- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #24.061
Ay çok korkutucu ya. Ya annemler çok yakın oturuyor onlarda da anahtar var sabah uyanınca geliyor annem yada ben gidiyorum ama bugün üst üste tüm aksiliklerin olması baya korkuttuBen artık kapı dışına bişeyin içine anahtar bırakıyorum ne yalan söyleyeyim çünkü bir kere kan şekeri mi tansiyon mu bilmiyorum yattığım yerden kalkamadım başım dönüp, mide bulantısı, terleme vs. Baya uzun sürdü eşimin okulu yakındı ama anahtarı yanında değildi kapıyı bile açamadım çok kötüydü o yüzden artık tedbir aldım kendimce
Benim direktörüm yaptırmıs yıllar önce. Amerikada saklanıyordu senede para istiyorlardı. Ben de niyetlendim aslında. Okuduğum bir makalede kordon kanındaki kök hücrenin yasamın ilk 20 yılındaki kazalarda yararlı oldugu, diğer yaslarda faydası ile ilgili yapılan araştırmalarda vaka sayısının az olması nedeniyle sonuç elde edilemediğini okumuştum.Benim de daha yolum var gibi insallah hayirlisi tabi :)
Ben de 35+6’yim.
Kizlar bir de alakasiz bir sey sormak istiyorum.
Bu kordon kani muhabbeti var ya, o konuyla ilgili bir tasarrufu olan oldu mu?
Benim doktor aslinda biraz para tuzagi oldugunu soylemeye getirdi. Ben de kizilaya filan bagislamak daha mantikli diye dusundum en azindan orada daha cabuk bir ihtoyac sahibine ulasabilir. Sizler ne duaunuyorsunuz? Bilgisi tecrubesi olanlar oaylasabilir mi?
Sancılarının dksını bak canım düzenliyse hemen git ihmal etmeAy çok korkutucu ya. Ya annemler çok yakın oturuyor onlarda da anahtar var sabah uyanınca geliyor annem yada ben gidiyorum ama bugün üst üste tüm aksiliklerin olması baya korkuttuve bir şeyi farkettim ki bende kapıyı arkadan hunharca kilitliyorum. Anahtarları olsa bile acil bi durumda giremezler. Artık evde yalnızken kapıyı kilitlemicem.
Bebek şu an aşırı hareketli ve sancım var ya. Kuyruk sokumuna vuruyor ağrı. Geçmezse nstye giderim bu akşam
Erken alıyor canım sankiTam 38+0 oluyor canım
NasilsinAy çok korkutucu ya. Ya annemler çok yakın oturuyor onlarda da anahtar var sabah uyanınca geliyor annem yada ben gidiyorum ama bugün üst üste tüm aksiliklerin olması baya korkuttuve bir şeyi farkettim ki bende kapıyı arkadan hunharca kilitliyorum. Anahtarları olsa bile acil bi durumda giremezler. Artık evde yalnızken kapıyı kilitlemicem.
Bebek şu an aşırı hareketli ve sancım var ya. Kuyruk sokumuna vuruyor ağrı. Geçmezse nstye giderim bu akşam
Naptın ne dedi canım yeni okuyorum mesajlarıGünaydın kizlar bugün kontrole gitcem 10bucuk ta. Bakalım nekadar olmuş ufaklık bizim 36+6 yız bugün tam. Gece doğuran falan oldu mu bakamadım hiç
Ben almıştım okuldan canım benimle karıştırmış olma. Almadım da uzun zamandır gondermiyrm şükür hastalikta gecti sürekli bı öksürük burun akıntısı vardı o yok evde kalalı şükür. Yenidoganlari koruma konusunda da şey dusunuyorm. 15 tatil sonrasıni beklicem durums göre de biraz daha göndermem belki. Ortalık biraz sakinleşirse virüslerden o zmn devam ettiricem hem kardeşe alışır bu süreçte kabullenir vs. Gerçi hevesli ama doğunca ne olur bilinmez. Okul konusu kafamı çok ksrstiriyordu böyle iyiyim. Sınıf ta hasta olmasa serviste oluyordu vs. Tamamrn bitmez ama azalır belki tatil sonrası. Bu hfta bı partileri var sanırım bi ona katılacak. A Aklimtrakyada sana demiştim hstrlarsan ateşli çok diye çok geçmiş olsun başka nesi varGeçmiş olsun bu arada canım sen okuldan almıştın değil mi bir süreliğine? Ben de alsam mı diye düşünüyorum yaza kadar ama evde bakıcıyla veya anneanneyle duran arkadaşlar da boşuna alma evde bile gelip buluyor bizimkiler de hasta diyorlaryine bizimkiler büyüdü biraz sarsılıp atlatıyorlar da yenidoğanları nasıl koruyacağız acaba. Abilerden uzak tutmak da ters teper şimdi öfke yaratır belki ne düşünüyorsun
3 gün oldu çıkalı kuzum ama iyi değil ya beni emmisti ama önce ama şuan emmiyo kaşıkla ver dedi Dr ama çok kusuyo bugün kontrolden geldik pazartesiye bu kadar bu şekilde kusarsa geri. Yatırmayı düşünüyo doktor daha tamamen toplayamamis
Off başımızın belası oldu bu bagırsaklarKızlar inanılmaz kabizim şimdi de zaten ya ishal oldum ya kabız 9 aydır hiç rahatim yok bu bağırsaktanaglicam artık.ne etki eder ki hemen. Magnezyum u bırakmıştım ishal ypti diye onu içeyim bari eritip
Reflu falan bişey dediler mi canım.3 gün oldu çıkalı kuzum ama iyi değil ya beni emmisti ama önce ama şuan emmiyo kaşıkla ver dedi Dr ama çok kusuyo bugün kontrolden geldik pazartesiye bu kadar bu şekilde kusarsa geri. Yatırmayı düşünüyo doktor daha tamamen toplayamamis
Çok illet canım hastalıklar çocuklar fena durumdalar. Kaç yaşındaydı seninki okul kreş e fln gidiyor muydu?Hiç bilmiyorum neden olduğunu ama çok illet biseymis 39 dan dusuremiyoruz atesi
Bebeğim sarılık kime dediysem şekerli su ver dedi cesaret edemedim bilmiyorum
Nasil yani ya senle bebekle mi ilgilenmeye gelmişler yoksa hizmet gormeye miBen toparlandim çok şükür dikislerim daha iyi büyük oğlan ciğer enfeksiyonu oldu ateşi düşmüyor kızım sarılık uyanmiyor emmek için kv görümce rahata alıştı gitmiyor artık hizmetlerini ben yapıyorum çok zor günler kızlar ama içimden hep geçecek diyorum sahi geçer mi sizce
Eskiler bunu yapiyor sekeri yukselsin sarilik olmasin diye banada surekli soylediler yapmadim kızımda deger cok yuksek degildi ama normal değerede dusmuyordu sonunda artik israrlardan biktim bir cay kasigi ucumuydi neydi verdim kizim iki gun okadar kotuydu ki o yuzden tafsiye etmiyorum sariligida dusmedi zatenKızlar bide sarılık olmasın diye şekerli su vermiş bir arkadaşım bebeğine, doktorunda bilgisi varmış. Gerçekten sarılık olmamış. Tüm çevresindekiler de bu şekilde yapmış. Bunu duyan veya uygulayan var mı?
Ameliyathane cok soguk oluyor sicak yerden soguk yere geciyor bebek ve ister istemez usutuyor oksuruk bilmiyorumda hapsurma burun akintisi oluyor bebeklerde bir kac gun icinde toparliyor geneldeKizlar sezaryan sonrasi genelde öksürük mü tutuyor bide sebebi ne yani ameliyathanenin soğuk olmasından kaynaklı mı yoksa narkozmu sebep oluyor
akşam yatmadan yapıyorum… Sorun olmuyorOksaparı göbekten yaptım eşim yoktu evde ara ara sürekli kanadı ve çok ağrıdıtövbe bir daha .akşam yapan var mı iğneyi? @Ha-ri
Var canim annem ablamin iki kızına da yapti sarılık olmadılar. Benimki yogunbakima girdigi icin yapilmadi ama ben yanima aldim seker ve su yapacagim .Kızlar bide sarılık olmasın diye şekerli su vermiş bir arkadaşım bebeğine, doktorunda bilgisi varmış. Gerçekten sarılık olmamış. Tüm çevresindekiler de bu şekilde yapmış. Bunu duyan veya uygulayan var mı?
Hemşireler kiziyor canim zaten annemde gizli verdi ve cok az bi sey vermisti ablamin sutu hmen gelmedigi halde sarilik olmadi ikisi deBende vericem galiba yaolmadı gizli gizli veririm
Ben dedim canim gelmem zor oluyor diye ama burdan ogrenebilirsiniz dedi yapmak ısteyen yapiyor iste. Yaein randevm var kadin dogumcuya sorarim ya.Rutin canım kanı verdiysen tekrar ararlar belki gelemiyorum dersin.bana tekrar yormayalım deyip telefonda hallettiler mesela.geçmiş olsun kendine dikkat et ya salgın nasıl bulaşıyo belli değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?