2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Ay çok korkutucu ya. Ya annemler çok yakın oturuyor onlarda da anahtar var sabah uyanınca geliyor annem yada ben gidiyorum ama bugün üst üste tüm aksiliklerin olması baya korkuttu ve bir şeyi farkettim ki bende kapıyı arkadan hunharca kilitliyorum. Anahtarları olsa bile acil bi durumda giremezler. Artık evde yalnızken kapıyı kilitlemicem.

Bebek şu an aşırı hareketli ve sancım var ya. Kuyruk sokumuna vuruyor ağrı. Geçmezse nstye giderim bu akşam

Benim direktörüm yaptırmıs yıllar önce. Amerikada saklanıyordu senede para istiyorlardı. Ben de niyetlendim aslında. Okuduğum bir makalede kordon kanındaki kök hücrenin yasamın ilk 20 yılındaki kazalarda yararlı oldugu, diğer yaslarda faydası ile ilgili yapılan araştırmalarda vaka sayısının az olması nedeniyle sonuç elde edilemediğini okumuştum.

Bir toplanması bir de her sene mufafazası için de ödeme yapmak gerekiyor.

Bunları da düşününce biz saklatmadık.

Sancılarının dksını bak canım düzenliyse hemen git ihmal etme

Nasilsin

Ben almıştım okuldan canım benimle karıştırmış olma. Almadım da uzun zamandır gondermiyrm şükür hastalikta gecti sürekli bı öksürük burun akıntısı vardı o yok evde kalalı şükür. Yenidoganlari koruma konusunda da şey dusunuyorm. 15 tatil sonrasıni beklicem durums göre de biraz daha göndermem belki. Ortalık biraz sakinleşirse virüslerden o zmn devam ettiricem hem kardeşe alışır bu süreçte kabullenir vs. Gerçi hevesli ama doğunca ne olur bilinmez. Okul konusu kafamı çok ksrstiriyordu böyle iyiyim. Sınıf ta hasta olmasa serviste oluyordu vs. Tamamrn bitmez ama azalır belki tatil sonrası. Bu hfta bı partileri var sanırım bi ona katılacak. A Aklimtrakyada sana demiştim hstrlarsan ateşli çok diye çok geçmiş olsun başka nesi var

B Birinsann nasıl oldunuz canım bebiş çıkıyor bu hafta diyordun?
3 gün oldu çıkalı kuzum ama iyi değil ya beni emmisti ama önce ama şuan emmiyo kaşıkla ver dedi Dr ama çok kusuyo bugün kontrolden geldik pazartesiye bu kadar bu şekilde kusarsa geri. Yatırmayı düşünüyo doktor daha tamamen toplayamamis

Reflu falan bişey dediler mi canım.
İnşallah düzelir biran evvel kıyamam ona.

Nasil yani ya senle bebekle mi ilgilenmeye gelmişler yoksa hizmet gormeye mi hizmet etmiceklerse yanimda kalmalarinin anlami ne anlamadım sende ben gibi herşeyi üstlenip yoksa kosturanlardansin galiba oyle birsey kazanamiyor yine yaranamiyorsum toparlansan bile hasta numarasi yap agrin varmis gibi yap yat uzan onlara is yaptir bak nasil kaçıyorlar hic gurur yapma.

Eskiler bunu yapiyor sekeri yukselsin sarilik olmasin diye banada surekli soylediler yapmadim kızımda deger cok yuksek degildi ama normal değerede dusmuyordu sonunda artik israrlardan biktim bir cay kasigi ucumuydi neydi verdim kizim iki gun okadar kotuydu ki o yuzden tafsiye etmiyorum sariligida dusmedi zaten

Kizlar sezaryan sonrasi genelde öksürük mü tutuyor bide sebebi ne yani ameliyathanenin soğuk olmasından kaynaklı mı yoksa narkozmu sebep oluyor
Ameliyathane cok soguk oluyor sicak yerden soguk yere geciyor bebek ve ister istemez usutuyor oksuruk bilmiyorumda hapsurma burun akintisi oluyor bebeklerde bir kac gun icinde toparliyor genelde

Var canim annem ablamin iki kızına da yapti sarılık olmadılar. Benimki yogunbakima girdigi icin yapilmadi ama ben yanima aldim seker ve su yapacagim .

Rutin canım kanı verdiysen tekrar ararlar belki gelemiyorum dersin.bana tekrar yormayalım deyip telefonda hallettiler mesela.geçmiş olsun kendine dikkat et ya salgın nasıl bulaşıyo belli değil
Ben dedim canim gelmem zor oluyor diye ama burdan ogrenebilirsiniz dedi yapmak ısteyen yapiyor iste. Yaein randevm var kadin dogumcuya sorarim ya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…