2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Ben Instagramda denk gelmişti samirin bir doktor bu konuda konusuyordu, şimdiye kadar yapılan bişey görmedim ama gelecekte olabilir yaptırın imkânınız varsa diyordu. Gecen doktorda soyledi düşünür müsünüz diye, ben eve gelince araştırdim. Olan, yapılan bişey mi bulamadım. Ama anneye,babaya,kardese ve dede annenanne vs icin kullanılabiliyor.yalniz tr de iki tür saklama mevcutmus ya sadece kordan kani olsn kişi adına ya da halka acik hastanelere, anladığım dolar üzerine bir ödemesi var, bunu devam ettirmediğinde sanırım halka acik oluyor. Ben ülkemizde cok gelişmis düzgün olacağını sanmiyorm. Aslında güzel bişey kök hücre tedavilerinde ama yaptırmayı düşünüyorum

Canim senin kv den dinlemez zaten

Kordon kanı mevzusunu ben de arastırdım. Aslında yaptırmak isterdim ama günümüz dolar kuruyla çok maliyetli geldi karşılayamayız.

Sarılık gecer gider Allahın izni ile ama kayınvalide ve görümceye hizmet etmek nedir ya misafirliğe mi gelmişler pardon da sinir oldum şu an. Onların sana hizmet etmesi gerekiyorken yaptıkları şey çok ayıp yardımcı olmayıp bir de senin onlara hizmet etmenden utanmıyorlarsa oğlun için de çok geçmiş olsun canım ciğer enfeksiyonu neyden oldu Allah şifa versin inşaAllah

Son düzenleme:
Ay geçmiş olsun canım valla çok ayıp gerçi şaşırmadim benim kv de ben düşük tehlikesi geçirdiğim zaman gelip uyumustu yemeğini bile ben o halimle aşağıdan gidip alıyordum ona hastane yemeği yiyemem dediği için. Eşinle konuşabilirsin aslında bu durumu yapmak zorunda değilsin bide o halinle hem de

Anneme sordum şimdi. Sanada şekerli su verdim sarılık olmadın dedi bende içmişim

O minik parmakları öp bizim için. Olanlarada gelcek olursak eşin tepki göstermiyor mu bu duruma ne kadar kötü onların yaptığı şey

Sabah kabus gibi bişi oldu evde yalnızdım. Yatakta yavaşça dönerken bir sancı girdi o kadar canım yandı ki anlatamam telefonu elime aldım çekmiyordu Türk Telekom’da sorun varmış o an galiba. elektriklerde gitmiş wifi yok o an bir şey olsa arayabileceğim tek numara 112ydi ve ayağa bile kalkamayacağım kadar şiddetli bir sancıydı kapıyı bile açamazdım uzun sürseydi. Allahtan ki çok uzun sürmedi

Şekerli su çocuğa verilmez ya bu yazık günah herkesin belki düşüncesi farklıdır. İci yanar çocuğun, normalde emzirirken bile su verilmez. Oğluma hiçbir sey vermedim ve uyandiramiyordum emzirmek için, emmesi bi memeyi 5dk emerdi hiç sarılık olmadi. Ben şekerli su, sari yazma bu şeylere hiç inanmıyorum yapmadım olmadi.kimi bebisler aylarca sarılık oluyor. Süt sarılığı vs yani kısacası bence şekerli su çocuğa faydali olmaz. Sekerin insan vücuduna yararı yok bebise yazik

Doğru diyorsun içi yanar dimi o kısmı düşünemedim üstüne bide su vermek gerekir ki hiç yanmasın çocuk. İnşallah hemen süt gelir ve bebek emerde alternatif bir şeyler düşünmek zorunda kalmayız

Hiç bilmiyorum neden olduğunu ama çok illet biseymis 39 dan dusuremiyoruz atesi

Bebeğim sarılık kime dediysem şekerli su ver dedi cesaret edemedim bilmiyorum

Rutin canım kanı verdiysen tekrar ararlar belki gelemiyorum dersin.bana tekrar yormayalım deyip telefonda hallettiler mesela.geçmiş olsun kendine dikkat et ya salgın nasıl bulaşıyo belli değil

Ben artık kapı dışına bişeyin içine anahtar bırakıyorum ne yalan söyleyeyim çünkü bir kere kan şekeri mi tansiyon mu bilmiyorum yattığım yerden kalkamadım başım dönüp, mide bulantısı, terleme vs. Baya uzun sürdü eşimin okulu yakındı ama anahtarı yanında değildi kapıyı bile açamadım çok kötüydü o yüzden artık tedbir aldım kendimce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…