptırın imkânınız varsa diyordu. Gecen doktorda soyledi düşünür müsünüz diye, ben eve gelince araştırdim. Olan, yapılan bişey mi bulamadım. Ama anneye,babaya,kardese ve dede annenanne vs icin kullanılabiliyor.yalniz tr de iki tür saklama mevcutmus ya sadece kordan kani olsn kişi adına ya da halka acik hastanelere, anladığım dolar üzerine bir ödemesi var, bunu devam ettirmediğinde sanırım halka acik oluyor. Ben ülkemizde cok gelişmis düzgün olacağını sanmiyorm. Aslında güzel bişey kök hücre tedavilerinde ama yaptırmayı düşünüyorumBenim de daha yolum var gibi insallah hayirlisi tabi :)
Ben de 35+6’yim.
Kizlar bir de alakasiz bir sey sormak istiyorum.
Bu kordon kani muhabbeti var ya, o konuyla ilgili bir tasarrufu olan oldu mu?
Benim doktor aslinda biraz para tuzagi oldugunu soylemeye getirdi. Ben de kizilaya filan bagislamak daha mantikli diye dusundum en azindan orada daha cabuk bir ihtoyac sahibine ulasabilir. Sizler ne duaunuyorsunuz? Bilgisi tecrubesi olanlar oaylasabilir mi?
Canim senin kv den dinlemez zatenŞuan veremiyoruz dediler işin ilginç tarafı bebeğede geçtiği için doğar doğmaz sümükleri akıyor balgam çıkarıyorduumarım bu süreçte hasta kimse gelmez dicem de ailede herkes bebeği bekliyor maskesiz gelmesinler dedim hastalar diye inşallah anlarlar
Ben toparlandim çok şükür dikislerim daha iyi büyük oğlan ciğer enfeksiyonu oldu ateşi düşmüyor kızım sarılık uyanmiyor emmek için kv görümce rahata alıştı gitmiyor artık hizmetlerini ben yapıyorum çok zor günler kızlar ama içimden hep geçecek diyorum sahi geçer mi sizce
Ay geçmiş olsun canım valla çok ayıp gerçi şaşırmadim benim kv de ben düşük tehlikesi geçirdiğim zaman gelip uyumustu yemeğini bile ben o halimle aşağıdan gidip alıyordum ona hastane yemeği yiyemem dediği için. Eşinle konuşabilirsin aslında bu durumu yapmak zorunda değilsin bide o halinle hem deBen toparlandim çok şükür dikislerim daha iyi büyük oğlan ciğer enfeksiyonu oldu ateşi düşmüyor kızım sarılık uyanmiyor emmek için kv görümce rahata alıştı gitmiyor artık hizmetlerini ben yapıyorum çok zor günler kızlar ama içimden hep geçecek diyorum sahi geçer mi sizce
Anneme sordum şimdi. Sanada şekerli su verdim sarılık olmadın dediKızlar bide sarılık olmasın diye şekerli su vermiş bir arkadaşım bebeğine, doktorunda bilgisi varmış. Gerçekten sarılık olmamış. Tüm çevresindekiler de bu şekilde yapmış. Bunu duyan veya uygulayan var mı?
O minik parmakları öp bizim için. Olanlarada gelcek olursak eşin tepki göstermiyor mu bu duruma ne kadar kötü onların yaptığı şeyBen toparlandim çok şükür dikislerim daha iyi büyük oğlan ciğer enfeksiyonu oldu ateşi düşmüyor kızım sarılık uyanmiyor emmek için kv görümce rahata alıştı gitmiyor artık hizmetlerini ben yapıyorum çok zor günler kızlar ama içimden hep geçecek diyorum sahi geçer mi sizce
Annem de cocuklarına vermiş. Torunlarına da verdi. Cok değil cay kaşığı kadar. Hemşireler yasak diyor dr lar kesinlikle vermeyin diyor. Ama işe yarıyor.Anneme sordum şimdi. Sanada şekerli su verdim sarılık olmadın dedibende içmişim
Bende vericem galiba yaAnnem de cocuklarına vermiş. Torunlarına da verdi. Cok değil cay kaşığı kadar. Hemşireler yasak diyor dr lar kesinlikle vermeyin diyor. Ama işe yarıyor.
Şekerli su çocuğa verilmez ya bu yazık günah herkesin belki düşüncesi farklıdır. İci yanar çocuğun, normalde emzirirken bile su verilmez. Oğluma hiçbir sey vermedim ve uyandiramiyordum emzirmek için, emmesi bi memeyi 5dk emerdi hiç sarılık olmadi. Ben şekerli su, sari yazma bu şeylere hiç inanmıyorum yapmadım olmadi.kimi bebisler aylarca sarılık oluyor. Süt sarılığı vs yani kısacası bence şekerli su çocuğa faydali olmaz. Sekerin insan vücuduna yararı yok bebise yazikKızlar bide sarılık olmasın diye şekerli su vermiş bir arkadaşım bebeğine, doktorunda bilgisi varmış. Gerçekten sarılık olmamış. Tüm çevresindekiler de bu şekilde yapmış. Bunu duyan veya uygulayan var mı?
Doğru diyorsun içi yanar dimiŞekerli su çocuğa verilmez ya bu yazık günah herkesin belki düşüncesi farklıdır. İci yanar çocuğun, normalde emzirirken bile su verilmez. Oğluma hiçbir sey vermedim ve uyandiramiyordum emzirmek için, emmesi bi memeyi 5dk emerdi hiç sarılık olmadi. Ben şekerli su, sari yazma bu şeylere hiç inanmıyorum yapmadım olmadi.kimi bebisler aylarca sarılık oluyor. Süt sarılığı vs yani kısacası bence şekerli su çocuğa faydali olmaz. Sekerin insan vücuduna yararı yok bebise yazik
Genel narkozda aslında öksürük olur diye biliyorum ama spinalda olmaz gibi geliyorduKizlar sezaryan sonrasi genelde öksürük mü tutuyor bide sebebi ne yani ameliyathanenin soğuk olmasından kaynaklı mı yoksa narkozmu sebep oluyor
Ama mama icincede su veriliyor.Doğru diyorsun içi yanar dimio kısmı düşünemedim üstüne bide su vermek gerekir ki hiç yanmasın çocuk. İnşallah hemen süt gelir ve bebek emerde alternatif bir şeyler düşünmek zorunda kalmayız
Hiç bilmiyorum neden olduğunu ama çok illet biseymis 39 dan dusuremiyoruz atesiSarılık gecer gider Allahın izni ile ama kayınvalide ve görümceye hizmet etmek nedir ya misafirliğe mi gelmişler pardon da sinir oldum şu an. Onların sana hizmet etmesi gerekiyorken yaptıkları şey çok ayıp yardımcı olmayıp bir de senin onlara hizmet etmenden utanmıyorlarsaoğlun için de çok geçmiş olsun canım ciğer enfeksiyonu neyden oldu Allah şifa versin inşaAllah
Bebeğim sarılık kime dediysem şekerli su ver dedi cesaret edemedim bilmiyorumKızlar bide sarılık olmasın diye şekerli su vermiş bir arkadaşım bebeğine, doktorunda bilgisi varmış. Gerçekten sarılık olmamış. Tüm çevresindekiler de bu şekilde yapmış. Bunu duyan veya uygulayan var mı?
Rutin canım kanı verdiysen tekrar ararlar belki gelemiyorum dersin.bana tekrar yormayalım deyip telefonda hallettiler mesela.geçmiş olsun kendine dikkat et ya salgın nasıl bulaşıyo belli değilGünaydın kizlar dün 35.haftamda sağlık ocağı çağırdı kan verdim. Sonuç icin tekrar gitmem gerekiyormus telefon ile bilgi vermiyorlar.Oglum atesli 3 gündür tekrar gitmem zor.bu haftalar da ne tahliliydi bu bilginiz var mi?
Ben artık kapı dışına bişeyin içine anahtar bırakıyorum ne yalan söyleyeyim çünkü bir kere kan şekeri mi tansiyon mu bilmiyorum yattığım yerden kalkamadım başım dönüp, mide bulantısı, terleme vs. Baya uzun sürdü eşimin okulu yakındı ama anahtarı yanında değildi kapıyı bile açamadım çok kötüydü o yüzden artık tedbir aldım kendimceSabah kabus gibi bişi olduevde yalnızdım. Yatakta yavaşça dönerken bir sancı girdi o kadar canım yandı ki anlatamam telefonu elime aldım çekmiyordu Türk Telekom’da sorun varmış o an galiba. elektriklerde gitmiş wifi yok o an bir şey olsa arayabileceğim tek numara 112ydi ve ayağa bile kalkamayacağım kadar şiddetli bir sancıydı kapıyı bile açamazdım uzun sürseydi. Allahtan ki çok uzun sürmedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?